עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ויסטה אולטימט עם כל העדכונים העניין הוא שכשאני נכנס לאתרי אינטרנט ומנסה לראות סרטונים זו ההודעה שאני מקבל (קובץ מצורף) יש לי MP11 מעודכן FLASH PLAYER 9+FLASH IE PLUGIN מה יכולה להיות הבעיה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  2. הוא פותח אותם תמיד במציג תמונות הזה של ווינדוס XP אבל הסיומת שהוא נותן זה mediacenter11 ואז למשל בתוכנות כמו winrar אני לא יכול לפתוח ישר את התמונה כי היא כאילו לא מזוהה, כנ"ל פלאשגט וגם אין את האייקון הזה של התמונות איך אני גורם שזה יחזור להציג את זה כמו פעם עם סיומת של jpg?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by shaynac,

מישהו יודע מדוע זה קורה ואיך מתקנים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. איך אני משנה את הבוט של המחשב ? בחירת וינדוס התקנתי וינדוס חדש על מחשב של מישו והיה לו XP HOME אז עכשיו יש כונן C XP HOME וכונן D XP PRO מחקתי ידנית את הוינדוס מכונן C ונשאר בהפעלה של המחשב הבוט לבחור איזה מערכת רוצים ואני רוצה שהמחשב יעלה בלי זה רגיל כי יש בסוופו של דבר רק וינדוס אחד אני יודע שיש קובץ בוט שמשנים אותו אך אני לא רואה אותו ולא מוצא אותו

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  5. אהלן. השתמשתי במדריך ה מ ע ו ל ה שיש פה בפורום להכנת SP2 בתוך הXP ( כל כך מעולה וברור שאפילו אני הצלחתי... ;D ) ואני רוצה לשאול: 1. אם כבר העתקתי את את הדיסק המקורי ל הארדיסק ומשם צרבתי אותו שוב (לאחר העדכון) - למה הייתי צריך לבצע BOOTABLE ? עד כמה שידוע לי העתקת הדיסק בשלמותו מעתיקה גם את הBOOT . האם אני טועה ? 2. חילצתי את הBOOT בעזרת ISOBUSTER אבל ניסיתי לחפש אותו בעצמי בדיסק המקורי ולא מצאתי- איפה הוא ? 3. גודל העדכון כאשר מורידים אותו ממיקרוסופט הוא 258 מגה. לאחר העדכון הדיסק החדש לא גדל עד כדי כך. למה ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  6. שלום. אני מקווה שזהו הפורום הנכון. יש לי וורד XP. מסמך מסויים שאני מוריד מהאינטרנט תוקע את הוורד כך שרק ALT CTRL DLTE משחרר אותו. שמרתי את המסמך בגודל 15 עמודים בערך במחשב וניסיתי לפתוח משם - ניתן אמנם לראות את העמוד הראשון אבל מיד הכל נתקע. בשני מחשבים אחרים לא הייתה בעיה איתו. אשמח לעצה או הדרכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קיבלתי הודעה על סיום התמיכה בווינדוס 10, מה עושים עם הWINDOWS defnder ? שלום, מה אתם מציעים לעשות? ראיתי שאין עדכונים גם לאנטי וירוס המובנה של הווינדוס . תודה מראש

8. Started by asmy999,

רציתי לדעת האם קיימת גרסת תוכנה בעברית/אנגלית win xp pro בארץ עבור מחשבי כף היד הבאים (לפי אתר היצרן הם תומכים בwin xp pro באנגלית): HP I-MATE XDA-II 02 POCKET PC NEC MobilePro 900 Sony CLIE PEG NX73V sony clie peg nx 80v sony clie peg ux 50 sony NX70VDS_A5b (טלפון משולב)hp gsm ipaq h63430 היכן ניתן לרכוש אותה בארץ? האם זוהי גרסה מיוחדת או חלק מ win xp pro עבור מחשב שולחני ? אודה לכם אם מישהו יודע גם את טווח המחירים. תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by itzik52,

מישהו יכול לעזור לי איך עושים שיחזור רגיסטרי ל- WIN98?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by maverick,

ברשותי windows 2000 וכאשר אני מבצע כיבוי דרך המקלדת באמצעות כפתור הקיצור שעל המקלדת המחשב נכבה במהירות מדהימה ואילו אם אני מבצע כיבוי "רגיל" דרך start אז לוקח הרבה יותר זמן והוא גם מריץ כל מיני סרביסים ועוד כל מיני. יש למישהו מושג מדוע מתבצע כיבוי כזה מהיר והאם זה טוב למחשב?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. במאפיינים של המחשב שלי תחת החוצץ של שחזור מערכת ניתן לאפיין כמה מקום יש להקצות לשחזור המערכת. WINDOWS מקצה אוטומטית 12.5% שנראה לי המון... רציתי לשאול אותכם כמה לדעתכם "מספיק" חוץ מזה ראיתי ש WIN מקצה מקום כזה בכל אחת מהמחיצות - גם באלו שלא נמצאת עליהם מערכת ההפעלה. האם בכלל יש צורך בכך או שבמחיצות האלה אני יכול להוריד את המקום המוקצה לשחזור ל - 0%? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי. לא יודע איך אבל נוצרה לי תיקיית google drive בשולחן העבודה, והיא מסונכרת לתיקיית דרייב של קבוצת הלימודים שלי במכללה. כלומר אני נכנס לתיקייה ופשוט רואה את כל התיקיות והקבצים שיש לנו בגוגל-דרייב. 1.אם אני פשוט מוחק את התיקייה - זה מוחק לכולם? 2.אני חושש מחדירה לפרטיות - אם בטעות אני שומר קובץ בתיקייה הזאת, האם זה שקול ל"העלאת קובץ לגוגל דרייב" ? אני לא רוצה זליגה פתאומית ולא רצויה של מידע ממני החוצה. איך נפטרים מהחר* הזה בקיצור? אני מבחינתי שאני אוכל לגשת לתיקיית דרייב רק מהקישור של האינטרנט, דרך הדפדפן.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by KRS1,

נתקלתי בבעייה שלאחר שעשיתי ניקוי דיסק (disc cleanup) ומחקתי גם את כל ההיסטורי דרך האקספלורר עדיין נשארו לי קבצים ב: \Temporary Internet Files\Content.IE5... בגודל של 250 מגה - אומנם זה לא ממש רציני אבל איך אפשר לעשות מחיקה מלאה בלי שישאר כלום מהקבצים הזמניים? תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  14. Started by fatalica,

יש לי מצלמה שפעלה ב XP 32 כרגע יש לי WIN7 64 ביט . האם יש דרך כלשהי להשתמש בדרייבר הישן לוינדוס החדש ?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  15. איך אני יכול להגדיר את הסיפריה של הקבצים הזמניים שלי - אליה למשל WIN פותחת תוכנות חדשות כדיפולט.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  16. Started by Sp_RuS,

המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה לה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לןחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... :s05: מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by nir567,

התקנתי ווינדוס 2000 באנגלית וברצוני כעת לשנות לעברית, יש דרך? תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  18. Started by ilya83,

אני לא מצא דיסקט בטחון... מי יכול לשלוח אליי קובצים של דסיקט בטחון.... כדי חלונות חדש בשביל דיסקט בטחון... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  19. אהלן בשולחן העבודה לדוגמה, יש המון סמלים, וקיצורי הדרך מופיעים כמו סמלים רגילים, כלומר הצ'ופצ'יק הלבן עם החץ אינו מופיע, וכך איני יכול להבדיל בין קיצור דרך ללא קיצור דרך, מה אני צריך לעשות ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. Started by raychin,

שלום רציתי לשאול כיצד אני עושה כניסה אוטומטית לWIN הקשתי את הקוד control userpasswords2 ומופיע לי החלון הבא מה עלי לעשות על מנת שתהיה כניסה אוטומטית תודה רבה javascript:void(0 ) javascript:addAttachment(); void(0); [attachment deleted by admin]

21. Started by dol222,

שלום יש לי ויסטה 64 הום פרימיום, והמחשב לא מזהה לי שום התקן עם חיבור USB. חיברתי נגני MP3, דיסק און קי, והוא לא מזהה כלום! מה אני עושה?!?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Zeev86,

היי. אני מתכנן לקנות מפתח לWIN7. האם תהיה לי אפשרות להשתמש בו רק במחשב אחד, או בכמה מחשבים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בזמן האחרון אני נתקע בזוג מחשבי וינדוס 7 לבאג המעצבן במיוחד הבא: לעיתים ריפרוש של תיקייה, העתקה מתקיה לתקיה או מחיקת קבצים או כל פעולה בסיסית אחרת נתקעת לחלוטין עד שלא נכנסים לתהליכים שרצים וסוגרים את תהליך ה-dllhost.exe (יחיד)המדובר. התהליך פשוט מופיע כשהבעיה קופצת ורק סגירה שלו מביאה להשלמת הפעולה (מחיקה\העתקה\ריפרוש). הדבר קורה יחסית רנדומאלית ולמיטב ידיעתי לא מדובר בוירוס או רוגלה מסוימת, שכן מותקן שם תמידית MSE של מייקרוסופט מעודכן. אשמח לכל עזרה\כיוון לפתרון, זה פשוט עוצר עבודה.

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by imac,

מי שמכיר את לינוקס בטוח שמע על המעטפת הגרפית "blackbox" אז יש גם פרוייקט של blackbox לווינדוס שבזכות iceman90 גיליתי את זה והחלטתי לנסות .. הנה איך שזה נראה אצלי . http://planet.nana.co.il/w00t/blackbox.JPG למי שמעוניין לעוד פרטים ולהורדה כנסו לכאן http://bb4win.org/

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by DF30,

יש לי בעיה מרגיזה. נראה לי שהיא שייכת לפורום הזה ולא לפורום תוכנות, למרות שהיא קשורה לתוכנה מסויימת. התוכנה היא winfax, שהייתה מותקנת ועבדה נפלא, עד שפירמטתי את המחשב, והתקנתי אנטי-וירוס של נורטון. (שבין השאר מתקין גירסה של winfax). כשניסיתי להתקין את winfax, קיבלתי הודעה שקיימת גירסה קודמת שתימחק. אישרתי, אבל ההתקנה לא מצליחה להגיע לסיום ונתקעת. עשיתי uninstall... ניסיתי להתקין שוב.... ואני מקבל הודעה, שה setup זיהה גירסה קודמת...(הוא גם מודיע על מקום התקנה ,שלא קיים). נכנסתי ל-registry, עשיתי חיפוש ומחקתי את כל מה שקשור לתוכנה וזה לא עבד... מה לעשות?????? ??? ???

• 7 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.