עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נראה כי מאז שעברתי לוינדוז 7 לא חודלות הצרות מה שלא היו לי ב XP . כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה זמן , בוא נגיד שמעבר ל 10 דקות למשל , המסך מהטעם של חסכון באנרגיה כפונקציה של וינדוז 7 מכבה את עצמו , לעומתו המחשב פועל והנוריות של המארז דולקות , ואם אתה לוחץ על העכבר או על אחד המקשים במקדלת אז הוא לא מתעורר לפעולה מחדש . למה? הכי מצחיק זה שבלפטופ שלי שגם שמה מותקן וינדוז 7 הכל עובד פיקס - אם אתה עוזב את המחשב לכמה זמן וחוזר אליו ולוחץ על אחד המקשים או על העכבר אז הוא חוזר לפעול . מה קורה פה? תוסיפו לזה את הבעיה בסיסמת הרשת שמשגעת אותי כבר כמה זמן ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! לפרמט מחדש?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  2. Started by yfraint,

שלום מישהו מכיר דרך להסיר את הIE6 מהXP? לא מופיע ב ADD/REMOVE.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by Lioriii,

עשיתי פירמוט למחשב ואח"כ התקנתי WIN98SE ואחרי כל פעם שאני מעלה את ה-WINDOWS ישנם הרבה מאוד ERORR ואני לא יודע מה לעשות זה פשוט משגע! ופירמטתי 3 פעמים וזה אותו הדבר מה לעשות??? זה דחוף!!!!

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by alienboo,

שלום לכולם יש לי תוכנה סוררת שאני צריך להתקין ב 98 לבדיקה, אין גירסה שלה ל98 רק ל 2000 או NT לא זוכר איפה ואיך אבל יש אפשרות לעבוד על תוכנות כאלה כדי שיחשבו שהן מותקנות ב 2000 ולא ב 98. צריך לשנות משהו ב REGISTRY ... מי זוכר \ יודע ?? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  5. Started by oren,

שלום, כשאני מציג תמונות ב-IE6 והתמונה גדולה יותר מהמסך, הדפדפן אוטומטית מקטין את התמונה ומציג לי לחצן להגדלה. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יציג לי את התמונה בגודלה המקורי, בלי לשנות אותה. תודה.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by AMD-Z,

יש לי WIN XP PRO SP1 ונכנס לי הווירוס: backdoor.sdbot לsystem32... כמובן שהאנטי ווירוס לא יכול לגעת בקובץ כי הוא בשימוש תמידי ע"י ווינדוס, ואני כבר אובד עצות. חשבתי לתקן את הקובץ מדוס. מישהו מכיר אנטי ווירוס שמותאם לדוס? ??? אם יש למישהו רעיונות אחרים (חוץ מפורמט), אשמח לשמוע אותם 8)

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by papa duck,

אני בארגון שעובד עם WIN 98 ועם אאוטלוק אקספרס 6 לא מצליח לעשות IMPORT מגיבוי של קובץ DBX ששוקל 400 MB(!!!) הוא רושם שכאילו הקובץ נמצא בשימוש - למרות שאין מצב... אני חשדתי שיש INCONSISTENCIES בקובץ השאלה היא האם יש איזה UTIL שעושה את מה ש SCAN PST עושה בשביל OUTLOOK? ניסיתי להסיר ולהתקין את האאוטלוק מחדש ולעלות בSAFE MODE - ללא הועיל.... יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  8. Started by satan,

I have a new computer and I just installed winXP pro and I can only see hebrow but I can't write what to do?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by TimTam,

My Received Files מופיע בתוך תיקית My Documents. בכל פעם שאני מוחק את התיקיה, היא חוזרת כ-Default. מה עושים בכדי להוריד אותה?

10. Started by OpenCan,

אני ניסתי להתקין אותה עם הדיסק של XP (כמו שמצויין באתר הרישמי של XEROX), והוא רושם לי את השגיאה בתמונה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. הכל התחיל בזה שרציתי לשנות סמל ותיקיות ולכוננים פתאום אחרי ששיניתי (דרך אגב הסמלים לא השתנו אבל חפיף) כל התיקיות והכוננים נפתחים לי ע"י הסייר של ACDSEE עכשיו לבחור ברירת מחדל על "פתח" אי אפשר כי הוא נמצא בקטגוריה אחרת: "תיקיה" ולא: "תיקיית קבצים" אז נתקעתי מה שניסיתי לעשות זה ללכת לפתח באמצעות (שנמצא באפשרויות) ולהוסיף לו אפשרות חדשה בשם "ואטוס" ולעשות שהתוכנית שתפתח תיהיה הIEXPLORER ככה כל התיקיות נפתחות דרכה, אבל מה.... כל תיקיה נפתחה לי בחלון חדש ולא באותו חלון הלכתי לאפשרויות תיקיה ובחרתי "פתח תיקיה בחלון חדש" ושוב החזרתי ל"פתח באותו חלון" ושום דבר לא השתנה אז עכשיו כל התיקיות נפתחות לי דרך הIEXPLORER בחלון חדש..... מה עושים? ): ): ): ):

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  12. שלום! אני מחפש עותק של דיסק התקנה של ויסטה בעברית 32 ביט עם כל הגירסאות כשהיא "לא נגועה" כלומר בלי פריצה. אשמח גם לדיסק התקנה של ויסטה עברית 64 ביט וכן אנגלית 32+64 ביט. עכשיו שאלה קצת למתקדמים: בוינדוס 7 קיימים בדיסק ההתקנה את כל הגירסאות בעיקר מאותו גרסת ה"ביט" רק שמייקרוסופט שותלים קובץ אחד בדיסק ההתקנה שמורה על איזו גירסה ישר להתקין ולא לתת את הבחירה בין הגירסאות (basic, premium, ...). כאשר בעורך Iso אפשר להעיף אותו לצרוב מחדש ולקבל דיסק התקנה עם כל הבחירות. השאלה אם זה קיים גם בדיסק ההתקנה של ויסטה? ואם כן לאיזה קובץ לגשת ולמחוק אותו? תודה רבה על העזרה.

13. התוכנות ממש חשובות לי, כך שאין מצב שאני מפרמט (תוכנות מקוריות) הXP מתחיל לעלות, ונותן מסך כחול והמחשב מתאתחל. אותו דבר גם ב-Safe Mode. איך מתקנים בלי לפגוע בתוכנות?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  14. שלום רב! אני מעוניין להוריד תוכנה לא משנה איזו אך היא לא עברה את החתימה הדיגיטלית של ווינדוס. יש לי אקס.פי כמו שכבר הוזכר. לכן אני לא יכול להתקין אותה בגלל זה. אז מי שיודע איך אני מבטל את החתימה הדיגיטלית הזאת בבקשה שיכתוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by finish,

לפני שעולה ווינדוס במצה של הגריין בר שרץ לוקח למחשב בערך חצי שעה עד שהווינדוס עולה מדובר במחשב נייד חדש של MSI

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  16. עשיתי פירמוט לכונן C בלבד והתקנתי את הווינדוס ( Windows XP HOME EDITION ) בגלל שתוכנת רוגלה קטלנית חדרה למחשבי... לא משנה..... עד כאן הכל בסדר... הווינדוס עולה כמו שצריך והכל טוב... אבל, כל שינוי קטן במראה של שולחן העבודה (אם זה שינוי של הרקע) שינוי בהגדרות השפה (הוספתי עברית, כי לא הייתה) כל שינוי הוא מייד שוכח... לדוגמא: כשאני מנסה להוסיף עברית לווינדוס, אני בוחר עברית מגדיר את העברית כברירת מחדל בוחר רצף מקשים למעבר בין שפות וברגע שאני לוחץ על ה"אישור", השינוי שעשיתי לא מתבצע וכשאני נכנס שוב לאותו חלון אני רואה שהוא חזר לקדמותו (בלי השינויים שעשיתי...) את הרקע הוא בכלל לא משנה... גם כשאני בוחר רקע מהרקעים של ווינדוס ועושה "החל" זה לא משנה פשוט.... ככה גם כשאני מנס…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by ~BaRaK~,

פשוט מופיע לי ה skin והמחשב מופעל מחדש... חשבתי לחבר עוד כונן ולשנות את זה אבל יש דרך מהירה יותר??? תודה!!!

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  18. אחרי הרדמה (SLEEP) - מאווררים על מהירות מקסימלית ולא עולה. מערכת הפעלה : WIN7, הבעיה התחילה: שישי שעברה, המערכת מותקנת כבר הרבה זמן ללא בעיות. לא מופיע בEVENT הניסיון ההערה, איפסתי BIOS ושחזרתי הגדרות "צריכת חשמל" בוויינדוז, עשיתי גם שחזור מערכת אך ללא שינוי. הבעיה גם כשכל הSERVICES מכובים והיוזרים מנותקים. אשמח לקבל רעיונות. לוח אם:M2NSE מעבד: AMD

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by maryyossi,

מדובר במערכת הפעלה וינדווס 7 קיימים אצלי שני מסכים אחד מסך מחשב פשוט והשני טלוויזיה של MAG 32" אני רוצה לעבוד עם שני המסכים הללו בתצורת הרחבת מסכים (שעל מסך אחד יהיה שולחן עבודה ועל השני יהיה המשך שלו ) ברגע שאני מחבר את הכבר HDMI /DVI שני המסכים הופכים שלחור ולא מקבלים שידור החלפתי גם כרטיס מסך מ גיפורס 9800 ל8400 רק כדי ליבדוק ושו דבר לא ישתנה למישהו יש אולי רעיון מה זה רפשר גם בפלאפון למקרה הצורך 0545549894 יוסי

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by amitey,

שלום לכולם . יש לי מחשב נייד די ישן - DELL LATITUDE C640 בעל מעבד P4 וזכרון 1ג' ו HD של 30. היום רצה עליו XP ישנה ועמוסה שאני רוצה לפרמט - האם להתקין 7 או XP . יש לי 7 חדש שאני רוצה להתקין עליו אבל אני חושש שזה "יתקע " אותו . מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by ShOw-Time,

התקנתי לחבר שלי WIN7 חדש על מחשב גרסת 64 ביט הצלחתי להתקין כמה דרייברים ותוכנות למחשב,אבל רוב הדברים לא מצליחים פשוט זאת אמרת בהתקנות אני מקבל ERRORS מזורים, בכל התקנה משהו אחר אפילו בהתקנות סתם של וינאפ לדומגא או של BSPLAYER הבעיה שזה קורה גם בהתקנות של דרייברים של לוח אם לדוגמה אולי חסר איזו תוספת לוידנוס או משהו כזה? כאליו הוא מסתבך עם תוכנות של התקנה או משהו כזה מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה...

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by co11,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502911 זה נכון?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. תודה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום, רציתי לדעת את ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהגירסאות של הווינדווס שהזכרתי, XP32 , XP64 , Vista64 בכללי ומהבחינות הבאות בפרט : 1. הרצת המשחקים 2. תמיכה והרצה של תוכנות 3. דרייברים ולסיכום הצביעו בבקשה איזה ווינדווס הכי טוב להתקין בתקופה זו... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by STi,

שלום חברים, יש לי כבר מספר שבועות מין כתם כזה על השולחן עבודה, כנ"ל גם על חלונות, בעצם על כל דבר חוץ מהסמן של העבר, בתחילה חשבתי שנשרפו לי פיקסלי במסך, אבל אחרי בדיקה פשוטה שעשיתי מסתבר שזו לא הבעיה, הכתם פשוט מסרב להעלם, יש לי תחושה שזה קשור לעידכונים האחרונים של האבטחה... אני לא יודע...שימו לב צירפתי תמונה פה, זה מופיע על התמונה, זאת אומרת שזו לא בעיה אצלי במסך...(מזל) תראו סימנתי את זה באדום http://img153.imageshack.us/img153/4836/printscreenmd8.jpg

• 9 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.