עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by The UnKnown,

Can someone help me to sort the services, what to enable and what to dissable ? Thanks!

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by BlacK_RaveN,

כשאני בוחר לפרמט דרך הדיסק של windows יש לי 4 אפשרויות: שתיים שהם quick ושתיים שהם רגילות, אז אני רוצה לפרמט בשיטה הרגילה (לא המהירה) אז אני לא יודע מה לבחור יש לי : Format the partition using the NTFS file system או Format the partition using the FAT file system אז במה לבחור ???

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  3. משהו מוזר... בלחצן הימני בעכבר איפה שאפשר ליצור ספריה קובץ WORD וכ"ו נעלמה לי האופציה של יצירת קובץ BMP ו- JPG,חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי איזכור לבעיה... המחשב הוא WIN XP PRO עם SP1,המחשב לא עבר שום שינוי או התקנה חדשה. מחכה לתשובותיכם.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by CybeR_CoM,

הכנסתי לUSB את הכוננים הקטנים האלה (לא יודע איך קוראים לזה) דמוי מחזיק מפתחות שמתחבר לUSB. כשאני מכניס את זה, יש לי את החלון של חומרה חדשה ואני אומר לXP שזה יתקין, הוא "מחפש" דרייבר, מוצא ואז הוא יוצר system restore point עכשיו זה בערך עובד כמו חצי שעה ולא מסיים ואני זוכר שגם בעבר זה היה קורה הרבה. לפעמים זה באמת מסיים אחרי איזה שעה ולפעמים זה סתם נתקע. יש למישהו רעיון? ד"א זה מחובר לUSB2.0

5. Started by alia,

שלום-מותקן לי כיום וינ'7ואני מנסה להתקיןXP על מחיצה אחרת ומקבל הודעה שלא ניתן להתקין כי מותקנת גירסה חדשה יותר. האם יש פתרון לבעיה?-תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by marvje,

פרמטתי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את ה EXPLORER הוא ישר נכנס לכתובת http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome ואז אחרי 2 שניות זה נכנס לאתר של msn , וגם אם אני משנה בהגדרות לאתר אחר הוא נכנס לזה שוב.. גם עדכנתי את ה IE וזה לא עזר :=( תודה.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. בעידכונים של הווינדוס יש שם תוכנת זיהוי לראות אם הווינדוס חוקי שגורמת קריסה לוינדוס.חוץ ממנה הם בודקים עם הווינדוס חוקי גם ב"עדכוני אבטחה" כמו שהם רושמים?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by refael11,

היי שלום לכולם מועדים לשמחה השבוע שחזרתי מהצבא נתקלתי בבעיה אני רואה את התומנה במס' אתרי אינטרנט מתחת למסגרת באותו הגודל ועוד בעייה שלדעתי קשורה יש אתרי אינטרנט שבהם לא מופיעה כלל תמונה מהי הבעייה?? וכיצד ניתן לפותרה?? בתודה מראש לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by Raziel Elmaliach,

שלום יש לי בעיה בסמלים שבמחשב כי פשוט הם החליפו צד אבל רק בקטע של השורה של ההתחל וגם פה הסמלים ככה: אני מקווה שיש פתרון לסדר את זה בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by .AloN,

כל פעם שאני מנסה להכנס לכל אתר אני מקבל את ההודעה הבאה: Cannot find 'http://Address'. Make sure the path or Internet address is correct אבל, אם אני נכנס לאחד מהאתרים במועדפים או באתרים השמורים מתחת לשורת הכתובת אין שום בעיה להכנס. יש למישהו מושג ? עריכה; עוד משהו ששמתי לב אליו עכשיו הוא שכאשר אני נכנס לאתר בעזרת ctrl+enter, גם אין בעיה. תודה מראש. *אין לי FireWall ואני עם Windows XP.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by poltergeits,

אני אסביר ... נגיד אני לוחץ על פתיחה של קובץ שמע נגיד בוינאמפ ... אז איך שאני לוחץ עם העכבר על פתח אז הסימון של העכבר מייד עף אוטומטית לריבוע ... אם לא הבנתם אני יעלה תמונה . ניר

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by zzrxox,

במחשב החדש יהיו 3-4 דיסקים קשיחים,עד היום היו לי 2 במחשב הנוכחי וה - PAGEFILE יושב על הדיסק השני ( הדיסק שבו לא שוכנת מערכת ההפעלה ) במחיצה הראשונה ( קטנה ובלעדית עבורו ),האם יש היגיון לפצל אותו בין 3-4 דיסקים או מספיק שהוא ישב רק על דיסק אחד ( לא זה שבו נמצאת מערכת ההפעלה ) ?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  13. אחרי שהתקנתי Windows2000 כשרת בבית , אני נתקל בבעיה , כאשר אני מנסה לגשת לכוננים במחשב. התקנתי ServicePack 3 וTightVNC .

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by guy_shalev,

שלום יש לי WIN 7 ultimate 64 , וכאשר אני לא משתמש במחשב כמה זמן (הוא עדיין דולק) המסך נכבה אוטומטית (כרגיל), ואז כשאני משתמש בו שוב רק העכבר מגיב אבל כל שאר המחשב לא. השעה במחשב עדיין תקועה על הזמן שבו המסך נכבה, ולוקח 5-10 דקות עד שהמחשב חוזר לפעול כרגיל. זו פעם ראשונה שזה קורה ולא היה שום שינוי או התקנה של תוכנה חדשה. אנא עזרו לי

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  15. אני סגרתי תוכנה OFFICE 2003 או תוכנות אחרות זזו לאט... גם אינטרנט של מיקרוסופט IE אני לא מצאתי בעיות מחשב שלי... בבקשה מה בעיה פתרון...

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  16. טוב הורדתי קראק לאיזו תוכנה זה היה בדיוק אחרי התקנה של ווינדוס ככה שלא היה לי עוד אנטי וירוס.. והקובץ פשוט נכנס לי לקבצי הפעלה שפועלים עם המחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן לו הוראה להתכבות ככה שאני אפילו לא רואה את שולחן העבודה שלי.. פעם קראתי על זה משהו והבנתי שאפשר איכשהו במצב דוס למחוק איזה קובץ ולשנות משהו כשאתה במצב דוס.. תוכלו להנחות אותי מה כמה איך למה..תודה..

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  17. כשאני עושה דאבל קליק על תיקיה במקום להפתח, עולה לי חלון החיפוש של WINDOWS. שמתי לב כשאני עושה כפתור ימני, אז רשום לי-Find,Open,Explore כלומר החיפוש הוא הראשון ולא הפתיחה. יש למשהו מושג איך ולמה???

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by free fraek,

אי מתכוון בלי שחזור מערכת כי אין לי נקודת שחזור. וכמובן בלי לפרמט.

19. Started by gopher,

אבא שלי קנה מחשב חדש והתקנתי לו עליו XP Pro. מסתבר שהוא קנה גירסה עברית, אמרתי לא נורא נסבול את זה קצת בהתקנה ואחרי זה נשנה לאנגלית בחזרה. ואז אחרי ששמתי את כל הדרייבירים והכל , פתאום אני מגלה שהווינדווס ה@#$!#% הזה , אם מתקינים את הגירסה שלו בשפה מקומית , לא תומך במעבר לאנגלית (להפך זה כן עובד). ממש ממש לא בא לי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש. מישהו מכיר איזה דרך שאפשר לגרום לזה להשתנות לאנגלית בלי להתקין מחדש?

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by ShOw-Time,

התקנתי לחבר שלי WIN7 חדש על מחשב גרסת 64 ביט הצלחתי להתקין כמה דרייברים ותוכנות למחשב,אבל רוב הדברים לא מצליחים פשוט זאת אמרת בהתקנות אני מקבל ERRORS מזורים, בכל התקנה משהו אחר אפילו בהתקנות סתם של וינאפ לדומגא או של BSPLAYER הבעיה שזה קורה גם בהתקנות של דרייברים של לוח אם לדוגמה אולי חסר איזו תוספת לוידנוס או משהו כזה? כאליו הוא מסתבך עם תוכנות של התקנה או משהו כזה מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה...

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by idani1983,

שלום האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב ?VISTA תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  22. שלום לכולם... עשיתי סדר ומצאתי מחשב ישן מלפני כמה שנים במחסן... ניקיתי את המחשב מאבק והוא במצב מצוין עכשיו ממש נקי. רציתי לדעת איך אני יוכל להתקין את הוינדוס ויסטה על המחשב הזה כי אין לי שם כונן DVD... אני לא מבין במחשבים אבל על המחשב מאחורה יש מדבקה שרשום עליו משהו כ286xt model:japan. בכל מקרה כמה עולה כונן DVD ? וכמה עולה וינדוס ויסטה ? כי אין כרגע כסף לקנות מחשב חדש.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  23. יצרתי סיסמה לחשבון אדמין שלי ב-XP, ואני רוצה להסיר אותה. אבל אין אפשרות של הסרת סיסמה. איך מעיפים אותה?

24. Started by 111111,

1. איך אפשר להעלים את האייקון של המחשב שלי מהשולחן עבודה שלא יראו אותו? 2. האם אפשר להוריד את החיצים האלה שיש על קיצורי דרך? 3. איך אני קובע שאייקון מסויים יהיה האייקון של כל התיקיות למשל? נ.ב אני מחפש כבר הרבה הרבה זמן גם בפורומים וגם באינטרנט אחרי אתרים מוצלחים של אייקונים (שאפשר לקבע ללא תוכנות, כאילו פשוט קבצי אייקון) בעיקר של מק אם תוכלו להביא לי אתר אודה לכם תודה

• 3 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים