Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני חושב שהזכרון נזלל יתר על המידה...אני עובד עם WINDOWS XP SP1... יש לי הרגשה שהבעיות של CALL OF DUTY נובעות מזה (בת'רד הזהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=60798 הנה תמונה: עריכת המנהל: התמונה צומצמה לחלקים הרלוונטיים כדי לא להרוס את מבנה הת'רד.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי יש לי להכין פרוייקט בנוגע לסרבר אז אני ארשום פה כמה שאלות כל תשובה תתקבל בברכה וארני אומר מראש תודה לכם!!!!!!!!!!!!! 1.איפה אני מגדיר שמשתמשים לא יוכלו לשמור דברים על הדסקטופ שלהם ? 2.אם ננעל לאיזה יוזר החשבון איך אני כאדמין מאתר את זה וישר משחרר לו את הסיסמא? 3.איך אני מגדיר שאצל היוזרים שאני יוצר יותקן אוטומטית ה ADMINPACK וה GPMC.MSI שוב תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז ככה...איזה וינדווס עדיף...XP או XP Media Center... למחשב עם יומיומית כאלה...לראות סרטים, אינטרנט, משחקים..קידודים אז ללכת על הXP MC או XP PRO??..(הXP HOME לא בא בחשבון אני צריך את ה-IIS)
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היתה לי מערכת xp פרו בעברית , עקב שגיאה ב boot.ini שלא יכלתי לתקן עשיתי לה repair עם דיסק התקנה של מערכת באנגלית , עכשיו זאת מערכת באנגלית , הבעיה שהיא שבמיקרוסופט אאוטלוק אין עברית , כל ה subjects וה folders הקיימים כתובים בג'יבריש במקום בעברית איך מחזירים? עברית אגב מן הסתם מותקנת
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
באמצע התקנת החבילה החדשה המחשב עשה לי ריסט ומאז המחשב לא עולה. מופיע פס הטעינה עם הלוגו של ווינדווס אבל אחרי זה נעלם ויש ריסט. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לקראת החופש הגדול (חודש ושבוע ככה) אבל אני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו, לבין להוסיף 256 מגה לזיכרון ולחכות עד שהויסטה תפרוץ לשוק. השאלה שלי היא- האם עדיף לחכות עד שהיא תפרוץ לשוק ולחכות עד שכולם ישתמשו בה (המחשב שלי ממש בקושי מריץ את כל המשחקים [p4 1.70 ghz, radeon 9500 256 mb], או לקנות מחשב חדש כבר עכשיו (אני משחק די הרבה במחשב אז הדירקס X10 חשוב לי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכם.. בזמן שאחי שיחק לו במחשב.. הוא מיזער את המשחק וגילה שכל המראה הפך שחור לבן...וגם המשחק. זה לא משתנה לי.. ואני לא ממש יודע איך לשנות זאת.. יש לי WIN 7 גירסאת RC 7100 מה אני עושה כדי להחזיר את זה?. בינתיים אני עם ה XP שיש לי על ה HDD השני שלי...
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
היי על המחשב של אח שלי השתלט איזה spyware בשם WToolsS.exe ואי אפשר להסיר אותו כי הוא בשימוש של המערכת. אני רוצה להסיר אותו במצב של דוס, ואני פשוט לא זוכר איך לרשום בדוס את שם התיקייה:Program Files ! אני זוכר משהו כזה ~ וגם מקס' 11 תווים... מישהו יכול לעזור לי עים זה?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף החלטתי לשים על המחשב P3 הישן שלי את windows 2000. עד עכשיו קיים עליו הXP והוא פשוט לא סוחב. נתקעתי בבעיה עם הדרביירים, קשה למצוא את הדרייברים של המחשב כיוון שהוא ישן אני יודע שקיימות תוכנות כמו Driver Genius ודומות שיודעות לבצע גיבוי של הדרייברים ולאחר הפירמוט הם מותקנים לבד, אך במקרה שלי הדרייברים לא לאותה מערכת הפעלה אז אני לא יודע אם זה יתמוך. אשמח לקבל הצעות ולשמוע על תוכנות נוספות אם קיימות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, המחשב קופא לא במצב מסוים. גם בעליית המחשב, גלישה, כתיבת מסמכים וכדומה. התקנתי מחדש לאחר פירמוט את המחשב עם מערכת ההפעלה הנ"ל ועדיין יש את אותה FREEZE. סרקתי את המחשב עם שני אנטי וירוסים ולא נמצא כלום גם ביצעתי סריקה עם תוכנת COMBOFIX והבעיה נשארה. לפי תוכנת everest אין לי בעיית חימום יתר, וגם שהמחשב נתקע המאווררים פועלים כרגיל. אני מנקה תדיר את המחשב מאבק. מה לפי דעתכם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? 90% מהזמן המחשב עובד כרגיל ללא בעיות. החומרה בת כ 4 שנים. מבחינת חומרה: Field Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 2533 MHz (7 x 362) Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) Field Value Disk Drive WDC WD1002FAEX-00Y9A0 (931 GB, IDE) Field Value Optical Dr…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התקנתי משחק והוא אך שהוא שניה את הפונט בווינדוס. ועכשיו אין לי מושג אך לשנות חזרה ניסיתי דאך הDISPLAY PROPERTIES וזה אין שם אך לשנות חזרה.שמתי תמונה שאולי תסביר טוב יותר
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה. יש לי ווינדוס 7, ושידרגתי מ2gb ram ל 4gb . עכשיו הבעיה היא ( אני לא בטוח שזה נובע מהשדרוג אבל אולי תוכלו לעזור לי ): ברגע שאני פותח את הווינאמפ או כל דבר אחר, ואני עושה כמה פעולות במקביל , על הווינאמפ זה ממש מורגש השיר נתקע לשבריר שניה. בין אם זה לפתוח את המחשב שלי או לגלול את העמוד למטה בוואלה או אפילו ממש עכשיו כשאני מקליד, כל אות מורגשת בתקיעה של שבריר שניה בשיר. המחשב עצמו נהיה מעיין איטי יותר. אם מישהו יוכל לעזור לי ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקן אני אשמח. עוד משהו, שהתקנתי את הזכרונות ההגדרות של ה OC במעבד ובזכרונות התאפסו. E4300 @ 3.0GHZ 9x - 333mhz על 1.475000v - זה בסדר נכון? ככה היה נראה לי.. והאם צריך להעל…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
i have: AMD64 3000+ 512 DDR MB GEFORCE 6600 GT 128MB windows vista can work on this computer? and whats the different between vista64 bit to 32bit? and sorry i dont have hebrew right now.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי לאחרונה windows 7 אינטרפריז (גם בתור טכנופוב מוצהר אני שמח לציין שמדובר במערכת נחמדה ואמינה ביותר, ישר כוח מייקרוסופט ) בכל מקרה, לא מצאתי דרייברים שמותאמים לווינדוס, ועד כמה שהצלחתי לראות עד עכשיו, גם אין לי צורך בהם (הכרטיס מסך [VIDIA GeForce 8600 GT] פועל מעולה, דווקא אחרי שניסיתי להוריד דרייבר שהווינדוס המליץ עליו הכל התחיל להתקע ונאלצתי להסיר) גם הסאונד פועל לי, עם בעיה אחת, רק שני הקדמיים והסאב מתוך ה6 פועלים (5.1 של creative) בXP הגדרתי דרך הדרייבר למחשב שיש לי 5.1, ב7 עדיין לא גיליתי איפה עושים את זה. הצעות? (כמעט שכחתי - כרטיס קול מובנה על הלוח אם asus msi p965 neo) ---עריכה--- טוב, מצאתי גירסה של הדרייבר שמותאמת במיוחד ל7 ושם כבר הגדרתי. ת…
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי איזכור לתוכנה הזו בפורומים, אז קבלו המלצה - AutoPatcher XP היא אוסף קבצים בגודל ~200 מגה, הכולל את כל העדכונים של מיקרוסופט שנעשו מאז SP1. כולל את העדכונים הקריטיים, העדכונים המומלצים, DX9, MP9, VM וכל העדכונים שלהם, כולל את הPowerToys ובנוסף תוכנות בונוס שלא שוחררו רשמית ע"י מיקרוסופט, אפשרויות לtweaks נחמדים של המערכת... בקיצור הכל. והכל עטוף בממשק נוח שנותן לך לסמן בדיוק מה אתה רוצה להתקין ומה לא. יעיל במיוחד לטכנאים, לכאלה שיש להם בעיות עם windowsupdate או סתם לאנשים שנמאס להם להיות מחוברים שעתיים לאינטרנטי אחרי כל התקנה של XP. בעיה אחת בתוכנה מבחינת הישראלים - היא תומכת אך ורק בגירסאות הXP באנגלית כך שמי שהתקין XP עם תפריטים בעברית, גם אם יש לו את ה…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ה automatic updated הוריד לי עידכון, כשהעידכון סיים לרדת האייקון מצד ימין למטה נעלם ורק כשאני רוצה לכבות את המחשב פתאום מופיע לי האם להתקין עידכון ולכבות או רק לכבות. במצב זה אני לא מצאתי אפשרות לראות מה העידכון.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שאתם יכולים לראות בצד, ו- windows 7 ultimate 64bit ולבן דוד שלי יש בדיוק את אותו המפרט (חוץ מהזכרונות) ואותו עותק של windows, לשנינו יש בעיה מאוד הזוייה, העכבר עובד בסדר עד לשלב מסויים ואז בלי כל סיבה ברורה הוא הופך לענקי... שום דבר לא מושפע מכך, רק העכבר הופך להיות פי 5 בערך יותר גדול. למישהו זה גם קרה והוא יודע איך לפתור את זה? (זה כנראה קשור ל- I5 או ללוח אם או לכרטיס מסך, כי את כל השאר היה לי גם במחשב הקודם ולא הייתה לי את הבעיה הזאת).
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם במערכת הפעלה הנוכחית(XP PRO SP2) אפשר להגדיר תיקיה מסוימת(שיש בה כמה מאות תקיות) שתמיד תיהיה הגדרה של "תמונות ממוזערות" ? (אתם יודעים, קליק ימני, תצוגה--->> תמונות ממוזערות) לא בשביל תיקיה מלאה בתמונות.. משהו אחר. תיקיות עצמם של אלבומים נניח, שיש תמונות שם..... וזה מעצבן כל פעם להיכנס לתיקייה תיקייה ולעשות קליק ימני תצוגה תמונות ממוזערות..... ואני מפחד לקבוע תיקיה שלמה כברירת מחדל של תוכן מסוים(מוזיקה/תמונות) כי אחרי זה הוא יכול לדפוק לי אותה תמונה על כל תיקיה יש אפשרות מהירה לעשות זאת ? תודה[br]פורסם בתאריך: 9.12.2008 בשעה 20:32:33 ?[br]פורסם בתאריך: 11.12.2008 בשעה 18:33:04אף אחד לא יודע?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הורדתי באתר יצרן HP דרייברים. בחלונות XP היתקנתי דרייברים של מחשב נייד. נישאר לי רק אחד לא מותקן דרייבר שכתוב לא מזוהה עם סימן קריאה עיגול זהוב. וחסר לי דרייבר כזה. היחסכלתי במאפיינים --> מנהל --> ורשום שם דרייבר הוא: microsoft ACPI-compliant system באתר של יצרן HP מחשב נייד ראיתי דרייברים ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון והמתאים לדרייבר הזה. אני חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום.אני לא יודע איפה אוכל להשיג דרייבר כזה. איך אפשר לימצוא דרייבר כזה? בתודה מראש מיכאל יש לי בקשה האם קיים גם דרייבר לחלונות 7,אפשר לקבל עידכון דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
חג שמח לכולם !! יש לי בעיה שהוינדוס לא מציג / מזהה לי את הצורב וכן הוא לא מציג לי אותו ב"מחשב שלי" ובכך אין לי שום אפשרות לבצע פעולות עיקריות עליו של צריבה וקריאה של דיסקים... מצ"ב תמונה של הכונן מתוך מנהל ההתקנים כולל הודעת השגיאה.. מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה הזאת ? זה דחחוווךךך והכרחי מאוד........
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אם אני עושה Repair לווינדוס אני יכול אחר כך להחזיר את הווינדוס למצבו הקודם ? [שחזור מערכת] הוא נשמר כשאני עושה Repair ?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי ויסטה מותקנת על המחשב ואני רוצה להתקין במחיצה השניה XP זה אפשרי זה יעבוד בסדר ביחד..!!?????
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
/http://img84.imageshack.us/img84/6261/uuhbsuxli1.jpg כלומר רק לציין ללא קובץ החלפה וכך אני לא משתמש בזכרון של דיסק . זה משפר בערך בכמה אחוזים את ויסטה 64 ???
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הקובץ הנ"ל לא נמצא אצלי בתיקיות ולכן אני לא יכול לפתוח MMC עכשיו שהורדתי אותו.. איפה אני "מתמיע"(באיזה תקיות ) אותו במערכת ככה שהSERVISE,MMC וכו'.. כדי שיעבוד לי ?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-