עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zx1993,

הורדתי קורא PDF לויסטה (32 ביט) וסל המיחזור נעלם. לא יודע אם יש קשר. שיחזרתי (בהצלחה) את המערכת ליום קודם, אבל הסל לא חזר.... איפוא מסתתר הסל?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. כשאני מנסה להיכנס לדוא"ל ברשת, האינטרנט אקספלורר משלים ססמאות לשמות יוזרים מסוימים ולא לאחרים, וגם לא מציע להשלים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by dids22,

it`s not found on Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details -> Add :-\ ty

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by lidor_abo,

hvra yas li windows xp myohad aim tohnot nosafot vlo mzlih lafoh laivrit bbksa tazro li gam at asafa lo azlahti tmona sal awindows:

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by Stick2it,

אני הולך לרכוש VISTA OEM ויש לי כמה שאלות: 1. האם המחשב חייב להיות חדש? נניח וכבר היתה עליו מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט ולהתקין את הVISTA ללא בעיה? 2. אחרי שהמערכת מותקנת על המחשב, מה האפשרויות שדרוג שלי? האם אני יכול להחליף את המעבד למשל? 3. האם אני יוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת אם יתעורר הצורך או שמהרגע שהיא הותקנה אני כבר לא יכול להסיר ולהתקין מחדש על אותו מחשב? מקווה שהיתי ברור... ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by M-a-T-a-N,

ההודעה הראשונה גורמת לאינטרנט שלי לקרוס ובחייגן רשום לי קישורית מוגבלת או חסרה ורק הפעלה מחדש פותרת את זה לזמן מוגבל וגם במראה של הוינדוס הכל משתבש וההודעה השניה אני לא יכול להפעיל מולטימדיה (קול וסרטונים) פירמטתי התקנתי דרייברים מחדש עידכונים הכל מה יכולות להיות הבעיות האלה ?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  7. הייתי עכשיו איזה שעה ב- DeviantArt וחיפשתי ערכת נושא כמו שאני רוצה ולא מצאתי (הורדתי איזה 20 שלא היו מה שרציתי או לא עובדים). מצאתי תמונה של ויסטה ויש בה את הפרטים הכי חשובים שאני רוצה שיהיו בערכת הנושא: 1. שה- Start button יהיה קצת גדול יותר מה- Taskbar. 2. שהתמונה של המשתמש תהיה בולטת החוצה. 3. שזה יהיה שקוף. 4. שיהיה בצבע שחור או אפור (לא כמו בתמונה = כחול). שלא יהיה ערכת נושא ל- Style XP או WindowBlinds, שיהיה ShellStyle. אם למישהו יש ערכת נושא כזאת אז בבקשה שיגיד לי מאיפה הוא הוריד אותה, אני עכשיו הולך לחרוש על wincustomize.com. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by yanir89,

fisrt of all- i had no way to search for realtive issues here, beacuse i cant write hebrew.... HI evreybody, yesterday Ive installed a new windows xp but somehow there is no Hebrew even in the language options in the control panel Hebrew doesnt exisit i think that the only way to fix it is by installing some hebrew plug-in or something like that thank you all i hope youll manage to help me

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום המחשב של אח שלי ניתקע אחרי כמה שניות עד דקה של פעולה מה יכולה להיות הבעיה לזה? תודה מראש עריכה: הוא נישא כבר לעשות שיחזור מערכת (לא עזר) ובדיקת וירוסים

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by Syspot,

היום המחשב החל לעבוד על 4 צבעים (שחור, צהוב, לבן וכחול), תמונה להמחשה: http://www.img-il.com/up/og5myjizm1ki.jpg. יש לציין שאני עובד עם מערכת ההפעלה Windows XP, רק המעטפת היא בסגנון 'קלאסי'. תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  11. אני מועניין להעביר את המעודפים של האקספלורר למחשב חדש שהתקנתי עליו win xp ממחשב ישן ששם נמצאים המעודפים גם עם win xp

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  12. ראיתי שיש בויסטה כמו סרטון שבו כמה חברים משחקים סנוקר.. ותוך כדי המשחק הם מסבירים איך לכוון את הצבעים במסך. רואים את הסרטון דרך המדייה סנטר כבוחרים לכוון את הצג. אני כרגע משתמש באקס פי ונורא חשוב לי להשיג את הסרטון הזה... מישהו יכול לומר לי את שם הקובץ? באיזה תיקייה הוא נמצא בויסטה? מאיפה אני יכול להשיג אותו...? כל פרט יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. היי יש לי חלונות חוקי PRO SP2 עם כל העידכונים כשאני רוצה לצאת ממשתמש כלשהוא או לסגור אני נדרש לעשות זאת פעמיים כדי שיבצע כאילו מישהוא חוסם את הבקשה הראשונה. מה זה יכול להיות? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  14. שמחשב עולה וניכנס למישתמש מקבלים שולחן עבודה רק לחלוטין רק תמונה ואפשרות ל ALT CONTROL DEL יש למישהוא פיתרון ?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by ramit02,

שלום לכולם, כרגע מותקנת לי מערכת הפעלה WIN XP 64bit ואני רוצה להתקין בנוסף win vista וליצור מסך Boot האם דבר אפשרי ? ואם כן כיצד? תודה .

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  16. שלום לכולם.. העפתי את vista מהבוט, ועכשיו נישאר לי רק למחוק את הקבצים המיותרים שנשארו מהמערכת.. הבנתי שני צריך לקחת "פיקוד" על התייקיה באפשרות אבטחה->מתקדם במאפייני התייקיה. אבל אין לי שום טאב של אבטחה בכלל.. יש דרך אחרת למחוק? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by Kurt,

יש לי קובץ תמונה של ויסטה על המחשב ואני רוצה לעשות שידרוג מXP. הקטע הוא שבמהלך ההתקנה ישנם כמה ריסטים שלא מסתדרים עם העובדה שההתקנה מתבצעת מתוך אמולציה בDaemon tools בעיקרון, המעקף המאוד לא יעיל שלי הוא להעביר את התמונה למחשב אחר שיש לי שמחובר ברשת, לעלות אותו שם ולהתקין למחשב הנוכחי בעזרת Virtual PC, מה שנראה לי יאט את ההתקנה פי 3-4 אם בכלל יעבוד. יש פתרונות אחרים? עריכה: חשבתי גם על לעלות את האמולציה בstartup אבל נראה לי שהשידרוג בכלל לא יגיע לשלב הזה אחרי ריסטרט כי זה מצריך את הממשק של XP.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות על ויסטה [גירסת ultimate] נכון לעכשיו יש לי XP מותקן על המחשב שלי [מפרט בצד]. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לויסטה? הXP עובד לי נורא מהר וכיף לעבוד איתו ככה והוא לא רע בכלל, אין בעיות תאימות של תוכנות וכו'... מצד שני אני רוצה את הDX10 [שאגב מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג? זה בא עם ויסטה?] אבל מצד שני כבר התקנתי פה תוכנות וכאלה ואין לי ממש כוח \ רצון להתחיל להתקין הכל מהתחלה נכון לעכשיו יש לי אנטיווירוס של kaspersky 7 ועוד כמה תוכנות הם יעבדו לי בויסטה? או שאני יצטרך לקנות אנטיווירוס אחר? אפשר דעות שלכם על ויסטה? [רצוי מישהו שמשתמש בה] תודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by m.l,

המפרט המלא הוא: מעבד פנטיום 3 850 MHZ 512MB RAM 20GB HDD לוח אם של AOPEN האם יוכל להריץ XP PRO בצורה סבירה...אני יודע ש98 הוא יריץ טוב..אבל השאלה היא על XP....אני יודע שמחשבים יותר גרועים מזה מפעילים XP בצורה סבירה מאוד ככה שזה ניראה לי יעשה עבודה דיי טובה... יוכל? השימוש היחיד במחשב הוא אופיס ICQ אינטרנט וכדומה....(המחשב של דוד שלי.)..

• 11 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by DOGMA,

הרמתי RMDWC על Vista אבל כאשר אני מנסה להתחבר אני מקבל את הודעת השגיאה שמצורפת בתמונה. זה לא קשור לSSL ולcertificate error ניסיתי אותו דבר על פורט 80 רגיל ועל כל פורט אפשרי, בכל מקרה כל מה שהcertificate error אומר שהcertificate שלי לא תקין ויכול להיות שאני מנסה "לעבוד" עליך. לא מצאתי יותר מידי בעיות שקשורות לזה ברשת לא כאלה עם פתרון בכל מקרה, אבל בעקרון זה אמור לעבוד ללא בעיות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by samigol,

איך אפשר לפרוץ את הסיסמה של xp professional? ברור שאי אפשר את הקטע של "מצב בטוח" כי זה עובד רק בגרסת home אבל אין איזה דרך אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. אני חיב לפרמט את המחשב ועכשיו גיליתי שהדיסק של הXP הישן והטוב שלי אצל חבר ואני תקוע עם דיסק של הויסטה. אז נשאלת השאלה, האם אני יכול להתקין את הויסטה ואח"כ לפרמט את הכונן (רצוי לא לפרמט) ולהתקין XP ? או שפשוט לחכות לXP שלי ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. איך אפשר לעשות דיסק התקנה שיהיה אפשר לבחור מערכת הפעלה מסויימת ? כמו 32BIT VISTA או 64BIT VISTA ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by avidan28,

שלום אני מחזיק מחשב עם 3 גיגה וחלונות XP.רציתי לעבור לויסטה אבל אני שומע שהיא מערכת כבדה ולא ממש הכי טובה. השאלה שלי היא כזו - ויסטה תומכה ב 4 גיגה אבל לוקחת לעצמה גיגה בהעלה ראשונית.אז יוצא בזה שאני נישאר עם 3 גיגה כמו שהייתי עם XP. אז מה שווה המעבר?? כל עניין התלת מימד שלה לא מעניין אותי אלה נטו עבודה קשה וקצת אינטרנט. אני תמיד מגדיר את החלונות שלי כמו 98.....

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. נכנסתי למצב שינת חורפ במחשב שלי אבל מה שקורה זה נכבה ואחרי זה נדלק פשוט מעצמו לבד ועושה RESUME WINDOWS במקום להתכבה לגמרי הוא חוזר ל WINDOWS יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים