Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום ניסיתי להתקין בדיסק און קי עם כמה תוכנות ללא הצלחה את מערכת הפעלה XP כדי להתקין משם במחשב נייד ללא כונן CDROM. ניסיתי אם תוכנה בשם ULTRAISO,עשיתי בדיוק מה שצריך אך במחשב הנייד שאני מעלה דרך הUSB עם דיסק און קי אני מקבל הודעת שגיאה שחסר קובץ TXTSETUP.SIF,בדקתי את זה במחשב נייח ואותה הודעת שגיאה מופיעה ,לעמת זאת,את אותו הדיסק שמנו במחשב אחר וזה עבד. התקלה חוזרת על עצמה גם בתוכנות אחרות כמו unetbootin של לינוקס,ו WIN TO FLASH ועוד. אני מאוד סקרן לדעת מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה קורה? הרבה זמן לא נכנסתי לאתר,שמעתי מחברים שלי שיש פה אנשים תותחים אז אשמח לקבל עזרה מכם. מופיע לי שגיאה: אתר זה אינו יכול להמשיך לפעול מאחר שאחד או יותר משירותי Windows הבאים אינו פועל: עדכונים אוטומטיים (שירות המאפשר לחפש באמצעות האתר עדכונים בעדיפות גבוהה עבור המחשב,להוריד אותם ולהתקין אותם) Background Intelligent Transfer Service (BITS) (שירות המסייע להוריד עדכונים במהירות רבה יותר וללא בעיות במקרה של הפסקות בתהליך ההורדה) יומן אירועים (מנהל רישום של פעילויות העדכון, לעזרה בפתרון בעיות, במקרה הצורך) כדי לוודא ששירותים אלה פועלים: 1. לחץ על 'התחל' ולאחר מכן לחץ על 'הפעלה'. 2. הקלד services.msc ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. 3. ברשימת השירותים, לח…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחיצות ורק באחת אני יכול לעשות את כל אפשרויות המחשב ובשנייה לא... אז אני רוצה לבטל את זה כך שבשני המחיצות אני יוכל לעשות את כל האפשריות של המחשב... תודה slim_shady.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לא יודע מה קרה פיתאום המחשב שלי(שהוא די טוב) מתחיל לסגור תוכניות סתם ככה... כמו ICQ אקספורר פיירפוקס ביטורנט וכו.... עוד לא מזמן לא היו לי בעיות ... וליסגור אני מתכוון הוא יוצא מזה ורושם :אירוע תקלה בתוכנה זו... שלח אל תישלח יש לי וינדוס XP SP2 באנגלית תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לווינדוס ויסטה יש גם 2 גרסאות של 32 ו64 ביט?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מקבל את המחשב החדש שלי.. ורציתי עזרה לגבי חלוקת ההאדיסק שלי.. אני מתכנן להתקין שתי מערכות הפעלה נראה לי, עיקרית-ויסטה אולטימייט 64ביט והמשנית אקספי32ביט יש לי 2 דיסקים של 500 חשבתי לחלק ככה: חלוקה ראשונית-900ג'יגה לויסטה ו-100ג'יגה לאקספי עכשיו זה יתבצע ככה: ה-900 לןויסטה יחולקו כך: 200 ל-c מחיצת מערכת, 300 ל-d זה ההארדיסק הראשון השני: 200 ל-e 200 ל-f 100 של האקספי יתחלקו חצי חצי, חצי לc וחתי לd מה אתם אומרים?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עליו מותקנת מערכת הפעלה WINXP PRO עם שתי מחיצות ( מע' ההפעלה מותקנת כמובן על C) כיצד אני מתקינה WIN 98 בנוסף - כלומר שיהיו מותקנות שתי מע' הפעלה ? האם ניתן להתקין באותה מחיצה או במחיצה נפרדת ?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כאשר אני משאיר את המחשב דולק לזמן ארוך ביחד עם ביטורנט (לא יודע אם יש קשר בין הדברים) לעיטים דחופות קוראת תופעה מאוד מוזרה המחשב עובר למסך כחול כולו ומופיעה לי בעיית בווינדוס שבעיקרה רשום כך : מסך כחול: DRIVER??_IRQL_NOT_LESS??_OR_EQUAL ולאחר מכן כאשר אני מדלי את המחשב הווינדוס מראה לי את ההודעה הבאה: The system has recovered from a serious error ומבקש ממני לדווח למיקרוסופט על הבעיה למישהו יש מוסג אולי מה זה אומר? אני חושב שזה אולי התנגושת חומרה שגורמת לזה אבל איני יכול להצביע על משהו מסויים האם ישנה אפשרות שהביה היא בחומרה? לוח: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: P.4 3.0 2MB זיכרון: OCZ PLATINUM PC 4200 512*2 כרטיס מסך: ASUS ATI X800XL אשמח לשמוע הצעות כיצד לפתור…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
רציתי לישאול כיצד ניתן להתקין ויסטה בגירסת 64 במחשב שהותקן בו ויסטה 32 ביט? במה זה כרוך?
-
- 4 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
יש לי המון פלייבקים ואני רוצה לסדר אותם לפי קבוצת אותיות כל מה שמתחיל ב A יהיה תחת A כל מה ש ב B תחת בי וככה הלאה.. הבעיה שוינדוס 7 שם אותם תחת קבוצות גדולות יותר כמו למשל מ A עד G כל הקבצים באות הזו יהיו שם. ואני רוצה חלוקה קטנה יותר איך אני משנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט עם רשת ביתית. לאחר הפעלת eMule ו/או ביטורנט ו/או שימוש ממושך (כמה ימים) או מאסיבי (פתיחת חלונות רבים, הורדת כמה קבצים), האינטרנט נעשה איטי ואף לא מגיב. גם כתובת הראוטר (192.168.2.1) לא מגיבה. עם זאת, אם אני שולח פינג דרך cmd, אני מקבל פינג גם לכתובת הראוטר וגם לאתרי אינטרנט. לכן, אני חושד שהבעיה היא במערכת הפעלה / פיירוול / דפדפן.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול לXP H ואני עדיין לא מבין מה ההבדלים... התקנתי את זה משום שהבנתי כי הPRO איטי בהרבה יותר מה H לא? אני חייה דחוף שתענו לי אם להחזיר את הPRO או לא משום שאצלי הH הוא פשוט מגעיל כי הוא בעברית אז לא יודע אולי אני אמצא משהו להפוך אותו אבל במקום לבזבז זמן אני יכול פשוט להתקין את הPRO באנגלית וזהו... מה לעשות? עריכה : טוב תראו הינה השימושים של המחשב : אני רוצה שהוא ירוץ הכי חלק שיכול להיות ושלא יהיו בו בעיות... לא משחק במשחקים מפגרים או עושה אוברקלוק רצחני ... פשוט להיות במחשב אינטרנט סרטים [והרבה] צריבות, שירים, איסיקיו ותוכנות מסרים מיידיות אחרות. המחשב עצמו חזק [המפרט - אבל הוא עצמו לא רלוונטי.. בקיצור המחשב הריץ חלק FARCRY עם כל הפילטרים מופעלים אך לא ש…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב של אחי ויתכן ואינני מדייק , מקווה שתוכלו לעזור מערכת ההפעלה לא עולה פתאום ( מדובר במחשב פנטיום 4 ) הוא מקבל הודעה על כך שצריך להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה על מנת שהיא תעלה משם זה מחשב ישן שהוא קיבל במתנה והוא לא קיבל איתו את מערכת ההפעלה על דיסק מה ניתן לעשות ? כיצד ניתן להציל את החומר הקיים בדיסק הקשיח האם צריך לפרמט ? האם דיסק של המחשב שלי שבו יש מערכת הפעלה יפתור את העניין ? תודה וכול טוב ערן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם..קניתי ככבל hdmi חיברתי הכל עובד סבבה בהתחלה היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו התקנתי 7 ובזמן שהhdmi מחובר תמיד אותה בעיה:כשאני מגדיל לדוגמה את חלון הicq למסך מלא הוא פשוט נתקע ועד שאני לא יוצא ונכנס מחדש הוא לא עובד... וגם מידי פעם נהפך לי כל הסדר של הסמלים בשולחן העבודה כאילו זה מרענן לי אותם ומסדר מחדש וזה מעצבן כי יש לי מלא סמלים וכל פעםאני צריך לשבת ולסדר אותם מחדש איך שאני רגיל... למישהו יש הצעות לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע למה ה-Temporary Internet Files שלי תופס המון ניסתי למחוק כול מה שהיה שם וזה עדין תופס המון ניסתי לגלות את כול הקבצים ואולי זה מצה עוד איזה 15 קבצים אבל עדין הספריה תופסת לפחות גיגה מה לעשות יש איזה תוכנה שעושה את זה בבקשה עיזרו ליייייי :'(
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה, עכשיו , יש לו נטייה לעשות לעצמו מין log off כזה כל 20 דקות שאני לא נוגע במחשב .. זה מפריע שרוצים להוריד משהו כי הוא מבטל ת' הורדה .בכל אופן איך מבטלים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום. הבעיה הייתה ככה: אני משתמש במחשב פתאום כרגיל לוינדוז מופיע מסך כחול, (WINXP) אני כרגיל מאתחל אבל להפתעתי לאחר המסך עם הפס הכחול שזז הוא שוב מביא את אותו מסך בידיוק, נסיתי לתקן בעזרת דיסק ההתקנה אך כאשר הוא מצא את הגרסא הקודמת כדי להראות אתה טבלה של מה אפשר לתקן שוב אותו מסך. מה זה היה יכול ליהיות? לבסוף ולצערי פירמטתי את כל המחשב ואיבדתי את כל מה שהיה עליו כי לא הייתה דרך אחרת לגבות את המידע.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של קומפק ובו מותקן מערכת הפעלה XP לאחר בערך שבוע הפעלתי את המחשב וה XP מגיע ל עמוד כניסה (wallpaper( ולא נותן לי שום אפשרות נוספת , לא קבצים שהיו על ה DESKOP ולא שורת התחל , יש רק את הרקע והעכבר שזז ואין שום אפשרות נוספת עם שום מקש , גם ששמים את הדיסק של XP בהפעלה של המחשב , כלום לא קרה , וזה מגיע לרקע שוב צריך עזרה דחוף ...
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לאחר שתי דקות שמערכת ההפעלה עולה, עולה לי מסך אזהרה כחול שבו רשום : driver irql not less or equal עקב כך איני יכול להשתמש במחשב יותר משתי דקות. ידוע לי שיש לי תולעת מסוג BAGEL אותה כמעט ניקיתי לחלוטין והיא משפיעה על מחשבי אך מסך זה התחיל לעלות רק לאחר כמה ימים של הדבקות לכן איני בטוח שזה כתוצאה מתולעת. האם למישהו יש ידע מה האזהרה אומרת?? האם זה קשור לתולעת??
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
גוגל ישראל לא פעיל בכלל (הדף עולה בתצוגה לקויה, ושאני מריץ חיפוש הוא לא מוצא את הדף) . גוגל.com עולה, אך בחיפוש הוא פותח חלון חדש, שבו תוצאות החיפוש בכלל לא תואמות למה שרציתי, אם אני מפש תמונות, הוא מפנה אותי לאתר מוזר של דברים שאני לא רוצה לראות. סרקתי לוירוסים ופסייוורים עם מה שיש לי ולא עזר כלום. מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי XP PRO SP3 על דיסק 80 גי'גה , על מחיצת ברירת מחדל C (ממהלך ההתקנה) עכשיו כשאני מנסה ליצור מחיצה נוספת בדיסק עם HIREN'S (בעלייה עם הדיסק בוט ..מאתר החברה) , מתקבלת הודעת שגיאה . ההודעה מופיעה לאחר בחירת כל אחת מתוכנות ה-PARTITION בדיסק , מתפריט הבחירה , ובעת טעינת הדרייברים . ההודעה : UNABLE TO FIND BOOTCD FILES ואז אוט' חוזר לשורת פקודה R: (הכונן שנוצר ע"י הדיסק) . מישהו מכיר את התקלה ? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הורדתי Windows Server 2003 ואני רוצה להתקין אותו 1 אם הוא שווה משהו 2 אני צריך סיריאל ??????????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה כתבות שזה שילוב לא מוצלח ולא עובד ואפילו גורעה השאלה שאני רואה שני מעבדים במערכת . במערכת שלי אז למה זה לא טוב ו האם זה באמת גורע .? :s05: מצחיק
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום קניתי HTPC וחיברתי אותו לטלוויזיית הLCD שלי עם כבל HDMI עכשיו אני עובד עם WIN 7 ולא יודע למה יש לי כמו מסגרת שחורה מסביב לכול שולחן העבודה שלי. עכשיו כשחיברתי לפה מחשב עם WIN XP ובכבל DVI לא הייתה המסגרת הזאת וגם כאשר צופים בטלווזיה(בחיבור RCA) אין את השוליים ככה שאני חושב שזה בהגדרות... הרזולוציה שאני עובד איתה היא FHD אך אני מעלים את השוליים האלה הם משהו כמו 3 ס"מ תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, משום מה לכמה קבצים אני לא יכול להיכנס, אני מקבל הודעה שאין לי מספיק הרשאות לקובץ למרות שאני מוגדר כ ADMINISTARTOR. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי עם הבעיה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-