עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל פעם שעולה הוינדוס עולה ה msnmsg.exe המעאפן הזה שנדבק לי לחיייייםםםםםם ושאני מפעיל את הMSN MESSENGER 6.1 שפועל בקובץ msnmsgr.exe הם מתחילים להלחם כל אחד מתחבר ומנתק את השני ככה איזה 3-4 פעמים עד שה MSN MESSENGER 6.1 מנצח או שאני מתעצבן וסוגר את ה msgmsg.exe שבא בתוך הוינדוס דרך מנהל המשימות עכשיו מה הקטעעעעע אני לא יכול למחוק את ה windows messenger כי ביל גייטססססס המציק הזההההה דחף אותו לתוך הוינדוס בלי אפשרות למחוקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! מה עושים???????

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  2. יש לי וינדוס XP. פעם הייתי מתקין את הSP1 בכדי שתהיה תמיכה בJAVA או לפני זה מוריד ישירות ממיקרוסופט את הVM אבל עכשיו בSP1a אין JAVA, ולא באתר של מיקרוסופט... אז מאיפה לעזעזל אני מביא תמיכה בJAVA??

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by The Dom,

כשאני מנסה לעלות את SAFE MODE אני רואה מסך שחור לגמרי שרק בפינות שלו כתוב SAFE MODE. אין אייקונים ואין כלום שם. אני צריך את הSAFE MODE כדי למחוק וירוס שלא נמחק במצב רגיל ואולי יימחק רק עם זה.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  4. לאחר התקנה של WINDOWS 7 נעלמו כמה מחיצות , חשוב לציין שבXP אני רואה אותם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  5. יש מצב שזה מרגל או ווירוס מאתמול פתאום זה עולה

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  6. יש לי מחשב ישן ועלוב שאני מעוניין להשתמש בו. בגלל העובדה שהוא ישן ועלוב התקנתי עליו WIN98SE,לצערי צצות לי אתו כל מני בעיות(בעיקר של למצוא דריברים מתאימים),שלא היו צצות לי בWINXP. הבעיה שעד כמה שידוע לי WINXP תופס משאבי מערכת יותר גדולים מ98 ובגלל זה אני פונה אליכם. האם יש אפשרות לגרום לWINXP לתפוס את אותם משאבי מערכת כמו שWIN98 תופס(באומרי משאבי מערכת אני כמובן מדבר על המהירות של המחשב,ולא כמות הזיכרון שנתפס בהארדיסק(סתם ביאור למי שאולי לא הבין).)? מפרט המחשב: Motherboard: ( CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 (System Memory …

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by Dom1no,

עד כמה שזה נשמע טפשי אני פשוט לא מצליח. יש לי תיקיות (מוזיקה לצורך העניין) שבXP למשל הייתי מסדר כ Thumbnails ולכל תיקיה הייתה את התמונה של האמן. עכשיו אני מנסה לעשות את זה בויסטה ופשוט לא מצליח, שאני נכנס למאפיינים של התיקיה זה נראה כך: עכשיו, בשדה הלבן מימין אמורה להופיע התמונה שאני בוחר לתיקיה, אבל לא משנה באיזה דרך ואיזה גודל קובץ אני מנסה אני לא מצליח! מה אני עושה לא נכון ולמה אין Thumbnails בויסטה? עריכה: הצלחתי לסדר. דרך מאוד מוזרה, מסתבר שצריך לפני שמשנים תמונה לשנות אייקון ואז בתפריט של האייקונים ללחוץ על Restore Defaults ואז לצאת ולבחור תמונה וזה יצליח.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  8. בגירסאות ישנות של WIN אני זוכר שזה היה ברמת הבלתי אפשרי / לא מומלץ ברמות ורציתי לדעת אם המצב השתנה. כרגע יש לי 64 ביט WIN7 על מחשב מסוים. אני משדרג במחשב הנ"ל את הלוח אם , זכרונות ומעבד (ואפילו עובר מAMD דואל קור עם DDR2 לאינטל COREI5 וDDR3 ומן הסתם צ'יפסטים שונים לגמרי) האם יש סיכוי כלשהו לגרום לזה לפעול בלי להתקין הכל מחדש?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by Vladgi,

כל אתר שאני כותב הוא מוביל אותי לאתר החיפוש של big-search מחקתי הכל ב-hijackthis וזה לא עוזר זה ממשיך לחזור ולחזור ובדקתי 15 פעם שמחקתי הכל אני פשוט לא מצליח להיפתר מזה. עשיתי סירוקת וירוסים וטרוייאנים וכמובן שהוא מצא לי איזה 106 ספיי אבל בסריקה השניה הוא לא מצא לי כלום.אני לא מבין את זה רק היום בבוקר המחשב שלי היה נקי לגמרי ועכשיו תראו מזה הכל שורת בספי. בקיצור ניקיתי הכל ואני עדין לא מצליח להיפתר מזה@@ מה לעשות???זה לא נעלם

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by enosh05,

שלום וברכה ! יש לי בעיה במשלוח וקבלת פקסים . משתמש במערכת הפעלה XP הום בעברית . תוכנת אופיס 2003 . חיבור מהיר ADSL . הוספתי תוכנת הפקס המובנת ב-XP . יש לי גם מודם פקס מסוג HSP56 MicroModem במערכת שהוא תקין . ואני מצליח דרכו לשלוח פקסים דרך אופיס 2003 . אולם כשני רוצה לקבל ולשלוח פקס דרך התוכנה המובנת ב- XP תמיד יש הודעה שהקו תפוס ! הגדרתי נכון את התוכנה וכן המדפסת בכל זאת מקבל אותה הודעת שגיאה !! מה יכולה להיות הבעיה ????? אנא תשובה בהקדם !!

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by buuhaa,

היי.שאלה שתמיד עניינה אותי, אשמח אם מישהו יאיר את עיני. אני מכניס דיסק התקנה של XP ומריץ אותו. ההרדיסק - מנותק בכוונה! אני רואה שמתבצעת פעולת LOADING FILES עד לרגע שבו כמובן אלחץ אנטר - ותגיע ההודעה שלא נמצא הארדיסק. אבל בינתיים התבצעה טעינת דרייברים וקבצים - לאן? לאן הם הוטענו אם אין דיסק קשיח? תודה למשיבים.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  12. בעיה היא כשאני כותב באינטרנט לדוגמא בגוגל זה מראה לי ???????ג?ג?? כשאני כותב בעיברית אבל בתוכנות כמו איסיקיו זה כותב לי עיברית רגיל ואני משתמש באקספלורר 6 כתבתי את ההודעה במסך טקסט והעתקתי אותה אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי זה יהיה נהדר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש עם מעבד I7 של אינטל ומפרט מתקדם מאוד (8 ג'יגה זיכרון DDR 3), כעת אני מנסה להתקין מספר משחקים וכולם קורסים לי עוד לפני שאני נכנס אליהם, המשחקים המדוברים הם הנסיך הפרסי וריימן 3. מערכת ההפעלה היא וינדוס אקס פי 64 ביט, אין לי מושג מה הבעיה כי רק בהקלקה על הקובץ הפעלה המשחק קורס ולא עושה כלום. האם המשחקים לא מותאמים לעבוד או שמדובר בהתקנה לא טובה של החלונות, אני דאגתי לעדכן את הדרייבר הכי מעודכן של הכרטיס מסך אבל גם זה לא עזר. בכל מקרה תודה.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  14. Started by bv_beaver,

אז ככה אני אנסה להסביר את הבעייה: בכל פעם שאני גולש באיזשהו אתר וצופה בכמה דפים ממנו אני כבר לא יכול לכתוב בתוך האקספלורר ואני גם לא יכול לצאת ממנו(אני צריך לעשות אלט+קונטרול+דיליט) וגם יש לי לעיתים קרובות פעולה לא חוקית מהאקספלורר שנגרמת מ mshtml.dll

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  15. Started by alergic,

המפרט: Intel Pentium 4 2400 Proccesor Asus P4S8X-X (SiS 648) Series Bios revison 1002 למטה בטעינה כתוב 01/24/2003 - sis648/sis963/w697-p4s8x-x titanus 256mb pc 2100 P32M648HGD-75A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 P32M648HHC-6A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 QUANTUM CX13A011 13.0GB Hard Drive UDMA33 (CX13A011) GeForce4 MX 440 128 HL-DT-STDVD-ROM GDR8162B הבעיה: אני מפעיל את הדיסק, הכל עובר חלק עד שהוא מגיע לחלק Inspecting your system.... אז הוא נתקע ולא ממשיך יותר. חשבתי על מספר בעיות: 1- בעיה בלוח 2-בעיה במעבד 3- בעיה בזיכרונות 4-בעיה בסידירום 5-אולי בעיה בספק הכח(אין מספיק כח להחזיק את כל החלקים) תוצאות: 1- אין בעיה- הוא אכן עולה…

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by torchak,

איך אני מוסיך שפות לווינדוס שלא מופיעות לי ב Ragional Settings, כמו לדוגמא, רוסית תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  17. יש לי שתי ארד דיסקים במחשב אחד של 160 שזה שתי כוננים ואחד של 750 שזה כונן אחד התקנתי את יונדוס 7 על 160 וארד דיסק של 750 נעלם הוא מזהה אותו אבל פשוט לא מופיע על המחשב שלי ככונן [attachment deleted by admin]

18. Started by HitmanX,

לפעמים יש לי בעיות אבל אין לי מושג עם מה לפתוח את ה-minidump מישהו פעם אמר שהוא פתח עם הכתבן.. אבל לפי מה שהבנתי יש דרך יעילה יותר..

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  19. התקנתי לאחרונה במחשב ווינדוס 98 והוא באנגלית איך אני יכול להפוך אותו לעברית?????

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by dudi2002,

שלום, קניתי אתמול נייד חדש והתקינו לי בו ויסטה פירימום על אף שהתחננתי לווינדוס XP הרגיל. עכשיו, השאלות שלי הם כאלה: 1. אמרו לי שויסטה הרבה יותר טוב מXP. האם זה נכון? 2. אם אמשיך להשתמש בויסטה בכל זאת, האם עליי להיזהר מהורדות מסויימות של תוכנות שמתאימות לXP בלבד ולא לויסטה? 3. האם פיירפוקס יכול לרוץ בויסטה במקום אקספלורר?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  21. שלום לכולם אני ממזמן שידרגתי מWIN7 לWIN10 והתיקיית פרופיל שלי בC\USERS נקראת עומר החשבון שלי כרגע מקושר מיקרוסופט ובLOCAL USERS החשבון שלי נקרא OMER באנגלית ויש לי מלא משחקים שלא עובדים בגלל שהתיקיית פרופיל שלי היא בעברית האם יש דרך לשנות את זה לאנגלית כמו ב LOCAL USERS בלי לגרום בעיות במערכת הפעלה תודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. קניתי מחשב נייד חדש השבוע ודרשתי שיגיע עם XP, אבל הוא הגיע עם ויסטה לצערי, ניסיתי להתקין XP כולל פירמוטים וכו' ולא הלך הדגם של המחשב שלי הוא HP pevilion dv6-1260ej איך אני תקין עליו XP? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  23. יצרתי סיסמה לחשבון אדמין שלי ב-XP, ואני רוצה להסיר אותה. אבל אין אפשרות של הסרת סיסמה. איך מעיפים אותה?

24. שלום אני מעוניין לבטל/להחליף לחיץ Stand By . ב Power options properties רשמתי Never ל System standby וגם ניסיתי Enable Hibernation אך אין שינוי. יש לי Win XP SP2 ולוח אם Gigabyte K8nsc-939. תודה מראש למשיבים.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים