עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ohadbx,

כשויסטה נכנסת למצב שינההאם תוכניות שפועלות ברקע עדיין ממשיכות לעבוד? (מדבר ספציפית על תוכניות הורדה כמו טורנטים למיניהם, אימיול ותוכנות שעובדות הרבה מאוד זמן כמו איחוי דיסק וסריקת וירוסים). בנוסף בעיה קטנה-כשאני צופה בסרטים ותוכניות בדפדפן המחשב לא מזהה את זה ככפעולה שרצה ונכנס באמצע לשומר מסך... יש דרך לפתור את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  2. Started by pakariel,

אני מנסה לשנות את מיקום תיקיית users, ובמדריכים שראיתי נאמר לאתחל את המחשב מהדיסק של win7 ואז לאחר השלב של בחירת השפה אמור להופיע לי החלון הבא (כמו בקובץ המצורף) ואז לבחור windows repair הבעיה היא שכאשר אני עולה מהCD ובוחר שפה ישר מופיע לי המסך של partintions ובאיזה אני רוצה להתקין ולא מופיע לי המסך שאני צריך? מה אפשר לעשות בנושא?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by dids22,

it`s not found on Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details -> Add :-\ ty

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם היתקנתי לפני מס' שבועות ויסטה 32 ביט וגם שמתי במחשב 2 גיגה זיכרון (2* 1 גיגה זיכרון), ואת המחשב קניתי לצורך לימודים ולכן אחרי הרבה מחשבה הבנתי שאני רוצה להגדיל את הזיכרון כי אני רוצה לילמוד גרפיקה ולכן אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד 2 גיגה זיכרון אבל בסופו של דבר קניתי 2*2 גיגה זיכרון והוצתי את ה2 גיגה. אחרי בדיקה ראיתי שהויסטה שלי מזהה שיש לי 4 גיגה ולא 3 ומשהו גיגה כמו שהבנתי שהויסטה 32 ביט תומך, אבל לא סיימתי כאן אלה הוספתי את ה2 גיגה שהיו לי כבר ואחרי הדלקה של המחשב אז אני רואה שיש לי 6 גיגה במחשב. אז לשאלתי: למה אני רואה שיש לי 6 גיגה אם יש לי ויסטה אולטימט 32 ביט וכמו שהבנתי מזהה 3 וקצת גיגה או שאני לא הבנתי וזה רק מראה לי שיש לי 6 גיגה ובאמת מערכת ההפעלה …

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by Ran B,

שלום לכולם. לאחותי היום משום מה המחשב התחיל להתחרפן והקפיץ מלא אתרים של משחקי קזינו פורנו והודיע למה בשורה של השעון על בעיה של spyware והמחשב נדבק והמחשב בסכנה..ו-ווידנוס הוריד אוטומטי תוכנה..ובלה בלה בלה. עכשיו יש לאחותי, התקנתי לה, כמו לי NoAdawre ואכן זה מצא כמה דברים ומחקתי אותם. כמובן זה לא מועיל והרקע של המחשב שלה השתנה ל"אזהרה" וכו'.. אתם בטח מכירים את כל זה. הרצתי חיפוש בפורום, כי בטח קרו המון מקרים כאלה לאנשים. וראיתי שאומרים להוריד את התוכנה hijackthis ואז להביא לוג. אז כך עשיתי, הורדתי את התוכנה הרצתי אותה ושמרתי לוג והינה הוא. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לוג : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:52:02, on 03/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.0…

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by elada22,

נתקלתי במס' מקומות להוריד בהם את הDX10 לXP. אני יודע שמייקרוסופט התעקשו שרק ויסטה תתמוך בDX10. יכול להיות שזה זיוף או מין קובץ פרוץ\ערוך??

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by udi,

הורדתי את הקובץ אבל כאשר אני פותח אותו לא רשום איך מתקינים אותו האם משהוא יודע איך עושים זאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  8. מידי פעם ככה כל מכה זמן אני שם לה פתאום שהמחשב שלי איטי משהו (Q9450,4 ג'יגה זיכרון,לוח X48 שך DFI) אז אני בודק ורואה שלמעלה מ-3 ג'יגה זיכרון שלי תפוסים למרות שמה שפועל זה המנהל הורדות של הפיירפוקס. עשיתי צילומי מסך של מה שאני רואה:

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  9. http://img210.imageshack.us/img210/2917/50784774.png

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  10. השאלה בכותרת.. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by idan1836,

איך עושים אף דיסק שרוצים להתקין ווינדוס אקס פייייי???????? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  12. http://img529.imageshack.us/img529/9864/44254336to6.png כל כמה שעות אני מקבל את ההודעה הזאת וזה גורם לי להרבה בעיות זה גורם לאינטרנט שלי להתנתק ולא לחזור עד שאני מפעיל מחדש תמחשב וגם אני לא יכול לשמוע קול עד להפעלה מחדש של המחשב עשיתי לו פורמט אתמול (רק לכונן C) וזה עדין ממשיך מה זה?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  13. התקנתי מערכת ההפעלה SUSE על המחשב שלי. ולאחר שלא מצא חן בעיניי הסרתי אותה. אך יש שתי מחיצות שהן ננעלו- ולא מצליח לגשת אליהן בכלל ואפילו לא רואה אותם באקס בי.אלא דרך הירינס אני יכול לעשות להן MOUNT ואז לראות אותם .אבל לא מצליח לשלוף חומר כי אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק קשיח נעול. מה יש לעשות ? בבקשה

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by boby6killer,

יש לי כנראה בעיות הרשאה בווינדאוס! יום אחד התגלה אצלי איזהשהו ספיי וואר במחשב ובעקבותו לא יכולתי להיכנס לפרופוטיס של הדסקטופ! אחרי שחפרתי באינטרנט והצלחתי לנקות אותו הבעיה של הפרופוטיס נשארה וגיליתי שאני גם לא יכול להיכנס לשנות את השעה ושאני לא יכול להיכנס לפרופוטיס של "המחשב שלי" ושאיכשהו נעלם לי הקונטרול פאנל מהסטארט! חבר שלי אמר לי שאולי זה שינה לי את ההרשאות שיש לי! (ראוי לציין שאני האדמינסטרטור של המחשב!) נכנסתי בסייף מוד עם היוזר שלי ועדיין לא היו לי את כל האפשרויות הנ"ל! נכנסתי בתור האדמיניסטרטור של הסייף מוד וראיתי שהיוזר שלי נשאר עדיין בהגדרתו כאדמיניסטרטור! יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה??????? :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by eylonG,

כאשר אני מפעיל את הXP PRO לוקח לה המון זמן יחסית עד שהיא מעלה את התוכנה עצמה - היא מריצה את הריבועים הכחולים במלבן הרבה זמן וזה מציק.. אני מניח שזה נגרם מהעלעת דרייברים, למרות שהתקנתי אותה רק לפני כמה ימים.. יכול להיות שזה בגלל שבחלפתי בין חוטי ה-IDE? היה בלגן בכבלים וראיתי שהIDE הראשי היה מחחובר לCD והמשני לדיסקים. כמו- כן, האם יש חשיבות לסדר החיבורים של הדיסקים בכבל הIDE עצמו? תודה!

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by warsfear,

אני בטוח שכל אלו שיש להם AMD, או מתכוונים לקנות, או לקבל (כמוני), נכנסו כעת בשל הכותרת. נושא גרסה זו של הווינדוס מסומנת תחת סימן שאילה כעת אצל הרבה אנשים, כולל אני. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל למסור מידע חדש משמעית על הווינדוס הזה. מתי אפשר לצפות לזה? אתר עם מידע? אני שאלתי כמה אנשים ומישהו שאני מכיר אמר לי כי הגרסה יצא אך ורק לשרתים ולמחשבים ביתיים שרוצים להפוך אותם לשרתים, ולא למחשב הבסיסי. האם זה נכון? תודה מראש, דניאל

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  17. מישהו מכיר חבילת עדכונים ל WINDOWS2000 בדומה לחבילה של RyanVM-Pack ? תודה... עוד שאלה: איך אפשר לדעת איזה גירסת התקנה יש ברשותי OEM או RETAIL? תודה

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  18. שלום לכולם, משום מה אני מקבל את ההודעה הנ"ל כאשר אני מנסה לגשת אל כונן שמחובר בUSB. אתמול ביצעתי פירמוט למחשב וגם לאחר הפירמוט הבעייה עדיין מופיעה. ניסתי לסרוק את המחשב מוירוסים דרך קספרסקי - לא מצא כלום. ניסתי לסרוק את המחשב בSAFE MODE ע"י Flash_Disinfector - לא פתר את הבעיה. ניסתי לפעול על פי זה: תפעיל את המחשב ב safe mode תעשה start>run>regedit ואנטר זה יפתח לך את עורך הרישום תהיה מאוד זהיר שם מהלך לא נכון יכול לשבש את הווינדוס למעלה בעורך הרישום יש edit או עריכה בעברית ואז חיפוש או find באנגלית תקיש שם boot.com ואז תקיש על חפש את הבא או find next באנגלית עכשיו כל פעם שהוא מוצא מפתח אתה מוחק את המפתח (הערכים שאתה מחפש שם הם בעצם מפתחות רישום בגלל זה אני קורא לזה…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  19. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  20. הוא ביקש ממני כבר פעמים לעשות ריסיט, אבל עכשיו הוא מבקש ממני לחכות 9 שעות ו 59 דקות עד הריסיט ואין לי אפשרות לביטול ! בבקשה תעזרו לי ! תודה מראש ! עריכה: הודעת השגיאה היא : The RPC Server is unavailable . חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי שמה את הפתרונות.. בבקשה עזרו לי ..

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by D84500,

שלום.בזמן האחרון אני נתקל במספר תקלות\שגיאות. מדי פעם מסך המחשב ניהיה שחור ואחרי כמה שניות המסך חזר למצב הרגיל עם הודעה : מנהל התצוגה הפסיק לעבוד ושוחזר בהצלחה ,זואחרי כמה שניות שוב אותו הדבר. ובנוסף בדרך כלל שאני משחק משחק מחשב כל שהוא או צופה בסרט המחשב נתקע ומראה לי מסך כחול עם השגיאה : 0X116 לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הכרטיס מסך... איך אני מאתר את התקלה ופתור אותה?? עידכנתי דרייבר...ד"א כרטיס המסך שלי מדגם: nvidia gtx 460 אני יציין גם שבמסך הכחול מויפעה בעיה עם הקובץ : NVLDDMKM.SYS

22. פתחתי את המחבש כדי לנקותצ אבק ולסדר כבלים ושחיברתי את המחשב שלי חזרה קיבלתי את ההודעה הבאה: NTLDR is missing וללחוץ על אלט+קונטרול+דיליט לעשות ריסט ואז ההודעה חוזרת!!!!! והיום אבא שלי אמר לי לא להתעסק עם המחשב כי הוא ראה שאני פותח אותו ומנקה!!!!! חייב עזרה דחוף!!!!!!!! ממש תודה למי שיעזור!

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  23. שלום 1. איך אפשר להתקין win me במחשב שבו win xp מותקנת בלי להסיר את ה-xp כך שאפשר יהיה לבחור בהתחלה איזה מערכת להתחיל ? 2. האם קיימים מגבלות על נפח דיסק שצריך להתקין בו את ה-me ? 3. האם ניתן להתקין me על דיסק d: ? 4. נושאים אחרים שצריך לדעת עליהם ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by GRINFELD,

יש לי את היוזר אבל אין לי סיסמא. יש לזה מין administrator או משהו כזה שאני יוכל להיכנס בלי לדעת את הסיסמא? תודה.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  25. Started by zolder,

אני מעוניין ללמוד טוב על ה-WINDOWS XP PROFESINAL שברשותי. על איזה ספר הייתם ממליצים לי ואיפה אפשר להשיג אותו?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים