Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
למחשב של לקוח שלי יש תופעה מוזרה. בADD/REMOVE יש לו רווחים עצומים בין כמה תוכניות. כלומר, איפה שאמורה להיות תוכנית יש משבצת ענקית ריקה (תופסת 7 עמודים של דפדוף) ואחריה ממשיכות התוכניות. אחרי כמה תוכניות ברשימה, יש עוד משבצת ריקה ענקית כזאת. מאוד מוזר... תיקון REGISTRY עם REGISTRY MECHANIC לא פתר את הבעייה. למישהו יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לפני כמה ימים סידרו לי תמחשב.. ואני לא מצליח לכתוב בעיברית באתרים ובפורמים ובכלל באינטרנט חוץ מהאיסיקיו.. הורדתי גם דפדפן אחר והבעיה נשארה..(חשבתי שזאת הבעיה).. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חברה... יש לי בעיה... כשאני מנסה להכנס לדוס בwindows XP דרך (run), מופיעה לי הודעה, והאפשרויות שלי הן: Close או Ignore. זאת ההודעה: הכותרת שלה: 16 bit MS-DOS subsystem תוכן: c:\windows\system32\command.com c:\windows\system32'autoexec.NT. the system file is not sutiable for running MS-DOS and Microsoft Windows application. Choose 'Close' to terminate the application לא משנה על איזה כפתור אני לוחץ, הוא סוגר את החלון... מי שיכול לעזור לי.... בבקשה... בתודה מראש. קובי.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרו לי לפתור בעיה דחופה, כאשר אני מפעיל את המחשב, ה ms-dos מבקש דיסק של וינדוס xp רק כאשר אני מכניס את הדיסק למחשב, הווידוס עולה
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר כמה זמן את צורב ה-DVD GSA H42N של LG והוא עובד מעולה. עכשיו, היה לי משהו והייתי צריך לנתק אותו מהמחשב ולהחזיר - אחרי שהחזרתי הכונן לא היה במחשב שלי. הסתכלתי ב-device manager והוא היה שמה עם סימן קריאה צהוב והוא זוהה גם בביוס. לא הצלחתי לגרום לזה להסתדר, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה מראש, אדם
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כמו בכותרת , אני רוצה שעון בשולחן העבודה . אני רוצה שהוא יהיה ברור ,חמוד.. בגודל נחמד לא גדול ולא קטן מידי (שלא ניתן להבין את הסמנים של הדקות שניות.) ואשמח להסבר איך לשים בWI7 את השעון. אני לא מצאתי שום דבר בנושא ,לא יודע מה עובר לי עם גוגל . תודה
-
- 3 תגובות
- 15.4k צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון (חודש+-) המחשב שלי נתקע לפעמים - או שהוא לא חזר משומר מסך (לא הגיב למקלדת ועכבר) או שפשוט באמצע העבודה עליו התצוגה נמרחה על כל המסך ולא היה ניתן לעשות שום דבר. עכשיו, המחשב שלי בכל פעם שהוא עולה אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם השגיאה 0x0000008e ביצעתי בדיקת memtest לזיכרון ובדיקה לכונן קשיח עם DFT והתוצאות היו תקינות. המחשב כן עולה כאשר אני נכנס בsafe mode וב-safe mode with networking אבל גם אז התצוגה נמרחת על כל המסך לעיתים. כרגע אני לא ממש מבין איפה הבעייה (אולי בכרטיס מסך?) ואשמח לעזרה. מפרט מחשב: Lenovo ThinkCenter A60 windows xp home edition sp3 amd athlon 64 x2 dual core processor 3800+ 2.0GB ram WDC WD1600JS-60MHB5 nvidia geforce 6100
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי WIN2000 SP3 ואני התקנתי עליו IE6 SP1 זה דפדפו מספיק יציב? כי אני זוכר שהוא יצא היו איתו מלא בעיות.... ושהכי טוב זה 5.5 אבל אני ביינתיים מרוצה מה 6!
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה סיפור מקרה: יום שבת לפני שבועים אני משאיר את המחשב דלוק ללילה שיוריד דברים למחרת אני קם בבוקר בודק רואה שסיים רוצה לצרוב פתאום מגלה שאין לי כוננים יותר(למרות שאתמול צרבתי דיסק) בגלל שלא היה לי זמן והייתי צריך לזוז לצבא אז לא יכלתי לנסות יותר מידי כדי לתקן עכשיו חזרתי אחרי שבועים הבעיה עדין קיימת ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונת אבל לא מצאתי כלום ניסיתי לשחק קצת בדברים וכלום לא עזר אז ככה תמונת מצב: מדובר בכונן ATAPI DVD A DH20A4P ובכונן HL-DT-ST CD-RW GCE8526B אז ככה הביוס מזהה את הכוננים ולא מראה שום בעיה איתם אבל הוינדוס(XP SP2) לא מראה אותם בכלל כשאני נכנס לDEVICE MANGER הוא מראה לי אותם עם סימן קריאה צהוב לידם ואומר שיש איתם בעיה אני ניסתי למחוק ואז להתקין שוב אבל ע…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כיצד ניתן לקרוא ולשנות מערכת קבצים EXT3 (לינוקס) בWINDOWS?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, בסוף סידרו לי מחיר ולקחתי את ויסטה אולטימייט ב64 ביט. עכשיו יש לי כלי שירות שקורא כרטיסי SIM של ניידים דרך ממשק USB (כמו DOK אבל שמכניסים לו כרטיסי SIM). הדרייבר שלו לא מתאים לויסטה, אולם באינטרנט קיים דרייבר מתאים למערכת 64 ביט אבל של XP. הצרה היא שאם מנסים להתקין אותו מכיוון שמדובר בדרייבר בלתי חתום ישנה שגיאה (מספר 39 אם זכרוני אינו מטעה אותי) אשר מונעת את ההתקנה של הדרייבר. אז לשאלותי: 1. האם ישנה דרך (פשוט קראתי בפורומים במיקרוסופט שזה בלתי אפשרי) להתקין על ויסטה 64 ביט דרייבר בלתי חתום? 2. האם יש למישהו מושג איפה למצוא דרייברים לכלי הזה בשביל ויסטה? (PL-2303 USB-to-Serial Port Adapter) תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלומות יש לי ספרייה שאם אני בודק את המאפיינים שלה היא בעצם תופסת 10 ג'יגה, אבל אם אני נכנס לתוכן שלה ועושה על כל הפריטים יחד מאפיינים אני רואה שתפוס 4 ג'יגה, ולא לא מדובר בקבצים נסתרים... ובנוסף לכך כמה קבצים שהורדתי מקאזה פשוט "נעלמו". לדעתי הם קיימים אבל משום מה ווינדווס לא מציג אותם. ראוי לציין שאותה ספרייה היתה פעם מחיצה להרדיסק, ואיחיתי עם partition magic. וגם די ראוי לציין שההרדיסק שלי השמיע רעשים במשך 5 דקות. השאלה הנשאלת היא אם יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הקבצים הנעלמים, או מה יכול להיות שקרה להרדיסק המסכן. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב אז קודם כל אני לא בטוח שזה בכלל בעיית תוכנה כי לפי מנהל ההתקנים הכל תקין אוורסט מזהה את כל המערכת שלי כפי שהיא בלי תקלות אבל משום מה אחרי שאני מוריד דברים מהאינטרנט דרך התוכנות הבאות : JDOWNLOAER , IDM ,FLASHGET או כל תוכנת הורדות אחרת שפועלת ברציפות במשך כמה שעות (6-10 שעות) הזכרון שלי פשוט "נשחט"! 85% שימוש בזכרון פיזי ..88% .. ולפעמים אפילו יותר 2 "בלו סקרין" ועוד איזה ריסטרט שתיים שכנראה נגרמו מחוסר בזכרון (למרות שפרטי שגיאה אני אציין בסוף הפוסט) אין לי אפילו קצה חוט..זו יכולה להיות בעיית חומרה וגם בעיית תוכנה זה כאילו הזכרון פשוט "זולג" מהמערכת..כי ברגע שאני מכבה את התוכנות העמוסות הזכרון כמובן לא חוסר למצב התחלתי ואפילו לא קרוב (עומד על 70+% אחרי שאני מ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה הפורום הנכון. ווינדוס XP SP3, כנראה שיש כבר כל מיני וירוסים ושטויות, בהתחלה הדפדפנים היו קורסים בלי סיבה. הורדתי Avira AntiVir הרצתי, ופתאום אני רואה את המראה הזה מול העיניים, ושאני מנסה להיכנס לכונן הוא פותח את חלון "פתח באמצעות" יש לציין כי דרך התחל --> הפעלה --> עיון... אפשר לגשת לתכני הכוננים. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת את ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהגירסאות של הווינדווס שהזכרתי, XP32 , XP64 , Vista64 בכללי ומהבחינות הבאות בפרט : 1. הרצת המשחקים 2. תמיכה והרצה של תוכנות 3. דרייברים ולסיכום הצביעו בבקשה איזה ווינדווס הכי טוב להתקין בתקופה זו... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני פשוט לא יכול למחוק אותה התקיה ריקה אבל אני לא יכול למחוק אותה וכל פשעם שאני מנסה אני מקבל את השגיה שמשתמשים בה כעת ואי אפשר למחוק אותה! מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני לא יכול לראות אתרים ותמונות שנכתבו ב java ואני צריך פלאג
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס את אחד מהתקני הUSB של מפיע(בתמונה): איך נפטרים מזה אחת ולתמיד? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב: התקנתי win2003 server בצורה תקינה לאחר מכן התקני תוכנת אנטי ווירוס לשרת וכ"ו. יש בעייה כאשר המחשב דולק לפרק זמן מסויים פיתאום עולה לי מסך קטן מאוד דומה ל-blaster כאשר יש שלושים שניות והוא מכבה את המחשב באופן אוטומטי . מה שרשום לי בהודעה זה windows/system32/lsass.exe כל פרק זמן מסויים הוא מעלה לי הודעה זו ומכבה לי את המחשב לאחר שהוא מריץ זמן אחורה ומכה את המחשב,לציין כי בדיקת אנטי ווירוס לא מצאה דבר במערכת ההפעלה. מבקש עזרה דחופה מודה לכולם ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להריץ תוכנה ישנה שקיימת אצלי עם 16 ביט על המחשב החדש.(64). ניסיתי לשחק עם התאימות ולהשתמש בדוס בוקס אבל זה לא עוזר. איזה אופציות נוספות יש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול התקנתי תוכנה בשם ASTON ושמתי לב שכשאני עושה ריסטרט אז לפני המסך הכחול שרשום WELCOME נהיה לי מסך שחור לאיזה דקה וחצי ורק אחרי זה הווינדוס עולה. בדקתי וירוסים הורדתי את התוכנה ואפילו פירמטתי את המחשב מחדש אבל הבעיה עדיין נשארה. דרך אגב יש לי WIN XP PRO ולא עשיתי שום OC. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להכנס לכל אתר אני מקבל את ההודעה הבאה: Cannot find 'http://Address'. Make sure the path or Internet address is correct אבל, אם אני נכנס לאחד מהאתרים במועדפים או באתרים השמורים מתחת לשורת הכתובת אין שום בעיה להכנס. יש למישהו מושג ? עריכה; עוד משהו ששמתי לב אליו עכשיו הוא שכאשר אני נכנס לאתר בעזרת ctrl+enter, גם אין בעיה. תודה מראש. *אין לי FireWall ואני עם Windows XP.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אוקי יש לי פה משהו מעפן במחשב איזה ספייר וואר השתלט לי עליו קיצר כול שנייה זה שולח משהו ושאני משחק סיאס הפינגים בשמיים :\ קיצר נמאס לי ואני מחליט היום לפרמט עכשיו יש לי xp עברית עם sp1 עליו מקורי שלי עם סידקי מקורי שקניתי עכשיו אני מוריד ממיקרוסופט תsp2 עכשיו אני צריך לינקים להוריד את שאר עדכוני האבטחה שיש מה אני יכול לעשות כדאי שמשהו הזה לא יחזור אלי ? יש לי פיירוואל מובנה על הלוח (nfore 3 250gb) שאני יפעיל לאחר הפרמוט ואז אני יתקין ת sp2 ואז אני ישים ת ad were sp se ו nod32 ו spybot s&d וhighjakcthis וכמובן יתקין firefox ורק אז! אני יתחבר לאינטרנט!!! האם זה יספיק על מנת שהזבל הזה לא יחזור אלי ? ואילו עדוכני אבטחה חסרים לי עם יש לי sp1 ואני יתקין sp2 ו איזה עדו…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
נעלם לי ה-"ADD OR REMOVE PROGRAMS" מה-WIN ואני לא יכול למחוק שום תוכנה איך אני מחזיר את זה? אין לי שום מושג איך זה קרה ??? הנה תמונה של זה...
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-