עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rambo88,

תודה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  2. מנסה להתקין WIN XP 64 BIT ללא הצלחה לא מוצא ללוח שלי דרייברים RAID-0 בגירסה של 64 ביט האם יש פיתרון

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  3. נכון שמצביעים עם החץ למשל על סמל המועדפים אז מופיעה כתובית מתחת לחץ שכתוב מועדפים ברקע צהוב. איך אני מבטל את הכתובית הזאת שלא תופיע בכלל. תודה לעוזר.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  4. יש לי תוכנות שעולות אוטומטים עם הפעלת המחשב, בלי שאני שולט בזה. כלומר הן לא מופיעות ב MSCONFIG, וגם לא רואים אותן בתוכנות כמו WINXP MANAGER וכו'.. איפה אני יכול לראות את רשימת כל התוכנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. הדיסק של Windows באנגלית נשרט לי ולא יכולתי להשתמש בו ולכן התקנתי windows בעברית (כן זה קנוי.. קיבלתי את זה עם נייד של קומפאק) וזה מאוד מאוד מעצבן העניין הזה שהכל מסודר מימין לשמאל זה פשוט מחרפן אותי בתור מישהו שרגיל כבר שנים לחלונות באנגלית. בבקשה, אנא מכם! הושיעוני! האם ניתן לשנות את שפת ה-UI לאנגלית ו/או לעשות ש-Windows יהיה משמאל לימין? AAAAAARRRRRRGGGGGGGGGGHHHHH ^^^^ תסכול.

6. שלום לכולם.. רצתית להתייעץ אחץכם איזה מערכת הפעלה לקנות לו.. vista /xp? אני ממש אבל ממש לא הולך להוציא 1000 שקל על המערכת הפעלה חשבתי משהו כמו 400-500 וגם זה רק כי עוזרים לי המפרט שלי הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1520 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤603 מארזים 1 Antec P150 quit case +430w 833 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 470 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 182 …

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  7. הWINDOWS כותב שהוא אינו חוקי. איך מעלימים את זה? זה בשורת משימות תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  8. התקנתי את המחשב מחדש וכעת כאשר אני מאתחל הוא דורש ממני סיסמה איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  9. אפשר להתקין ויסטה דרך כונן וירטואלי? כי אין לי צורב DVD.. ואם כן אז עושים את זה רגיל?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  10. Started by zzrxox,

היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  11. היא מותקנת על C. אני יכול לפרמט מההתקנה של XP ולהתקין XP על C ולא יהיו בעיות? לא מצאתי דרייברים טובים לעכבר שלי - LOGITEC MX 1000 - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי דרייברים טובים למצלמה שלי - LOGITEC QUICK CAM ZOOM לא מצאתי דרייברים טובים למודם 56600 שלי - INTEL לא מצאתי דרייברים טובים למדפסת שלי - BROTHER DCP 130C - הדרייברים לא עובדים טוב לא מצאתי תוכנת NETLIMITER שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת EVEREST שעובדת כמו שצריך. לא מצאתי תוכנת BSPLAYER לויסטה. פשוט יותר מידי דברים שאין כרגע. אני חוזר מויסטה 64 של שנת 2007 לXP32 של שנת 2001. יש למישהו עיצות.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by gopher,

אבא שלי קנה מחשב חדש והתקנתי לו עליו XP Pro. מסתבר שהוא קנה גירסה עברית, אמרתי לא נורא נסבול את זה קצת בהתקנה ואחרי זה נשנה לאנגלית בחזרה. ואז אחרי ששמתי את כל הדרייבירים והכל , פתאום אני מגלה שהווינדווס ה@#$!#% הזה , אם מתקינים את הגירסה שלו בשפה מקומית , לא תומך במעבר לאנגלית (להפך זה כן עובד). ממש ממש לא בא לי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מישהו מכיר איזה דרך שאפשר לגרום לזה להשתנות לאנגלית בלי להתקין מחדש?

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by aski,

יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי את האפשרות amp

14. עריכה: לאחר כמה דקות של ניסיון הכונן חזר להופיע "במחשב שלי" סוף טוב הכל טוב. לילה טוב לכולם!

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. אני ממש צריך עזרה... לפני איזה שבוע באיזה בוקר פשוט נעלמו כל האייקונים ליד איפה שנמצא השעון וזה ממש מעצבן כי זה אומר שצריך לסגור כל תוכנה מהטסק מנג'ר ואני בכלל לא יודע מה פתוח ומה פועל חיפשתי בגוגל וזה מצא כמה תשובות עם כל מיני קבצים לרג'יסטרי שצריך להוריד אבל זה לא פתר לי אולי אתם יכולים לנסות בבקשה תודה לע העזרה!

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי במחשב 2 HD. באחד היה ועדיין מותקן XP. והשני חדש, שהתקנתי עליו 7. הHD הישן היה מחולק ל2 מחיצות C וD. אבל אחרי שהתקנתי את הווינדוס החדש על הHD החדש, הHD החדש נקרא C, ו2 המחיצות הישנות נקראות D וE. לא מחקתי את ווינדוס XP. קראתי שהיה אמור לקפוץ מסך שבו אני בוחר את מע' ההפעלה שאני רוצה להפעיל כשאני מדליק את המחשב, אבל מסך כזה לא קופץ לי. אני צריך שמהHD הישן תופעל XP. ומה הHD החדש תופעל 7. כשהדגש הוא שיהיה אפשר להעביר קבצים בין 2 הכוננים. עזרתכם..

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Hibernation הרבה יותר פרקטי ומהיר...השאלה היא האם זה פוגם במשהו?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by zidan32,

קצת נסחפתם הייתי אומר,בכל מצב מצאתי פתרון,אפשר למחוק תדיון

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by BeN-T,

אני קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת להתיקן: xp פרופשיונל 32 ביט או ויסטה פרימיום 32 ביט. נתוני המחשב שלי הם: q6600 ep45ds3 4 gb זכרון . מה אתם ממליצים? למחשב של משחקים.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  20. זה רושם לי שזה משתמש רק ב 3.5GB RAM http://img143.imageshack.us/img143/4370/75083583.jpg ומתי המחשב משתמש בזיכרון וירטואלי? האם מה שעשיתי כאן זה טוב? האם ההגדרות שהגדרתי כאן קשורות לזה שיש מקום פנוי או אין בכוננים שלי? תודה רבה!

21. Started by yoxo,

אני מעוניין ליקנות את WIN 7 גרסאת הום פרמיום אבל לפני שאני מוותר סופית על XP אני רוצה לדעת מה בידיוק הביצועים של WIN7 VS XP מבחני ביצועים במשחקים כל מה שמצאתי בגוגל זה VISTA VS 7

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by Axel Foley,

במנהל המשימות מופיע תהליך לא פעיל שאני לא יכול לסגור, שלוקח המון משאבים מה-CPU. עשיתי סקירת spyware ווירוסים והמחשב נקי. איך אפשר לסגור את התהליך? תודה לכולם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  23. אני מוכר מחר XP HOME ב150 שקל שווה לי או שלא? תאכלס אני עובד עם PRO לא מקורי אז אין לי מה לעשות איתו

24. אני רוצה לחדש את המערכת הפעלה שלי XP PRO מקורי ואני לא רוצה לפרמט!! אז השאלה אם בדיקת תאימות לא תפגע לי במקוריות של המערכת הפעלה? ואם אני יעשה repair שאני מפעיל את הדיסק מהBOOT יפגע במקוריות? השאלה שלי מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by gil_k,

אני קונה מחשב חדש עם המפרט הזה: Core 2 Duo E6600 Gigabyte GA-965P-DS3 2GB Dual Channel 8800GTS 640MB אז מה כדאי לי להתקין את ה XP או את הוויסטה? אני לא מתכוון לפרמט את המחשב בזמן הקרוב אז חשבתי יותר לכיוון של הוויסטה. מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.