Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: הפס הכחול מסתובב הרבה יותר מהמצב הרגיל ואחרי איזה דקה-שתיים הפס הכחול נתקע ואחרי דקה יש ריסטרט במצב בטוח הווינדוס עולה יש למשהו מושג מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני זוכר הייתה ידיעה של איזה Critical Update שהאט את המחשב , אני פשוט עשיתי פורמט ואני לא זוכר איזה זה היה כי אני מעדכן מחדש .... מישהו זוכר ? ---------------------------------------- לא משנה , מצאתי .... זה היה 811493
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת faststone ומשום מה שמות מחיצות בעברית יוצאים כסימני שאלה שמתי ממשק עברית לחלונות 7 והורדתי עדכונים בכל זאת לא מסתדר
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב לכם ! יש ברשותי מחשב דיי ישן שמריץ XP. כשאני מדליק אותו, באמצע הBOOT הוא דורש ממני " PRESS F1 TO CONTINUE " אני לוחץ על F1 והכל בסדר אבל למה זה קורה ?? איך ניתן לשנות את זה ?? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס כבר הרבה זמן על מחשב ללא הצלחה, ווינדוס מקורי כמובן, ההתקנה הראשונה של הווינדוס מצליחה אבל אחרי ה restart במקום להמשיך את ההתקנה מופיע פתאום ההודעת שגיאה הזאת - http://img145.imageshack.us/img145/9826/m007pb5.jpg עוד קצת פרטים שאולי יעזרו- ההארד דיסק מוגדר כמסטר, הכונן DVD מוגדר כסלייב , שניהם מחוברים על כבל IDE אחד, הכל עובד כמו שצריך.. מה אני צריך לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה נוספת (windows 64) על מחיצה נפרדת בדיסק,כרגע יש לי שתי מערכות הפעלה ואני מעוניין להסיר אחת מהם ,מישהו יודע איך עושים זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב WIN XP SP3.אני יודע שאי אפשר לעשות שידרוג לווינ7 ולכן שאלתי היא האם אני יכול לקחת את תיקיית הווינדוס(תיקיה C)לבצע אך ורק עליה פורמט בזמן התקנת הווינ7 ושאר המידע בתיקיות האחרות לא יפגע ואוכל להשתמש בשאר התיקיות כרגיל לאחר התקנת ווינ7? האם זו אותה מערכת קבצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרה דחופה - יש לי תקלה בקובץ שמאוד מאוד חשוב לי. בטעות מחקתי קובץ והוא הגיע לסל מיחזור. עשיתי RESTORE והוא החזיר לי את הקובץ אבל כקובץ MDI והוא פותח לי אותו ע"י IMAGE FILE. אני חייב עזרה - איך אני מחזיר את הקובץ להיות וורד??? ניסיתי לשנות את שם הקובץ ואת הסיומת וזה לא עזר. הוא פתח לי את הקובץ בוורד אבל עם אלף עמודים ובג'יבריש. תודה למי שיודע לעזור...
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800MH 128 ומותקן בו WIN XP PRO כמו כן יש לי חיבור מהיר לאינטרנט הכל עבד טוב ויפה עד שלפני כמה זמן המחשב פשוט התעייף והחל לעבוד פשוט לאט. ניסיתי כל דרך שאני מכיר כדי להחזיר אותו למצבו הקודם אך שום דבר לא עזר. בין היתר ניסיתי לפנות מקום בהארד דיסק (שגם ככה היה חצי ריק), ניסיתי DEFRAG, הורדתי את איכות הגרפיקה, את נקודות השחזור וכמעט כל הגדרה שיש בלוח הבקרה, הדבר היחיד שנראה לי שעוזר זה שינוי הכמות המקצבת לקובצי ההעברה כרגע העמדתי את זה על 1GB!!! שמעתי שזו תופעה מוכרת ב-XP, שלאחר כמה זמן בעקבות עידכונים וריבוי תוכנות מערכת ההפעלה פשוט מאטה את הקצב,האם זה נכון? האם למישהו יש רעיון נוסף לאיך אפשר לפתור את הבעיה? האין מנוס מלפרמט את המחשב,ואם כן האם אולי כדאי ל…
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם מאיזה שהיא סיבה WIN 7 החליטה שאין לי גישה או הרשאה לשום קובץ אפילו לא לשנות את השעה בשעון למרות שאני מוגדר כמנהל מופיעה לי הודעה הזאת קובץ מצורף האם יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה למצב תקין או שאצטרך להתקין אותה מחדש תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי כרגע vista 32-bit ו xp-32 bit מותקנים על המחשב.... המפרט שלי בצד.... בxp וואלה אני לא משתמש... כדאי לעבור ל64-bit?איך זה עם מישחקים?הביצועים יותר טובים או פחות? תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן. יש לי דיסק של וינדוס 2000 שאני רוצה להתקין. השפה שלו היא אנגלית ושאלתי היא: האם כדי לעבוד בעברית אני חייב ווינדוס בעברית (כמו ב-98) ? או שיש תמיכה בעברית גם להתקנה באנגלית (כמו XP ) ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להעלות תוכנית מסוימת כשאני עושה LOG ON עם משתמש אחד, אך כשמשתמש אחר גם עושה LOG ON (עם FAST SWITCHING) אותה תוכנית לא תעלה שוב פעם (ב- STARTUP) ותרוץ תחת המשתמש השני. כלומר, אני מחפש פרוצדורה שתוודא שהתוכנית תרוץ רק פעם אחת, תחת משתמש כלשהוא. אולי אפשר לסדר זאת ב- GROUP POLICY אך אני לא יודע כ"כ איך לעבוד עם זה .
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
טוב הורדתי קראק לאיזו תוכנה זה היה בדיוק אחרי התקנה של ווינדוס ככה שלא היה לי עוד אנטי וירוס.. והקובץ פשוט נכנס לי לקבצי הפעלה שפועלים עם המחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן לו הוראה להתכבות ככה שאני אפילו לא רואה את שולחן העבודה שלי.. פעם קראתי על זה משהו והבנתי שאפשר איכשהו במצב דוס למחוק איזה קובץ ולשנות משהו כשאתה במצב דוס.. תוכלו להנחות אותי מה כמה איך למה..תודה..
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כשאני עושה דאבל קליק על תיקיה במקום להפתח, עולה לי חלון החיפוש של WINDOWS. שמתי לב כשאני עושה כפתור ימני, אז רשום לי-Find,Open,Explore כלומר החיפוש הוא הראשון ולא הפתיחה. יש למשהו מושג איך ולמה???
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קראתי את הבקורת שיש באתר הראשי על הMedia Center של Vista. ושם נראה שלפי המיקוד וינדוס נתנה למשתמש את האפשרות לבחור את שירות הTV GUIDE של YES. קישור: http://hwzone.co.il/articles/vista_mce/ עמוד 5 ו-6. עכשיו אני משתמש ב-XP + Media Center 2005 עם כל העדכונים. הגדרתי בכל מקום שמצאתי בוינדוס וגם בMC את ארץ ישראל כמקום שבו אני נמצא, וכשאני מנסה להפעיל את מדריך השידורים, הוא מראה לי הודעה שאין שירות כזה אשר זמין במקום בו אני גר. ניסיתי כל מיני מספרי מיקוד ושום דבר לא עבד. אני כ"כ רוצה להפעיל את האפשרות הזו! האם הדבר אפשר בMC 2005 או שזה דורש ממני להשתדרג לVISTA? משהו שאני לא ממש מעוניין בו בלשון המעטה. אודה למי שיענה תשובות לעיניין עם רעיונות לפתרון הבעיה. *ועוד שאלה כדרך אגב. …
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
השבוע החלפתי R דיסק והתקנתי ויסטה ואני לא מרוצה . שרציתי לחזור לXP ניסתי לעשות בוט לדיסק והוא לא עולה (אומר שקובץ מסויים חסר) ניסתי לעשות התקנה מהוינדוס עצמו והוא מעלה את הדיסק ,מעלה את החלון של "מה ברצונך לעשות "אבל האפשרות של התקן את הוינדוס היא לא ניתנת ללחיצה . ניסתי את זה עם כמה דיסקים ובאץ אחד מהם זה לא עובד, (בדקתי במחשב אחר וזה כן מאפשר את הלחיצה .) מה אפשר לעשות כדי להתקין את הXP ?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי אפשרות בGROUP POLICY למנוע ממשתמש מוקשח למחוק\לערוך\להוסיף קבצים או סתם קיצור דרך מהשולחן עבודה... יש למישהו מושג איפה זה קיים אם בכלל? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
קארתי ואני יודע שרשום כבר די הרבה מידע בפורום זה על ההבדלים בין ntfs ל- fat32 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק בנפח 120 גיגה. האם כדי לי לפצל אותו למספר דריברים (c:, d:) או להשאיר אותו בתור חתיכה אחת גדולה? ואם כן לפצל אולי כדי לעשות c להתקנה של הווינדוס בתור fat32 ואת ה-d לעשות ntfs ואם אני מתכוון לפצל ולשים רק את הווינדוס על כונן c אז באיזה יחס לפצל את הכוננים?? תודה ומקוה שהבנתם משהו מכל הבאלגן שרשמתי כאן!
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1.הווינדוס אומר לי שאין לי הרשאת מנהל ושאני נכנס לתמונה של השם שלי זה אומר שאני כן מנהל 2.שאני נמצא בהורדה ישירה ולוחץ על "להוריד קובץ" כל החלון נעצר לי ואני צריך לצאת למנהל יישומיים כדי להוציא אותו 3.לפעמיים המחשב מאתחל לי בלי שום סיבה החלונות ( של הכונן או האינטרנט או סתם של התייקיה) מהבהב לכמה שניות ואז מאתחל את עצמו תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
-
האם אפשר להתקין WIN 7 יחד עם WIN XP המותקנת כבר ב-C? אם כן, איך עושים זאת ועל מה עלי להיזהר או להכין מראש מלבד גיבוי של המערכת הקיימת? תודה
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כלומר אם קונים מחשבים מארה"ב עם גרסה אמריקאית של Win7 Home האם בארץ אוכל רק לכתוב ולקרוא עברית? אני יודע ב100% שבגירסת הProffesional זה אפשרי. 10x ליודעי דבר
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
Win 7 Pro. יש לי IP קבוע. מה אני עושה כדי להגדיר את שולחן העבודה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-