עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by efialon,

שלום. אני מעוניין ליצור חשבון נוסף, שיהייה מוגבל לאנשים מסוימים, וההרשאות היחידות של אותו חשבון יהיו, אך ורק אפשרות להתחבר לאינטרנט. אפשר לעשות דבר כזה? כי בחשבונות משתמשים הרגילים ב Windows לחשבון ה"מוגבל" כביכול, יש גישה לטכנים שאני לא מעוניין שיוכל לראות/ להתעסק בהם.

2. מבקש עזרה בפתרון הבעיה. בשדרוג מ sp2 ל sp3 כ.מסך נעלם ולא מוכר במערכת ואין אפשרות להתקין דרייבר. כרטיס מסך מסוג GForce FX5200 של חברת NVidia נעלם מהמערכת . התקנת דרייבר שהייה בשימוש לפני השדרוג מפיק הודעת שגיאה שאין כרטיס מתאים להתקנת דרייבר. נתוני המחשב: פנטיום 4 2.4mHZ דגם לוח אם - p4m266 Chipset - via p4m 266(vt8751) הדרייבר שבימוש - NVidia 71.89 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by ShahafH,

יש לי מפרט שמספיק בהחלט לווינדוס (סמכו עלי אין לי כוח לכתוב) אבל שמעתי מחבר שלי שיש פול בעיות עם התקנת תוכנות כמו דימון טולס ועוד דברים חיוניים שצריך.. השאלה שלי האם להשאר ולסבול כאב ראש בלמצוא תוכנות שיעבדו אבל לנצל את הDX10 או לחזור לXP 32 ביט שזה לא ינצל את כל הזכרון ולא יהיה לי DX10 מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  4. ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. העלתי לינוקס מדיסק בשביל לשמור את המידע ולא הייתה שום בעיה. שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") מישהו יכול לנסות לעזור באיבחון הבעיה?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  5. היי אנשים יש לי בעיה, אני מנסה להפעיל תכנות ומשחקים ישנים שלא עובדים על VISTA, אומרים שהפיתרון הוא COMPATIBILITY, ולא בעיה כי זה פתר לי הרבה בעיות בעבר, אבל מה עכשיו כשאני לוחץ על קובץ EXE, יש שם רק General | Security | Details | Previous Versions אין COMPATIBILITY :ם למה זה? יש דרך להחזיר את הTAB? או תכנה שתעשה את זה במקום? תודה!

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by Player9,

קודם כל* לא לנעול חברה כי אני קצת חדש פה ואני לא יודע איפה לפתוח את הנושא בקשר למערכת הפעלה שלי(Windows Vista) אז ככה התקנתי היום ויסטה 32 ביט..וגם הוספתי עוד 2GB ראם השאלה שלי היא כזאת: אני רואה שהמערכת מזהה 3.25GB אבל בתכלס יש לי 4GB השאלה היא - המערכת מזהה 3.25 ומנצלת\משתמשת בכל ה-4 או רק ב3?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  7. שלום, פתאום החלה אצלי במחשב (ישן) תופעה מוזרה - הווינדוז XP עולה, ובחלק שבו הוא אמור לעבור לדסקטופ הוא פשוט נתקע (מסך שחור). התופעה מתרחשת ב 100% הפעמים שניסינו לאתחל אותו. בסייפמוד הוא מגיע לדקטופ, ד"א. מה אפשר לעשות ? תוד

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  8. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס כבר הרבה זמן על מחשב ללא הצלחה, ווינדוס מקורי כמובן, ההתקנה הראשונה של הווינדוס מצליחה אבל אחרי ה restart במקום להמשיך את ההתקנה מופיע פתאום ההודעת שגיאה הזאת - http://img145.imageshack.us/img145/9826/m007pb5.jpg עוד קצת פרטים שאולי יעזרו- ההארד דיסק מוגדר כמסטר, הכונן DVD מוגדר כסלייב , שניהם מחוברים על כבל IDE אחד, הכל עובד כמו שצריך.. מה אני צריך לעשות ?

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by Y.R,

לצערי רק אחרי שרכשתי אותם גיליתי שרק סרטים או משחקים שמיועדים לכך ינגנו בכול ה6 רמקולים החדשים שלי. יש דרך לנגן סתם מוזיקה ביותר מ2 רמקולים ובאס? (אם זה משנה אני משתמש בWINAMP בדרך כלל)

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  10. Started by IlanF,

אני צריך לעלות לסייף מוד בשביל למחוק שאריות דרייברים עם Driver Cleaner Pro, אבל בעלייה לסייף מוד אני מקבל BSOD, כשאני מעלה את הוינדוס כרגיל הוא עולה כמו שצריך. *הבעיה בווינדוס XP

• 9 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by udi,

שלום לכולם מאיזה שהיא סיבה WIN 7 החליטה שאין לי גישה או הרשאה לשום קובץ אפילו לא לשנות את השעה בשעון למרות שאני מוגדר כמנהל מופיעה לי הודעה הזאת קובץ מצורף האם יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה למצב תקין או שאצטרך להתקין אותה מחדש תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by רזי ברד,

יש לי במחשב XP בגירסת 32bit לפי מה שבדקתי. ויש לי במחשב 4GB זיכרון RAM והבנתי שיש מגבלה שבגירסת 32bit זה מגביל את כמות הזיכרון שאתה יכול להשתמש בו ובגלל זה אני לא מנצל את כל הכוח שיש לי במחשב בעצם. וגם אני רוצה בכלל להעלות את כמות הזיכרון RAM שלי ל6GB כדי להריץ דברים יותר מהר. ובגלל שהבנתי שאי אפשר להתחמק מן המגבלה של ה32bit אז אני צריך לעדכן שהגירסה של וינדוס שלי תהיה 64bit. אני גם לא אוהב ויסטה או וינדוס 7 ככה שאני רוצה לדעת איך אני משדרג מXP בגירסה של 32bit לגירסה של 64bit. אני רוצה לדעת האם אני צריך לפרמט את המחשב בשביל לעשות את זה או האם יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט ואז להצטרך להתקין את הכל מחדש וכו' שזה דבר מעיק. תודה למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  13. Started by הלווין,

עד כמה זה יותר מוצלח מוינדוס 7 ?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  14. Started by sagi88000,

שלום אני מקווה שאני בקטגוריה המתאימה לשאלה שלי אני מנסה לבצע את הבדיקה של ביצועי המחשב שלי - Performance monitoring אני רוצה להריץ אותה למשך שעה אבל אחרי 60 שניות היא מפסיקה את עצמה. נברתי בהגדרות בכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דרך לשנות את זה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש, שגיא

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by es88,

הורדתי כלי של מייקרוסופט, windows 7 upgrade advisor, מריץ בדיקה על המחשב שלך ואומר לך אם תוכל להפעיל את ווינדוס 7 על המחשב, ואם יש בעיות כאלה ואחרות.. הרצתי את הבדיקה, והוא רשם לי בסוף "בעיית תמיכה ב-Windodws Aero" - מתאם הגרפיקה הנוכחי שלך, לא יתמוך ב-ווינדוס Aero. עכשיו הבנתי שזה כאילו הממשק של הווינדוס, העיצוב של הדקסטופ עם כל חלונות השקופים, וכו'.. כמה זה רציני הדבר הזה? זה המפרט שלי: C2d 6320 1.86 @ 2.20 asus p5b ddr2 2gbX2 HD 4770 Dell 2209WA 22' 1680X1050

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by tamir6066,

היי,התקנתי WIN 7 על המחשב של אחותי,הכל עבר חלק וביום הראשון הכל העבד,אחרי כמה שעות התחילו פריזים לעיתים דחופות.לפעמים כל כמה דקות ולפעמים 40 דקות.מה לעשות?יש לציין שעד הפריז הוא עובד חלק ומהר וזה קורה באופן פתאומי.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by etzarfat1981,

שלום, התקנתי אתמול WIN XP מחדש (מחקתי את ה-PARTITION והגדרתי מחדש) לאחר מכן התקנתי את IE7 (הורדתי אותו מהתאר של MICROSOFT אתמול) לאחר ההתקנה הפעלתי את הדפדפן ובמקום הההודעה שלו של ברוך הבא ל-IE7 ןכו... אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : (בתור דף HTML): Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- The resource cannot be found. Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. Requested URL: /runonce2.aspx יש לציין שעוד ל…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  18. התקנתי ויסטה, בחרתי בארץ ישראל, שפה עברית, ממשק אנגלי. אבל יש לי בעיות עם ההחלפת שפה, לפעמים אני יכול להחליף רק עם CTRL SHIFT (כמו בלינוקס), ולפעמים לא יכול בכלל. מה אפשר לעשות? נכנסתי להגדרות מקלדת וזה מכוון שם על שיפט אלט :\ תודה... עדכון: יש לי עוד בעיה, יש לי סראונד ולא שומעים מהרמקול הקדמי השמאלי, גם שאני שם על סטריאו. ניסיתי להתקין דרייורים מחדש וזה לא עוזר, מה אפשר לעשות? (מנסיון במערכות הפעלה אחרות כאשר לא שומעים את הרמקול השמאלי זה אומר שהדרייורים דפוקים, ולא משהו חומרתי)

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by idang,

שלום, יש לי תקלה במחשב שאומר שקובץ כלשהו פגום או חסר - C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe כדי לתקן אותו הבנתי שאני צריך להכנס למסוף שיחזור . נכנסתי למסוף שחזור ולהפתעתי נדהמתי לראות שעלי להזין סיסמא של Administrator כדי שאוכל לתקן את הבעיה. הבעיה כרגע היא שאין לי גישה למסוף השיחזור כי הוא מבקש סיסמא.. מה עושים כדי לפתור את הבעיה ? ? ?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  20. פתחתי את חיבורי רשת ולא מצאתי בהם - כולל חומת אש, ותיכף נכנסתי להגדרת חומת אש ומציין לי שהיא פעילה. אז מה, והיכן אוכל לדעת באמת שכן פעילה. החומת האש שייכת למערכת הפעלה XP תודה.

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by shuy,

הי! יש לי WIN XP PRO אבל לאחרונה הוא מסרב בעקביות לשמור את סיסמת הגישה שלי לאינטרנט, למרות שעשיתי לו SAVE PASSWORD ואחרי כל ריסט אני מגלה שוב את שורת ה-USER וה-PASSWORD ריקות. עלי לציין שיש לי רשת ביתית עם ICS שמחוברים דרכה 3 מחשבים (אחד (ה-SERVER) מריץ WIN XP PRO ן-2 האחרים מריצים WIN 98 SE)... מישהו...משהו...

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by gshhar,

זה שבא עם הווידוס ואיזה תוכנה אתם ממליצים לי להתקין במקום?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  23. היום בדיוק חבר שלי שולח לי באיי סי קיו הודעה שקרה לו היום משהו מוזר כשהוא מנסה למחוק משהו תיקיה או כל דבר, הדבר שהוא מנסה לכתוב ניהיה Not responding לאיזה 10-15 שניות ורק אז נמחק כנל עם גזירה והעתקה.. הפעולה הכללית של המחשב ניהיתה יותר איטית במחשב שלו... לפי מה שהבנתי בכלל הוא מבקש להיות מחובר לאינטרנט אם הוא לא בשביל למחוק קובץ אצלו ואם הוא מחובר רק אז לוקח הרבה זמן.. ניסינו דברים adaware, norton(utilities virus all this sh*t) ולא עזר.. לפני כמה דקות פתאום הבנתי ואני רואה ששלי יש אותו דבר וזה התחיל היום לא יודע באיזו שעה.. לשנינו מערכת הפעלה חלונות 2000 לו יש 256 מגה זכרון פנטיום 4 2 ג'יגה אבל לא חושב שזה משנה.. לי יש מפרט. אנא אם מישהו שמע או התנסה בתופעה אשמח ל…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.