עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היום קניתי HD חדש אז נכנסתי למנהל ההתקנים כדי לראות אם הכל מותקן ופתאום ראיתי שני סימני שאלה צהובים וגדולים תקועים לי מול העינייים (בתמונה המצורפת) רציתי לדעת מה פשר העניין,האם זה ה-HD או משהו אחר? איך אני מסדר את זה ומאיפה זה בא. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by Dalbayob,

כשאני מפעיל את המחשב אמור להיות Wellcome Screen ובמקומו אני רואה סתם מסך שחור ... איך אני מסדר את זה ?! תודה מראש, משה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. מה יכולה להיות הסיבה? ה Windows הותקן רק אתמול

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by avidan28,

שלום זה קורה לי אחרי שחיקה של המערכת הפעלה.כח פעם אחרי תקופה מסויימת נעלמים מהמחיצה של C כמה גיגות. והנה המצב הנוכחי תיקיית חלונות 3.36 גיגה windows תיקיית תוכנות 2.53 גיגה program files מסמכים והגדרות 2.50 גיגה Documents and Settings סהכ בערך 8 גיגה זה תופס אבל....נפח הכולל של C שלי זה 15 גיגה ויש לי כרגע אולי אחד וחצי גיגה פנוי..... לאן נעלמו היתר???? ואין עוד תיקיות.ממש לא בא לי לפרמט אבל ההעלמות הזאת משגעת אותי. כלומר בפועל 8 בשימוש.נפח המחיצה 15.זאת אומרת 7 גיגה צריכים להיות פנויים.אבל רק אחד וחצי פנויים. לאן נעלמו 7 גיגה...ואחרי פורמט הם מופיעים שוב וזה הכי מרגיז.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by 114508534,

פתאום האקספלורר הפסיק להיפתח , ניסיתי כמה פעמים ולא נפתח, עשיתי רסטארט ולא עולה עדיין , הכוונה כמובן לאינטרנט אקספלורר הדפדפן . תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. בעיה המחשב עושה ריסטרט איך שהוא מגיע למסך טעינה של הוינדוס ואין שום רעש לפחות אני לא שומע אחד כזה אבל כול זה התחיל אחרי הפסקת חשמל(המחשב עבד) מה לעשות ??? תודה לעוזרים אהה ואני מקווה שכתבתי במקום הנכון...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם ! התקנתי windows xp על המחשב הנ"ל AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VRXP (Rev 3.x) 256 MB RAM Maxtor 40 GB RIVA TNT 2 64 MB לאחר ההתקנה, כשהמחשב מגיע ל welcome screen (המסך שכתוב בו ברוך הבא וכו) הוא פשוט קופא ולא מגיב. למצב בטוח הוא כן נכנס. הפעולות שכבר עשיתי : בדיקה על הרד דיסק אחר - אותה בעיה. בדיקת זכרון - עבר בדיקה עם memtest הכל תקין. ניסיתי להתקין את הווינדוס כמה פעמים - אותה בעיה. התקנתי את הדרייברים המתאימים - לא עוזר. למישהו יש רעיון/פתרון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. windows XP PRO - Black Edition או windoes XP pro SP3 או Windows Xp Pro 64Bit

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  9. ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" dhcp איך אני הופך את השורות האלה לסקריפט שיריץ את עצמו בלחיצה אחת? אפילו שלחלק מהפקודות האלה לוקח כמה שניות להתבצע

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  10. 64 ביט או 32 ביט?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by avidan28,

שלום.יש לי זיכרונות מתוקים ממשחקי קומודור 64 ומצאתי אותם. אבל אין לי את המחשב עצמו.מישהו יודע איפה אפשר למצוא אמולטור שיכול להריץ מצחקים ישנים על מחשב חדש ועוד ממערכת הפעלה שונה לגמרי שאינה דוס או NTFS.כי קומודור 64 זה לא משהו שאפשר ללכת לקנות היום בחנות....

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  12. Started by Pini Mizrahi,

שלום, יש לי XP חדשה (חוקית), כשבתיקיית הפונטים יש לא מעט פונטים מיותרים. אני רוצה לזרוק אותם, אך חושש לזרוק בטעות פונטים שנחוצים למערכת ההפעלה. אילו פונטים אני חייב להשאיר בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה? תודה פיני

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by emilio,

יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. Started by guyaros,

לאחר חיפוש, לא מצאתי את התשובה שחיפשתי. אני מעוניין לשדרג את המחשב לVISTA , הרצתי את התוכנה שבודקת את התאימות של המחשב שלי לVISTA והתוכנה מצאה שהכרטיס מסך שלי לא יתמוך ב WINDOWS AERO באמת Ti4400 לא מספיק בשביל VISTA ? או שישנם דרייברים שסוגרים את הפינה הזאת .. ???

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by or5412,

התקנתי רק לפני יום windows xp sp2 חדש ויש לי בעיה מוזרה מאד. לאחר עשרים דקות של שימוש במחשב המחשב מתחיל להיתקע ולזוז מאד מאד לאט. הבעיה קרתה כמה פעמים ברציפות וזה לא היה משהו מקרי. בדקתי במנהל המשימות וראיתי שיש תהליך בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שלוקחת את כל המעבד. עכשיו האם זהו וירוס או שמא מערכת הפעלה דפוקה. פתרונות והצעות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  16. לא יודע איך זה קרה אבל נעלם כל הסרגל שם עם השורה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nitayc1,

האם יש אפשרות להתקנת שני מערכות הפעלה Windows XP Home Edition על מחשב אחד (כמובן על מחיצות שונות)?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  18. היו לי בעבר שתי גרסאות של XP מותקנות בו זמנית. לאחר מכן היה לי גם ויסטה. עכשיו אני רק עם גרסה אחת של XP, אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לעבור שני תפריטי בחירה מיותרים: אחד של ויסטה, ואחד כדי לבחור את הגרסה של XP שעדיין מותקנת. באיזה קובץ בווינדוס אני מוחק את כל זה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. לא יודע אם נעלם לי או שלא היה לי מהתחלה, אבל אני צריך שיהיה לי אפשרות לעשות "חדש" notepad. מסמך חדש של נוטפד. יש תמונה מצורפת. איך אני מוסיף שאני אוכל לפתוח NOTEPAD חדש? הנה התמונה: http://img401.imageshack.us/img401/3333/untitledlo0.jpg

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. Started by lael,

מה עדיף ?! Windows XP 32 OR 64 bit ? המפרט בצד

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by buuhaa,

שלום. משום מה פתאום זה החל לקרות. אני יוצר מכתב חדש, מחליט לכתוב בגופן גודל 14 למשל, אכן מוצג גודל 14 בחלונית,הסמן הופך לגדול יותר, אבל כשאני מתחיל לכתוב הגופן נכתב בגודל ברירת המחדל -12. האם מישהו מכיר ויכול לעזור? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  22. Started by ברק,

שלום רב יש לי בעייה, ולמרות שאני מחשיב את עצמי כמבין בנושא נתקעתי ואשמח לעזרה. קודם כל חשוב לי לציין שעשיתי סריקת וירוסים וספייורים, מחקתי את כל הקבצים הזמניים והCOOKIES שהיו לי במחשב, וגם סרקתי את הרגסטרי. אני לא יודע למה אבל שאני נכנס לגוגל לחשבון המייל שלי אם אני מבקש ממנו לזכור אותי לפעם הבאה - משמע לשתול COOKIE במחשב שלי בפעם הבאה שאני נכנס למייל הדפדפן נכנס ללופ בלתי פוסק של כתובות - ולא מצליח להכנס למייל - שאני מוחק את הCOOKIES ולא מסמן V על זכור אותי אני יכול להכנס אבל זה אומר שאני מקיש כל פעם מחדש את שם המשתמש ואת הססמא. והמסנגר! המסנגר למרות שהסרתי אותו והתקנתי מחדש - לא מוכן להתחבר! ניסיתי להתחבר דרך WEB MESSENGER והוא אכן מתחבר. משמע השירות עצמו עובד אבל התוכנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

פשוט ככה, לאיזה 2-3 שניות לפעמים במרווחים של כמה שניות ולפעמים במרווחים של כמה דקות. פשוט זה כאילו כל המחשב קופא לאותן שניות, אם אני סתם גולש, בשלוחן עבודה, רואה סרט, משחק או WHATEVER... פעם זה לא היה רציני בכלל(פעם בשבוע+) וביומיים האחרונים זה החריף, ממה שאני יודע לא עשיתי שום דבר משמעותי בשבוע האחרון על המחשב. הרצתי עכשיו FULL SCAN של האנטיוירוס- KASPERSKY ושל התוכנה AD-AWARE 2007 - כלום. זה בכלל מתאים לפה?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by icq27086783,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא שמזה כמה ימים ( מיום רביעי) המחשב שלי הפסיק להיות יציב. קופצים לי מסכים כחולים בויסטה ולאחר מכן הוא עושה ריסט.. כמו כן מופיעות הודעות --> WINDOWS HAS RECOVERED FROM A UNEXPECTED SHUTDOWN problem - blue screen אינני יודע בינתיים לאיזה צד לשייך את התקלה.. לצד התכנה או לצד החומרה. חייב לציין שביצעתי בדיקת זיכרון ובדיקת מעבד (ע"י MEMTEST ו PRIME ) והנ"ל נמצאו תקינים לחלוטים. אמנם המחשב שלי במצב OC אך הוא היה במצב זה כבר הרבה זמן ללא שום בעיות יציבות. האם יכול להיות שעקב גל החום שפקד אותנו נוצרה תקלה פיזית במחשב הרי הטמפרטורה בצל הייתה מטורפת ויצא מזה שכל רכיבי המחשב סבלו מהתחממות אולי אף מהתחממות יתר. המערכת שלי הייא E6600 p5b dlx 2GB 800MHZ …

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. Started by alonkl,

הוא אומר לי שאי אפשר.. איזה להוריד?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים