Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
שלוםם אז ככה לפני כמה זמן התקנתי את הbricopack שזה כאילו משנה את כל המחשב לעיצוב של ויסטה זה מחליף פונטים אייקונים ושורת התחל וכאלה אוקיי אחרי ה זמן החלטתי שנמאס לי ואני רוצה לחזור למראה המקורי, מחקתי את התוכנה דרך הוספה והסרה של תוכניות ושהפעלתי מחדש תמחשב היא לא נעלמה לגמרי.. כל ריסטרט שאני עושה המחשב נפתח עם מראה של ויסטה ואז אני צריך ללכת להגדרות ולשנות למראה XP הרגיל וכל פעם אני עושה החל וזה לא עוזר זה משנה לי למראה הרגיל עד שאני עושה ריסטרט... מה עושים??? כבר ניסיתי ליצור עוד מראה כאילו לקרוא לו בסתם שם שהוא יהיה כמו הרגיל ולנסות לשים אותו וזה לא עזר... אז איך אני מעיף את הבריקו הזה מהמחשב? תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן אנשים... בעיה שנולדה בשבוע האחרון במחשב... לאחר זמן עבודה מה, כל רגע קופצת הודעת השגיאה (המצורפת כתמונה ראשונה), ולאחר אישור מופיעה הודעת שגיאה נוספת (השניה) זה קורה 4-5 פעמים... ובפעם שלאחר מכן... המחשב נתקע וצריך לרסט . חשוב לציין: המחשב נקי ממזיקים, מאחורי אנטי וירוס+פיירוואל ומתבצע ניקיון מערכת ע"י CCLEANER מספר פעמים ביום ... אשמח לעזרה כי אני חושש מאוד מהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (המון המון תוכנות ומשחקים שמותקנים וילכו לאיבוד) ... בבקשה עזרה. תודה רבה ומראש . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העברית לאחר התקנת windows xp , אני התקנתי בעבר את המערכת ההפעלה הזו ולא היה לי בעיות, אני סימנתי את כל מה שצריך לסמן ב region and language אבל עדיין אני מקבל גיבריש בתוכנת ה subtitle workshop לדוגמא, שם כל הכתוביות בג'יבריש. יש למשהו רעיון למה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי לכם, אני נתקל בתופעה מוזרה למדי - מציג הגופנים המובנה של חלונות (11 pro, מהדורה עברית) מציג גופנים לטיניים כאילו היו גופנים עבריים. מה צריך לעשות כדי לשנות את זה? * מדובר בהתקנה חדשה של מערכת ההפעלה (רצה על המחשב כחודש בערך). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מזה הדבר הזה ?! בנוסף מופיעים לי שם כל מיני דברים לא מוכרים וכאשר אני מסיר את הV מהם ועושה ריסטרט אז הV עדיין נשאר. בברכה, יובל
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממזמן שידרגתי מWIN7 לWIN10 והתיקיית פרופיל שלי בC\USERS נקראת עומר החשבון שלי כרגע מקושר מיקרוסופט ובLOCAL USERS החשבון שלי נקרא OMER באנגלית ויש לי מלא משחקים שלא עובדים בגלל שהתיקיית פרופיל שלי היא בעברית האם יש דרך לשנות את זה לאנגלית כמו ב LOCAL USERS בלי לגרום בעיות במערכת הפעלה תודה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני נכנסתי להגדרת השפה בלשונית מתקדם שאני מנסה לבחור שם את העברית הוא רושם לי setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator מישהו יודע מה הבעיה מה צריך לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהוא שיחק לי במחשב (כי שכחתי לנעול אותו) ושינו לי את כל ההגדרות של התצוגה בווינדווז אתם יודעים התפריט של הProperties בשולחן עבודה... אז חשבתי ששינו לי רקעים וצבעים וכאלה אבל מסתבר- ששינו לי גם את הגדלים של החלונות ושל האייקונים והכל ואני לא מצליח להחזיר את זה להראות נורמאלי... אז אני צריך את כל הפרמטרים של הגדלים שיש בתפריט desktop>properties>appreance>advanced ניסיתי להגדיל וזה היה יותר מידי ובכלל אין פרופורציה בין הדברים במחשב ויש אייקונים מפוקסלים...
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
נגיד שיש לי XP שלא תומך בעיברית ואני צריך להתקין תמיכה בעיברית איך אני יכול לעשות את זה? תנו לינקים...
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם,קראתי לאחור מספר הודעות בהקשר לנושא הזה אך לא מצאתי תשובה גורפת לשאלה הנדרשת: האם כדאי לעבור ל Windows Vista 64 Bit או לא??? הרבה מהחברים כאן המליצו על זה שהגירסא משפרת מאוד את המהירות של המחשב ועיבוד המידע ומצד שני היו טענות כנגד תאימות לדרייברים שונים ועברית... יש מישהו שרץ עם הגירסא הזו ויכול באמת להמליץ לנו?? מפרט מחשב: E6300 Dual Core 2 2GB DDR2 667MhZ GeForce 7600 תודה על כל תגובה
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
Win 7 Pro. יש לי IP קבוע. מה אני עושה כדי להגדיר את שולחן העבודה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
פתאום כל המסך נהיה בקלוז אפ.... הכל ענק......כל האייקונים ענקיים....כל המסך נראה כאילו עשית קלוז אפ על תמונה מה זה? זה קרה אחרי שעשיתי עדכונים פתאום הוא רשם לי שאיכות הגרפיקה שלי יורדת לאיכות VISTA HOME שמעו אם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP איך מתקנים את זה? ניסיתי למחוק תוכנות כי חשבתי שזה בעיה בRAM אבל יש לי 2048 MB חייב עזרה
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
משום מה השעון של הווינדוס משוכנע שאני גר בKabul בtimezone של +04:30 כל פעם שאני משנה זה משתנה בחזרה, מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? בתודה מראש, דור.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם המחשב ממשיך לתפקד שאני אני ב Switch User ? למשל אני מוריד משהו... זה ימשיך להוריד... ואם אני במצב שינה?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום.בזמן האחרון אני נתקל במספר תקלות\שגיאות. מדי פעם מסך המחשב ניהיה שחור ואחרי כמה שניות המסך חזר למצב הרגיל עם הודעה : מנהל התצוגה הפסיק לעבוד ושוחזר בהצלחה ,זואחרי כמה שניות שוב אותו הדבר. ובנוסף בדרך כלל שאני משחק משחק מחשב כל שהוא או צופה בסרט המחשב נתקע ומראה לי מסך כחול עם השגיאה : 0X116 לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הכרטיס מסך... איך אני מאתר את התקלה ופתור אותה?? עידכנתי דרייבר...ד"א כרטיס המסך שלי מדגם: nvidia gtx 460 אני יציין גם שבמסך הכחול מויפעה בעיה עם הקובץ : NVLDDMKM.SYS
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלם לכולם. בעיה מוזרה ומציקה שהתעוררה אצלי לאחרונה במחשב - בתיקיית השירים שלי,התצוגה הפסיקה לאחרונה להראות את הפרטים של קבצי האודיו כגון: bitrate, title artist וכדומה. הפרטים היחידים שווינדוס עדיין מראה הם שם הקובץ משקלו והתאריך בו נוצר הקובץ, זה נראה כך: כמו שאתם יכולים לראות שם הקובץ משקלו ותאריך היווצרותו מופיעים בסדר, אבל שאר הפרטים פשוט נעלמו. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת או יודע איך ניתן לפתור אותה? :s05: אודה לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שהם שינוי מצב העברה של הכונן הקשיח ובאמת היתה בעיה אבל תיקנתי אותה. והמחשב עדיין בלאגים. מה עוד אפשר לבדוק (שלא קשור לתוכנה)? אני אובד עצות פשוט.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מיזמן ובמעבדה התקינו לי WIN XP SP2 בקודם היה לי SP1 והתחלתי לגלות בעיות מוזרות במישחקי רשת (ויכול להיות גם בגלישה) שמתי לב שיש לי כל כמה דקות לג (LAG) של חצי דקה+- וזה ממש מעצבן!!! חשבתי שזה בגלל המודם אבל לפני שאני מחליף רציתי לדעת עפ זה בגלל הSP2 ?? תודה מראש :-[
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 10,לא עשיתי שום שינוי לאחרונה. משום מה שאני מחליף בין משתמשים פתאום יש מסך שחור לבערך חצי דקה, עד שזה עובר למשתמש המבוקש.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות קובץגיבוי למערכת הפעלה שלי על דיסק קשיח נייד, במידה ותהרס לי מערכת ההפעלה או הדיסק הקשיח הבמחשב שלא אצטרך להתקין מחדש את המערכת הפעלה מתהחלה. הדגש הוא שאני לא רוצה לצרוב את זה על דיסק אלא ישר מהדיסק הקשיח הנייד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, גיל
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
זה רושם לי שזה משתמש רק ב 3.5GB RAM http://img143.imageshack.us/img143/4370/75083583.jpg ומתי המחשב משתמש בזיכרון וירטואלי? האם מה שעשיתי כאן זה טוב? האם ההגדרות שהגדרתי כאן קשורות לזה שיש מקום פנוי או אין בכוננים שלי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
האם יש באפשרותי להתקין 2 מערכות 1. win 7 32 על הארד דיסק 1 3. win 7 64 על הארד דיסק שני ?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום חברים! הווינדוס עושה לי צרות בזמן האחרון. בשבועיים האחרונים, בכל פעם בעליית ווינדוס, הופיעה לי הודעה שנשארו לי עוד XX ימים לעשות ACTIVATION לווינדוס. כל פעם לחצתי על YES, כלומר שאני מעוניין לעשות ACTIVATION לווינדוס. מיד נפתח לי חלון גדול, ובו רשום YOUR WINDOWS IS ALREADY ACTIVATED. או משהו כזה. ככה במשך שבועיים. אמרתי לעצמי שבטח שספירת הימים לאחור תסתיים, ווינדוס יבין שבאמת יש לי ACTIVATION KEY, ויפסיק להציק לי. כנראה שאתמול אזלה הסבלנות של המערכת. שוב, נפתח אותו הדיאלוג, אבל בסיומו המערכת פשוט לא עלתה. ווינדוס חזר למסך ה-WELCOME ובחירת משתמש. אז עליתי ב-SAFE MODE, והתקנתי ווינדוס מהתקליטור (UPGRADE כמובן). מאז הבעיה חזרה על עצמה שוב, אז עשיתי שוב UPGRADE מה-CD. מה …
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
Hi everybody, I hope I'm writing in the right forum. If the forum manager thinks the topic should be on another topic, please move my post there. A while ago my computer started crashing occasionally. Then one day it stopped booting. I took it to the shop and they fixed it by doing a very low-level format (that's what they said). They told me a virus changed my HardDisk from NTFS to RAW. I have an updated symantec firewall+antivirus and I'm very careful with it. Is it possible that the shop lied to me? How do I protect myself from this type of viruses? Also, they told me I couldn't low-level format my C:, although I did it once a very long time ago with the BIOS. Are the…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-