Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני כבר בערך חודש משתמש בוויסטה ולאחרונה נתקלתי בבעיה. הבעיה: לאחר חקר מעמיק, גיליתי שהשירות "Windows Installer" לא עובד. כשניסיתי להפעיל את השירות, קיבלתי הודעת שגיאה נוספת: חבר שלי אמר לי שהקובץ של השירות הזה נמחק לי מהמחשב :-\ שאלתי את אחי והוא אמר לי להוריד חבילת התקנה בשם Windows Installer 3.1 Redistributable הורדתי אותה.. אך כשניסיתי להתקין, קפצה לי עוד הודעת שגיאה (ממש בתחילת ההתקנה): כבר התייאשתי ואין לי מושג מה לעשות בשלב זה :s05: למישהו יש פיתרון? שיהיה המשך שבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה יש ת'חלון הקטן הזה שקופץ כול פעם שאתה מחבר מידייה ניידת למחשב ושואל אותך מה אתה רוצה לעשות איתה נכון? יופי אז הוא נעלם כניראה מישהו שיחק איתו ועשה שלא יראה אותו שוב אז רציתי לשאול איך לעזאזל אני מחזיר אותו? בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, לאחר מכן נפתח מחדש באופן אוטומטי,ומופיעה ההודעה:"אינטרנט אקספלורר נסגר באופן לא צפוי"- ואז מופיעה האפשרות "שחזר הפעלה". השאלה/בעיה בכותרת + מה הסיבה לכך,ואיך אפשר לתקן ולפתור בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס 10, וכעת יש לי בעיה מחיבור לרחוק לעבודה דרך הדפדפן החדש EDGE. האם יש דרך לחזור להתקנה של אקספלורר ישן יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסך DELL2209 כ.מסך HD4770 דריברים מעודכנים. מהיום שהתקנתי את ווינדוס 7, הוא נמצא לי על 59HZ. גם אחרי שאני כביכול משנה את זה ל-60 זה עדיין 59. זה בא לידי ביטוי רק במשחקים, שהם לא מזהים את זה כ-60 באמת, ואז ה-V SYNC לדוגמא מבוטל. חיפשתי לזה מזמן פתרון ולא מצאתי. (חוץ מלהשתמש בתוכנה שמאלצת 60 - כמו REFRESH LOCK) זה "בעיה" שידועה מהיום הראשון שיש את ווינדוס 7. בזמנו מייקרוסופט התייחסה לעניין בכך שזה לא בעיה לדעתה, אז האם מלבד תוכנות מישהו מצא אולי פתרון אחר? אגב, אם אני באופן כללי משנה פעם ביום בעזרת תוכנה ל-60, האם באיזה שהוא אופן זה יכול לגרום נזק בטווח הארוך למסך עקב כל השינויים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
היי, יש לי שלוש בעיות עם המחשב: 1- הפלופי שלי מחליט לעיתים לבדוק אם יש לו משהו בכונן, לפעמים זה סתם מאט לי את המשחקים, ולפעמים זה ממש דופק לי משהו (אם אני מתקין משהו לדוגמא...), איך אני יכול לגרום לו להפסיק? 2- המחשב שלי מסרב לעבור למצב tandby לבד, רק אם אני מחכה שעובר הזמן עד שההגדרות שלו אומרות לו ללכת לישון, רק אז זה פועל, מישהו יודע למה? 3- יש לי על המחשב משהו שנקרא windows, איך אני מוריד אותו, הוא מאיט לי את המחשב?! , סתם, סתם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי דיסק און קי MEMO 16GB של סמסונג. הדיסק מגיע בפורמט של FAT32 ולכן ברצוני להמירו ל- NTFS, בכדי שיהיה ניתן להעביר קבצים בנפחים גדולים. פעלתי בדיוק לפי ההנחיות שנתנו לי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 אבל אז קיבלתי את ההודעה שמצורפת. מה הבעיה? למה אין אפשרות לבצע הפעם את ההמרה, שהצליחה באופן מושלם בכל הדיסקים האחרים שברשותי? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
להפעיל את ה notepad כדי לערוך משהו פתאום אני רואה Datei Bearbeitem Amsicht שזה קובץ , עריכה , ועוד משהו התחלתי לחקור וגיליתי שזה קובץ שרץ במקום ה notepad הרגיל. הדבר המוזר הוא שחיפשתי את כל העתקים שלו על ה הארדיסק אפילו ב dllcache מחקתי אותם והוא ממשיך להופיע. עוד קצת מחקר גיליתי שקוראים לוירוס housecall אבל norton כרגע לא יודע איך להתמודד איתו. תזהרו
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. זה לא קורה לי באתר ספציפית אלא באופן כללי וזה קורה די הרבה. ביצעתי בדיקה של 3 שעות עם MEMTEST (בדק לי 600%) ולא היה ERROR. אין לי שמץ מה לעשות? וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר לי קיבל איזה קובץ של וידאו שלא יידע איך לפתוח וכנראה "ציוות" לסיומת תוכנה לא ראויה וזה דפק לו את המחשב כל תוכנה שהוא מנסה לפתוח מוצגת לו הודעה של איזה תוכנה לצוות לקובץ. ניסיתי להכנס איתו ל FOLDER OPTIONS ושם לעשות ריסטור להכל אבל אל עוזר גם ריסטור ליום קודם הוא לא נותן כי הוא מחפש את התוכנית שתפתח את הריסטור. מה אתם ממליצים לעשות???
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם כדאי כבר להוריד ולהתקין את WINDOWS 8 64BIT? מהם החסרונות העיקריים? אני ממש לא מעוניין להפסיד ביצועים בגיימינג בגלל מעבר ל-WINDOWS 8. האם אמורות להיות בעיות כלשהן שידועות מראש? מישהו כאן התנסה בווינדוס הזה ומרוצה עד כה? אני חושש שהווינדוס הזה כלל לא יתאים לי, הוא נראה מעט משונה האמת ומיועד למסכי מגע בעיקר. מה זה ממשק מטרו?
-
- 45 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home + SP2 יש לי 2 חשבונות לא מוגבלים (אדמיניסטרטור). מצאתי את קבצי dbx של Outlook Express בתיקית Documents and Settings רק בתת תיקיה של משתמש אחד (זה שהוגדר ראשון). אני רוצה לגבות את הקבצים של שני המשתמשים, אך לא מצאתי את קבצי dbx של המשתמש השני (זה שהוגדר שני). היכן הם נמצאים? חפשתי בכל דיסק המערכת, כולל בקבצים נסתרים ובקבצי המערכת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מעלה את הדיסק בבוט, בשלב שבו אני בוחר אם להתקין ווינדוס, לעשות repair, או לצאת מההתקנה, אני בוחר להתקין ווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להמשיך כי המחשב לא מזהה שיש הארדיסק מחובר או שאולי הוא לא דלוק ולא זורם אליו חשמל. אין לי מושג מה עושים מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום כשאני מכבה את האיכספי אז הוא נעצר על "שומר הגדרות" ויותר לא ממשיך (לא מכבה תמחשב) ... בגלל זה אני חייב לכבות ידנית . מה עליי לעשות ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לצערי אני עם vista business. והיא כידוע לא כוללת את מדיה סנטר. אני מכיר את התחליף הזה מצ'יטוט קצר באינטרנט. http://www.team-mediaportal.com/ אני אשמח לשמוע על תחליפים מומלצים שלכם, אפילו בתשלום... תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
התקנתי את המדפסת שלי (HP 7260) ומופיע לי מין אייקון כזה בצד(האייקון שמודגש) מה אני אמור לעשות שם ואיך אני מעלים אותו?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצטער אם כבר דיברו על בעבר, לא ממש מצאתי דיון שעונה בדיוק על השאלה הזאת. אני רוצה לשדרג מ8.1 (חוקי) ל10. בזמנו כשיצא 10 אמרו שיהיה חינם לשנה ואז יצטרכו לשלם. אחר כך אמרו שזה יהיה חינם לגמרי ואז עוד פעם אמרו שזה חינם לתקופה מוגבלת... בקיצור נהיה לי בלאגן. מישהו יכול לעשות לי סדר? אם אני משדרג עכשיו לווינדוס 10 זה ישאר חינם? אני לא אצטרך לשלם? ומה יקרה במקרה של פירמוט? אני יכול ישר להתקין חזרה ווינדוס 10? או שצריך להתקין ווינדוס 8.1, לשים עליו את הרשיון שלי ורק אז לשדרג לווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה בעקבות שדרוג מחשב התקנתי לאבא שלי במשרד ווינדוס XP . התקנתי את כל הדרייברים של החומרה וגם מדפסת HP710 עם עברית צרובה. עד פה הכל טוב ויפה, עכשיו התקנתי איזה תוכנה של דוס מהמחשב הישן הכל עובד חוץ מההדפסה אני לא מצליח להדפיס בעברית... יש למישהו פיתרון איך להדפיס בעברית מדוס???? תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך שאני פותח את המחשב, נפתח לי התיקייה של "המסמכים שלי". ניסיתי כל דבר אפשרי, גם בהפעלה מהירה (msconfig), לא מופיע שום דבר שנותן פקודה לפתוח את התיקייה עם פתיחת המחשב. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בבקשה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי... אבל יש לי כמה שאלות... האקפלורר ימחק לי? איך מפרמטים? זה דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה עוד שאלה : אחרי שאני מפרמט פשוט זה נכנס לי לוינדואוז אקס פי שלי רגיל רק שהכול יהיה מחוק...? זה דחוף רצחחחחחחחחחחח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון אחרי פירמוט התקנתי WMP9 ומסיבה לא ידועה הוא בעברית. נסיתי להוריד שוב גירסה אנגלית ויצא לי עברית שוב עצות?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וניסיתי להתקין בו וינדווס XP, התחלתי להתקין את הווינדוס (מדובר בעותק מקורי של XP HOME EDITION של חבר, לא שלי! עותק די ישן מהראשונים שיצאו... אבל מה זה משנה?!)..... אולם אז הסתבר לי שאין לי CD KEY ... אז ניסתי איזה 10 CD KEY שלקחתי מהאינטרנט (לגירסה שלי כמובן..) ושום דבר לא היה טוב, אני חושב אולי שיש בעיה בCD או משהו. בכל מקרה לא הצלחתי להמשיך בהתקנה!!! בקיצור הבנתי שאני לא אוכל להתקין את זה!! אז מה שעשיתי לקחתי מחבר אחר XP PRO (צרוב) אבל להפתעתי הרבה אני לא יכול להתקין גם אותו, מכיוון שהמחשב מבקש את הווינדוס השני (הראשון... יותר נכון).... מה שקורה נוצר מצב שבו אני מפעיל את המחשב, עולה לי ווינדוס XP HOME EDITION ומבקש להמשיך בהתקנ…
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי אך לצערי לא מצאתי אפשרות לרכוש גרסה מלאה של חלונות 8. ניתן לרכוש גרסאות שדרוג אך אני מעוניין בגרסה מלאה. מצאתי באמזון אך הם לא שולחים לארץ. יש בכלל אופציה כזו בארצנו המקופחת ע"י החברות הגדולות? ולא איני רוצה פתרונות "עקיפים", אם הייתי רוצה כאלו הייתי משיג עותק מהעבודה.
-
- 30 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! הסיפור קצת ארוך, אבל בכל זאת תקראו תנסו לעזור :-\. אז ככה, הוינדאוס המדובר הוא וינדאוס XP PRO+SP1. הכל התחיל ביום שישי שעבר אחרי משחק של שעתיים במשחק העתיק והנחמד BROODWAR, לאחר שסיימתי לשחק במשחק יצאתי מהמשחק וחשתי מן תקיעות מוזרות שלא היו אף פעם בוינדאוס, הכל עבד אצלי תמיד חלק ומהיר אפילו אחרי משחקים כבדים כמו UT2. לאחר בערך 10 דקות הוינדאוס קפא לגמרי הוינאמפ נתקע, אבל יכלתי להוזיז את העכבר ??? חיכתי כמה זמן חשבתי שהוינדאוס ישתחרר וימשיך לעבוד, אך זה לא קרה נאלצתי לעשות RESET ולאחר מכן לא הצלחתי להכנס לוינדאוס יותר ולא למצב הבטוח של הוינדאוס :\. הוינדאוס עושה את הLOADING ולא נכנס לוינדאוס יענו הוא כל הזמן עושה לאודינג אבל לא נכנס לוינדאוס. כשחיברתי את …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-