Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהייתי צריך לפרמט לפני כמה ימים ונתקעתי בלי דיסק של אקס פי באנגלית התקנתי בעברית אני פשוט לא יכול להסתדר עם זה העברית משגעת אותי וכבר התקנתי די הרבה דברים וממש אין לי ראש להכנס לזה שוב אז חשבתי אולי יש תוסף כזה כמו שהופכים מאנגלית לעברית אז שעושה ההפך מישהו מכיר את דבר כזה?< זה קיים בכלל? נ"ב כבר ניסיתי להתקין את התוסף בעברית כדי לראות אולי הוא יכול להפוך לאנגלית אבל הוא זרק אותי בתחילת ההתקנה החוצה ואמר לי שיש לי כבר עברית תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית איך הופכים אותה לעיברית? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התקנתי XP באנגלית, יש אופציה לכתוב גם בעברית. שאלתי האם וכיצד ניתן להפוך את כל מערכת ההפעלה לממשק עברית?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני התקנתי WIN XP 64BIT באנגלית ואני מחפש קובץ להורדה התקנה או משהו שאני יכול להפוך אותו לעברית מלאה תודה לכל מי שעוזר!
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האם יש איזה שהיא תוכנה המאפשרת לי להפוך את דפדפן האקפלורר 8 מאנגלית לעברית? מערכת ההפעלה שלי היא XP ובמקור היא באנגלית רק שהפכתי אותה על ידי תוכנה מאנגלית לעברית. כשאני רוצה לשדרג את את האקפלורר שלי לגרסה 8 בעברית אני מקבל בסוף ההתקנה הודעה שהאקספלורר לא תומך בשפה שלי, וכאשר אני מתקין אותו באנגלית הכל הולך קשורה. אני משתמש בגירסת 32 ביט
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התקנתי ווידנוס חדש והוא בעברית וזה ממש לא נוח לי, יש דרך להפוך את הממשק והכל לאנגלית? אם כן, איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP פרו וכולו באנגלית רציתי לדעת איך להפוך את כולו לעיברית במקום START שיהיה התחל וכד' תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גירסא של xp sp2 ברוסית , ניתן להפוך אותה לאנגלית ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני הופך את הממשק של VISTA לממשק הAero- ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני הופך את החלונות בוינדוס ויסטה ל-windows flip 3D ?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן, האם אפשר בווינדוס 8 לגמרי להעיף את המטרו ופשוט להיות בדיוק כמו הממשק של ווינדוס 7 - תפריט התחל בדיוק איך שנראה שם, ה"קוביות" / קוביות קיצורי דרך למטה וכדומה? תודה, foryou
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
רציתי לנסות את ווינדוס 8 אז חבר התקין לי עותק לא חוקי של ווינדוס ופרץ אותו למרות שלא רציתי עכשיו החלטתי לעשות מעבר רישמי לווינדוס 8 יש דרך להוריד את הפרציה ולקנות סריאל ולהכניס אותו במקום ככה שהמערכת המותקנת תיהיה מקורית?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
איך הופכים ווינדוס שהותקן באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית לעיברית באופן מלא...(שכל התפריט של ההתחל וכו' יהיו בעיברית..)?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס שהוא כותב שהוא לא מקורי (לא זוכר מאיפה הגיע הווינדוס הזה), בכל אופן, קניתי דיסק מקורי עם סריאל מקורי. איך אני מעלים את הקטע הזה עם הgenuine שהוא כותב לי בפינה של המסך וכשאני מפעיל את המחשב? יש אפשרות להפוך את הווינדוס לחוקי בלי לפרמט? פשוט להכניס את הסריאל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום וערב טוב חברי קהילת ווינדוס! ;D בעקבות התקנה לאימי של וינדוס XP לאחר ריבים קשים שלי עם המחשב הנייד שלה שהגיע ללא מערכת הפעלה (DOS) הצלחתי אחרי ריב ממושך להיתחבר לאינטרנט בכבל ולאמת את ההתקנה והכל בסדר. עכשיו אני ברגעים אלה מעדכן לה ל-SP3 כי הדיסק שיש לי של הווינדוס ישן מאוד מאוד ומגיע עם SP1 כי הוא בערך בן איזה 5-6 שנים.. בכל מיקרה, השאלה העיקרית שלי שנועדה במיוחד בשביל אמא שלי היא כיצד אני הופך את המערכת מעברית לאנגלית? הכוונה היא לאוו דווקא בשמות והכל אלא גם בהתחל שיהפוך ל-START וכן הלאה.. ממה שהבנתי אני צריך להתקין MUI או משהו דומה לזה אם אני לא טועה.. אשמח לעזרתכם בכל שתוכלו לעזור לי! נ.ב- פרמוט המחשב והתקנה מההתחלה לא באה בחשבון. (בלגן שלם וענק! )
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי , התקנתי Windows XP Pro Hebrew+SP1 , עכשיו , איך אני הופך את מערכת ההפעלה לאנגלית?(את כולה... אנגלית עם תמיכה בעברית...) אני יודע שזה בטח פשוט , אבל בינתיים לא הצלחתי לסדר אנגלית... ואני פשוט לא יכול להסתכל על המסך שזה בעברית!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי "ויסטה ביזנס" מקורי בדיסק אבל אין עברית שם ובגלל זה התקנתי "ויסטה עברית הום פרומיום" אבל אני לא חושב שהוא חוקי.. איך אני יכול להפוך את העיסקי לעברית? ומי יותר טוב "ביזנס" או "הום פרימיום"? תודה מראש לכולם זה מאוד חשוב לי. (עשיתי מספר חיפושים אבל לא מצאתי כל כך)
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע כונן 1TB יחיד במערכת כעליו כמובן מערכת הפעלה Win7 ואני רוצה לחבר כונן יש יותר 500GB (גם SATA 2 לצורך העניין) ככונן ראשי כשמערכת ההפעלה תהיה עליו וה 1TB יהיה כמשני. האם יש אפשרות לעשות זאת ללא פרמוט ה 1TB ? תודה לעזורים!
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכם האם יש אפשרות להפוך את כל ה WIN לעיברית שמעתי דברים חלק אמרו שכן וחלק אמרו לא הבנתי שאת ה xp pro זה אפשרי ואת ה xp home זה לא אפשרי אמרו שגם hom עשו במקרה הזה מדובר בנייד מי שמכיר אחרי ניסיון ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה צריך בשביל להפוך מחשב ביתי לשרת אינטרנט(רק בשביל לאחסן עליו אתר אינטרנט). לפי מה שהבנתי צריך ווינדוס סרבר 2003 נכון? ואיך עושים זאת? אם יש מדריך יותר טוב תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, במקום העבודה שלי, אנחנו עובדים במערכת הפעלה Windows 7. המחשבים מחוברים דרך VPN לרשת הפנימית של החברה. המשתמש של כל אחד נמצא בקבוצת DOMAIN USERS, שמובן שהחשבונות בקבוצה הזו מוגדרים ברמה של USER ולא של ADMIN. התחברתי ליוזר ADMINISTRATOR במחשב המקומי שלי, והכנסתי את DOMAIN USERS לקבוצת ADMINISTRATORS. אך עדיין, כאשר אני נכנס לחשבון האישי שלי, אני כאילו "מוגבל" ורואה רק את מה שבחרו שאראה, כאילו אני USER. אמנם עכשיו כשיש צורך ב-ELEVATION ואני מכניס את שם המשתמש האישי שלי אני מקבל הרשאה, אבל כאילו סביבת העבודה שלי היא עדיין לא USER ואני לא רואה את המחשב שלי, לוח הבקרה וכו' כמו בחשבון ADMINISTRATOR. מקווה שהבנתם... מה פספסתי פה? איך אני גורם לכך שסביבת העבודה של המש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה... ברשותי יש תוכנה שכאשר אני עובד באמצעותה על קבצים מסוימים (התוכנה ACID ו קבצי MP3) היא יוצרת קובץ SFK שמכיל אינפורמציה על הטראק שהיא פתחה. עכשיו את הקובץ הזה היא יוצרת בתיקייה של השיר וזה ממש מעצבן שיש שם עוד קבצים (בנוסף למאות שכבר יש שם)... עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקבוע בWIN שהסיומת SFK הזו, תהיה מוגדרת כסיומת נסתרת, ואז אני לא אצטרך להתעסק עם הקבצים האלו סתם... תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי כותרת מיני פיסי חדש ,יש לי דיסק דרייברים, אין לי CD/DVD ,אני צריך להתקין מחדש את הדרייברים ווינדוס מ-USB בר אתחול את הדרייברים הורדתי למחשב . תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי סרטון של האלף לייף. וכשבחרתי איפה לשמור (שמירה בשם) עליתי דרך חלון המסייר לשולחן העבודה ומשם באתי להכנס לתת תיקיה דרך קיצור shortcut, כי אחרת זו דרך ארוכה עם העכבר לשם. אבל זה במקום להכנס לשם שמר תקובץ תחת שם הקישור ונתן לו סמל של קישור. וזה נירא עכשיו כך. מישו יודע איך לשנות חזרה. כי שום נגן לא מקבל את זה גם עם אני משנה סיומת, ולא זיפ או ראר
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-