עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לסייר החלונות תכונה מעצבת שהוא לא מציג את גודל התיקיות כמו שהוא מציג את גודל הקבצים. מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by qwerty1987,

מקווה שזה הפורום הנכון... בכניסה לאתרים מסויימים, קופצת הודעה (כמו בתמונה), בה ישנו כיתוב ברוסית המופיע כג'יבריש. כיצד ניתן לסדר/לעקוף זאת? בינתיים ניסיתי לשנות בלוח הבקרה את language for non-unicode programs לרוסית. זה מסדר את הבעיה עבור איכספלורר אך לא לפיירפוקס. כמו כן, אני מניח שזה יצור לי בעיה עם עברית במקומות מסויימים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by SHAY951,

איך אני עושה שאני אראה את התאריך ליד השעון בשורת המשימות? תודה

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by borg,

האם קיים tweak או תוכנה שמאפשרת להציג את התאריך (שנה/חודש/יום ויום בשבוע) מתחת לשעון ב-System Tray (כמו ב-Windows XP) במערכת ההפעלה Windows 2000 Professional?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by oren,

שלום, כשאני מציג תמונות ב-IE6 והתמונה גדולה יותר מהמסך, הדפדפן אוטומטית מקטין את התמונה ומציג לי לחצן להגדלה. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יציג לי את התמונה בגודלה המקורי, בלי לשנות אותה. תודה.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  6. שלום וברכה. לאחרונה ביצעת התקנה מחדש של winXPHOME במחשב הנייד amilopro v3505. כאשר קיבלתי אותו מהחנות- יכולתי לראות את כל אופציות הכיבוי במסך הכיבוי (restart,shutdown,stanby,hibernate) כעת אני רואה רק את השלוש הרגילות (ללא hibernate) כאשר ניתן להחליף ע"י SHIFT בין stanby/hibernate. האם מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by SilverCivic,

שלום...נניח ויש לי קובץ וידאו AVI , ובווינדוס XP הוא מוצג כ-"rrr" איך אני גורם לו להראות את הסיומת ושהוא יוצג כ-"rrr.AVI" ???

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. שלום! יש לי 2 שאלות: 1. אני משתש הרבה בסייר (אייקון של ספריה עליה זכוכית מגדלת). כאשר אני פותח אותו תמיד מופיע לי כונן C. איך אני יכול להפוך לכונן D? החלונות מותקן בכונן C. 2. במאפייני ספריה-> התאמה אשית-> איזה סוג תיקיה אתה מעוניין - האם ניתן להוסיף תבניות אחרות שאני צריך להרבה מחיצות? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום לכולם. יש באינטרנט להורדה חינמית את הסרגל כלים ISRAEL RADIO שמאפשר לשמוע רדיו של כל התחנות הישראליות. הבעיה היא שהסרגל יכול להיות מותקן רק ב IEXPLORER או ב WINDOWS EXPLORER ואם אני סוגר את החלון הפעיל אז אי אפשר לשמוע רדיו, האם יש דרך להעביר את הסרגל הזה לשולחן העבודה או לרשימת סרגלי הכלים שאפשר להפעיל משורת המשימות כדי שכל הזמן הדפדפן יעבוד - עניין של נוחות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, אשמח לסיוע - מה כבר ניסיתי: 1. עם XP עברית 2. TAO EXDOS 3. DOSBOX עם קבצי עברית אני מאוד גמיש מבחינת מערכת הפעלה אין לי בעיה עם גרסאות מכונה וירטואלית תודה, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום רב. משתמש בווינדוס 10 בשפה האנגלית. (כלומר, שפת התצוגה של הווינדוס הוא באנגלית עם כתיבה בעברית כמובן) הגדרתי את האיזור ל > ישראל את התאריך והשעה > לפורמט עברי ישראלי (שעון של 24 שעות) בחלונות עצמו השעון מופיע לי בשורת המשימה כמו שצריך בפורמט עברי של 24 שעות (לדוגמה השעה עכשיו היא: 19:40) אבל במסך כניסה לחלונות, השעון מופיע בפורמט של AM PM והוא מציג עכשיו ככה את השעה : >> 7:00 פעם הכל היה בסדר במסך הכניסה לווינדוס והשעון היה מראה פורמט ישראלי של 24 שעות. פתאום זה השתנה. איך אני מסדר את זה ? מצורפים תמונות של ההגדרות בווינדוס. תודה מראש

12. Started by Kak,

אני רוצה שהווינדוס יציג את התאריך בספרות בלבד בצורה הבאה: שנה\חודש\יום מסיבה כל שהיא האפשרות לא קיימת בהגדרות! אפשר להציג בשיטה האמריקאית שנה\יום\חודש או להציג בשיטה הנורמלית אבל רק כשהחודש מוצג כמילה ולא כמספר j 1/JAN/2013 רעיונות?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by +Eliran+,

לפני כמה ימים כשהתקנתי כמה תוכניות חדשות ורציתי לראות אותם דרך הכפתור התחל--->כל התוכניות, אז היה כתוב לי שאי אפשר להציג אותם כי יש יותר מידי תוכניות. איך אני יכול לגרום לזה שאני שוב יוכל לראות את כל התוכניות דרך "התחל"? תודה.

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  14. יש לי בעיה מוזרה עם הויסטה שלי (ultimate) - אני מעבירה תמונות מהמצלמה שלי למחשב והתמונות מוצגות כאילו יש רוויה של צבעים. אם אני אשלח למישהו את התמונות הוא יראה אותם בסדר גמור, אבל על המחשב הן מוצגות מעוות. לא מצליחה להבין למה. זה קורה עם כל מצלמה, כך שזו לא בעיה במצלמה. זה קרה גם אחרי שפירמטתי את המערכת שוב. רעיונות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. למישהו קרה כזה דבר\יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום רב, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, אין לי פינגים ל- localhost (172.0.0.1), לא ל- Gateway (מקבל timed out) וכמובן לא החוצה, אל האינטרנט (למשל www.google.com). רק לאחר ביצוע Diagnose של Windows 7 לכרטיס רשת, הוא כותב בסיום ש- The default gateway is not available ולצד זה Fixed ואז הכל עובד. ניסיתי לחפש פתרונות באמצעות גוגל, קראתי שרשורים רבים בנושא, אך לפתרון לא הגעתי. שאלותיי הן - האם מישהו מכיר פתרון לבעיה זו? והאם קיימת אפשרות לבצע Diagnose באמצעות CLI, כך שאכתוב קובץ אצווה פשוט שיעלה עם מערכת ההפעלה ויבצע Diagnose אוטומטית. תודה רבה, אורן.

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. אני נסיתי איזה 50 פעמים(אולי יותר)להתקין את windows xp ps2 והמחשב כל הזמן נתקע בהתחלה של ההתקנה(לפני הפירמוט) מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ilya83,

אני לא מצא דיסקט בטחון... מי יכול לשלוח אליי קובצים של דסיקט בטחון.... כדי חלונות חדש בשביל דיסקט בטחון... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by rach75,

צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. בעקבות הפסקת חשמל, המחשב איתחל את עצמו, עכשיו מה שעולה זה רק ה-Wallpaper והסמן של העכבר... מלבדם לא מופיע כלום !!! לא ה-Taskbar, לא כפתור Start....... פאק ! עשיתי אתחול ב-SafeMode : לא עוזר - אותו דבר (רק בלי צבע, ורזולוציה שונה...) ואללה, לפני הפורמט, למישהו יש רעיון? (כושיליראבק רק פרמטתי לא מזמן...)

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. קודם כול בוקר טוב לכולם , ============== אתחיל בתאור הבעייה , יש לי מערכת בת 2 הרד דיסקים : 1- C: = עליו מותקן WIN XP PRO בעברית 2-D: - עליו מותקן WIN מילניום . אני רוצה שהמערכת תאפשר לי לבחור בעת הפעלת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן כיצד ? ??? ותודה רבה לכול מי שיוכל לעזור לי אם לחיוב או לשלילה .

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  22. Started by Electric Boom,

התקנתי home edition ואת כל העידכונים,דרייברים נכונים וכו',וישנן כל מיני בעיות מוזרות ביותר,למשל כשלוחצים התחל יש תמונה שבחרתי נכון אצלי אין אותה משום מה...,או למשל כשאני מדליק ת'מחשב הוא לפעמים כותב בעיה עם logon ui או למשל במקום שישר יכנס הוא שם לי מסך לבחירת משתמשים ויש לי רק אחד...ביטלתי אותו ואז הוא שם לי חלון עם שם וסיסמא...או למשל אחרי הרבה זמן שיש שומר מסך אני רואה אחרי זה רק ת'רקע וצריך לעשות ריסטרט... ??? :-[ :-\ :'( :-X אני יודה מאוד למי שיביא פיתרון לבעיות הנ"ל,וגם האם אמורות ליהיות בעיות כאלו בגירסא הזאת פעם היה לי אותה ולא ניתקלתי בכזה דבר... ואם הפתרון היחיד הוא החלפת גרסא עדיף כבר שאני לא יפרמט אלא אתם יודעים יש אפשרות כזאת של שידרוג מהווינדוס מעניין מאו…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי את ISASS.EXE על פי ההבנה שלי והחומר שמצאתי הדבר הזה הוא טרויאני , איך אני נפטר ממנו. הוא גרם לכיבוי המחשב שלי בעזרת התרסקות עצמית . הצילו!!! S.O.S

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by shaithebest,

פתאום כל המסך נהיה בקלוז אפ.... הכל ענק......כל האייקונים ענקיים....כל המסך נראה כאילו עשית קלוז אפ על תמונה מה זה? זה קרה אחרי שעשיתי עדכונים פתאום הוא רשם לי שאיכות הגרפיקה שלי יורדת לאיכות VISTA HOME שמעו אם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP איך מתקנים את זה? ניסיתי למחוק תוכנות כי חשבתי שזה בעיה בRAM אבל יש לי 2048 MB חייב עזרה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

תקשיבו זה דחוף מאוד,כנראה שהסרתי תכנית לא טוב-לא משנה אל תשאלו עכשיו,ואחרי שהפעלתי מחדש קיבלתי ת'הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows\system32\config\system\ you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup cd-rom. select 'r' at the first screen to start repair. זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בשגיאה הזאת ואני בשופ פנים ואופן לא מוכן לפרמט שוב! ניסיתי לעשות מה שהם אמרו אבל זה פשוט ביקש לבחור התקנה ואז מוציא אותך למצב של דוס שם אני לא יודע מה לעשות עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.