Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב ווינדוס XP באנגלית ואני רוצה לשנות אותו למצב של עיברית איך עושים??
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אממ לא ידעתי איך להסביר בקצרה בכותרת.. אז ככה כשהיתקנתי את הויסטה 64 ביט היה אפשרות שם לעשות עוד מחיצה (חחח לפחות אני חושב שזו הייתה האפשרות) קיצר עשיתי מחיצה C כ60 גיגה.. ומה שנישאר מה320 גיגה.. עשיתי כD זה התקין לי ויסטה על הC... והכל מצויין.. אבל כשאני ניכנס למחשב שלי.. זה לא מראה לי את D.. כאילו כל השאר פשוט נעלם.. מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
ראיתי בסירטונים החלפת מסכים ממש יפה ויש עוד מלא אופציות שראיתי בסירטונים של ויסטה באינטרנט ממזמן.. איך אני מפעיל את הכל.. כי ניכנסתי לכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דבר הכל מופעל.. אין לי מושג איפה להיכנס
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איך זה עובד? אני מחפש קרוב לשעתיים ועדיין לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מותר לפרסם את הלינקים פה, עם קצת רצון אפשר למצוא אותם בלי בעיה אבל הנה הפירוט של מה שתוקן: 938194 Vista Compatibility and Reliability Pack This update resolves a number of individual issues which may be affecting some computers running Windows Vista. These issues have been reported by customers using the Error Reporting service, product support, or other means. Installing this update will improve the reliability and hardware compatibility of Windows Vista in a variety of scenarios. Some examples of the improvements contained in this update are: * Improved reliability and compatibility of Vista when used with newer graphics cards in several specific scenar…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום החלפתי את המעבד 1.5 במעבד 1.8 והכל בסדר בשלבי ה booting אבל בווינדוז יש שוני במהירות ואני הרגשתי את זה למשל תוכנת TuneUp Utilities 2006 היה עושה 1 Click Maintenance תוך 3 דקות מסיים נקיון אבל עכשיו לוקח פחות או יותר 20 דקות כדי לסיים גם כשאני פותח כמה תוכנות כמו Microsoft Word לוקח מה זה זמן וגם כשמפעיל את התוכנה גם יש מראה חלון כמו Not Responding אבל חוזר ועובד גם האקספלורר הפך להיות איטי משהו מוזר לא יודע מה הקטע פה היתכן שאני צריך להתקין ווינדוז מחדש ?
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זה השגיא שאני מקבל שאני מדליק BF2 וגם ניסיתי להתקין התחלה וזה מביא לי איזה ERROR של MD5 CHEK באיזה קובץ ואז אי אפשר להמשיך (אבל באקס פי זה עובד מצויין) עזרה מישו יודע מה איך ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מנסה להתקין NBA 2007, אני נתקל במכתב של ההתקנה שאומר : בשביל להפעיל את המשחק, צריך DIRECTX 9.0C ומעלה . ואכן יש לי. איך פותרים את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי. האם יש דרך להסיר לחלוטין את החומת האש של ווינדוס XP SP2 ? היא משגעתי אותי,מדי פעם היא מופעלת ויש לי כבר firewall. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
Usage: shutdown [-i | -l | -s | -r | -a] [-f] [-m \\computername] [-t xx] [-c "c omment"] [-d up:xx:yy] No args Display this message (same as -?) -i Display GUI interface, must be the first option -l Log off (cannot be used with -m option) -s Shutdown the computer -r Shutdown and restart the computer -a Abort a system shutdown -m \\computername Remote computer to shutdown/restart/abort -t xx Set timeout for shutdown to xx seconds -c "comment" Shutdown comment (maximum of 127 characters) -f Forces running applications to close without war ning -…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה X64 על דיסק חדש (wd3200aaks) מאריזה אטומה, בגודל 320MB ויסטה ביצעה ההתקנה תוך מספר דקות כולל פירמוט ראשוני של הדיסק!! הכל תקין אבל לא ברור לי איך ויסטה חוסכת שעה שלמה לפחות של פירמוט הדיסק כמו שהיה ב-XP קרה למישהו?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זה אפשרי להתקין גירסה של דריבר לויסטה בלי למחוק את הגירסה הקודמת שהייתה לxp? או שזה אותם דריברים?(פשוט באתר של ATI זה דריברים נפרדים)
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום עניין אותי לבדוק את ההשפעה של שינוי dpi בוינדוס ולכן שיניתי את הdpi מnormal לlarge לאחר שראיתי את ההבדל החלטתי להחזיר לnormal. רק שלאחר ההחזרה לnormal הפונטים בוינדוס נהיו קטנים יותר ממה שהיה לפני השינוי. ניסיתי בcustom והגעתי למצב שב101dpi אני מקבל את אותו גודל פונטים שקיבלתי ב96dpi לפני שביצעתי את הבדיקה הראשונית. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש לאחר השינוי בחזרה ל 96dpi אבל הפונטים עדיין קטנים ממה שהיו קודם. ממה נובעת הבעיה כאן? כיצד ניתן לחזור למצב הקודם? עריכה: לאחר ניסיון שינוי בcustom ל100% שזה 96dpi הטקסט חזר לגודל המקורי אבל ישנה תופעת לוואי: שמתי לב שהשורת כותרת בחלונות נשארה גדולה כמו בlarge dpi. עריכה2: טוב בסוף הצלחתי לפתור את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה.. אני מבין שבהתקנה לא צריך סריאל.. שאפשר להשתמש במערכת ההפעלה 30 יום ואז יש להכניס סריאל או שהיא תזוהה כלא חוקית.. יש לי כמה שאלות.. איך אני יכול לדעת אם הויסטה מזוהה כחוקית או כלא חוקית? איך אני יכול לדעת כמה ימים נשארו לשימוש חוקי? אני מעוניין לקנות ויסטה מקורית.. אני מבין שלמעשה אני קונה אותה בשביל הסריאל (חתיכת הוצאה אוף).. מה אני אמור לעשות איתו? להכניס את הPRODUCT KEY לאחר שתמים ה30 יום?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי מעבד שתומך ב32 ביט יהיה הבדל בביצועים אם אני יתקין ויסטה 32 או 64?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הורדתי ערכת נושא נחמדה אבל אני לא יודע איך להתקין אותנ יש למישהו מושג? אולי מדריך? (שימו לב זה לא ערכת נושא ל XP בסגנון ויסטה, אלה ערכת נושא לויסטה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי רכיב חומרה שאני ממש צריך, telerecorder כזה שמתחבר לUSB של המחשב ולקו טלפון, הוא לא עובד בויסטה, ולכן חשבתי להתקין במקביל מערכת קלת משקל נוספת בשביל המטרה הזאת בלבד. אפשרי להתקין אחת מהן מבלי להתקין מחדש VISTA ? תודה
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
המפרט שלי מצד ימין, ויסטה מדרגת את החומרה שלי 5.9, חוץ מהכונן הקשיח שמקבל 5.5. שם הקטגוריה המדויק הוא: Disk data transfer rate. אני יודע שזה קצת טיפשי אבל בכל זאת, איך אפשר לשפר את זה? הכונן הקשיח שלי הוא מדגם Western Digital WD3200KS Sata II 16mb buffer 320GB. איחוי לכונן הקשיח כבר ביצעתי...
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
for some reason on my XP machine, I can SEE the .lnk extensions on all my shortcuts regardless of where they are. I remember intentionally enabling this but now I can't fix it. Anyone know how I can restore their previously hidden state?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו פעולות המחשב מבצע כאשר הוא במצב שינה האם התוכנות עובדות ברקע ( הורדות ,מסנגר) והאם באמת זה חסכוני יותר ??????????
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי היום לחבר שלי ונתקלתי באופציה "זיהוי דיבור" בתפריט שפות. וינדוס XP כמובן. איך עושים את זה ? *לא הפעלתי את האפשרות אבל בהגדרות היה אפשרות להכתיב למחשב ועוד כמה אפשרויות נחמדות
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איך אני מחליף מאנגלית לעיברית ????
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-