Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המחשב שלי... לפני כשבועיים נאלצתי לפרמט את המחשב בגלל בעיה כלשהי, עכשיו פירמטתי עם דיסק של ווינדוס את 2 הכוננים(Dו-C), אך משום מה לאחר יממה הוא העלה לי את מד הזמן שיש את הריבועים הכחולים האלה ורשום Windows XP וכמובן אז הוא אמור לעלות את הווינדוס, אך לי משום מה, פשוט עושה ריסט למחשב כאילו שהווינדוס שלי אינו קיים עוד, כאילו נמחק. טוב חשבתי שהבעיה היא אולי בדיסק מפני שניסיתי עוד פעם 1 לפרמט וקרה לי את אותה הבעיה, הורדתי את הדיסק החדש של הווינדוס של חודש אוגוסט, פירמטתי, עשיתי את כל מה שצריך, ושוב הבעיה הופיעה לאחר יממה... אני בא בצהריים, מדליק את המחשב, הוא שוב מראה לי את מד הזמן הזה, אך לא מעלה לי את הווינדוס אלא עושה ריסט למחשב... מה הבעיה א…
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה...איזה וינדווס עדיף...XP או XP Media Center... למחשב עם יומיומית כאלה...לראות סרטים, אינטרנט, משחקים..קידודים אז ללכת על הXP MC או XP PRO??..(הXP HOME לא בא בחשבון אני צריך את ה-IIS)
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותם בהסרה /הוספה של תוכניות... ויסטה נותן לי מלא פעמים מסכים כחולים וקראתי איפושהוא שזה קשור לעידכונים ודרייברים של הכרטיס מסך אני רוצה להסיר תעידכונים ולהתקין דרייברים מחדש בתיקווה שזה יפתור את העסק....
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין WIN 7 יחד עם WIN XP המותקנת כבר ב-C? אם כן, איך עושים זאת ועל מה עלי להיזהר או להכין מראש מלבד גיבוי של המערכת הקיימת? תודה
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בבקשה, משהו מוכן לבדוק את הלוג שלי? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 18:09:32, on 10/02/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common…
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מעבד סלרון 1200 זיכרון 256 DDR מה ירוץ יותר טוב על במחשב הזה windows 2000 pro windows xp pro windows xp home ? המטרה של המחשב זה רשת בעיקר, הורדות ואייסיקיו בשביל שלא יעמיס על המחשב הראשון. לפעמים גם משחקים כמו VICE CITY אבל לא יותר מזה..
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, המחשב קופא לא במצב מסוים. גם בעליית המחשב, גלישה, כתיבת מסמכים וכדומה. התקנתי מחדש לאחר פירמוט את המחשב עם מערכת ההפעלה הנ"ל ועדיין יש את אותה FREEZE. סרקתי את המחשב עם שני אנטי וירוסים ולא נמצא כלום גם ביצעתי סריקה עם תוכנת COMBOFIX והבעיה נשארה. לפי תוכנת everest אין לי בעיית חימום יתר, וגם שהמחשב נתקע המאווררים פועלים כרגיל. אני מנקה תדיר את המחשב מאבק. מה לפי דעתכם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? 90% מהזמן המחשב עובד כרגיל ללא בעיות. החומרה בת כ 4 שנים. מבחינת חומרה: Field Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 2533 MHz (7 x 362) Field Value Video Adapter NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) Field Value Disk Drive WDC WD1002FAEX-00Y9A0 (931 GB, IDE) Field Value Optical Dr…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני חושב ששמעתי על זה כבר בעבר שזה ה WINDOWS החדש שיצא בעוד זמן מה... אבל השאלה שלי היא מה זה בדיוק ואיפה אני יכול להשיג עליו עוד חומר וכל מני דברים כמו מראה וכו'...
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
היום התקנתי וינדוס 7 יש לי שתי מחיצו C ו D ב C היה את הXP ובטעות לא שמתים לב התקנתי ב D ועכשיו מתי שאני מדליק את המחשב אז יש שתי אפשרויות להיכנס לוינדוס החדש או לXP הישן.. אני רוצה למחוק את את הוינדוס החדש מדיסק D ולהתקין מחדש בC איך למחוק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אין לי מושג למה זה התחיל פתאום. פירמטתי את הכונן כרגיל, ניסיתי להתקין את הווינדוס ואני מקבל שגיאה בתחילת ההתקנה (כשהוא מראה בצד 39 דקות). נברתי ברשת ואומרים שם להחליף את שם התיקייה catroot2 ל-catold. זה דרש ממני להפסיק את אחד מהשירותים (net stop cryptsvc), אבל לצערי הבעיה עדיין נותרה. ניסיתי גם דיסק אחר עם SP2 במקום SP3, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, יש 2 סוגים של windows xp כמו שיש 2 סוגים של vista, יש 64 ביט ו32 ביט. רציתי לדעת איך זה משפיע על הפעלת המשחקים זה שיש לי windows xp 64BIT ולא xp של 32BIT כמובן שהמעבד הוא 64 ביט אבל לא על זה אני מדבר... תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני פשוט על ויסטה ולא יכול להיכנס לצ'ט דרך ה IE7 וגם דרך FF2 מישהו יכול לנסות? *צ'ט נענע
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים המחשב כולו תקוע, שום דבר לא זז, לוקח לו המון זמן לעלות, הקו למטה עם הstart תקוע ואי אפשר ללחוץ שם על כלום לכל תוכנה לוקח המון זמן לעלות, לאינטרנט לוקח המון זמן להיפתח, ואני בקושי כותב פה עכשיו.. הפעלתי במחשב על spybot ואת adaware ואת מה שהם מצאו מחקתי. יש לי נוד32 לא ממש מעודכן שלא פועל ממש טוב. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אני לא רוצה לפרמט את המחשב בבקשה עזרה...
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי מפרט שמספיק בהחלט לווינדוס (סמכו עלי אין לי כוח לכתוב) אבל שמעתי מחבר שלי שיש פול בעיות עם התקנת תוכנות כמו דימון טולס ועוד דברים חיוניים שצריך.. השאלה שלי האם להשאר ולסבול כאב ראש בלמצוא תוכנות שיעבדו אבל לנצל את הDX10 או לחזור לXP 32 ביט שזה לא ינצל את כל הזכרון ולא יהיה לי DX10 מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום: יש לי בעיה בהתקנת תוכנות למחשב כל הזמן הוא מראה לי הודעת שגיאה שקשורה לSAFEMODE אבל אני לא במצב בטוח... מצורפת דוגמא להודעה אני מקווה שיש מישהו שמכיר את הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה קצת... כשאני רוצה לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב, הוא יוצא מהמשתמש ונתקע במצב של SAVING USER SETINGS או משהו כזה... מה הבעיה פה??? איך אפשר לתקן???? תודה מראש אוהד
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אחי טס לארצות הברית מטעם החברה וביקשתי ממנו לרכוש עבורי עותק של Vista מ-newegg כי המחיר נמוך ב-200 שקלים מהמחיר הנמוך ביותר בארץ. הוא הזמין את התוכנה וקיבל את המשלוח כעבור 24 שעות .(כל הכבוד ל-newegg) לפתע הוא מתקשר אלי ואומר שעל האריזה כתוב למכירה בארצות הברית וקנדה בלבד. מה זה אומר לגבי? אוכל להשתמש במערכת הפעלה בארץ? אם לא הוא ישלח את התוכנה בחזרה ל-newegg.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התקנתי את ה ultravnc על הויסטה אבל כאשר אני מסה להתחבר אל המע' שלי ממחשב אחר אני מצליח להתחבר אבל רואה רק מסך שחור ולא את שולחן העבודה ? מישהו התנסה עם ה ultravnc על ויסטה ? דיי חשוב לי להשתלט על המחשב שלי ממקום אחר.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התקנתי אקספי (32) על מערכת שהיתה בה כבר windows vista 64bit אחרי סיום ההתקנה אין לי אפשרות לבחור בהתחלה איזה מערכת אני רוצה לטעון ניסיתי לבחור בהתחל הפעלה MSCONFIG אבל אין לי שם אופציה יש הצעות או שזהו הלכה הויסטה ? והאם הטעות שעשיתי היא בגלל התקנה של מערכת הפעלה 32ביט כשיש 64ביט במערכת ?
-
- 10 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מבקש עזרה בפתרון הבעיה. בשדרוג מ sp2 ל sp3 כ.מסך נעלם ולא מוכר במערכת ואין אפשרות להתקין דרייבר. כרטיס מסך מסוג GForce FX5200 של חברת NVidia נעלם מהמערכת . התקנת דרייבר שהייה בשימוש לפני השדרוג מפיק הודעת שגיאה שאין כרטיס מתאים להתקנת דרייבר. נתוני המחשב: פנטיום 4 2.4mHZ דגם לוח אם - p4m266 Chipset - via p4m 266(vt8751) הדרייבר שבימוש - NVidia 71.89 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd אתלון 64 bit windows xp רגיל או windows 64 bit בשביל בישביל ביצועים והכל איזה מהם יותר טובה?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
התקנתי לחבר שלי WIN7 חדש על מחשב גרסת 64 ביט הצלחתי להתקין כמה דרייברים ותוכנות למחשב,אבל רוב הדברים לא מצליחים פשוט זאת אמרת בהתקנות אני מקבל ERRORS מזורים, בכל התקנה משהו אחר אפילו בהתקנות סתם של וינאפ לדומגא או של BSPLAYER הבעיה שזה קורה גם בהתקנות של דרייברים של לוח אם לדוגמה אולי חסר איזו תוספת לוידנוס או משהו כזה? כאליו הוא מסתבך עם תוכנות של התקנה או משהו כזה מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלומות, כבר המון זמן אני נתקל בבעיה שמאוד מפריעה לי ורק בזמן האחרון הבנתי מאיפה היא צצה ... הבעיה היא שפשוט האקספלורר, לאחר שאני נכנס לתיקיה של 21 ג'יגה [סרטים] , מתחיל להשתגע! הוא לפתע מתחיל לתפוס תאוצה של ניצול של 100K או אפילו 300K והוא לא יורד מהניצול אפילו שכבר סגרתי את התיקיה [האמת שזה מתחיל רק חמש דקות לאחר הכניסה אל התיקיה] ואני צריך "לסיים את המשימה" ואז לפתוח אותה מחדש. הוינדאוז הוא וינדאוז אקס פי והינה הדברים החיוניים מהמפרט : abit ic7-max 3 pen4 2.8c geil 2X256mg pc3200 golden dragon maxtor 80GB 7200 8 MG S-SSTS SERIEL אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה משום שזה היה לי אפילו אחרי הפרמוט ולא, אין שום וירוסים או שום זבל אחר במחשב.. הוא שמור ממש טוב! אה יש לי עוד שא…
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, שהגיע הזמן לשדרג לוויסטה עקב יציאת כל משחקי הDx10 בקרוב. בדרישות המינימאליות לוויסטה מצויין שדרושים לפחות 15gb, מה גודל המחיצה שכדאי לי להקצות לוויסטה ? מהו גודל התיקייה של וויסטה לאחר ההתקנה ? בתודה מראש, מייק.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לאחר התקנה של WINDOWS 7 נעלמו כמה מחיצות , חשוב לציין שבXP אני רואה אותם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-