עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by IlanF,

במחשב הישן שלי היתה לי אפשרות לכתוב משהו עם העכבר והווינדוס היה מתרגם לי את זה לטקסט. במחשב החדש אני לא מוצא את האפשרות הזאת... איך אני מוסיף אותה? (אנגלית, אם אפשר שיהיה גם עברית) שכחתי להוסיף.. בדקתי בHELP איך להוסיף את התמיכה בזה... אבל יש בעיה... יש לי OFFICE 2007 ENTERPRISE ואין בו את האפשרות Alternative User Input

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זה מחשב חדש של ידידה. הוא עבד בסדר גמור עד לפני חודש. אתמול היא הראתה לי שבכל פעם שהיא פותחת את האקספלורר המחשב מאתחל. החלפתי את האקספלורר לפייר פוקס וזה לא קורס איתו. גם האאוטלוק והאימיול גרמו לאתחול ברגע שהופעלו. החלפתי לטאנדרבירד ולאימיול המקורי וזה לא עוזר. הרצתי ספייבוט וסריקת וירוסים. הספייבוט מצא משהו והסיר אותו, אבל זה לא פתר את הבעיה. נסיסיתי להסיר את האקספלורר 7 אבל הוא קרס באמצע. ניסיתי לעשות הכל ב SAFE MODE אבל זה עדיין קורס. אין לי מושג מה הבעיה... היא אמרה שהדבר היחיד שהשתנה זה ספק האינטרנט...אני לא חושב שזה יכול לגרום לכזה בלאגן... יש למישהו רעיון לפיתרון? לפני שאני פונה לפתרון הסופי.... תודה, אוהד

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by soundf,

האלן חברה... החלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך "ברוך הבא "כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אז יש לי מסך שחור (כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה כלומר אני לא יכול להיכנס לוינדוס אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  4. Started by BloodFist,

מה ההבדלים בין XP PRO לבין XP HOME יש לי פשוט XP HOME מקורי וחשבתי אולי להתקין במקום ה PRO שלי... מה ההבדלים העיקריים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by hj4ever,

אני מתכוון לקנות ויסטה בקרוב למחשב החדש שלי (ואל תגידו לי שזה לא שווה כי עלזה כבר החלטתי.. אין טעם לקנות כרגע XP, זמנה מתחיל לעבור), ואני מתלבט בין גרסאות ה32 וה64 ביט. מה היתרונות וחסרונות של הגרסאות, והאם יש טעם בכלל למחשב חדש לקנות 32 ביט? המחשב אגב הוא עם מעבד e6300 וכ"מ 1950gt super...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. הורדתי תקיה של איקונים לווינדואס אבל אני לא יודע איך לשנות את האיקונים...אם מישהו יודע אני אשמח..תודה..

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  7. יש לי שתי חשבונות בwindows xp ואני רוצה שלשתיהם יהיו הרשאות Admin אבל אני לא רוצה שלחשבון אחד תיהיה לחשבון השני, שבין השאר זה אומר שאני לא רוצה שחשבון אחד יכול לבטל את הסיסמא של חשבון שני דרך לוח הבקרה. חיפשתי המון ולא מצאתי איך לעשות את זה תודה!!

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  8. שלום לכולם.. פירמטתי עכשיו את המחשב הראשי שלי, ואין בwin שהתקנתי תמיכה במקלדת עברית. מה אני צריך לעשות על מנת להוסיף את התמיכה? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  9. הי, האיקונים הענקיים בשולחן עבודה של ויסטה ממש מפריעים, מישהו יודע איך להקטין אותם? (אני יכול לנחש שאי אפשר) ועוד משהו, יש לי BSPLAYER והורדתי קודאקים אבל הסטים פשוט לא עובדים שם (ז"א רואים מסך שחור אבל שומעים סאונד), בWMP זה כן עובד מישהו יודע איך לסדר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by adam99,

שלום לכולם! שלשום חילקתי את ההארד דיסק שלי כדי לעשות מחיצה ללינוקס עשיתי זאת עם Partition Magic 8 אחרי החלוקה הפעלתי את הווינדוס ואז כתוב לי NTLDR is missing ניסיתי להחליף את הקובצים NTLDR ואת NTDETECT.com מהדיסק התקנה של ווינדוס (XP) כפי שקראתי באתר של מיקרוסופט אבל זה לא עזר ניסיתי Fixboot ו Fixmbr וbootcfg וכלום לא הצליח ב Bootcfg ניסיתי לעשות ADD ואז כתב לי Failed ועוד הודעה מה אני עושה? תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  11. שלום, יש לי Windows Vista עם MUI בעברית (עדיין לא מותקן) מערכת ההפעלה באנגלית אבל אני רוצה להפוך רק את שפת ממשק ה- Vista Media Center לעברית. אני משוכנע שיש תוכנות שמאפשרות לך לעשות סלקציה על איזה יישומים להפעיל את ה-MUI או לעשות איזה שהוא שינוי בקבצים . . .אני פשוט לא מוצא תשובה לזה באינטרנט אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  12. Started by S2DON,

סתם רציתי לדעת.. כי אני אחד האנשים שחזרו מויסטה לאקספי כי פשוט אין ממש הבדל.. חוץ מזה שהרבה דרייברים לא קיימים לויסטה.. וזה מעצבן.. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כאשר אני מנסה להעתיק קובץ ISO למשל מה שנתקלתי כרגע, אני מקבל את השגיאה הבאה: http://www.upit.ws/uploads/a373f11f5add2.jpg מה לעשות? ואני מקווה שזה מתאים לפורום. תודה מראש, GigaDude.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. Started by za-david,

מערכת ההפעלה ויסטה משגעת אותי מבטלים את העניין הזה שצריך לאשר לה להתקין ולהריץ כל מה שהיא או במייקרוסופט לא מכירים??? הרבה תודות לפותרי הבעיה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by shainov,

שלום לכולם. קראתי את המדריך לפיצול החמיצות בויסטה אך כאשר אני מנסה לפצל ובוחר באפשרות שויסטה יקבע לי כמה מקס' אפשר לפצל מתוך 100GB הוא מגיע רק עד 30GB (זה לא בסדר)אני רוצה שתיקיית ההפעלה OS תהיה 20-30GB ושכונן נגיד E יהיה 70 איך עושים זאת? ועוד שאלה האם להשאיר את מחיצת הגיבוי ללא פירמוט?כי גיביתי אותה על דיסק DVD.מדובר בגירסאת HOME,ואם יש תוכנה מסויימת שעושה זו אשמח לקבל לינק.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by mz155,

אז ככה... במחשב הקודם שלי (היה על xp) היה רשום אחרי כל שם של קובץ את הסוג שלו.. דוגמא: Superman Returnes.avi עכשיו במחשב החדש יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות שיראו את הסיומות גם בו.. עזרה בבקשה..

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. שלום. יש לי קובץ בכונן C שנקרא tmptmp.exe בגודל 184kb ואני לא יודע אם למחוק או לא האם למישהו יש מושג מה זה בכלל ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by matityahoo,

עידקנתי את המדיה פלייר מ9 ל 11 אך לאחר האיתחול הוא לא נתן לו לפעול בגלל שחסר לי עידקון (גיניון) ובלוח בקרה הסרת תוכנות הופיעו לי שתי אייקונים של מדייה פלייר 11 וכשהסרתי אותם קבלתי הודעה שאני יכל לחזור אחורה וכן מדייה פלייר 9 חזר ועובד השאלה שלי זה אם לא נשארו לי סרידים של העידקון הכושל איפה שהוא במחשב חשוב לי לדעת כי רק פירמטטי לא מזמן תודה מראש מתי

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by nissim_y,

ב WINDOWS XP כשאני מבצע ALT CONTROL DEL מתקבל המסך המצורף ללא כל הלשוניות שצריכות להיות [br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 22:03:59 מצורף הקובץ[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. מישהו יודע אם זה עדיין עובד סבבה? הוא לא משחק במחשב..

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Idanez,

אהלן חבר'ה.. נדפקה לי כנראה הגרסא שיש לי ל WM 2005 למישהו יש איזה לינק לרפיד שייר להוריד את התוכנה.. 2005 או 2003 לא משנה.. חייב את זה דחוף צריך לתקן את המיו לרגל נסיעה לחו"ל.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

הייתה לי בעיה בווינדוס שהוא מסרב לפתוח תוכניות, הכוונה שאני לוחץ על תוכנית לפחות 5-6 פעמים עד שהיא נפתחת. אתמול פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ועדיין הבעיה נמשכת, זה לא יאמן. אף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת עם ווינדוס ואני משתמש בהתקנה הזו כבר 5 שנים בערך. בדקתי בPROCESS MANAGER ושם זה ניראה שהתוכנית נפתחת אבל בפועל אני לא רואה אותה על המסך. זה ממש מייאש אני לא מבין איך זה עבר גם לווינדוס החדש אחרי שעשיתי פירמוט מלא, ממש תעלומה. יש סיכוי שאחד העדכונים החדשים של הווינדוס עושים את זה?! מיואששששששש :'( אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי עד הלילה כי מחר אני חוזר לשבועיים לצבא.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  23. של WIN XP? בסגנון WIN+D, ALT+TAB, וכל מיני דברים מהסוג הזה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by Tamirb,

אהלן. בזמן האחרון שמתי לב שיש לי נזילת זכרון עצבנית בויסטה באופן קבוע מבלי שקיימת תוכנה פועלת שתגרום לדבר. בכלים שהווינדוס עצמו מציע לי, אני לא רואה שום הצדקה לתפיסה הזאת של הזכרון (רוב הזמן קרוב ל700 מגה תפוסים!), הרצתי גם מן בדיקה כזאת של הויסטה לנזילות בזכרון ולא נמצאה בעיה. כמובן שבמצב כזה לשחק במשחקים זה בלתי אפשרי ועוד פעולות קידוד דומות. הנה כמה שוטים:

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  25. אין לי מושג מה קרה .....ה IEXPLORER (גרסא 6 XP2) לא עולה יותר ....אמנם הוא עושה רושם שכן ...(טוען) אבל לא מעלה שום חלון חשבתי אולי הוא תקוע ...נכנסתי למנהלי התקנים - כלום ...גם ריסטארט לא עזר ...ניסיתי ידנית (לא דרך קיצור הדרך) להכיכנס ולהפעיל מ program files\internet explorer..... שום דבר .. מצאתי איזה תשובה גם בGOOGLE והלכתי לפיה : ב"הפעל" להריץ "SFC /Scannow" ....זה סיים ועדיין לא עובד . עצות ..משהו ? תודה :s05:

• 5 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים