Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כלי של ווינדוס או תוכנת צד שלישי כלשהם אפשריים לגישה למחיצות האלא?(באופן רגיל כמו גישה לNTFS)
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שעבר לויסטה לא משנה באיזה גירסה ומרוצה מהצורה שבה המשחקים עובדים לו עם הכרטיב הנ"ל או אפילו משהו בסביבות אותו הכרטיס? לא יודע אם יש לי בעיה של חומרה או שפשוט הויסטה הזה מקצץ לי בביצועים..
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ומציע לעלות ב SAFE MODE אבל גם במצב זה איננו עולה המקלדת והעכבר פועלים בביוס מופיע הכונן הקשיח מה עושים? תודה
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הי התקנתי היום windows מחדש, ובכל פעם שאני פותח ספריה או לוחץ על איזה לינק יש מעין 'טיק' כזה שמושמע, שממש משגע אותי. חיפשתי ב sounds ב control panel את הסאונד הזה ולא מצאתי. איך מבטלים אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חבר"ה קניתי עכשיו מחשב חדש ויש לי 250GB איך אני מפצל אותו לשניים? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו ויסטה, אבל שומר המסך ושאר הגדרות צריכת החשמל מסרבים לעבוד. מחיפוש באינטרנט מצאתי שכנראה הבעיה נגרמת מהסט (מקלדת+עכבר) האלחוטי של מיקרוסופט - ובאמת כשניתקתי את המשדר שומר המסך עבד. לפי מה שכתוב, אמור להיות תיקון באמצעות WINDOWS UPDATE, אבל אני לא מקבל שום עדכון רלוונטי כשאני מחפש (בשני מחשבים) מישהו יודע אולי מאיפה אפשר להוריד ידנית את קובץ התיקון, או על פתרון אחר לבעיה ???
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום כשאני נכנס להתקנה ולוחץ אנטר לכניסה הוא אומר לי שאין לי דרייבר לHD מותקן על המחשב שלי רציתי לדעת אם הבעיה הHD שצריך להחליף או שיש דרך לפתור את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום , לפני כחודש בערך הפעלתי את המחשב (עד אז הוא עבד כמו גדול ) ופתאום הוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ , הוא פשוט לא הפסיק "לרוץ". ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס וכל פעם שהתקנתי את חבילת ההרחבה SP2 הוא לא עלה לי. בהתחלה חשבתי שזה ההארד דיסק או הזיכרונות אבל זה לא. מה עוד יכולה להיות הבעיה שזה קורה? יש המון דברים שלא רצים לי על המחשב בגלל שאני תקוע עם ה-SP1.. האם זה יכולה להיות בעיה בחומרה של המחשב? המון תודה לעוזרים !! שבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הצלחתי להשיג את הBETA מחברי הטוב בפורום אחר, ונכון לעכשיו נשמתו משוטטת בגן עדן גיהינומי יפה, לפניכם מספר לינקים להורדה ב2 אתרים שונים: <צונזר> או לחלופין: <צונזר> אני בודק בפורום אחר מה הSP1 BETA עושה לWINDOWS, האם היא באמת מתקנת המון בעיות ומשפרת ביצועים או שלא? תשובה בקרוב.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לנסות בזהירות את כל נושא הויסטה 64> ולכן להתקין אותה כמערכת נוספת > אם יעשה בעיות רוצה להישאר כרגע בXP פרופשיונאל היציב והטוב יש לי כמה שאלות > אשמח אם תוכלו לעזור/לענות : 1. מחפש מדריך נח ופשוט להתקנת 2 מערכות הפעלה 2 האם כדי להישתמש בתוכנה מיוחדת ? או שפשוט מכניסים דיסק הפעלה של מערכת הפעלה וזה שואל אותי עם להתקין מולטי בוט ? 3. האם אוכל בעתיד להחליט שאני מבטל את מערכת הפעלה הנוכחית הישנה > ואז זה יעלה לי ישירות לחדשה ( הויסטה ?) 4. אם מתקינים מערכת נוספת > האם זה למעשה מחיצה חדשה בדיסק שבה אני מתקין את הכל מחדש ? או שזה משתמש באותן תיקיות ? 5. האם יש סט של דרייברים או תוכנות עזר שכדאי להכין לטובת העיניין הזה של ויסטה / 64 ? 6. איזה ויסטה נחשבת להכי…
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
במחשב שלי רשומה 2 חלונות XP2 אנגלית ואני רציתי למחוק XP למרות שיש לי עוד אחד .. אז איך מוחקים את חלונות XP2 השני למרות שיש לי .. משו יודע?? תביאו תגובות ..תוד ה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע ניקיון בתיקייה מסוימת בשרת Win2003 - עברתי על כל תתי התיקיות ומחקתי את אלו שלא היו נחוצות. אבל נתקלתי בשלוש תיקיות שלא יכולתי לגעת בהן - לא להיכנס, לא למחוק ולא לשנות את שמן, לא מהאקספלורר ולא מחלון cmd. אני מחובר כ- admin ויש לי הראשות מלאות לתיקיות. המכנה המשותף לכולן הוא תווים חריגים - שתיים מהן נגמרות בנקודה ובשלישית יש שטרודל. רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן.. לפני כמה ימים התקנתי לראשונה את Windows XP 64bit Edition SP2 אך, יש לי בעיה בעידכון ה - Windows דרך האתר של מיקרוסופט, זאת הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לבדוק אילו עדכונים חדשים אני צריך להתקין. Automatic updates service מסומן על Automatic כמובן. [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. :-\ האם יש דרך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, הלוח אם שלי התקלקל ובמסגרת האחריות אני מקבל לוח חדש, יש לי ויסטה ואופיס 2007 מקוריים מותקנים על המחשב, השאלה היא אם אני יוכל להתקין אותם שוב בגלל שהחלפתי לוח וזה כמו מחשב אחר בשביל התוכנות לא? אם אני לא אוכל להתקין שוב את התוכנות מה אפשר לעשות? מייקרוסופט עוזרים בעניין הזה?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי אנשים אני חושב שקראתי איפה שהוא על כך שיצא SP1 לווינדוס ויסטה, האם זה נכון? ואם כן אז מה סידרו?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מכמה חברים win xp sp2 professional לא תומך ב 4 ג'יגה זיכרון. לפי מה שאני יודע מע' ההפעלה הזאת יכולה לתמוך עד 4 ג'יגה כולל... אז השאלה שלי אליכם היא אם אני אוכל להתקין win xp על המחשב החדש שאני הולך לקנות שיהיה בו 4 ג'יגה ראם
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך מתקינים על HD אחד ואיך אני בוחר באיזו מערכת אני רוצה להעלות את המחשב. מדובר בWIN XP PRO 32 ו- WIN VISTA ULTIMATE X64. ואיך עושים את זה על HD אחד ואיך על שניים?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם הסרביס הנ"ל לא עולה לי עם המחשב מה שגורם לכל הדסקטופ להעלים.הכל התחיל כשניסיתי לשנות שם של קובץ לא רלוונטי למערכת ההפעלה בכלל גם לאחר מחיקתו הדסקטופ לא חוזר גם אחרי כניסה לחלון של שיטוט במערכת לא הצלחתי להכנס לריסטור זה פשוט לא עולה גם בסייפ מוד גם נסיון ל SFC /SCANNOW לא עוזר אפילו ERD לא עוזר כולל הפעלה במצב האחרון הטוב ביותר מה עודים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו נתקל בזה בוינדוס ויסטה שמשחקים לדוגמא באתר וואלה לא עובדים והצליח לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של וינדוז בשפה העברית. אולם, אני רוצה שכל התפריטים יהיו באנגלית. איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז אתמול אני מחפש ברחבי הרשת (כולל כאן כמובן) פתרון לבעיה שצצה לפתע: 1. זה התחיל מאי אפשרות להתחבר לאינטרנט 2. דרך נציג השירות של הספק גיליתי שאני לא לבצע IPCONFIG ב-CMD של חלונות, השגיאה שאני מקבל: Windows IP Configuration An internal error occurred: The request is not supported. Additional Information: Unable to query routing information. 3. ניסיתי מלא פתרונות שהציעו בפורומים שונים כגון: התקנת SP2 מחדש, הסרת TCP/IP והתקנה מחדש ועוד שלל פתרונות שלא הועילו. 4. סרקתי את המחשב באמצעות AD-AWARE, חלונות דיפנדר ו-AVG - ללא שום זיהוי וירוס או SPYWARE. 5. תקלות נוספות שצצו יחד עם הבעיה הזו: המחשב עולה לאט וכניסה ל"מחשב שלי" איך שהמחשב עולה יכולה לקחת דקה-שתיים. אשמח…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני פותח wmv אני מקבל תמונה מקושקשת בכל מני צבעים ולעומת זאת כשאני פותח wmv אחר שיושב ממש לייד זה המקולקל לפתע רואים טוב וזה נבדק על הרבה קבצים כך שזה לא איזה קובץ אחד מקולקל אולי יש שני סוגים של wmv ? יש לי חבילת קודקים ffdshow אין לי שום בעיה חוץ מה wmv מסוימים אשמח לקבל עצות
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד של TOSHIBA דגם A200-13O והמחשב מגיע עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA HOME BASIC . רציתי לדעת אם זוהי מערכת הפעלה טובה לצפיה בסרטים או עדיף לשדרג לפרימיום?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי הופיע לו היום שחסר לו קובץ בתקיה של הWIN ואמרתי לו להוא צריך לעשות repair לWIN ואז בא השאלה הבלטי נמנעת אך עושים את זה ולא ידעתי מה להגיד לו כי בחיים שלי לא עשיתי את זה... אז משהו יכול להסביר לי אך עושים את זה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-