עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני לא מוצא אותם בהסרה /הוספה של תוכניות... ויסטה נותן לי מלא פעמים מסכים כחולים וקראתי איפושהוא שזה קשור לעידכונים ודרייברים של הכרטיס מסך אני רוצה להסיר תעידכונים ולהתקין דרייברים מחדש בתיקווה שזה יפתור את העסק....

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by zaroor,

שלום לכם מדובר במחשב חדש של HP דגם a6440.is הגיע עם VISTA רוצה להוריד ל XP אבל לא מצאתי דריברים הלוח אם מיוצר ע"י ASUS כניראה במיוחד עבור HP ואין דריברים ה VISTA מגיע בתוך המחשב בהרדיסק ,,,כאן למטה מפרט הלוח אולי משהו יכול להציע משהו Part / Feature Specification / Support Motherboard description Motherboard manufacturer's name: Asus IPIBL-LB HP/Compaq name: Benicia-GL8E CPU/Processor Socket: 775 Supports the following processors: Core 2 Quad Q9xxx with Quad Core technology Core 2 Duo E8xxx Core 2 Quad Q6xx0 with Quad Core technology Core 2 Duo E6x00 Core 2 Duo E4x00 Front-side bus (FSB) 800/1066/1333 MHz Chipset Intel G33 BIOS features Keyboard combinatio…

3. Started by Aviram,

רציתי לדעת איך אפשר לשנות את התמונה שרואים כשמטעינים את הווידוס ואם אפשר בכלל. יש לי תמונה של longhorn.bmp ואני רוצה לשים אותה במקום. האם אפשר?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  4. מערכת הפעלה: WIN7 64BIT. המחשב הפסיק לזהות מחיצה. ניתן לראות אותה דרך ניהול [MANAGE], אולם גם שם היא מופיעה ללא אות [ראו חץ אדום]. להלן תמונה המעידה על הודעת השגיאה כאשר אני מנסה לשנות את שם המחיצה:

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by liquid_snake,

הנה הבעיה המזורגגת שלי !!! כולה, אוקיי, כולה רציתי לשנות את הסמל של התיקיות במחשב. עכשיו, משום מה, דרך ה folder option --> file types, לא יודע איך, אבל קרה שאני לא יכול לפתוח תיקיות - מה שקורה זה שכל פעם שאני עושה דאבל-קליק כדי לפתוח תיקייה, הוא פותח לי חיפוש למשל, או ווינאמס לדוגמא. (כי יש לו שם ב file types רשימה של דברים, משום מה יש לי שם בפתיחת תיקייה 4 דברים - 3 של ווינאמס והרביעי זה חיפוש, וכאילו אני יכול לבחור מה הוא ייעשה שהוא פותח תיקייה, ועכשיו אני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מארבעת אלה) קיבינימט עם זה, זה משגע אותי, אני רוצה לשים כדור בליבה של המעבד המזורגג הזה. אם יש אלוהים - מישהו מכם יודע איך לפתור תחרא הזה..

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by lionr,

אני קונה מחשב E8400 ו-4 GB זיכרון, ובוחר מערכת הפעלה. ניסיתי לקרוא בנעוצים אך לא הבנתי מה השורה התחתונה... אני לא מעוניין בויסטה , האם לקחת 64BIT או 32BIT ? לא ראיתי קישורים ספציפיים ברשת ל-64BIT האם זהו ה-PRO שפשוט בעת ההתקנה מזהה שהוא יכול להיות מותקן בצורה של 64BIT, ונותן את האופציה ?? רוצה לדעת האם להתקין xp 64BIT או X64 ? - אני מבין שזה לא אותו הדבר. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by Greave,

היי, אתמול בלילה החליט ה-XP שלי לא לעלות בשום מצב - לא רגיל, לא ב-Safe Mode וגם לא ב-"Last good known configurations" - התבאסתי לאללה והלכתי לישון. היום בבוקר ניסיתי לפעול בכל מיני שיטות. תחילה נכנסתי ל-Repair Console של XP וניסיתי לתקן את הבוט וגם את המאסטר בוט (fixboot,fixmbr) שניהם לא עזרו. חיפשתי ב-Listsvc דברים חשודים והדבר היחיד שנתקלטי בו היה איזשהו Codec, נזכרתי שהדבר האחרון שעשיתי במחשב לפני שהוא פתאום לא עבד היה התקנה ומחיקה של כל מיני Codecs במטרה להפעיל סרט מסוים. ביטלתי את אותו שירות אבל XP עדיין לא עולה. האמת אני לא יודע מה לעשות ואני מאוד לא רוצה לפרמט. מישהו יודע מה הבעיה? פרטים נוספים: *שאני אומר לא עולה, זה אומר שאפילו הלוגו של XP לא עולה (מה שהוביל אותי…

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

Can someone help me to sort the services, what to enable and what to dissable ? Thanks!

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by DannyBoy1904,

כמה תוכנות שניסיתי להתקין אמרו לי שיש לי בעיה ב COM שאי אפשר לאתר אותו או משהו! והתקנתי את התוכנה uICE וכשאני בוחר ביציאה COM1 המחשב נתקע! יש לי לוח ג'יגבייט K8NF-9 מה לעשות

10. פירמטתי את המחשב. יש לי הרד דיסק חיצוני והוא היה מחובר בטעות כשפירמטתי. בקיצור - כל החיים שלי בערך היו על ההרד דיסק הזה. כשעלתה לי מערכת ההפעלה - באתי לפתוח אותו והוא שואל אותי אם לפרמט אותו - כיוון שלא ניתן לאתחל את ההרד דיסק. מה זה אומר? האם מחקתי את כל הגיבויים שלי? האם ניתן לשחזר באיזו שהיא דרך? הצילו בבקשה....

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  11. הכותרת קצת מסובכת מה שהתכוונתי זה שאם אני כותב מילה באדרס בר באינטרנט אקספלורר ולוחץ קונטרול פלוס אינטר אז המילה נעשית בתור כתובת אינטרנט www.(המילה שרשמתי לפני שלחצתי קונטרול ואינטר).com . עשיתי ניקוי בתוכנה שמוחקת TRACKS וגם משנה הגדרות של ה IE והדבר כבר לא פועל..איך מחזירים ?

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אין לי מושג למה זה התחיל פתאום. פירמטתי את הכונן כרגיל, ניסיתי להתקין את הווינדוס ואני מקבל שגיאה בתחילת ההתקנה (כשהוא מראה בצד 39 דקות). נברתי ברשת ואומרים שם להחליף את שם התיקייה catroot2 ל-catold. זה דרש ממני להפסיק את אחד מהשירותים (net stop cryptsvc), אבל לצערי הבעיה עדיין נותרה. ניסיתי גם דיסק אחר עם SP2 במקום SP3, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  13. יש לי windows vista sp2 באנגלית,אני יכול להתקין לו ערכת שפה שהכל יהיה בעברית? או שהאופציה היחידה זה לפרמט ולהתקין windows בעברית ?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by haimcoen,

שלום קניתי מחשב חדש ויש לי win xp pro 32bit ורציתי לדעת איך אני יכול בהתקנת הוינדוס בהתחלה לפצל את הכוננן שלי ל 3 מחיצות שונות(כלומר לא אותו גודל) אם אפשר להוסיף תמונות? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  15. ברשותי Windows 7 Ultimate. על פי הבנתי, ה- Media Center מסוגל "להקליט" תוכניות טלוויזיה במידה שקיים כרטיס מתאים. האם הוא יכול להקליט תוכניות שמשודרות בחינם באינטרנט? סתם לדוגמה, מהדורת חדשות 10 שניתנת לצפיה בנענע 10.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. Started by BeN-T,

אחרי שהחלטתי ללכת על ווינדוס xp יש לי כמה שאלות. יש לי 4 גיגה זכרון והבנתי שאני ינצל 3 -3.5 מהזכרון.והבנתי שיש איזה דרך או דרך עדכון או בביוס שזה יזהה את ה-4 גיגה.?! האם זה נכון?ואם יש קישור לזה אני יודה מאוד. או-האם יש דרך לעלות את ה-32 ביט ל-64 ביט ? וראיתי באינטרנט שהווינדוס xp 32 bit לא יתאים לי לכרטיס מסך -HD4870 האם זה נכון או סתם שטות? המפרט: Q6600 EP45DS3 HD4870 4 GB תודה לעוזרים והמשך יום טוב. בן.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  17. אם כיום יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט האם אני אוכל לשדרג לווינדוז 7 אולטימייט בהנחה? עוד שאלה: מה ההבדל בין גירסאת OEM לגירסאת RETAIL? וכמה יעלה ווינדוז 7 בארץ?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  18. Started by shon,

יש לי אימיול והפיירוול של ה widwonds xp. איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול תודה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  19. בעיה של חברה 1. לא מצליחה לפתוח את "my computer", מקבלת כותרת של "not responding". 2. בסימון קבצים וניסיון לשלוח אותם באימייל דרך ה- outlook (סימון הקובץ- מקש ימני- send to- mail recipient) גם לא מצליחה לפתוח ומקבלת כותרת של "not responding". למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  20. משום מה אני לא מצליח לראות מסך מלא של הדפדפן, אלא אני רואה את שולחן העבודה שלי בחלק העליון של המסך. יש לי מחשב סמסונג סידרה 7 15.6 אינץ

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  21. יש לי בעיה בווינדוס כשאני מנסה למחוק תיקיה ריקה הוא מציג לי את השגיאה לרשום שהספריה אינה ריקה :\ הצעות ?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  22. הביאו את זה פה פעם ואני לא מוצא בחיפוש מי שלא הבין זה מן אתר אינטרנט כזה שהוא בודקת לבד תמערכת שלך ונותן לך ציון (1-5 נראה לי) ועוד כמה דברים נראה לי

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by ohadzamir,

שלום! יש לי בעיה מוזרה קצת... כשאני רוצה לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב, הוא יוצא מהמשתמש ונתקע במצב של SAVING USER SETINGS או משהו כזה... מה הבעיה פה??? איך אפשר לתקן???? תודה מראש אוהד

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by IG,

אני יודע שיש טבלה של כל הודעת שגיעה במסך הכחול (אלה עם המספר, הרבה אפסים, איקסים וכו...) כל מספר ותוספת של אות ליידו מציינת שגיעה אחרת, ואני רוצה לדעת מה בדיוק השגיעה. אני חושד שאחד הOCים אחראי לה, אבל אני רוצה לדעת בדיוק איזה... תודה.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  25. יש לי עוד מחשב והוא די מעפן פנטיום 3 550MHz זיכרון 160 SDRAM 13.2 ג'יגה כרטיס מסך ממש מעפן TNT2 32MB אקס פי לא יילך לי פה כמו שצריך זה בטוח... 2000 יש עליו ואני לא מרוצה כל כך ממנו והוא ממש לא נוח... יש לכם מה להציע? (מערכות הפעלה של מייקרוסופט)

• 7 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים