Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת אני נחשב בתור חשבון אדמין במחשב כאשר החשבון רשום על שמי! במחשב יש עוד חשבון על של אדמין שאני מעוניין למחוק אותו הוא לא נותן לי למחוק אותו מנשום מה למרות שאני מורשה! כיצד אני מבצע את המחיקה כדי להשאיר אך ורק את החשבון שלי?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום התקנתי על WIN7גם XP רק בשביל הדפסות (לאפסון אין דרייברים ל7). עכשיו הבעיה היא שאין BOOT של בחירה בין המערכות, אלא רק הXP עולה כל פעם. אני צריך תהיה לי אופציה בין המערכות. בדקתי בFAQ של הפורום ומצאתי את זה http://apcmag.com/how_to_dual_boot_vista_and_xp_with_vista_installed_first__the_stepbystep_guide.htm הוא בעיקרון לויסטה. זה מתאים גם ל7? (עוד לא קראתי את המדריך) יש מדריך אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ה-WIN XP PRO שלי נפל ושיקמתי אותו חלקית עם GHOST שהכנתי. "חלקית" כי מדי פעם יש לי התרסקויות לRESET, תוכנות נתקעות ויוצאות, משחקים הולכים לאט מדי. אולי חשוב לציין שכשאני מדליק את המחשב קופץ לי חלון שאומר לי ש GHOST CONFIGURATION SERVER לא מחובר (משהו עם ה DATABASE). חוץ מזה, עוד לפני מסך הפתיחה של WIN קופצת שורה שאומרת INVALID BOOT.INI ומשהו עלC: WINDOWS (???). בבקשה- עזרה. נראה אתכם...
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להסיר מתיקייה מסויימת, את הV של "מוסתר", הבעייה היא שזה חסום מה ניתן לעשות ? מישהו יודע? ??? תודה לעוזרים.. הנה תמונה המסבירה יותר את הבעייה:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין תווינדוס ואין לי תידסקט שלו לי יש רק תדיסק זה מספיק תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
המערכת הפעלה הזאת פשוט פחות נוחה בשבילי ואני יסביר : 1. העברת קבצים פשוט לא נוחה , שעות עד שזה מעביר , ועד שזה בכלל טוען את ההעברה! יוצאת לך הנשמה 2. ICQ כל הזמן עושה בעיות ומתנתק , לא קרה לי בעבר עם XP 3. אני מרגיש שהמחשב מתאמץ הרבה יותר מאשר עם XP , גם פחות שקט , גם הנתונים על הRAM ו CPU גבוהים פי כמה וכמה מבעבר 4. ההורדות פשוט נהיו יותר ויותר איטיות הסיבות להישאר ב VISTA: 1. עיצוב יותר יפה , על זה אין ויכוח 2. החיפוש הרבה יותר טוב!! מוצא קבצים במהירות מדהימה , עוד תוסף שיש זה חיפוש קבצים רגיל בתיקיה!! פיצר מאוד שימושי !! 3. הגדרות אבטחה יותר טובות , אני כרגע בלי AV ואין לי וירוסים , בדוק ברגע שייצא SP3 סופית אני עובר ללא כל צל של ספק חזרה ל XP , השאלה היא…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התקנתי את xp pro בגרסה האנגלית ואחרי זה הלכתי למאפינים הוספתי שם את השפות האחרות עם העברית ועשיתי אדד לעברית ובכל זאת הוא מראה כל מיני סימנים אחרים במקום עברית בכל מיני מקומות ותוכנות ! מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע פורמט ל XP. כיצד אני שומר את כל התוכן של inbox כדי להחזיר אותו אחר כך?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הורדתי בשעה טובה ומוצלחת לינוקס דיסק ראשון היה 640 מגה בערך, וניצרב מעולה דיסק שני הוא קצת יותר מסובך, הוא 668 מגה ואני מיתלבט אם לחכות ליום ראשון כדאי לקנות דיסק 700 ולצרוב עליו או לצרוב באובר בורן על דיסק 650 מה אתם אומרים? הצורב הוא LG CED-8081B
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ארדיסק שמפוצל ל-c ו-d וגם ב- c יש ווינדוס אבל גם ב-d יש ווינדוס אבל הווינדוס שיש ב-d מחקתי אבל למרות הכל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר לי תבחר אחד מבין ה-2 יענו יש לי 2 ווינדוסים אבל יש אחד טוב ואחד שמחוק זה שמחקתי מ-d איך אני עושה שבהתחלה לא יעלו לי 2 יענו שירוץ לי ישר הווינדוס שיש בכונן c תודה לכל העוזרים אלי פאק בטעות פתחתי את התרד באובר קלוק וקירור מנהלים להעביר בבקשה וסליחה
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ככה יש לי אי מייל בmsn עכשיו אי מייל hotmail.com לא co.il ויש לי בעיות רצניות של שפה אני לא יודע מה זה ואני גם לא מצליח להיכנס לכלום עכשיו ניכנסתי לקידוד כמובן שיניתי לכל הסוגים כלום לא עובד וזה ממש מעצבן הנה תמונה....
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם XP PRO כדאי לעבור לויסטה עכשיו< או שיש עוד באגים שצריך לתקן וחוץ מזה איזה תוכנות עובדות על הויסטה ואיזה לא? ואלה שלא אמורות לעבוד בעתיד או שיחליפו אותן תוכנות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עשיתי איזה טעות דרך מנהל הורדות ואמרתי לו לפתוח קובץ exe כקובץ rar. זה גרם לכל קבצי הexe במחשב להפוך לrar... ועכשיו אני לא יכול לפתוח שום תוכנה.... הוא רושם לי שהארכיון פגום... איך אני מחזיר את המצב למה שהיה קודם? ואני לא יכול לעשות גם סיסטם ריסטור בגלל שזה קובץ exe ... אני נואש וצריך עזרה דחוף בבקשה... מה אני עושה?????? אני מתחרפן פה אנשים
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בחודש האחרון יש לי בעיה שבאה והולכת: הסאונד משתולל, המחשבון נפתח כל הזמן ועוד דברים דומים, ולפעמים בחלו הנוכחי נכתבות אותיות סתמיות. נראה שמשהו מדמה לחיצות על מקשים במקלדת (קיימים לחצנים עבור סאונד ומחשבון במקלדת) ובכל פעם שאני מנתק את המקלדת התופעה מפסיקה מייד. התדירות ממש משתנה - לפעמים שבוע אין כלום ולפעמים הדבר לא מפסיק במשך שעה רצוף, וגם איתחול המחשב לא משפע. אני מריץ גם adaware וגם spybot כמעט כל יום ומוחק כל דבר שנראה חשוד. אני סוגר כל יישום שאני לא מכיר, ושומדבר לא מזיז לזה. יש למישהו רעיון? קודם כל מה זה יכול להיות, ואז איך לטפל בזה? תוכנה שאני לא מכיר שסורקת יותר טוב? יכול להיות שאשכרה יש תקלה במקלדת (הדבר קרה לי גם במחשב הקודם, הנוכחי מלפני חודשיים, למרות שלא ס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate SP1. איך ניתן לחסום תיקיות ספציפיות בעזרת סיסמה ? כל פעם שינסו להיכנס אליה תופיע סיסמה... ולא בעזרת USER אחר ב- Windows... (משתמש תמיד ב- Administrator) עדיפות לא לתוכנות צד שלישי - אלא מהווינדוס עצמו...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן,רציתי לדעת איפה תיקיית הרקעים במחשב נמצאת? יש לי כמה ערכות נושא שהגיעו ביחד עם הWINDOWS 7 ורציתי לדעת איפה הרקעים עצמם נמצאים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת איזה win מתאים להתקין למחשב זה: http://ksp.co.il/?uin=23247 בנוסף, איך אפשר להתקין ווינדוס על מחשב שאין לו כונן דיסקים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול להפוך את Explorer לדפדפן הראשי שלי במקום Mozilla Firefox??
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי לאחר עידכון הWIN7 64BIT , המערכת עושה עידכון אוטמטי של כל רכיביי החומרה , אבל לאחר העידכון ראיתי שהדרייבר של כרטיס המסך הוא ישן יחסית , מדוע העדכון האוטמטי לא מעדכן את הדרייבר 10.4 החדש? האם יש להסיר את ההתקנה הנוכחית כולל ניקויי עם DriverSweeper, ואז להתקין את ה10.4 החדש ? או שאפשר להתקין את ה10.4 על הקיים עכשיו? בתודה רוני
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצעתי סריקת דיסק chkdsk על כונן C. המחשב עשה ריסטרט ולפני עליית הוינדוס הוא עשה סריקה. את התוצאות הוא שמר בקובץ בשם bootsqm.dat. השאלה שלי: איך אני פותח את הקובץ בשביל לראות את התוצאות? ב-notepad הוא נפתח כג'יבריש. תודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה התחיל ככה לפני יומים הורדתי תעידכונים החדשים שיצאו אמרו שזה שיטה חדשה בלה בלה בלה.... בקיצור היום הייתה הפסקת חשמל ובגלל זה המחשב שלי נסגר פעם ראשונה מאז שעידכנתי אז פתחתי תמחשב אחרי שה "חלונות" עולים זה ישר עושה ריסטרס ניסיתי כמה פעמים עשה אותו דבר סגרתי תמחשב אחרי זה פתחתי אותו פתאום הכל עולה כמו שצריך אבל אני מנסה לפתוח את "המחשב שלי" לא עולה נתקע המחשב נכנסתי ל מצב בטוח עשיתי סריקת וירוסים לא מצא כלום אחרי זה נכנסתי במצב הרגיל הכל הסתדר לא יודע מה קרה אבל כל האיקונים שיש בצד ימין נעלמו חוץ מהשעון ICQ/ZONEALARM/Anti VIRUS האם יש קשר אחד בין השני? ומה עושים ?! ================================================== EDIT: עשיתי ריסטרט עכשיו יש את האיקונים בצד אבל בכל…
-
שלום, יש לי תקלה במחשב שאומר שקובץ כלשהו פגום או חסר - C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe כדי לתקן אותו הבנתי שאני צריך להכנס למסוף שיחזור . נכנסתי למסוף שחזור ולהפתעתי נדהמתי לראות שעלי להזין סיסמא של Administrator כדי שאוכל לתקן את הבעיה. הבעיה כרגע היא שאין לי גישה למסוף השיחזור כי הוא מבקש סיסמא.. מה עושים כדי לפתור את הבעיה ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך שולטים על מה שיופיע בתפריט הזה? משום מה נעלמה לי האפשרות ליצירת קובץ טקסט חדש.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
משום מה הווינדוס לפעמים מחליש לי את העוצמת קול של המשחקים במחשב כשאני בשיחה עם חברים בסקייפ (יכול להיות מצב קטן שזה הסקייפ אין לי מושג) זה קורה לי ולחברים שלי גם שאנחנו לא בשיחה וגם על תוכנות ובזמן שאנחנו צופים בתוכנית/סרט במחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-