עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מדובר בקובץ WEBEXCL שנוצר כל פעם עם פתיחת INTERNET EXPLORER. הקובץ השני הוא DXVIA נקודה משהו שנוצר בתיקייה שנפתח בה קובץ וידאו כלשהו. מה זה? ;D

2. Started by IlanF,

אז כמו שהכותרת אומרת, ויסטה יוצא לי מסטנדביי כשאני מזיז את העכבר. אני רוצה לבטל את ה"אפשרות" הזאת.. אני רוצה שיצא מסטנדביי רק כשאני לוחץ על המקלדת.. איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by zohare62,

יש לי מחשב פנטיום 3 יש 2 בעיות בעיה ראשונה אני מנסה להיכנס לסיסטם ריסטור עולה המסך של התאריך ריסטור ללא שום תאריך מסך ריק לגמרי (במסך הקטן שיש בו תאריכים של ריסטור) בעיה שניה כשאני נכנס לאינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה internet explorer has encortered a problem and need to close כשאני פותח את ההודעה כתוב לי שתקיה בתקיות הזמניות כלולה בתקלה. מחקתי את כל התקיות והקבצים מהtemp .לא עוזר התקנתי את החלונות מחדש (התקנה ופירמוט מלא)לא עוזר. החלפתי זיכרון הרד דיסק כרטיס רשת כרטיס מסך לא עוזר . ניסיתי דפדפן אחר לא עוזר גם החדש נסגר אבל לוקח יותר זמן להיסגר. אני חושב שאולי הלוח אם הלך נראה לי שזה בעית חומרה כי את אותו דיסק xp שהתקנתי למחשב שלי התקנתי למחשב של אבא שלי שהוא הבעיתי (הפנ…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

I saw couple weaks ago that the P2P can get imroved by changing some value from 30 to 50 or something like that. Can someone please explaine me how does it works? and where can i get it?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by BeN-T,

אחרי שהחלטתי ללכת על ווינדוס xp יש לי כמה שאלות. יש לי 4 גיגה זכרון והבנתי שאני ינצל 3 -3.5 מהזכרון.והבנתי שיש איזה דרך או דרך עדכון או בביוס שזה יזהה את ה-4 גיגה.?! האם זה נכון?ואם יש קישור לזה אני יודה מאוד. או-האם יש דרך לעלות את ה-32 ביט ל-64 ביט ? וראיתי באינטרנט שהווינדוס xp 32 bit לא יתאים לי לכרטיס מסך -HD4870 האם זה נכון או סתם שטות? המפרט: Q6600 EP45DS3 HD4870 4 GB תודה לעוזרים והמשך יום טוב. בן.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  6. יש לי במחשב 512 RAM אבל בC..יש רק 4 ג'יגה D יש 30 ג'יגה פנוי ...ו F שזה הגיבוי שכמעט אף פעם לא בשימוש יש 40 ג'יגה פנוי השאלה שלי כמה זכרון לשים לווינדוס ...או לתת לווינדוס לנהל לבד והיכן לשים את הקובץ זכרון וירטואלי ? ב C ? (שיש פנוי רק ג'יגה) או ב D או F ? האם זה חייב להיות ב C ? או שמומלץ לשים אותו איפה שיש יותר מקום גם אם זה ה-ר-ד-י-ס-ק א-ח-ר ?...

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  7. Started by Dante_9,

המחשב עולה בלי אף תוכנה איתו, עשיתי Windows Update בשלב כלשהו אני לא מאמין שזה קשור, לחצי כפתור ימני על סתם ספרייה על ה- Desktop ואז ישר קופץ חלון ה- Error של Windows (אתם יודעים זה עם ה- Dont send ו- send report) סתם ככה. אני לוחץ dont send ואז ה- Desktop מתאתחל והבעיה נגמרת. אני משתמש ב- XP PRO SP1 ורוצה להגיע למצב שאיך שה- Desktop עולה אני יכול ללחוץ על כפתור ימני על סיפרייה והכל יהיה תקין.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by MagnuM_47,

כשאני מחובר לאינטרנט אז תמיד קופצות לי ההודעות מסנג'ר האלו מישו יודע אולי איך להעיף את זה שזה לא יקפוץ לי יותר תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by IG,

אני יודע שיש טבלה של כל הודעת שגיעה במסך הכחול (אלה עם המספר, הרבה אפסים, איקסים וכו...) כל מספר ותוספת של אות ליידו מציינת שגיעה אחרת, ואני רוצה לדעת מה בדיוק השגיעה. אני חושד שאחד הOCים אחראי לה, אבל אני רוצה לדעת בדיוק איזה... תודה.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  10. כל פתיחת חלון או אתר אחר ניפתח בקטן איך מחזירים שיפתח בגודל המסך ?

11. Started by avidan28,

שלום.יש לי זיכרונות מתוקים ממשחקי קומודור 64 ומצאתי אותם. אבל אין לי את המחשב עצמו.מישהו יודע איפה אפשר למצוא אמולטור שיכול להריץ מצחקים ישנים על מחשב חדש ועוד ממערכת הפעלה שונה לגמרי שאינה דוס או NTFS.כי קומודור 64 זה לא משהו שאפשר ללכת לקנות היום בחנות....

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  12. אני מחפש אתרים עם מאגרי צלילים יפים לפעולות של הוינדוס בעיקר לצליל שעימו עולה וניכבה המחשב..... אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  13. ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. העלתי לינוקס מדיסק בשביל לשמור את המידע ולא הייתה שום בעיה. שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") מישהו יכול לנסות לעזור באיבחון הבעיה?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by __MIKO__,

בכל פעם שאני מכבה את המחשב אני מקבל את ההודעה הנ"ל :winnet.exe .....because the program is shutting down (או משהו דומה. אני לא מספיק לקורא כי המחשב נכבה) יש למשיהו רעיון מה זו הבעיה ואיך ליפתור אותה? OS-XP celeron 700 320 ram

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  15. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי מחיצה אחת גדולה של NTFS שב-Properties שלה יש סימון ב-Checkbox הבא: Allow Indexing Service to index this disk for fast file searching מה בדיוק האפשרות הזו עושה? האם יש לזה חסרונות? האם כדאי לבטל את האפשרות הזו?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by yigal33,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני נכנסתי להגדרת השפה בלשונית מתקדם שאני מנסה לבחור שם את העברית הוא רושם לי setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator מישהו יודע מה הבעיה מה צריך לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי קבלתי מהעבודה מחשב עם וינדוס הום 64 פרמיום עם עברית. האם יש דרך שאני יכול לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? תודנ

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by postup,

שלם לכולם. בעיה מוזרה ומציקה שהתעוררה אצלי לאחרונה במחשב - בתיקיית השירים שלי,התצוגה הפסיקה לאחרונה להראות את הפרטים של קבצי האודיו כגון: bitrate, title artist וכדומה. הפרטים היחידים שווינדוס עדיין מראה הם שם הקובץ משקלו והתאריך בו נוצר הקובץ, זה נראה כך: כמו שאתם יכולים לראות שם הקובץ משקלו ותאריך היווצרותו מופיעים בסדר, אבל שאר הפרטים פשוט נעלמו. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת או יודע איך ניתן לפתור אותה? :s05: אודה לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

שלום.. יש לי גרסת Windows שהיא ישנה ואני לא יכול להתקין את SP1 וגם את SP2 ... האם אפשר בדרך כלשהי לעדכן את הגרסה של ה-Windows? חוץ מלהתקין מחדש Windows עם גרסה חדשה...

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by eladbu,

מהם הפונטים שמוגדרים בברית מחדל באקפלורר!

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. כשהתקנתי את הWIN2000 במחשב נאלצתי להפסיק בשלב מסויים התחלתי להתקיון שוב הפעם עד הסוף אבל מה שההתקנה הראשונה יצרה לי זה תפריט בחירה של מערכת הפעלה (כביכול מותקנות לי 2 מערכות הפעלה, שתיהן WIN2000) איך אני מסיר את המערכת שלא השולמה?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by imac,

אני יכול לכתוב עברית לקרוא עברית אבל נגיד ב-iMesh או ב-Kazaa אני לא יכול לכתוב עברית... וכן כל ה-Hebrew מסומנים ב-Regional and Language Options ... משהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. בנוסף חלק מהכותרות מופיעות בגופן אחר, לא "מוחלק" ומודגש. כרטיס מסך GeForce 8400GS עם דרייבר 178.13 ברזולוציה 1152X864 אבל גם בדרייברים ישנים יותר וברזולוציות אחרות זה מופיע. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  24. יש לי במחשב דיסק עם שני מחיצות: C ו-D. איך אפשר לבצע בדיקת שגיאות בשני המחיצות בפעולה אחת (כלומר ש-CHKDSK יבדוק את C ואחר כך את D באופן אוטומטי במהלך אחד, מבלי שאצטרך לחכות עד שהוא יסיים בדיקה של C ולהפעיל ידנית בדיקה של D בנפרד) דרך חלונות 7 ללא צורך להפעיל ידנית את CHKDSK כל פעם על מחיצה אחרת?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by gilp123,

שלום, אני רוצה לעשות קובץגיבוי למערכת הפעלה שלי על דיסק קשיח נייד, במידה ותהרס לי מערכת ההפעלה או הדיסק הקשיח הבמחשב שלא אצטרך להתקין מחדש את המערכת הפעלה מתהחלה. הדגש הוא שאני לא רוצה לצרוב את זה על דיסק אלא ישר מהדיסק הקשיח הנייד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, גיל

• 4 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.