Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, מדי פעם אני מוריד מסמכים שמצורפים להודעות דוא"ל שאני מקבל, כדוגמת תמונות ומסמכי word. אלה מה, הקובץ מגיע לשולחן העבודה כשני קבצים בפורמט כללי כלשהו ובשם שניתן להם כנראה ע"י שרת הדואר (תמונה מצורפת), אחד מהקבצים אפשר למחוק ואילו השני הוא 'קובץ רפאים' - האייקון שלו מופיע על שולחן העבודה אך חלונות מסרבת להכיר רשמית בקיומו. הוא מזוהה ע"י תוכנה לזיהוי rootkits אך איני מכיר כל דרך למחוק אותם. מה עוד ניתן לעשות? יש לי בעייה עם צירוף התמונה להודעה. היכן ניתן למוד כיצד עושים זאת נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה על חומת האש של חלונות xp. בלשונית "חריגים" בחומת האש של חלונות, אני יכול לקבוע איזה אפליקציות או פורטים יהיו פתוחות ולא חסומות עלידי חומת האש. השאלה שלי היא, כדי לאפשר לאפליקציה או פורט מסוים לא להיחסם על ידי חומת האש אני צריל לסמן אותו ב V, או להוריד את ה V? תמונה לדוגמה-
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום-מותקן לי כיום וינ'7ואני מנסה להתקיןXP על מחיצה אחרת ומקבל הודעה שלא ניתן להתקין כי מותקנת גירסה חדשה יותר. האם יש פתרון לבעיה?-תודה
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
נעלם לי הAUTORUN ועכשיו כשאני מכניס דיסק הוא לא עולה אוטומטית איך אני יכול להחזיר את הAUTORUN אני משתמש בWINDOWS XP
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרה דחופה - יש לי תקלה בקובץ שמאוד מאוד חשוב לי. בטעות מחקתי קובץ והוא הגיע לסל מיחזור. עשיתי RESTORE והוא החזיר לי את הקובץ אבל כקובץ MDI והוא פותח לי אותו ע"י IMAGE FILE. אני חייב עזרה - איך אני מחזיר את הקובץ להיות וורד??? ניסיתי לשנות את שם הקובץ ואת הסיומת וזה לא עזר. הוא פתח לי את הקובץ בוורד אבל עם אלף עמודים ובג'יבריש. תודה למי שיודע לעזור...
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי תקלה במחשב שאומר שקובץ כלשהו פגום או חסר - C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe כדי לתקן אותו הבנתי שאני צריך להכנס למסוף שיחזור . נכנסתי למסוף שחזור ולהפתעתי נדהמתי לראות שעלי להזין סיסמא של Administrator כדי שאוכל לתקן את הבעיה. הבעיה כרגע היא שאין לי גישה למסוף השיחזור כי הוא מבקש סיסמא.. מה עושים כדי לפתור את הבעיה ? ? ?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהעברה מעברית לאנגלית.. כשאני לוחץ על ALT + SHIFT הכתב עדיין נשאר בעברית ללא כל שינוי.. רק אם אני לוחץ על CAPS LOCK אני מקבל את האנגלית אך לא מעבר.. כשאני מרסט אז הבעיה נפתרת בערך ל5-10 דק' ולאחר מכן שוב הבעיה.. אני לא יכול לכתוב נורמלי באנגלית חוץ מ CAPS LOCK. מה עושים ? WIN 7 64 BIT
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
http://img529.imageshack.us/img529/9864/44254336to6.png כל כמה שעות אני מקבל את ההודעה הזאת וזה גורם לי להרבה בעיות זה גורם לאינטרנט שלי להתנתק ולא לחזור עד שאני מפעיל מחדש תמחשב וגם אני לא יכול לשמוע קול עד להפעלה מחדש של המחשב עשיתי לו פורמט אתמול (רק לכונן C) וזה עדין ממשיך מה זה?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש דרך לקבל את לשונית השיתוף במאפיני תקיה כמו בווינדוס עם דומיין גם שהוא לא מחובר לדומיין? לדוגמה בתמונה שצרפתי XP לא בדומיין 2003 הוא ה DC (אז מן הסתם הוא דומיין) האם אפשר לעשות את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום חברים! הווינדוס עושה לי צרות בזמן האחרון. בשבועיים האחרונים, בכל פעם בעליית ווינדוס, הופיעה לי הודעה שנשארו לי עוד XX ימים לעשות ACTIVATION לווינדוס. כל פעם לחצתי על YES, כלומר שאני מעוניין לעשות ACTIVATION לווינדוס. מיד נפתח לי חלון גדול, ובו רשום YOUR WINDOWS IS ALREADY ACTIVATED. או משהו כזה. ככה במשך שבועיים. אמרתי לעצמי שבטח שספירת הימים לאחור תסתיים, ווינדוס יבין שבאמת יש לי ACTIVATION KEY, ויפסיק להציק לי. כנראה שאתמול אזלה הסבלנות של המערכת. שוב, נפתח אותו הדיאלוג, אבל בסיומו המערכת פשוט לא עלתה. ווינדוס חזר למסך ה-WELCOME ובחירת משתמש. אז עליתי ב-SAFE MODE, והתקנתי ווינדוס מהתקליטור (UPGRADE כמובן). מאז הבעיה חזרה על עצמה שוב, אז עשיתי שוב UPGRADE מה-CD. מה …
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
איפה קונים גרסאות 64 ושדרוג של ויסטה 64?
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף שפת כתיבה עברית על ווינדוס XP PRO בצרפתית,ניסתי להתקין את ה MUI בעברית אבל זה לא נותן לי זה אומר שאפשר רק על ממשק אנגלית, יש אולי למישהו פיתרון? תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את הXP PRO לוקח לה המון זמן יחסית עד שהיא מעלה את התוכנה עצמה - היא מריצה את הריבועים הכחולים במלבן הרבה זמן וזה מציק.. אני מניח שזה נגרם מהעלעת דרייברים, למרות שהתקנתי אותה רק לפני כמה ימים.. יכול להיות שזה בגלל שבחלפתי בין חוטי ה-IDE? היה בלגן בכבלים וראיתי שהIDE הראשי היה מחחובר לCD והמשני לדיסקים. כמו- כן, האם יש חשיבות לסדר החיבורים של הדיסקים בכבל הIDE עצמו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי Windows7 Ultimate. בSounds יש את כל הקולות חוץ מהפתיחה כשמפעילים את המערכת הפעלה. האם יש דרך נוספת להעלים את הקול המעצבן הזה? או שדבר יותר פשוט: אפשר לעשות mute לכל הsound כל פעם שאני מפעיל את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
עד לפני שפירמטתי את המחשב הייתי יכול לשנות את פרטי השיר וגם לקבל עליו מידע טכני של האיכות.. אחרי הפירמוט אני לא יכול לשנות את הפרטים על השיר כמו אמן אלבום וכו' ואני לא מקבל עליו מידע.. יש פתרון ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש. אני רוצה להתקין בו Windows XP. מתי שאני מתקין אותו מהדוס עם WINNT.EXE הוא מעתיק קבצים והכל מתי שהוא מסיים הוא מבקש להוציא דיסקט מהכונן ולעשות ריסטרט. הוצאתי את הדיסקט הוא עשה ריסטרט אבל במקום להמשיך בהתקנה הוא ביקש דיסקט. הכנסתי את הדיסקט ומתי שאני עושה שוב WINNT הוא עושה את אותה העתקת קבצים מחדש. איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי גם לשנות ב BIOS שהוא יחפש קודם את HD ולא את הדיסקט אבל זה לא עזר. יש לי לוח אם ASUS P4P800. בביוס שיניתי ל 1st boot device Maxtor 2st boot device cd rom 3st boot device 1st floopy drive
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מיקרוסופט הציגו את חלונות 7 ב PDC אבל הגרסה ששוחררה לנוכחים על גבי דיסק קשיח של 160 ג'יגה היא ללא חלק מהיכולות היותר מרשימות של המערכת. בשביל אלה נצטרך לחכות לבטא שיצא בשנה הבאה. או שלא: http://windows7news.com/2008/11/03/enable-new-windows-7-taskbar-in-windows-7-m3-build-6801/ רפאל ריברה מצא דרך להפעיל את התכונות החדשות גם בpre-beta. תהנו. (הפיצ'רים לא נכללו כי הם לא מושלמים, אל תשכחו שזה טרום-בטא ואל תתפלאו אם יהיו בעיות) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יצרתי סיסמה לחשבון אדמין שלי ב-XP, ואני רוצה להסיר אותה. אבל אין אפשרות של הסרת סיסמה. איך מעיפים אותה?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ככה , מי שראה את התראד' הקודם שלי יודע, ומי שלא...אני מפרמט. THATS ALL U NEED TO KNOW בכל מקרה , אני רוצה לעשות את כל הדיסק מחיצה....עליה XP , ועוד מחיצה לזיכרון וירטואלי. עכשיו , המחשב שלי די ישן ככה שהמשחקים...אני מריץ אותם כרגע על 98 וכל השאר על XP. אבל אני עכשיו יעבור סופית ל-XP.....בקיצר אני מתלבט אם לפתוח כאילו עוד USER והוא יהיה בלי שום תוכנות מיותרות , ובלי הצבעים של האקס פי ככה שיתפוס כמה שפחות זיכרון , או לשים את המשחקים על אותו חשבון ראשי עם הגוונים והצבעים והכל (איטי יותר). זאת השאלה הראשונה...השנייה היא , איפה כדאי לי לשים את הזכירון הוירטואלי : 1) מחיצה בתחילת הדיסק 2)מחיצה בסוף הדיסק 3)לשים אותו על אותה מחיצה אחת גדולה שתופסת את כל הדיסק לדעתי הכי כדאי מחיצ…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני מקבל את ההודעה הנ"ל כאשר אני מנסה לגשת אל כונן שמחובר בUSB. אתמול ביצעתי פירמוט למחשב וגם לאחר הפירמוט הבעייה עדיין מופיעה. ניסתי לסרוק את המחשב מוירוסים דרך קספרסקי - לא מצא כלום. ניסתי לסרוק את המחשב בSAFE MODE ע"י Flash_Disinfector - לא פתר את הבעיה. ניסתי לפעול על פי זה: תפעיל את המחשב ב safe mode תעשה start>run>regedit ואנטר זה יפתח לך את עורך הרישום תהיה מאוד זהיר שם מהלך לא נכון יכול לשבש את הווינדוס למעלה בעורך הרישום יש edit או עריכה בעברית ואז חיפוש או find באנגלית תקיש שם boot.com ואז תקיש על חפש את הבא או find next באנגלית עכשיו כל פעם שהוא מוצא מפתח אתה מוחק את המפתח (הערכים שאתה מחפש שם הם בעצם מפתחות רישום בגלל זה אני קורא לזה…
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מאתמול, כל פעם שאני מנזה להציג וידאו ארוך (מעל ל10 דקות) התוכנה קורסת. בwinamp ובWMP זה קורס, אך בbsplayer לא. אלו ההודעות שמופיעות לי: ניסיתי להתקין מחדש את הwinamp, אבל גם זה לא עוזר.. יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. איך אפשר להעלים את האייקון של המחשב שלי מהשולחן עבודה שלא יראו אותו? 2. האם אפשר להוריד את החיצים האלה שיש על קיצורי דרך? 3. איך אני קובע שאייקון מסויים יהיה האייקון של כל התיקיות למשל? נ.ב אני מחפש כבר הרבה הרבה זמן גם בפורומים וגם באינטרנט אחרי אתרים מוצלחים של אייקונים (שאפשר לקבע ללא תוכנות, כאילו פשוט קבצי אייקון) בעיקר של מק אם תוכלו להביא לי אתר אודה לכם תודה
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, איני יודע אם זה המקום המתאים לשאלה, מתנצל מראש אם לא. לפני כמה שנים ראיתי על ווינדוס 2000 (נדמה לי) אפשרות להגדרת פרופילי חומרה שונים אשר נבחרים לפני עליית מערכת ההפעלה ע"י מסך הדומה לדואל בוט. הדבר איפשר "לבטל" במערכת ההפעלה רכיבי חומרה ו"לאפשר" אחרים עוד לפני עליית המערכת כך שניתן היה למשל להתקין שני כרטיסי מסך בלוחות המאפשרים זאת אך שהמערת עולה היא תראה רק אחד מהם ע"פ בחירה. רציתי לדעת אם אני זוכר נכון ואם כן אז איך ניתן לעשות זאת במערכות החדשות יותר (XP/VISTA...) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-