עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Godinger,

מישהו יודע מה עושים אם באמצע ההצפנה המחשב נכבה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. היי כולם, בעיה נוראית קרתה לווינדוס 7 אולטימייט שלי במחשב לעריכת סאונד, הוא לא מחובר לאינטרנט. כשמפעילים את הווינדוס, הCPU USAGE & RAM USAGE מתחילים לעלות בצורה מטורפת עד לכדי תקיעה, ובזמן זה, נפתחים אינסוף פרוססים בשם F12345 או 0F2345, וכל מיני שמות מוזרים שכאלה. בנוסף, בזמן התקיעה, כשאני מנסה להכנס לקונטרול פאנל או אפשרויות אחרות, אני מקבל שגיאות שונות כמו No such interface supported או an unexpected error occoured. סלט שלם. המחשב שלי השתגע. הבעיה מוכרת? מה עושים? יש לציין שהיא נחתה על המחשב כרעם ביום בהיר, לא אחרי התקנה של שום תוכנה. אודה לעזרתכם, אני נואש. תודה רבה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אני מתעסק הרבה עם אתרים בפלאש ויש לי בעיה שהאקספלורר שלי מאוד מאוד אוהב לשמור קבצים ישנים ובשביל לעדכן קבצים אני צריך ללחוץ בסביבות ה 29374982342 על ריפרש אז חשבתי לבטל לגמרי את אפשרות השמירה של קבצים זמניים מהאקספלורר *מה הסיכונים שבדבר - תופעות הלוואי הלכתי למאפייני אינטרנט-> "מחיקת קבצים" הגדרות -> "לעולם לא" וכמות שטח אחסון לשטויות האלה הורדתי ל10 מגה השאלה אם זה יגביל לי\ לא ישמור לי גם את העוגיות ? עריכה: הדפדפן שם עלי ז ... הוא ממשיך לשמור את הקבצים האלה.. זה כזה מעצבן

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by hatzhaik,

בזמן האחרון יצא לי יותר מדי פעמים שבזמן גלישה פתאום אני שם לב שחום המעבד מגיע ל 66 מעלות אז בדקתי וראיתי שגם שהאקספלורר נמצא בעמוד ריק אז הוא מעמיס על המעבד כ 60% (המעבד שלי P4 3G) וזה מה שמחממם אותו אז בדקתי עם איזו תוכנה מיוחדת של תהלכים וראיתי שהקובץ msxml3.dll גורם לעומס ושעשיתי לו kill process אז המעבד חזר לעצמו והעומס ירד. מישהו יכול לתת לי פרטים על הקובץ ואיך אפשר לסדר את הבעייה. ואם כבר פתחתי נושא האם לדעתכם חסר אצלי משחה טרמית למעבד כי ברגיעה הוא על 52 מעלות ובזמן עומס יכול להגיע ל 68 ויש לי 3 מאווררים (לא כולל ספק) ושלושתם עובדים .

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

אתם מכירים את הקובץ program (אין לו סיומת) שנוצר בכונן המערכת (system drive( מה זה הקובץ הזה ואיך דואגים שהוא לא יווצר כל פעם מחדש?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  6. לפני בערך חודש הפעלתי את המערכת הישנה שלי ופתאום להפתעתי לקח למערכת בערך 60-75 שניות לעלות (לפני זה בערך 15-20 שניות) אחרי הBOOT כשהמערכת עלתה פתחתי את מנהל המשימות וגיליתי שהקובץ SYSTEM לוקח בערך 80 מגה (כל השאר בסטנדרט) המערכת הישנה שלי היא המעבד Pentium 4 2.4Ghz presscot @ 3.4Ghz זיכרון 2GB 333mhz cl3 @ 415mhz cl2 כונן 120 שעליו המערכת מהן אפשרויותיי מה אני יכול לעשות מלבד פרמוט שאני רוצה להמנע ממנו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dot com,

מה זה הקובץ הזה??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  8. Started by amisha,

אני מסתכל ואני רואה שהוא לוקח לי 70 מגה(!!!) בזיכרון זה נורמלי ?? איך מורידים את הגודל שלו ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי /תי מערכות הפעלה XP ו VISTA כאשר אני מדליק את המחשב אני מגיע למסך שנותן לי 30 שניות לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות , ואם אני לא בוחר תוך 30 שניו אז VISTA עולה , רציתי לדעת איזה קובץ שולט על התפריט הזה כדי שיהיה אפשר לשנות ל-XP ולקצר את משך הזמן תודה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by Posford,

אני רואה לא אחד ולא שתיים בכל מיני תיקיות את הקובץ Thumbs.db לפעמיים הוא מוסתר ולפעמיים לא. רציתי לדעת מזה הקובץ הזה? מה התפפקיד שלו? מה הוא עושה? האם הוא חיוני למחשב או לעשות סריקה בכל המחשב והלעיף תקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  11. כל פעם שאני מוציא ומחזיר את הEXPLORER.EXE או לחלופין עושה ריסטרט למערכת הקוויק לאנצ' לא נשארררר הוא יוצא..מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by tzahi04,

יש לי פנטיום 3, לפני כשבוע התקנתי תוכנות קידודים (חבילת ליונטוורק וחבילת KNOCK CODEC) וראיתי סרטים במחשב בצורה טובה. אבל מאתמול עד עכשיו יש לי בעיה בכל תוכנות הצפייה - כשאני רואה את הסרט ככל שעובר יותר זמן אז הקול נהייה יותר ויותר לא מתאים לסרט כאילו הוא מאחר או מקדים.. וככה כל פעם. בהתחלה זה נראה בסדר ולאחר מכן לאט לאט מתאחר.. כיצד אפשר לפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by eyal00,

שלום, הקוקיז לא נשמר לי באתר YAD2.(תמונה מצורפת) אמרו לי להכנס לכלים<אפשרויות אינטרנט<פרטיות ולעשות שחזר ברירת מחדל ולא עזר... מה אפשר לעשות?(דפדפן אקספלורר 6) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tgen,

האם יש אפשרות ב-win 7 (אם זה משנה) להקטין את אזור התצוגה על המסך? כלומר המחשב שלי מחובר לטלויזיה 32 אינץ' ואני לא רוצה שהתמונה תימתח על כל המסך. יש אפשרות שאני אקטין את התצוגה כך שתופיע רק על חלק ממנו ונגיד במשחקים אני אמתח אותה בחזרה?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by Cynicoren,

שלום, כיצד מקטינים את האייקונים ? הם ענקיים, ואני על רזולוציה של 1650X1200 או משהו כזה... תודה !

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  16. הי, האיקונים הענקיים בשולחן עבודה של ויסטה ממש מפריעים, מישהו יודע איך להקטין אותם? (אני יכול לנחש שאי אפשר) ועוד משהו, יש לי BSPLAYER והורדתי קודאקים אבל הסטים פשוט לא עובדים שם (ז"א רואים מסך שחור אבל שומעים סאונד), בWMP זה כן עובד מישהו יודע איך לסדר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hofshi,

לעיתים קורה שחלון השליטה על עצמת הקול במחשב נראה גדול מידי. בייחוד אם הוספתם לו עוד בקרות עצמת קול שלא היו בו קודם לכן. אם זה המקרה, ניתן להקטין את החלון בקלי קלות: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_03.html

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by yosss,

יש לי הארד דיסק של 500 גיגה עם 2 כוננים במחשב אחד C ואחד D אני רוצה להקטין את הנפח של כונן C - מערכת הפעלה ווינדוס 7 מבלי לפרמט האם אפשר לעשות את זה? חג שמח.

19. חזרתי מאימון כדורסל לחדר ופתאום אני שומע מלמולים מהרמקולים בקיצור אני מתחיל לחפש ולראות מה השארתי דולק בחדר ואני קולט שהווינדוס מדבר ... וכמה חלוניות פתוחות ותאמינו לי זה דבר שלא נתקלתי בו אף פעם הקטע הוא שאין לי שמץ של מושג איך היישום הזה נפתח .... בקיצור אם מישהו יודע איך נכנסים להגדרות של הדבר הזה או לחילופין איך מסירים את זה אני מאוד יישמח ..... דרך אגב וואלה עכשיו אני נזכר שפעם חשבתי שהיה לי מין באג כזה כשהייתי צופה באיזה סרט עם תרגום הייתי שומע את המחשב מקריא לי את התרגום וכל הזמן חשבתי שזה תולעת .. נראה לי קוראים לזה אינדיור ( נשמע כמו ) ...

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  20. קיצר בזמן שאני משחק gta פתאום נתקע לי המחשב ... זה אף פעם לא קורה ... והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ... קיצר כשאני רוצה להיכנס לווינדוס מופיעה לי שגיעה שאומרת שהקובץ הזה (windows\system32\winload.exe) פגום או חסר . טוב עכשיו אמרתי אין לי כוח לפרמט וזה אזז אני יעביר את ההארדיסק שלי למחשב אחר ויעתיק את הקובץ משם ... מסתבר שאין כזה קובץ בכלל ? לא מצאתי שום קובץ בשם הזה בשני ההרדיסקים (של שלי ושל המחשב השיני ? ) קיצר בסופו של דבר פירמטתי אבל השאלה שלי היא מה הייתה הבעייה פה ואולי היה עוד דרך לפטור אותה ?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. שלום. אתמול ראיתי קובץ ווידאו של סדרת טלוויזיה שאורכה 55 דקות, באיכות "סטדנרטית" (לא HD) שגודל הקובץ הינו 550 מגה. זה הפתיע אותי. האיכות הייתה... איך נאמר... סבבה לגמרי! איך זה? האם יכולות הקידוד (ככה קוראים לזה בכלל?) השתפרו עם השנים? אני זוכר שלא מזמן סרטון ווידאו כזה היה "שוקל" לפחות פי 2. מאוד מסקרן. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה PVR 150 ואני מקליט איתון תכנים מהטלוויזיה באמצעות המדיה סנטר בוינדוס ויסטה. הכל נהדר ונוח. אך יש לי בעיה אחת : לא משנה באיזו איכות אני מקליט (best,better,good,fair) הוא תמיד יוצר לי קובץ עם הסיומת של dvr-ms. את הסוג קובץ הזה אני יכול לנגן רק במדיה פלייר של ויסטה. ב XP אני לא יכול לצפות בקובץ הנ"ל. מה אני עושה כדי להקליט בסיומת אחרת ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by gigi,

שלום איך אני מקליט חצי שיר מהווינאמפ? זאת אומרת אני רוצה לקצר שיר רגיל ואחר כך לשמור אותו... האם יש דרך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  24. Started by kkffiirr,

שלום, ניסיתי לארגן הקלטה פנימית בויסטא עם תוכנת הCAMSTASIA STUDIO ולא הייתה לי אפשרות כזו. בדיקה בהגדרות ההקלטה גילתה שחוץ ממיקרופון וLINE IN, וCD AUDIO שהיו מנוטרל, אין אפשרות של הקלטה פנימית מה שאני מחפש זה דבר מקביל לSTEREO MIX שהיה לי בXP. מה לעשות? הציעו לי לחפש אם יש DISABLED DEVICES שהוא לא מראה, ובכן, אין כלום. עדכנתי דרייברים! לוח אם ABIT fatal1ty f-i90hd ואני משתמש בכרטיס שעל הלוח. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by shay360,

שלום. אני לא בטוח אם זה קשור לפורום..בכל מקרה. ב XP אם הייתי רוצה להקליט אודיו הייתי נכנס להתקני הקלטה ופשוט בוחר מאיזה התקן אני רוצה להקליט ומשתמש בתוכנת הקלטה (Audacity). ב WIN 7 אני לא מוצא את האפשרות הזאת ולא מצליח להקליט. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.