עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש פתרון? יצא גירסה חדשה לפלאג?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  2. מערכת הפעלה: WIN7 64BIT. המחשב הפסיק לזהות מחיצה. ניתן לראות אותה דרך ניהול [MANAGE], אולם גם שם היא מופיעה ללא אות [ראו חץ אדום]. להלן תמונה המעידה על הודעת השגיאה כאשר אני מנסה לשנות את שם המחיצה:

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by משתמש חוזר,

אני משתמש ב-Windows 7 Ultimate 64-bit במחשב ולא ממש רוצה לשדרג ל-Windows 10. המערכת יציבה מאוד, הכל עובד מהר וחלק והיא מספקת את הצרכים שלי. אני לא ממש אוהב את Windows 10 והמראה שלה, וגם יש את עניין הפרטיות. הבנתי שיש Extended Security Updates = ESU שמיועד למגזר העסקי וזה פועל גם על גירסת Ultimate. https://support.microsoft.com/en-us/help/4527878/faq-about-extended-security-updates-for-windows-7 מקווה שאולי אני אצליח להשיג ESU איכשהו. צאו מתוך הנחה שאצלי זה יהיה בחינם, וכך גם מעבר ל-Windows 10. אני מבין שהשדרוג חינם ל-Windows 10 עדיין אפשרי, למרות שהוא לא רשמי. מה אתם ממליצים? לשדרג ל-10? יש טעם להתקין 10 מחדש בהתקנה נקייה? או שעדיף לשדרג את 7…

4. עשיתי DISK CHECK AND REPAIR ובשלב הרביעי מתוך 5, היתה הפסקת חשמל ועכשיו הטעינה של הווינדוס מעבירה 2 פסים ואז נותנת מסך כחול לחצי שנייה ועושה ריסט.. זה תמיד אחרי 2 פסים, בדיוק באותו זמן.. בהתקנה נקייה אין לי אפשרות REPAIR כמו כל הזמן, הוא אומר "drive is either full or damanged " ונותן לי רק אפשרות לפרמט. נראה לכם שזה הגיוני שDISK CHECK יגרום לזה ? יש מצב שקרה משהו לחומרה לפי התיאור ? או שזה אמור להסתדר אחרי פירמוט ? תודה !

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  5. שלום אני משתמש כבר שנים רבות בווינדוס 7 באמצע ינואר מפסיקים את העדכונים והתמיכה לווינדוס 7 מה המשמעות של זה? והאם זה קריטי מבחינת אבטחה? וסתם שאלה מניסיון של החברים, האם יש הבדל משמעותי בין מערכות ההפעלה מבחינת היכולת להתרגל לוינדוס 10 למי שבמשך שנים רגיל לוינדוס 7? תודה

6. Started by eladbu,

איך אני גורם לאקספלורר 7 להפסיק לרפרש דפים?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. כבר השנה נראה הפסקת תמיכה לחלק מהגרסאות, גם כשמדובר רק על שינוי של SP. למערכות ביתיות: http://www.microsoft.com/windows/enterprise/products/windows-7/end-of-support.aspx למערכות שרת: http://support.microsoft.com/gp/lifean36

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  8. המערכת: חלונות XP פרו עם SP3 וכל העידכונים. גרסה עברית במקור. המצב הרצוי כפי שניתן לכאורה לבחור בהגדרות אפשרויות הכונן, בלשונית הפעלה אוטומטית: א. בהכנסת CD עם קבצי מוזיקה, בין אם MP3 ובין אם CDA וכיוב"א, שעם סגירת מגש הכונן תתחיל הנגינה, כלומר הנגן יופעל ויתחיל להשמיע בלא התערבות נוספת. כך גם בהכנסת CD ועליו קובץ WMV או AVI למשל. ב. בהכנסת DVD הנגן יופעל ויתחיל להציג אוטומטית בלא התערבות נוספת. ג. בהכנסת חומר מעורב יופיע החלון הרגיל והמקובל לבחירה. אבל כרגע: כל הגדרה שמתבצעת דרך אפשרויות הכונן להפעלה אוטומטית, לא נשמרת ולא מתבצעת אחרי כן. יש צורך להכנס לכונן ולהפעיל קובץ המוזיקה, או לפתוח נגן ולפתוח בו את הסרט. זה גם אם מגדירים במצב בטוח כאדמינסטרטור. הצעות? עצות? …

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  9. היי אני לאחרונה חיברי את המחשב הישן שלי שמשמש אותי בתור HTPC בחדר למערכת ואני רוצה לעשות את הדבר הזה שקמים עם המוזיקה שלך עכשיו אין לי את האפשרות הזאת מובנת במערכת כמו שיש בד"כ וחשבתי עם אני יוכל להפעיל את המדיהפלייר בשעה מסוימת עכשיו חשבתי לשתמש במשימות מתוזמנות אבל הבעיה שצריך ללחוץ על הפליי מישהו יודע איך עושים את זה? או האם מישהו יוכל לתכנת לי משהו כזה שבוחרים שיר ושעה והוא משמיע או ברגסטרי קיצור עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by enzo,

כיצד ניתן לבצע הפעלה אוטומטית מתוזמנת של המחשב בכל יום באותה שעה אם בכלל? אני משתמש XP SP2.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elior021,

שבוע טוב יש לי בעיה מוזרה כשאני לוחץ על כונן c מקש ימני בעכבר רשום לי למעלה פתיחה אוטומטית ורק מתחתיו רשום פתח. שזה אומר לפתוח באופן רגיל אם אני לוחץ פעמיים על כונן c מופיע לי הודעה של פתיחה באמצעות תוכנה כל שהי ואני רוצה לדעת איך מוחקים את הפתיחה האוטומטית הזאת? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TheReaper,

המפרט הוא 2.6 GHZ P4 512MB RAM DDR400 2 כוננים אחד של 60 אחד של 20 --------- שהווינדוס עולה ומופיע החלון השחור עם הפס הרץ (עם הריבועים הכחולים האלה למתקשים...) לוקח זמן משרואים את המסך (שבהתחלה נראה קצת כהה) עד שהוא מתבהר והריבועים מתחילים לרוץ.. זה WIN XP SP2 HOME EDITIONחוקי היתקנתי אותו אתמול ב12 בלילה... ובסגירה-לוחצים על כיבוי ואז המחשב לא מגיב לכמה דקות ורק אז מתחיל לכבות את עצמו...

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by 3d7,

שלום! יש לי Windows XP Professional SP2 (עכשיו התקנתי על מחשב נייד). ב-Automatic Updates בחרתי את האפשרות "Notify me but don't automatically download or install them", מאחר ואני רוצה שליטה מלאה בעדכונים שאני מוריד ומתקין. אני יודע שמתישהו אני אקבל ב-Taskbar הודעה שיש עדכונים חדשים. אבל, אני לא יודע מתי, ואני גם לא רוצה להשאיר את המחשב הנייד דלוק הרבה זמן. כמו-כן, אני גם לא רוצה להוריד את העדכונים מהאתר של מיקרוסופט. אני רוצה להוריד עדכונים רק מה-Automatic Updates. יש אפשרות להפעיל את ה-Windows Update באופן יזום, כך שהוא יודיע לי אם יש עדכונים חדשים, ואני אגיד לו להוריד אותם?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  14. שלום לכולם, אז אחרי שהתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (ר' 'תקלה קשה בעקבות עדכון האביב של חלונות 10 לגרסא 1803') התעוררה לה בעיה חדשה - בזמן הפעלת המחשב, המסך ובו אפשרויות בסיסיות של לוח האם (כמו כניסה להגדרות ה- bios), ואפילו האימאג' המוכר של חלונות 10, אינו מופיע. הצג מופעל רק מאוחר יותר, בהמשך הטעינה של חלונות. מצב זה אינו מאפשר לי לאתחל את המערכת במצב בטוח, מאחר וגם אם תפריט האפשרויות נטען, אני לא יכול לראות אותו. הצעות לפתרון? ובהזדמנות זו - במחשב שלי יצרתי 4 חשבונות משתמשים. כיצד אני יכול להגדיר את העכבר כך שיתאים לשמאליים (ברירת המחדל היא לימניים), במסך הבחירה/כניסה לחשבון משתמש (עוד לפני שאני רואה את שולחן העבודה)? ת…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by CrossFire,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות שהוינדוס יעלה מיד אחרי שהמחשב פועל ולא אני אצטרח ללחוץ על לחצן הפתיחה לשולחן העבודה.....(Kfir) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by Anonymous1,

שלום, כאשר לוחצים על כיבוי, הwindows מבצע הפעלה מחדש. ביטלתי תחת כשל במערכת את הסימון מ"הפעל מחדש באופן אוטומטי", אך לא מופיעה הודעת שגיאה. מה עשויה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by wcw,

שלום יש לי לפטופ שנקנה שמותקנת עליו WINDOWS 8 וכרגע אני מעוניין לפרמט את המחשב השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד מחדש את מערכת ההפעלה והאם המפתח מוצר שמופיע לי כרגע במחשב יפעל ללא בעיה בWINDOWS החדש לאחר הפירמוט?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by dinsh,

היי! יש לי vista ultimate מקורי. הייתה לי בעיה בלוח האם אז החליפו לי אותו (לאותו דגם אבל חדש) ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. אני מקבל הודעה שהקוד שאני רושם כבר נמצא בשימוש! תגידו הם עושים ממני צחוק? אחרי המחיר ששילמתי עבוד זה?!

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by yanivx4x,

אהלן, אני מנסה להריץ את המשחק "חשיבה המצאתית" של קומפדיה (במקור מ2002) על ווינדוס 7 64, יש ברשותי גם מחשב 32, ניסיתי מצבי תאימות שונים אך באף אחד מהם המשחק לא מתחיל, כאשר אני מנסה ב64 המשחק אפילו לא עולה וב32 אני מקבל הודעת שגיאה... אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.

20. Started by coorva,

יש לי מצלמת sony שאני מחבר ב- usb למחשב והוא מזהה אותה. בד"כ כשהייתי מחבר אותה למחשב היה ניפתח לי חלון ששם הייתי בוחר להשתמש ב- microsoft camera and scanners אבל לאחרונה לא ניפתח לי שום חלון. גם כשאני עומד על ה"כונן" של המצלמה והולך למאפיינים ול- auto play ומגדיר שתמיד זה יפתח דרך ה- microsoft camera זה לא עוזר וההגדרות חוזרות בחלון של ה- auto play ל- music files. האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  21. Started by shuy,

הי לכולם! יש לי רשת ביתית (3 מחשבים, 1 עם XP PRO ו-2 עם 98SE) הגדרתי ICS ועכשיו אני רוצה לשלוח מסרים למחשבים שמחוברים ברשת, הבנתי שצריך את windows messenger שירוץ גם על 98 עשיתי חיפוש באתר של מיקרוסופט אבל כל מה שאני מוצא זה MSN MESSENGER, האם [sbj] אפשרי??? אולי למישהו יש דרך אחרת לעשות את זה?? תודה מראש -שי-

22. Started by Kenny,

היי אנשים , עשיתי חיפוש לכל מה שקשור ל AERO ולא מצאתי דבר. בכל מקרה , עכשיו סיימתי להתקין את הויסטה (בינתים נראה מדהים , עוד לא ניסיתי משחקים) רציתי לדעת איך אינ מפעיל את ה AERO? זה built in במערכת הפעלה? או תוכנה צד שלישי שאני אמור להתקין? תודה על העזרה. עריכה : אממ , רק כדי שאני יהיה בטוח Aero זה המצב הזה שכל החלונות זזים? שאני יכול לעבוד עם העכבר בלבד ? שלמשל אם אני גורר חלון , והוא פוגע בחלון אחר , זה כאילו דוחף אותו קצת הצידה? שאני יכול למשל לתפוס כמה חלונות ביחד , ואז גרירה מהירה של העכבר סביבם תסמן אותם... יש לכם בכלל מושג על מה אני מדבר? חחח (אני אשתדל להביא לינק לוידאו שראיתי , אני חושב שזה זה)

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  23. התקנתי אולטימט 64 ביט, איך אני מפעיל את התצוגה המיוחדת הזאת של הAERO? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

התקנתי ווינדוס XP על נטבוק ששודרג לSSD. ההתקנה לא יכלה לרוץ מבלי שהגדרתי בביוס את הSSD כIDE. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייברים המתאימים - ועדיין, כשאני מגדיר בביוס AHCI, אני מקבל מסך כחול וריסטרט בעת ההפעלה, ואין מנוס מלהחזיר לIDE, כדי שניתן יהיה להשתמש במחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Etus,

היי, אני מנסה להתקין Win95 "מאפס", לאחר פורמט. כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, אבל אני לא זוכר איך לכל הרוחות הפעלתי את ה- Cd-Rom ב- DOS. אין לי מושג מהו ה- String של ה- CD שלי ב- Mscdex.exe. אשמח לעזרה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.