עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dulcevida,

היום בערב הגעתי לבית של ההורים שלי, מדליק את המחשב וחשכו עיניי... מדובר במערכת הפעלה Win XP Pro והיה עליה רק חשבון משתמש אחד - Administrator שהיה מוגן בסיסמא. אני מעלה את המחשב ובמסך הפתיחה מופיע משתמש אחד בלבד בשם CCLOGIN (בלי ה-Administrator המקורי...) מוגן בסיסמא ואני לא מצליח להכנס... נכנסתי בSAFE MODE דרך ה-Administrator שלי והורדתי למשתמש החדש את הסיסמא אבל לא הצלחתי למחוק אותו. שאלה ראשונה:כעיקרון, האם administrator אחד לא יכול למחוק אחר??? אחר כך הדלקתי את המחשב ומשום מה ברירת המחדל שלו היא הUSER החדש ה-"CCLOGIN" ובגלל שהורדתי לו את הסיסמא הוא נכנס ישר לחשבון שלו (דסקטופ נקי לחלוטין, כמו אחרי התקנה של WINDOWS). אז שוב עליתי בSAFE MODE והחזרתי לו את הסיסמא ועכשיו כ…

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  2. כולנו מכירים את זה. יישום כלשהוא קורס (וורד?) ומייד אח"כ מבקש מאיתנו לשלוח דו"ח שגיאה למיקרוסופט. זה אף פעם לא עוזר, אבל זה תמיד לוקח זמן יקר. אז איך לבטל את שליחת הדוח למיקרוסופט? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_04.html

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by sharmeiri,

שלום רב לכם כשרכשתי את המחשב רכשתי גם מערכת הפעלה WIN XP HOME -לאחר מכן הבחנתי כי רשום על העטיפה של הדיסק windows xp home edition oem prodact -לאחרונה קראתי בכל מיני אתרים, למשל כאן :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3384632,00.html . והבנתי שאפשר להתקין את מערכת ההפעלה רק על המחשב הזה -שרכשתי ביחד עם מערכת ההפעלה. האם זה נכון .אם אני רוצה, למשל להתקין במחשב הזה WINDOWS7 או ויסטה -ואת חלונות XP HOME להתקין על מחשב אחר -אז מה יהיה . האם יש דרך לעשות את זה? מישהו ניסה להתקין OEM על מחשב אחר והצליח\לא הצליח ? תודה לכם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ווינדוס xp היה יוצר קובץ אינדקס פשוט בכל ספריית תמונות, שבו הוא היה שומר את הthumbnails. משום מה במיקרוסופט החליטו לבטל את זה בעידן ווינדוס 7. במקום זה ווינדוס 7 יוצר "מאגר מרוכז" שלthumbnails באיזושהי ספריית מערכת בדיסק הראשי. אני רוצה לגרום(בהנחה שזה אפשרי, ואני הבנתי שכן) לווינדוס 7 להשתמש בשיטת הthumbnails.db הישנה. הסיבה היא, שיש לי כמות עצומה של גלריות למיניהן על דיסק חיצוני, אבל ווינדוס שומר את כל הקאש העצום של זה על דיסק הSSD שלי, וכידוע יש להימנע מכתיבות מיותרת לדיסקים מסוג זה כדי להעריך את חייהם. בויקיפדיה רשום(לינק מצורף) שווינדוס 7 עובר לשיטה הישנה כאשר התמונות נמצאות על shared drive עם רשות כתיבה. ניסיתי את בווריאציות שונות וזה פשוט לא עבד, לא נוצר שום קובץ D…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ZigZagEr,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שמותקנת עליהם בדיוק אותה גירסא של Windows XP Pro. הם מחוברים ברשת בינהם ואין כל בעיה להכנס לשיתוף של הכוננים מאחד לשני ומהשני לראשון. לאחרונה קניתי מדפסת חדשה Brother DCP-115C (לא שזה משנה, סתם שיהיה את כל הפרטים...) וחיברתי אותה (ע"י USB) למחשב הראשון. הגדרתי עליה שיתוף ללא בעיה, אך להפתעתי כאשר ניסיתי להוסיף אותה למחשב השני (יעני דרך הרשת) ניתקלתי בהודעה כדקלמן: operation could not be completed. either the printer name was typed incorrectly, or the specified printer has lost its connection to the server. אני כבר דיי מיואש מהעניין. אין שום בעיה מיוחדת במחשבים הללו וההתקנות של הוינדוס טריות... ניסיתי לשנות את השם של השיתוף, וניס…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by PayneBack3251,

שלום התקנתי את הויסטה ואני ממש מתלהב מהמערכת הפעלה הזאת ! אתמול התחלתי לתת פקודות במיקרופון ולהגיד למחשב מה לעשות ! יש לי שאלה...איזה אנטיוירוסים תומכים בווינדווס החדש ? ואיזה תוכנות תומכות בו ? למה הרבה תוכנות או שלא עובדות או שעושות לי בעיות למשל icq תוכנה פשוטה לא עובדת \: אם אפשר בבקשה דף עם כל התוכנות שתומכות בויסטה בבקשה עריכה: טוב מצאתי את זה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List תודה מראש,עידן.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. לא יודע למה אנשים עושים את זה זה פשוט הורג אותי מה אנשים נהנים לעצבן אנשים אחרים הינה תמונה כל התוכנות כל הדברים אני לא מצליח להיפטר מזה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/%e0%f0%e9%20%ec%e0%20%ee%f6%ec%e9%e7%20%ec%e4%e9%f4%fa%f8%20%ee%e6%e4.JPG

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הוירוס נכנס דרך הודעת אימייל שברוב טפשותי פתחתי. בכל כמה דקות המחשב שלי מנסה לשלוח אימיילים נגועים לכל מיני כתובות אקרעיות. משהוא חוסם את האימיילים הנגועים מלהישלח, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הנורטון כל פעם מקפיץ לי הודעות על כך האימייל לא הצליח להשלח. בנוסף אני גם לא מצליח לפתוח את הנורטון ובדיקה של התהליכים שרצים מתברר שה explorer.exe משום מה צורך כ 15% ממשעבי המערכת באופן קבוע.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  9. שלום וחג שמח. יש ברשותי ווינדוס 7 שאני מפעיל אותו מחדש הוא לפעמים נתקע בטעינה של Welcome ודרוש מספר של הפעלות מחדש בשביל שהוא יכנס. מה לעשות?. הבעיה השנייה היא שבסרגל השפה ב EN מופיע לי US ו United states -Dvorak for left hand איך אני מוחק את United states -Dvorak for left hand?. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח עליו מותקן כרגע ווינדוס אקספי, אבל לא מוצא שום דרך להגיע לדוס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שאני מפרמט את המחשב(לא פירמוט ראשוני)אני יכול לעשות תמיד פרמוט מהיר או עדיף שלא?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by haim.hdd,

שלום, שמתי לב שב-EBAY מוכרים מפתחות לחלונות 10 במחירים של פחות מ-100 ש"ח. איך זה יכול להיות כשבארץ המחיר מתחיל מ480 ש"ח? זה זיוף לא? ואם כן, ואיך אפשר לגלות שזה זיוף?

13. ניסיתי להתקין ווינדוס ויסטה ואחריי שבחרתי ב32 ביט הוא רושם נא להמתין ןאחריי זה הוא רשם לי You must make the following changes before installing Windows This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer. The compatibility report will be saved to the current Windows desktop. מישהו יודע מה זה אומר ומה אני צריך לעשות בשביל להתקין ווינדוס ויסטה?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  14. Started by vered,

אחרי שאני מתנתקת מהאינטרנט, האיסיקיו לא עובר ל-NDetect (האייקון הצהוב), ומתבצע חיוג אוטומטי לאינטרנט, :'( איך מבטלים את האוטומטיות הזו? ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני מתכוון ל- Auto insert notification שכשרתה מכניס דיסק הוא מפעיל אוטומטית את הAutorun, אני רוצה לבטל את זה. ????????????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מנסה להבין את הבעיה הבאה כונן C שלי מותקנת עליו מערכת ההפעלה לעומתו D הוא כונן פיזי אחר אבל הדבר המעניין הוא שעלD שכביכול ריק לחלוטין ואחרי פירמוט מופיע בקומפיוטר מנגמנט שהוא SYSTEM ועל C מופיעה BOOT איך אני גורם ל D לא להיות SYSTEM

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  17. Started by KruViT,

אהלן, אני אחרי כמה שעות טובות של חיפושים וגוגל ובערך 100 פורומים שעברתי בהם ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מאמין שיחסית פשוטה- יש לי נטבוק עם ויסטה(בא עם הנייד) ומודם סלולרי, ואני מפעיל בדרך כלל רשת AD HOC להתחלק עם חברים באינטרנט, כמה אייפודים..(אני חייל ויש לי יחסית הרבה זמן פנוי), פעם קודמת שהגעתי הבייתה והתחברתי עם הנייד לרשת WIFI הביתית המחשב לא נתן גישה לאינטרנט ורשם בחיבור LIMITED ACCESS- עניין שניה לפתור עם ההלפ של ווינדוס, שינוי משהו בהגדרות של הרשתות האלחוטיות ונגמר הסיפור. ועכשיו שאני מנסה להפעיל את הAD HOC הוא נותן לי בדיוק את אותו הדבר אבל הפוך, יש חיבור אבל מוגבל וללא גישה לאינטרנט יש למישהו שמץ בעניין? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by assaf990,

מדובר במחשב תקין, שעליו רצו כל מיני משחקים. לפתע חלקם לא רצים, או שרצים ואז נתקעים. הסרתי אותם, התקנתי מחדש, והבעייה חוזרת על עצמה. (הכל חוקי!) אולי בגלל שאני משתמש בכל מיני תוכנות שמוחקות קבצים אז נהרס לי משהו במחשב? (תוכנות כמו נורטון אנטי וירוס, תוכנות נגד ריגול נגד טוריאנים, לניקוי הרג'יסטי וכו'?) מה עושים?

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by ofeky1,

לאחותי יש מחשב על שתי HDD ועל כל אחד מהם מותקנת מערכת הפעלה השאלה איך מוחקים אחת מהם כך שאני לא יצתרך לבחור מערכת שהמחשב עולה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מה לדעתכם הבעיה? זה לא קורה כל הזמן. לפעמים זה כן מזהה, לפעמים לא

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by elad_orl,

אם אני משיג ויסטה לייט אני יכול לקנות גרסת שדרוג לויסטה ultimate ולשדרג??. ואם כן זה ישאר ויסטה לייט ultimate או שיהפוך את הויסטה למלאה??

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  22. הסיפור הוא כזה: יש לי וינדוס XP מקורי, מותקן ורץ על המחשב. מסיבה מסוימת חשוב לי מאוד לעשות פירמוט עוד היום למחשב שלי, מה שעשיתי פעמים רבות בעבר. להפתעתי גיליתי היום שהמנקה שלנו "ניקתה" את הדף שו רשומה הסיסמא של הוינדוס שלי באחת הפעמים האחרונות שהיתה אצלנו. אני זוכר שבעזרת תוכנת האוורסט היה אפשר לראות את הסיסמא של הוינדוס שלך, אבל אני לא מצליח למצוא איפה האפשרות הזאת קיימת. יש איזושהי שיטה לגלות את הסיסמא של הוינדוס שמותקן לך על המחשב?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by maorizyo,

שדרגתי את הלפטופ שלי HP DV2845SE לווינדוס 7 (שדרוג מויסטה) השדרוג עבר יפה אך הבעיה התחילה אחרי שבוע שהכונן CD מופיע לסירוגין!!! בדקתי את כל הפתרונות המוצעים האפשריים בפורומים השונים וזה לא עזר.. הרייבר של הCD נעלם כשהCD נעלם ומופיע כשהוא חוזר. כמו כן הווינדוס כיבה לי את הכונן לגמרי כך שאני אפילו לא יכול לעשות בוט ממנו למערכת הפעלה אחרת... יש למישהו הצעות איך לתקן? תודה רבה חברים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אז ככה: יש לי amd 4200+ X2 2gb samsung זיכרון התקנתי WINDOWS XP 32BIT [הרגיל] עכשיו יש לי בעייה ממש ממש רצינית שלא הייתה מקודם, כשאני מפעיל: azureus [ביטטורנט] FireFox 2.0 Media Player 11 העכבר כבר מתחיל להיתקע ובקושי לזוז, והמוזיקה מתחילה להיתקע! ה cpu עובד על בין 1% לבין 11% ולא עולה את זה. זה משהו אל נורמלי... מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by iquitos,

שלום לכולם, בשבוע שעבר התקנתי את המערכת ההפעלה המהוללת WIN7 בתצורה של 64 ביט ואני ללא ספק מבסוט ממנה עד הגג, מהירה נראית טוב וכו וכו.. רק מה יש בעיה רצינית, אפילו אקוטית: כל פעם שאני נכנס לאתרים שדורשים התקנה של פקדי active x (מכל הסוגים: ווידאו, צ'אטים, ועוד) המערכת מקפיצה לי הודעה שבא היא מבקשת את רשותי להתקין את הפקד הספציפי, אני לוחץ על אישור ואז ההודעה קופצת פעם נוספת עוד פעם אני לוחץ על אישור ואחר כך עוד כמה פעמים של אותה רוטינה בסופו של דבר המערכת לא מתקינה את הפקד ואני לא יכול לצפות בתוכן המבוקש או להיכנס לצ'אט או כל דבר אחר (אתר canyourunit לדוגמא) כדי להתמודד עם הבעיה ניסיתי הכל: שיניתי הגדרות ב internet security- לא עזר, ביטלתי את כל ההגדרות והשארתי את הדפדן…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.