עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. טוב ככל הנראה משהו גורם לאותה בעיה (כיבוי ומחשב וארור-ניתן לראות הכל בתמונה שלמטה) אני בטוח שהכל נגרם בגלל שטות שלי שפתחתי קובץ EXE (לא חשוב כרגע איזה). קיצר הרצתי אנטיוירוס ושתי תוכנות ANTI SPYWARE וכל מה שמאצתי(ומצאתי) העפתי. מה ניתן לעשות? כמובן שקודם כל הפעלתי ברגע שזה קרה תפקודה SHUTDOW -A אבל זה לא הפתרון... עריכה: פעם שניה שלישית רביעית מי סופר(..) שזה נגרם (אך עבר כולה פחות מ12 שעות מאז שפתחתי את אותו קובץ EXE) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by iveco,

יש ברשת שלי 4 מחשבים ואני רוצה לתת למחשב אחד ברשת הרשאה להכול ואי אפשר יש אפשרות רק EVERYONE אי אפשר לעשות משתמש ספציפי ! יש בכלל אפשרות לעשות את זה ? דוגמא : אלה המשתמשים ברשת : AA - אני AB - אני רוצה לשתף AC AD ואי אפשר אפשר לתת הרשאה לכולם או כלום !

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by IlanF,

איכשהו ביטלתי את הAERO על הנייד שלי (לפני די הרבה זמן, כך שאני אפילו לא זוכר מה עשיתי...), ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו שוב. הבעיה, הוא לא מופיע לי לבחירה תחת windows colors and appearance אם יש למישהו רעיון איך מפעילים אותו אשמח לקצת עזרה... -- עריכה מצאתי את הפתרון.. מתברר שכיביתי את ה desktop window manager. הפעלה שלו תחת services והופ, הAERO חזר ואפשר לבחור אותו...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by maxwell10,

המסך קופא על "15% תצורה" עם WIN7 גם אחרי פירמוט התקלה חזרה. ביטלתי את העדכונים האוטומטים וזה לא עזר. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שאני משנה הגדרות בmsconfig זה רושם לי שאני לא חשבון מנהל ( ואני כן ) למרות שהמחשב מקבל את השינויים שאני עושה. שהרצתי בדיקה של רוגלות בתוכנה cwshredder הוא מצא לי את התולעת cws.msconfig הוא מסיר אותה ואז אני מריץ שוב בדיקה והוא מוצא אותה שוב. ( הרצתי אותה גם בsafe mode לא פותר את הבעיה. נדמה לי שהשורה הזאת בעייתית - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto אני מוחק אותה והיא חוזרת לי כל פעם אחרי שאני מפעיל את msconfig... וגם שהתוכנה cwshredder "מסירה" לי את התולעת השורה הזאת שציינתי למעלה נעלמת.(כלומר,היא מחקה אותה כי היא מקור הבעיה). אך כצפוי שאני מפעיל את msconfig הכל שוב חוזר לקדמותו....(רשום לי שאין באפשרותי לבצע שינויים כי אני לא…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by PhoenixBoy,

היו לי בעיות ודיברתי עם בזק ונטויז'ן והם המליצו למחוק את ה-sp2. נכנסתי ל Add and Remove ולא היה לי שם את Win XP SP2. איך אני יכול למחוק? בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי...

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by yotam2233,

אני עדיין משתמש ב-RC של Win7 x64 ובימים האחרונים המחשב התחיל להיתקע לי כל זמן מה, לא משנה אם הוא סתם עומד, אם אני צופה בסרט או משחק במחשב, הוא נתקע... וזו מן תקיעה מוזרה כזו, כאילו אחרי שהוא נתקע אם אני אלחץ להגיע למנהל המשימות הוא יסמן על העכבר כאילו הוא עובד אבל דבר לא יקרה, העכבר לא זז ממקומו והכל נשאר סטטי חוץ מהסימון החושב ליד העכבר, כך גם אם אלחץ Alt+Tab הוא יסמן פעולה חושבת על העכבר אבל לא יקרה דבר... הייתי בטוח תחילה שזה האנטי וירוס וניסיתי כמה, תחילה הייתי עם גרסאת הבטא של קספרסקי, אז עברתי לNOD שהוא בכלל תקע את המחשב כל הזמן וגם לפנדה שגם נתקע פה ושם ועכשיו אני עם AVG וקרתה לי תקיעה אחת בינתיים (בכמה שעות שהמחשב דלוק). הכל חוקי כמובן, אני משתמש בגרסאת הנסיון של …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by TaL_F,

היי קיבלתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו XP מדיסק שיש לי. בביוס זה מכוון על בוט מסידי ואז מהארדיסק אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא עושה disk boot failure. please please insert system disc and press enter. מה אני יכול לעשות כדי שהבוט מהדיסק של ה - XP יצליח?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  9. שלום, לאחר התקנת הויסטה , צצות כל מיני הודעות מנהלתיות מציקות על כל חצי דבר שאני מפעיל, נכנסתי למרכז האבטחה ביטלתי את הפיצ'ר הזה , אבל צץ למטה הסמל X האדום , איך נפטר ממנו? מנטרל אותו? שאלה שנייה: אני עובד עם ממשק AERO , יש לי כרטיס מסך לא רע בכלל והוא רץ מעולה , אך משהו מוזר.... כשאני מפעיל את המחשב ( ורק כשאני מפעיל אותו) עם עליית שולחן העבודה , בא מסך שחור לשניה אחת.. עם קצת ,"שלג" , איך נפטרים מזה? תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. מצאתי תיקייה בשם INSTALLER בתוך הספריה של ווינדווס ששוקלת 10.5 ג'יגה בייט ובתוכה יש קבצי התקנה שאין לי מושג למה הם שייכים. האם אפשר למחוק את התיקייה, למישהו יש מושג למה היא נועדה?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by itayze,

הבעיה שלי היא שבטעות לחצתי על לא לשאול לעולם ועל לא , לכן אני צריך לדעת כיצד ניתן להחזיר מצב זה , יש לי winxp . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eran131,

השאלה שנשאלת אצל הרבה מאיתנו... מה כדאי Windows 7 64BITאו Windows 7 32BIT פרסום המפרט : מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרונות(ראם) - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme כונן קשיח- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-650HT-APFC-F3 השימושים במחשב- משחקים (GAMER) , סרטים , עיצוב (PHOTOSHOP) וכו'....

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gameon,

1800 MB בזמן גלישה באינטרנת מערכת WIN 7

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  14. בהדלקת מחשב והרבה זמן אחריה שורת המשימות לא מגיבה בכלל, לפעמים אחרי שמדליקים היא מגיבה ורוב הזמן לא מה הפתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Dman86,

שלום רב, נמאס לי מהויסטה! יש לי 2 שאלות: א. הויסטה על C. אם אני מתקין את ה XP על ה C מה קורה לויסטה? - היא נמחקת?! ב. יש לי XP מקורי על המחשב הנייח, אני יכול להתקין אותו על הנייד גם כן ועדיין לזכות בכל העדכונים של מייקרוסופט? בתודה מראש, דימה.

16. יש לי לוח אם של גיגהבייט 945P-G, ובזמן התקנת ווינדאוס אני צריך ללחוץ על F6 בהתחלה, כדי להתקין את הדרייבר של הדיסק הקשיח מדיסקט. אני לא רוצה יותר להשתמש בדיסקט בשביל התקנת הדרייבר, אני מחפש דרך שהדרייבר הזה יהיה משולב בדיסק ההתקנה של XP והכל יתבצע בצורה אוטומטית מבלי ללחוץ על F6 ולהכניס דיסקט. יש דרך לעשות את זה? שמעתי שיש תוכנה שאפשר לשלב בה תוכנות חיצוניות לדיסק של XP, אבל גם אם מצאתי אותה לא יודע איך לעשות את זה שהדרייבר יזוהה ולא סתם ישב בדיסק.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by tiger2014,

שלום יש לי בעייה שאני מחבר את השלט למחשב על מנת להטעין את השלט דרך usb אך הווינדוס לא מזהה את השלט ב davice manger יש ברשותי ווינדוס 8.1 הכבל של השלט תקין ועבד נפלא עם ווינדוס 7 לדורותיו עד שעברתי לווינדוס 8

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שאני רוצה להתקין ויסטה רשום לי שמחיצה D היא גם primary זה יהיה לי בעיה בהמשך? גם C וגם D שלי הם primary לא רציתי לנסות לשנות את D כי יש לי שם מלא חומר אם אני יצטרך בכל מקרה לשנות את זה יש דרך לעשות את זה דרך הווינדוס? (התקנתי את הויסטה ובנתיים היא עובדת אחלה)

19. Started by Ashand,

זה נכון שווינגוס XP תומך ב-DUAL CPU משום מה נראה לי שהוא משתמש רק באחד אצלי...איך אני מוודא שהוא אכן משתמש בשניהם?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  20. Started by idanpere1,

שלום לכולם... קודם כל, קצת פרטים על המערכת: יש לי ויסטה אולטימייט בעברית גרסאת 32 ביט... אז ככה, אתמול התקנתי והרצתי את התוכנה Registry Fixer V4 עקב התקנה כושלת של דרייבר מסויים... הבעיה הספציפית נעלמה אך איתה 2 כלים שהיו בסרגל ההפעלה המהירה שהם כלי מזעור החלונות [show Desktop] וכלי המעבר בין חלונות [לא הALT+TAB הרגיל אלא הכלי שבAERO מראה את התצוגה התלת מימדית של החלונות]... אשמח אם מישהו יוכל להעלות את הקבצים לאיזה שרת ולשלוח לי אותם, או להדריך אותי כיצד לשחזר אותם [אין לי שחזור מערכת של לפני העלמותם של הכלים אם זה משנה].... 2 הכלים הנ"ל אמורים להמצא בתיקיה C:\Users\UserName\AppData\Roaming\Microsoft\Intern et Explorer\Quick Launch אבל הם נמחקו ואני לא מוצא אותם... תודה …

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  21. Started by curdi1,

amd athlon 64 dual 5200 + 2gb - האם להתקין WIN7 ? או שעדיף XP ? (פורמט בכל מקרה יבוצע :-)

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. הי יש לי WIN XP P ואחי שיחק לי עם ההגדרות ועכשיו אני צריך להכניס סיסמא בשביל להכנס לWIN בבקשה תוכלו להגיד לי איך לבטל את הצורך בסיסמא?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. זה תיקון ממיקרוסופט לעדכונים שגרמו לבעיה של המסך הכחול kb2982791 ן kb2970228 משהו כבר עדכן וראה שהכל בסדר ? עדיף לחכות או לעדכן ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. השאלה בכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  25. חוסר ההצלחה של בשילוב עולם המגע עם עולם המקלדת ועכבר בווינדוס 8 הכריחה את מיקרוסופט לחזור למקורות ולחשוב מחדש איך מערכת אחת תפעל בצורה הטובה ביותר לשני העולמות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e/

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.