Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חברה לפעמים נתקע לי המחשב לבד סתם ככה נגיד שאני באיסי או משהו כזה מזה?מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הבעיה עם העכבר תוקנה והנושא הקודם נפתח בטעות סליחה.... התקנתי windows 98 se , ואיכות הצבעים ירודה זאת מפני שאפשר לבחור רק 16 צבעים . בנוסף גם האינטרנט לא עובד ( יש לי רשת עם מודם alcatel שעבר הסבה לראוטר + switch ..) ובמחשב המרכזי יש xp. מה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את המשחק פיפא 2007. המשחק כבר היה מותקן על המחשב פעם והכל היה בסדר. אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי DX9 . עדכנתי את כל הדריברים של הכרטיס מסך,לוח אם. ויש לי מלא משחקים אחרים שרצים בסדר כמו גוסט ריקון 2 החדש. לעומת זאת כשניסיתי להתקין את פיפא 2007 בלפטופ שלי זה הותקן בלי בעיות. יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש דרכים חדשות לעזור לבן אדם בשליטה מרחוק שמתקשר עם הדבר הבא: "המחשב שלי איטי מדיי. נראה שהכל עולהלאט וזה משהו שנוצר עם הזמן" דברים שאנחנו עושים במוקד: 1 - מוחקים כל מה שיש ב התחל>הפעלה>%TEMP% 2 - מריצים התחל>הפעלה>CLEANMGR.EXE ומנקים את כל מה שאפשר (כולל נקודות SYSTEM RESTORE מלבד האחרונה) 3- מגדירים ידנית VIRTUAL MEMORY על פי 1.5 מכמות ה RAM במחשב (אם יש לו ג'יגה אז שמים 1500-2000נגיד ). 4 - מגדירים ב התחל>הפעלה>MSCONFIG שרק התועניות הנחוצות עולות עם המחשב (מוחקים כם מתיקיית STARTUP) 5) בודקים שבכונן המערכת (בדר"כ \:C) יש יותר מ 200 מגהבייט פנויים בשביל ה SWAP FILE 6 - ממליצים להפעיל את מאחה הדיסק = DEFRAGMENTER השאלה היא האם יש עוד משהו …
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כאשר אני מגיע בהתקנה של ווינדוס 98 לשלב הזה : Now the License Agreement. Read it and if you agree click on "I accept the Agreement" and click Next. If you select "I don't accept the Agreement" then setup will end. אני מגלה שהעכבר לא עובד ואין ביכולתי ל"הסכים " כמה ריסטים לא עזרו מה אפשר לעשות ?? בעיה טיפשית אבל עדיין בעיה תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
נגיד ויש לי XP בכונן C ואני רוצה להתקין ויסה בכונן D.. אני צריך שכונן D יהיה ריק לגמרי? או גם אם יש בו דברי םזה בסדר.. וזה לא ימחק אותם?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים לגבי ויסטה עם אקספי ורק ויסטה. 1)ויסטה ultimate זה 32 ביט או 64? [או שיש גם וגם] 2)לא הצלחתי לבדוק עם המחשב שלי מריץ את הויסטה טוב(מפרט בצד) [עם התוכנה Windows Vista Upgrade Advisor זה עשה לי שגיאה כזאת וביקש לנסות שוב לבדוק] הצלחתי לבדוק בבדיקה נוספת אז השאלה פתורה 3)האם זה אפשרי להתקין אותה במקביל לXP? 4)האם זה בכלל כדאי? או לחכות עוד איזה חצי שנה ולהתקין אותה במקום XP? 5)כמה זיכרון בערך המערכת דורשת? 6)דעות אישיות? השתמשתם כבר? תודה מראש שאלה נוספת לאחר הבדיקה: הוא כותב לי משהו על החומרה ועל האנטי ווירוס וכאלה זה נותן טבלה וכתוב בצד ככה: There is no compatibility data available for this device. For more information, go to the…
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח תוכנות דרך הדוס חשבשבת לדוגמא אז עולה לי גיבריש במקום עברית מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברתי מחשב כף יד שאתמול עבד לי והיום הווינדוס לא מזהה אותו. יש הודעה שהתקן USB לא זוהה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר אם בכלל?. ואת העיקרון שזה עובד?? יש לי זיכרון בנפח 2 גיגה של סנדיסק והוא תומך בזה... ועוד משהו על הדרך...איפה אני יכול להשיג דרייברים לU3 שלו לVISTA כי באתר של סנדסיק אין..!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כבר כמה שנים לא עשיתי פורמט וקצת שכחתי... לפני שאני מפשמט אני רוצה ליצור מחיצות\להגדיר גודל למחיצות אז בFDISK אחרי שאני מוחק את המחיצות אני צריך ליצור 2 מחיצות חדשות... הראשונה היא Primary DOS השניה היא Extended? או Logical? (לפי מה שאני זוכר זה EXTENDED...אבל מזה הLOGICAL?) תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
Error SU-0013 Setup could not create files on your startup drive and cannot set up Windows. If you have HPFS or Windows NT file system, you must create an MS-DOS boot partition. If you have LANtastic server or SuperStor compression, disable it before running Setup. See SETUP.TXT on Setup Disk 1 or the Windows CD-ROM. זה אחרי פרמוט הדיסק הקשיח לFAT32
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה לשנות את העיצוב של הסידבר עצמו שיראה ככה: כאילו אתם מבינים את ההבדל...שיש חצי שקיפות כזאת...ולא כמו עכשיו שיש לי מלבן שחור...
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
אני מנסה למצוא דרך לבטל את שמירת ההיסטוריה בדפדפן. האם יש דרך? אני לא רוצה שבהיסטוריה יראו משהו. איך אני עושה את זה? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מדליק את המחשב המערכת עולה הוא נכנס לwindows אבל לא מעלה את explorer אני חייב להיכנס ל taskmgr ולהפעיל אותו דרך file ---new task ---explorer ניסתי להוסיף את השורה הזאת לתוך ה msconfig לא עזר מה ניתן לעשות למה הוא בכלל נעלם לי ?? תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
כרגע אני עובדת עם שני GB וזה לא מספיק האם אני יכולה להוסיף עוד 2 עם ויסטה 32bit או שאני צריכה להחליף ל64 bit?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים אחד של 80 ג'יגה - ואחד של 320 ג'יגה שניהם sata 2 - והייתה לי בעיה היה לי מסך כחול כל פעם עוד לפני שהווינדוס עולה - אז לצערי הייתי צריך להתקין את הווינדוס מחדש על ה80 ג'יגה בלי שאין לי גיבוי ואין לי כלום.. עכשיו הווינדוס מזהה רק את ה80 ג'יגה שעליו הוא מותקן..ורק 137 ג'יגה מהדיסק של ה320 ג'יגה - ואני יודע שזה בגלל שאני עוד לא התקנתי סרביס פאק 2 ורק אחרי שאני אתקין זה יסתדר.....עכשיו השאלה שלי היא..איך אני מחזיר את כל המידע שלי ?????? :'( :'( את הדיסק של ה320 ג'יגה אני לא פרמטתי וכל המידע שלי עליו - שירים שאספתי שנים ואין ספור דברים - אחרי שאני מתקין את הסרביס פאק 2 ומריץ את ה data lifeguard של ווסטרן דיגיטל שגורם למחשב לזהותת את כל הגודל של הכונן ..…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני משתגע מזה, ואני כבר לא יודע מה לעשות. אין ווירוסים, אין ספייוורים והכל נראה תקין. כשאני סוגר אותו דרך הטאסק מנג'ר אני לא יכול לשנות ווליום וזה אומר שאין Sound device (או משהו דומה). עצות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה וויסטה 64 ביט בעייתי היום מבחינת תוכנות \דרייברים לחומרה -חדשה- ובעיקר מבחינת תאימות למשחקים. האם כל משחק שיצא למשל בשנה האחרונה, יפעל על וויסטה 64 ביט תחת Program Files של 64? אני פשוט ממש מתלבט אם לשלם על 32 ביט ואז להדפק מבחינת שידרוג זכרון לעתיד ומבחינת ניצול של המרובע ליבה שלי [שאמור לעבוד טוב יותר תחת 64ביט], כי אחרי זה לקנות את וויסטה 64 ביט זה יהיה בזבוז של עוד 600 שקל.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש! נ.ב. - חשוב לציין שאל תנסו לעזור בזה שתגידו לי להוריד דרייבר. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס וללוח שלי
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש לפעמים בלי שום סיבה אבל בד"כ בזמן שאני מפעיל משחק ולפעמים שאני מפעיל את הוינדוס(זה לא מגיע לוינדוס). ממה זה יכול להיגרם? בדקתי טמפ' ומאוררים הם פועלים טוב והטמפ' בסדר.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
^^
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור. ברשותי מחשב חדש עם WINDOWSXP ובכל פעם שאני מכניס מתקן כמו DISK ON KEY או כל דבר אחר המערכת לא נותנת לנתקו דרך SAFELY REMOVE. המערכת מודיעה ש "A PROGRAM IS TRYING TO ACCESS IT". לא משנה אם שום אפליקציה אינה פועלת דרך ה- TASK MANAGER ויצאתי מתוכנות האנטי-וירוס, שום דבר לא עוזר. הורדתי את תכנת UNLOCKER בשביל לנסות לנתק את מתקן אך התכנה שאמורה לנתק תיקיות ומתקנים מודיעה לי שאין מה לנתק. אשמח אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם יש לי WINDOWS XP על בסיס 32 ביט או 64 ביט??? ובנוסף ארצה לדעת איזה מהם עדיף לאילו צרכים? תודה רבה אני הייתי אופיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-