עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by GRINFELD,

יש לי את היוזר אבל אין לי סיסמא. יש לזה מין administrator או משהו כזה שאני יוכל להיכנס בלי לדעת את הסיסמא? תודה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  2. https://www.fudzilla.com/news/pc-hardware/53660-amd-ryzen-cpus-get-a-performance-hit-in-windows-11-os עוד סיבה לוותר על הדור הנוכחי במעבדים מערכת הפעלה ווינדוס 11 מתקשה להגיע לכדאיות עבודה עם מעבדי AMD כל פעם שמערכת ווינדוס חדשה מגיעה , התוצאות עגומות . לא מספק מחירים בשמיים כבר קניתם מחשב והמערכת ווינדוס 11 גורמת להנחתה בביצועים . לא מובן לי איך מערכת ווינדוס 11 שטוענים שיותר מכילה קוסמטיקה של תוכנה מאשר תוכנה חדשה והצליחו להרוס את הביצועים ?

3. Started by r_h,

שלום לכולם: יש לי בעיה אבקש עזרה אני לא מצליח לפתוח את TASK MANEGER כנראה נדפק הקובץ יש איזה שיטה לשחזר את הקובץ או לתקן את זה בברכה רונן

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by tomer_bb,

שלום יש לי ווינדווס ויסטה ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: failed to set data for css כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  5. היום הופיע בעיה חדשה במחשב שלי... יש לי WIN XP PRO SP1 באנגלית ואני לא מצליח לקווץ חלונות... מה שקורה זה שכל פעם שאני מנסה לכווץ תוכנית/חלון/יישום זה במקום להתקווץ ולהופיע בשורת הזאת של ההתחל הוא פשוט נעלם.... מה עושים???

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by shmos,

כפי שהכותרת אומרת,אני צריך לכבות את הדיבאגר הזה,ואני לא יודע איפה להתחיל אפילו. עזרה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  7. ניסיתי עם UNLOCKER, ניסיתי עם כל מיני תוכנות "הסרה" מהאינטרנט, ניסיתי עם MOVE-ON-BOOT, אבל כלום לא עוזר. ACCESS DENIED בכל צורה שהיא, כולל ניסיונות נואשים להכנס מCMD או אפילו לעשות לקובץ RARץ הצרה היא שהוא יושב לי בתיקיה SYSTEM32 ומאכסן סוס טרויאני שאף תוכנה, אתר או אנטי וירוס לא מכירים או יכולים להתמודד איתן (trojan.win32.bho.yr). אז אם יש למישהו פיתרון להסרת קובץ או אפילו עדיף- תרופה לוירוס הזה, אודה גם אודה!

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  8. יש לי משחק שאני רוצה להסיר אך כשאני בא להסירו אני מקבל הודעה שלא מוצא את קובץ INSTALL.LOG מה עליי לעשות...

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by yfraint,

שלום מישהו מכיר דרך להסיר את הIE6 מהXP? לא מופיע ב ADD/REMOVE.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by אנדי,

שלום לכולם, בעת לחיצה ימנית על קובץ כלשהו, מופיע לפנינו תפריט תלוי הקשר שבתחתיתו מופיעה האפשרות 'מאפיינים'. בכרטיסיית המאפיינים ניתן לראות באיזה תאריך נוצר קובץ מסויים. זה לפחות מה שאני מבין. לאחרונה ביצעתי התקנה נקייה של חלונות (עקב קריסת הדיסק של המחשב) והתקנתי מספר תוכנות. החלטתי לבדוק באיזה תאריכים נוצרו קבצים אחדים של מערכת ההפעלה, וראה זה פלא - לא היתה אחידות בתאריכים! יותר מזה - מתברר שלחלק מהקבצים יש תאריך קדום בהרבה מהתאריך האמיתי שבו התקנתי את המערכת (לפעמים הפער הוא שנתיים אחורה)!! החלטתי לבדוק האם זה מה שקורה גם בקבצים של תוכנה כלשהי ובדקתי את תאריכי היצירה של קבצי ה'מיול'. גם כאן, מתברר, אין אחידות. בפועל, אם כך, איני יכול לקבוע באיזה תאריך התקנתי תוכנה מסויי…

11. Started by Sygnus,

שלום פירמטטתי את המחשב לפני מס' ימים, וירוס בשם W32/pariteB הצליח כבר לפגוע במחשב מחקתי אותו בעזרת כמה תוכנות אנטיוירוס, בנוסף כל קבצי התקנת התוכנה כבר לא ניתנים ללהפעלה האם אפשר לסדר זאת ? והודעת של ווינדוס קובצת כל כמה זמן : windows virtual memory too low איך אפשר לסדר זאת ? ומספיק שאני אפתח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר ואתחיל לגלוש המחשב נהיה ממש איטי, והשימוש במעבד מגיע בין 95-100 אחוז כך שהוא לא זז. מה עושים ?? מדובר על פנטיום 3 1000 128 מגה זיכרון כרטיס מסך 32 מגה נוידיה כ 2 ג'יגה פנויים בכונן מערכת ההפעלה תודה על כל עזרה.

12. Started by Lioriii,

עשיתי פירמוט למחשב ואח"כ התקנתי WIN98SE ואחרי כל פעם שאני מעלה את ה-WINDOWS ישנם הרבה מאוד ERORR ואני לא יודע מה לעשות זה פשוט משגע! ופירמטתי 3 פעמים וזה אותו הדבר מה לעשות??? זה דחוף!!!!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by orengreen,

Hi everybody, I hope I'm writing in the right forum. If the forum manager thinks the topic should be on another topic, please move my post there. A while ago my computer started crashing occasionally. Then one day it stopped booting. I took it to the shop and they fixed it by doing a very low-level format (that's what they said). They told me a virus changed my HardDisk from NTFS to RAW. I have an updated symantec firewall+antivirus and I'm very careful with it. Is it possible that the shop lied to me? How do I protect myself from this type of viruses? Also, they told me I couldn't low-level format my C:, although I did it once a very long time ago with the BIOS. Are the…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  14. שמעו יש לי 2 קבצים ששוקלים 1 ג'יגה והשני 1.5. hiberfil.sys - 1.0 GB pagefile.sys - 1.5 GB מה עושים? למה זה קשור? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  15. אני ממש צריך עזרה... לפני איזה שבוע באיזה בוקר פשוט נעלמו כל האייקונים ליד איפה שנמצא השעון וזה ממש מעצבן כי זה אומר שצריך לסגור כל תוכנה מהטסק מנג'ר ואני בכלל לא יודע מה פתוח ומה פועל חיפשתי בגוגל וזה מצא כמה תשובות עם כל מיני קבצים לרג'יסטרי שצריך להוריד אבל זה לא פתר לי אולי אתם יכולים לנסות בבקשה תודה לע העזרה!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  16. שלום יש לי מחיצה C עם 65.6 GB ומחיצה D עם 59.6 GB האם אני אוכל להבדיל למרות הסטיה שתיהיה בתהליך ההתקנה? הבנתי שיש סטיה בגודל הכוננים מהמציאות. תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  17. שלום. עניין הדרייברים תמיד מוזר לי. האם יש לתת לווינדוס להתקין את הדרייברים מ Windows Update, או שיש ללכת לאתר החברה ולהוריד משם את הדרייברים? בכלל, עניין הדרייברים קשה מאוד להבנה. תודה!!!

18. Started by amitey,

שלום לכולם . יש לי מחשב נייד די ישן - DELL LATITUDE C640 בעל מעבד P4 וזכרון 1ג' ו HD של 30. היום רצה עליו XP ישנה ועמוסה שאני רוצה לפרמט - האם להתקין 7 או XP . יש לי 7 חדש שאני רוצה להתקין עליו אבל אני חושש שזה "יתקע " אותו . מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  19. כל פעם שעולה הוינדוס עולה ה msnmsg.exe המעאפן הזה שנדבק לי לחיייייםםםםםם ושאני מפעיל את הMSN MESSENGER 6.1 שפועל בקובץ msnmsgr.exe הם מתחילים להלחם כל אחד מתחבר ומנתק את השני ככה איזה 3-4 פעמים עד שה MSN MESSENGER 6.1 מנצח או שאני מתעצבן וסוגר את ה msgmsg.exe שבא בתוך הוינדוס דרך מנהל המשימות עכשיו מה הקטעעעעע אני לא יכול למחוק את ה windows messenger כי ביל גייטססססס המציק הזההההה דחף אותו לתוך הוינדוס בלי אפשרות למחוקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! מה עושים???????

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by Lanzar,

התקנתי ווינדוס ויסטה בעברית במחשב של מישהו, אין לי את האפשרות להפוך בן עברית לאנגלית, נכנסתי לשפות והוספתי אנגלית, ועדיין לחיצה על ALT+SHIFT לא משנה כלום... עזרה..

21. ערב טוב ושבת שלום היה לי קצת באלגן עם המחשב החלטתי לפרמט אותו...עשיתי הכל כרגיל הכל היה יפה וטוב פרט לדבר אחד לאחר שפירמטתי אותו והכל עלה קיבלתי שגיאה על כך שההארד דיסק עם בעיה אני אציין ואומר שמצב כזה כבר היה לי והפתרון שלי היה לפרמט אני אציין גם שיש לי 2 HD אחד טיפה יותר ישן והשני טיפה יותר חדש זאת השגיאה שקופצת לי http://www. siz .co.il/my/jedwymqknzyn.gif *לא לשכוח להוריד את הרווח בין הנקודה לSIZ אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  22. באמצע התקנת החבילה החדשה המחשב עשה לי ריסט ומאז המחשב לא עולה. מופיע פס הטעינה עם הלוגו של ווינדווס אבל אחרי זה נעלם ויש ריסט. מישהו יודע מה לעשות?

23. שלום לחברי היקר פרצו למחשב ומחקו מספר דברים, כמו גם ספריות וקבצים חשובים של הווינדוס (XP). לפני שהוא מפרמט ומתחיל מחדש, רציתי לשאול אם קיים לוג שאולי רשם את האייפיי של הפורץ? (או בכלל אייפיי שהיו בפורטים כלשהם בעת קריסת המחשב, כי יש לי כבר אייפיי חשוד אחד)? אם כן, איפה הלוג נמצא ואיך אפשר לשמור אותו דרך הדוס, או דרך הקונסול תיקון של ההתקנה של הווינדוס? d

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  24. המפרט הוא: AMD X2 6000 5GB RAM Asus M2V HD4670 הבעיה התחילה אחרי החלפת המעבד שלפניו הוסף זכרון והוחלף כרטיס מסך, הכל בהפרשים של כחודש אחד מהשני. וההודעה שהיא מקבלת אחרי משהו כמו 2-3 דקות שימוש היא: למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by Pingi,

שלום לכולם, האם יש אפשרות להתחבר ל-VISTA ב-REMOTE ממחשב אחר בצורה שתאפשר למי שעובד על המחשב עם ה-VISTA להמשיך לעבוד כרגיל? אני מתכוון כמו שבלינוקס מספר משתמשים יכולים לעבוד על אותו מחשב דרך VNC.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.