Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים (אני לא יודע אם זה קשור)... התקנתי הדבר הזה שהופך את הממשק של ה-xp לממשק של vista (שחכתי שמו).. אני לא זוכר אם זה קרה בדיוק מאז, לפני או אחרי... אבל יש לי כרגע בעיה בסאונד, של המחשב, כל הצלילים של הווינדוס וגם של המדיה פלייר... נשמעים לא טוב!! יש כאילו הד בכל שלהם... והקול שלהם גם מתגלגל (כמו ר' מתגלגלת)... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה במילים אבל מקווה שהבנתם.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
נגיד הורדתי איזה שיר שרשום בעיברית אז זה יוצא לי ככה ×רץ × ×××¨× ועוד כמה מיני חירטוטים וגם לפעמים שאני עושה העתק הדבק לאיזה מילה זה נהפך לגי'בריש.. מה עושים ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים בן דוד שלי הביא לי את המחשב שלו בשביל שאני יראה למה חלק מהתוכונת ומהחשחקים לא פועלים פשוט לוחצים דאבל קליק ולא קורה כלום המחשב הוא E6400, 7600GT 2 GB זיכרון, 2X250 ולוח 965 של MSI לא זוכר בידיוק אני הדגם אני יעדכן.... בכל מקרה כל הדרייברים מעודכנים ניקיתי ת'רג'יסטרי וסרקתי עם adawere וspy sweeper ולא מצא כלום עשיתי repair לווינדוס חשבתי אולי זה יעזור במשהו אבל אותו הדבר... אין לי בעיה לפרמט, פשוט הוא צריך את המחשב שלו ביום שישי כשהוא חוזר מהצבא יש לו כל מיני סרטים לערוך בשביל הצבא ליום ראשון והוא צריך את כל התוכנות שיש עכשיו, אז אם אני יפרמט זה יקח לו זמן אחרי זה להתקין את כל התוכנות והכל.... מישהו? משהו? חנוכה שמח ותודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה המקום או אם הכותרת מתאימה אבל אני רוצה לייצור מצב של דואל בוט בשני הרדיסקים שונים שאחד זה ויסטה והשני זה סנאו לאופרד, עכשיו השאלה היא לא איך עושים את זה כי אני יודע השאלה שלי היא איך אני "מסתיר" הרדיסקים ממערכת אחת לשנייה כלומר בסנאו יש לי 4 הרדיסקים שבווינדוס הייתי רוצה להסתיר אותם שלא תהיה לי גישה אליהם או יותר נכון שלא יהיו זמינים לרשת האינטרנט, 4 ההרדיסיקים הם במערך SAS האם יש תוכנה כלשהי שיכולה "להסתיר" הרדיסקים? או האם יש איזשהוא FEATURE בווינדוס שיכול לגרום למצב כזה? קצת מסובך אני יודע אבל אני לא מוצא פתרונות... לשאלה שלכם למה אני רוצה ככה כי אני לא רוצה שלוינדוס תהיה גישה לסנאו (תחנת עבודה שלי) מבחינת וירוסים קבצי וינדוס וכו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת או משהו? (אני לא מדבר רק בוורד או משהו אני רוצה שיהיה ככה בכל עורך טקסט)
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
במשהוא שנקרא MASSANGER המסנג'ר שלי לא עובד כיביתי אותו שהוא לא יעלה בהתחלה אבל אני כל הזמן מקבל הודעות על מיני פירסומות משונות. מה זה? ואיך אני עוצר את זה? תודה. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
משהוא יכול לעזור לי למצוא דרייב או פיתרון לנושא אני עדכנתי את כל הדריברים ועדיין לא מוצא מה לא בסדר שנית יש לי בעיה נוספת אני מנסה לנתק את האינטרנט דרך change adapter options המסך מהבהב לי ולא מנתק לי את הדפטר זה מה שכתוב Driver Management has concluded the process to add Service NetTap630 for Device Instance ID ROOT\NET\0000 with the following status: 0.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברתי שני כרטיסי מסך במחשב עבודה אחד QUADRO לצורך תכן ב CAD והשני GEFORCE 210 לצורך שימוש ביציאת HDMI שלו לביצוע סטרימינג ל TV. הבעייה שלי שלמרות שהכל עבר חלק במנהל ההתקנים כל הדרייברים הותקנו, התמונה עוברת גם ל TV, אין לי אפשרות לבחור תחת ה SOUND את ה HDMI כיציאת AUDIO, למרות שכפי שרואים הדרייבר של NVIDIA כן מזהה את הרסיבר. אנא עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רשימ של כל קיצורי הדרך שיש במקלדת בווינדוסים הנ"ל לדוגמא CTRL+A מסמן את כל הקבצים בתיקיים ALT+TAB מעביר בין חלונות פתוחים CTRL+C מעתיק וכו'.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
-
אם יש לי ארדיסק 80 גיגה ואני רוצה לחלק אותו למספק מחיצות כמה מקום רצוי לתת למערכת הפעלה ? יש לזה משמעות כמה גיגה תיהיה כל מחיצה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום יש לי משתמש אחד במחשב שעובד על ויסטה אולטימט איך אני נכנס למחשב כאדמניסטרוטר ? במסך הכניסה הוא דורש ססמא למשתמש שלי - שיש רק אחד כזה תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתקין WINNT 4.0 SERVER, יש לי שני הארד דיסקים אחד 8.4 ו10, ב8 יש XP וב10 יש 98. הXP מוגדר בPRIMARY MASTER וה8 כSLAVE. הכול טוב ויפה עד שאני עושה מחיצה עם ב10 ועושה את התקנת NT, מגיע לשלב שצריך להכניס את הדיסקט שיצרתי להתקנה NT בסדר בלה בלה בלה ואז רשום לי : setup has determined one ore more of your H.D has more than 1024 cylinders Because Ms-Dos is normally limited to 1024 cylinders per H.D, some H.D controlles offer special configuration options........ עשיתי מחיצה פרימרי FAT16 ב10 של 990 MB. עוד פעם תהליך העתקת הקבצים לתייקיה המוסתרת $WINNT$ משהו כזה, עוד פעם מופיעה לי ההודעה אבל הפעם איני יכול להמשיך אז לחצתי ENTER ואמרו לי איפה ברצוני ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסתבר שיש לי כמה וכמה מערכות הפעלה במחשב, 3 לפי הספירה האחרונה שלי. איך אני מסיר התקנה של מערכות הפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי לכולם הבעיה שלי היא כזו..מדליק את המחשב, טוען, הכל בסדר(win2000 כפי שציינתי) , מגיע למסך הכחול, "מכין חיבורי רשת.." וכו'...ואז מגיע לשלב הכנסת סיסמא, ופתאום נתקע. אי אפשר לכתוב כלום, אי אפשר ALT CTRL DEL , אי אפשר לבחור אפשרויות...הסמן של העכבר הוא בצורת שעון חול ("חושב" , כאילו) אבל המעבד לא עושה כלום..וזה ככה דקות ארוכות.. ניסיתי לסגור את המחשב ולהפעיל אותו אחרי הרבה זמן, לא הלך, ניסיתי SAFE MOD , מסתבר שגם הSAFE MOD שלי דפוק..(הוא פשוט לא עולה..נתקע בשלב הצגת קבצים...ברררר) אין לי מושג מאיפה הגיעו כל הבעיות האלה פתאום...וירוס אין לי (בדוק) ולא נגעתי\מחקתי\נתתי לאף אחד לגעת במחשב. איך זה פתאום הגיע? איך אני פותר? לצורך העניין, אין לי בעיה לפרמט, רק אני צריך לשמור כ…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אמיתיסיראלי צריך דחוף מספר אמיתי של WINDOWS XP PRO יש לי דרך להחליף את הספר כדי להתקין את SP1 אז תתנו לי מספר אני יבדוק אם זה עובד ואז אני ישים לינק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין מקודד רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר שומעים רואים אבל האיכות של הקול מעפנה לא כמו שצריך תעזרו לי מה עושים איזה מקודד להתקין ??התקנתי של קאאזה של כולם לא עוזר כלום מאיפה הבעיה יוצאת ? אני רוצה רק כ ד"א להגיד זה הפורום הכי טוב באץ לא היה דבר אחד שלא הצלחתם לתקן לי אני מודה לכם אחם שלי !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אם בפירמוט עסקינן: ניסיתי לאחרונה לפרמט את המחשב שלי אני תמיד מפרמט אותו דבר התקליטור של הווינדוס- יש לי XP מקורי אבל המתכנת שתיקן לי בפעם האחרונה את המחשב התקין לי פרופשונל שלו מצרוב כנראה ועכשיו מיקרוספט עלו עליי ויש לי כל פעם את ההודעה הזאת "עותק הווינדוס שברשותך אנינו חוקי" וזה משגע אותי, אז רציתי לפרמט, פירמטתי את D דרך הדוס ואת c רציתי לפרמט כרגיל דרך הדיסק של הווינדוס, אבל הוא לא נתן לי להעלות את ההתקנה של הווינדוס בגלל שהוא אומר שהווינדוס שלי יותר ישן ממה שמותן, איך אפשר לפרמט עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
חלק מהתכונות לא מוצגות טוב מבחינת עברית, ד"א אני לא מצליח למחוק את העברית מתוך השפות על מנת להתקין אותה מחדש.. יש למשהו רעיון ? איך עושים את זה? מוחקים את העברית ומתקנים מחדש או שיש איזה עדכון שצריך לעשות על מנת שהעברית תסדר במערכת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון בויסטה יש את תיקיית המסמכים שמרכזת את כל הדברים? יש אפשרות ליצור עוד תיקייה כזו? במקום לפתוח שני חשבונות משתמשים.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הועתק מ PCSTATS Forums. How to make Windows Mail work in the Windows 7 Operating System Many people have been disappointed to discover that Windows Mail is not included in Microsoft's Windows 7 operating system. In it's place is a new email program called Windows Live Mail that's earned its fair share of scorn. Windows Live Mail does have nearly the same feature set as Windows Mail, except for a few crucial areas which seem to be deal breakers. In Windows Live Mail; 1) Email accounts are listed separately in the left column instead of combined into a single Inbox. With multiple email accounts this can get messy, fast. 2) Importing email from other mail programs can be m…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה שאני מבצע כיבוי מתקבלת ההודעה "אתחול קובץ dll נכשל התחנה כבויה (משהו בנוסח דומה) יש למישהו מושג במה מדובר??? תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, טושיבה היא החברת מחשבים הראשונה שמכריזה על שידרוג חינם ל-7 בישראל. בכל מקרה, הפרטים הם ככה: כל מי שקנה מחשב טושיבה מ-26.06 ועד ה-31.12 עם ויסטה (כל גירסה) זכאי לשידרוג חינם ל-7. הקץ' הוא שמשלמים על המשלוח של הדיסק מאירופה, המחיר עומד על 30 אירו. כל הפרטים (כולל הזמנה מוקדמת וכו') באתר: https://www.toshibawin7upgrade.com תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-