Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
יש לי ויסטה מותקנת על המחשב ואני רוצה להתקין במחיצה השניה XP זה אפשרי זה יעבוד בסדר ביחד..!!?????
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום חברים איך אני מתקין שני מע הפעלה יחד על דיסק אחד ויסטה וXP יחד ? PM8 לא מאפשר הוא נותן לבחור את מע ההפעלה כמו 98 95 2000 NT ניסיתי את שני הדרכים ולא הצלחתי התקנתי את ויסטה ובכלל PM8 לא מצליח להתקין עליו אי תאימות מישהו ניסה ? מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס home-e בחיבוי המחשב ולפעמים בהפעלה המחשב מבקש לסגור את דלת כונן A ב"מחשב שלי" הוא מראה כאילו קיים כונן כזה מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
פירמטתי את ה-Windows XP שלי והכל עובד תקין חוץ מהאינטרנט, נתחיל בזה ששתי המחשבים הקטנים האלה שאמורים להופיע ב-System Try, בכלל לא מופיעים. בכניסה לאקספלורר הוא שואל אותי אם להתחבר או להמשיך לעבוד Offline, אנילוחץ להתחבר ואז הוא אומר שאי-אפשר, ניתן רק לעבוד Offline. אם זה עוזר או משנה, יש לי רשת ביתית וכל שאר המחשבים מחוברים לאינטרנט והכל עובד, איך אני מגדיר את הגדרות האינטרנט והרשת מחדש? תודה רבה לעזרים!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
איך מחזירים הייתי בטוח ש SFC יעזור , אבל לא עזר עזרה...
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
איזה כרטיסי TV הוא יודע לעבוד איתם ואיזה כרטיסים את ממליצים ויש תוכנה של לוח מישדרים מה שם התוכנה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים פה שכבר משתמשים בחלונות VISTA, לגבי דברים כמו יציבות, אבטחה, מהירות, זמני BOOT וכיבוי, גלישה ברשת, מהירות בעבודה עם עבודות משרדיות כמו OFFIC ובעבודות עם משחקים. הבדלי ביצועים מול XP או חלונות 2000 ניצול משאבי מערכת ועוד יש USERS שיכולים בבקשה להעלות ביקורות מקיפות על המוצר? ???
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התקנתי WINDOWS XP PRO מחדש ופתאום לפני כמה ימים התעוררה אצלי בעיה. כאשר אני עושה הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה: disk boot failure insert system disk and press enter אם אני מכניס לכונן הCD את הדיסק של WINDOWS - המחשב עולה ללא בעיה ואני יכול לעבוד כרגיל. ניסיתי לבצע תיקון לBOOT ע"י הפקודה FIXBOOT דרך קונסול התיקון של WINDOWS - אבל זה לא עזר. ניסיתי אפילו לתקן את הMBR ע"י FIXMBR אבל זה לא עזר. הHD מוגדר כמו שצריך ומופיע בביוס, אין דיסקים בכונן ההגדרה בביוס של סדר הBOOT מופיע כמו שצריך (קודם CD ואז HD - אבל גם כאשר הפכתי את זה זה לא פתר את הבעיה). המחיצה של הHD מוגדרת כאקטיבית. ניסיתי אפילו התקנת תיקון של הWINDOWS - אבל זה לא עזר.... יש למישהו רעיונות? תוד…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, כנראה יש לי איזה פירצה או וירוס שה-kyebord (מקלדת) שלי רושמת לבד כל מינה שטויות ולוחצת על כפתורים אני חייב עזרה דחוף מה לעשות.. עשיתי סקירה באנטיוירוס NOD32 ו-trojan remover וזה לא מצא כלום. חייב עזרה דחוף! , אני לא יכול לעשות כלום במחשב. המקלדת לא מחוברת ולא קשורה בכלל..חייב עזרה !
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס XP פרופשיונל. יום בהיר אחד הוא הפסיק לעלות ובמקום זאת הוא מודיע לי שיש לי קובץ פגום ושעליי להכניס את הדיסק של הווינדוס ומשםלהכנס לREPAIR ולתקן את הקובץ. הקובץ הוא: system32/DRIVERS/pci.sys עכשיו כשאני מכניס את הדיסק ונכנס לREPAIR אני מקבל חלון דוס שחור שאין לי מושג מה לכתוב בו על מנת לתקן את הקובץ. (כשאני כותב פשוט את שם ומיקום הקובץ אני מקבל הודעה שזו פקודה לא חוקית). כיצד מתקנים אותו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים על המחשב: הראשון - מחולק ל-2 מחיצות,באחת מהן מותקן XP השני-מחולק לשני מחיצות,באחת מהן (שהייתה ריקה לחלוטין) התקנתי ווינדוס 7 (מבלי למחוק את ה XP ) כשהפעלתי את המחשב הייתה לי האפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ,ושנייהן עבדו. לאחר מכן,רציתי להסיר את ווינדוס 7 והפעלתי את המחשב דרך ה-XP ופשוט עשיתי פורמט למחיצה שהייתה מותקנת עלייה ווינדוס 7 (לא היה עלייה שום דבר אחר). ועכשיו,למרות שהמחיצה שווינדוס 7 הותקן עלייה ריקה (אפילו מחקתי ויצרתי אותה מחדש) עדיין מופיע לי המסך שמבקש ממני לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ (ומן הסתם לא ניתן להריץ את 7,הווינדוס בכלל לא עולה), אני משתמש עכשיו ב-XP. איך אפשר להעלים את המסך בהדלקת המחשב ? ווינדוס 7 מסומן כברירת מחדל,צריך לה…
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הקובץ הנ"ל לא נמצא אצלי בתיקיות ולכן אני לא יכול לפתוח MMC עכשיו שהורדתי אותו.. איפה אני "מתמיע"(באיזה תקיות ) אותו במערכת ככה שהSERVISE,MMC וכו'.. כדי שיעבוד לי ?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן. נכנסתי למאמר פה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=91&a=54882&c=6099&sc=0&ssc=0 ועשיתי מה שכתוב שם וזה באמת הפך לי את העיצוב ל 98. ניסיתי ללחוץ מקש ימני על הערכות נושא להחליף חזרה ל XP ואין שם את האפשרות הזאתי! מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? זה דחוף... תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים חדשים שאני רוצה להתקין עליהם WIN7 (שאני מתכוון לקנות כמובן). האם אני צריך לקנות שני עותקים, או שניתן להתקין עותק אחד פעמיים?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש דרך לקבל את לשונית השיתוף במאפיני תקיה כמו בווינדוס עם דומיין גם שהוא לא מחובר לדומיין? לדוגמה בתמונה שצרפתי XP לא בדומיין 2003 הוא ה DC (אז מן הסתם הוא דומיין) האם אפשר לעשות את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני מקבל את ההודעה הנ"ל כאשר אני מנסה לגשת אל כונן שמחובר בUSB. אתמול ביצעתי פירמוט למחשב וגם לאחר הפירמוט הבעייה עדיין מופיעה. ניסתי לסרוק את המחשב מוירוסים דרך קספרסקי - לא מצא כלום. ניסתי לסרוק את המחשב בSAFE MODE ע"י Flash_Disinfector - לא פתר את הבעיה. ניסתי לפעול על פי זה: תפעיל את המחשב ב safe mode תעשה start>run>regedit ואנטר זה יפתח לך את עורך הרישום תהיה מאוד זהיר שם מהלך לא נכון יכול לשבש את הווינדוס למעלה בעורך הרישום יש edit או עריכה בעברית ואז חיפוש או find באנגלית תקיש שם boot.com ואז תקיש על חפש את הבא או find next באנגלית עכשיו כל פעם שהוא מוצא מפתח אתה מוחק את המפתח (הערכים שאתה מחפש שם הם בעצם מפתחות רישום בגלל זה אני קורא לזה…
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה בהתחלה היה לי במחשב יוזר אחד עד שיום אחד הוא פשוט נתקע. אין אפשרות לעלות אותו. כאשר המחשב עולה הוא פשוט נתקע. אני רואה את הרקע. אתהאייקונים על השולחן העבודה ופה זה נגמר. פס ההתחל לא עולה והמחשב לא מגניב. העלתי את המחשב במצב בטוח דרך היוזר אדמיניסטור ופתחתי יוזר חדש. שם הכל עבד פיקס עד היום שהתופעה הגיעה גם לשם. הפתרון הוא שוב לפתור יוזר חדר. אבל זה לא פתרון נורמאלי...מישהו יכול להגיד לי למה הבעיה נוצרת מההתחלה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום. אני רואה את כל התמונות מהמערכת חלונות 8 החדשה של מיקרוסופט והממשק בנוי בצורת אריחים שלטאבלטים ומסכי מגע זה רעיון מצוין אבל למחשב שולחני עם מקלדת ועכבר יותר נוח הממשק הישן והרגיל (לדעתי לפחות) או שווינדוס 8 לא מיועדת בכלל למחשבים שולחנים?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי Windows7 Ultimate. בSounds יש את כל הקולות חוץ מהפתיחה כשמפעילים את המערכת הפעלה. האם יש דרך נוספת להעלים את הקול המעצבן הזה? או שדבר יותר פשוט: אפשר לעשות mute לכל הsound כל פעם שאני מפעיל את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי קבלתי מהעבודה מחשב עם וינדוס הום 64 פרמיום עם עברית. האם יש דרך שאני יכול לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? תודנ
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
במשרדים של החברה שאני עובד בה יש חסימה על הורדת פלאש לדפדפנים, גם בכרום לא עובד הפלאש. אני יודע שיש אפשרות לעשות עריכה ברגסטרי על מנת לאפשר התקנה של פלאש, אם מישהו יוכל להדריך אותי זנ מאוד יוכל לעזור
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
הקרדיט מגיע למר גרין מהפורומים של טכנו http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?p=43608#43608 תזכרו ההתקנה אל אחריותכם בלבד! לנוחיותכם העלתי את התיקון לשרת ישראלי מהיר: http://planet.nana.co.il/zvib3/Hotfix/Q815411%5FWXP%5FSP2%5Fx86%5FENU%2Eexe תהנו!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ככה , מי שראה את התראד' הקודם שלי יודע, ומי שלא...אני מפרמט. THATS ALL U NEED TO KNOW בכל מקרה , אני רוצה לעשות את כל הדיסק מחיצה....עליה XP , ועוד מחיצה לזיכרון וירטואלי. עכשיו , המחשב שלי די ישן ככה שהמשחקים...אני מריץ אותם כרגע על 98 וכל השאר על XP. אבל אני עכשיו יעבור סופית ל-XP.....בקיצר אני מתלבט אם לפתוח כאילו עוד USER והוא יהיה בלי שום תוכנות מיותרות , ובלי הצבעים של האקס פי ככה שיתפוס כמה שפחות זיכרון , או לשים את המשחקים על אותו חשבון ראשי עם הגוונים והצבעים והכל (איטי יותר). זאת השאלה הראשונה...השנייה היא , איפה כדאי לי לשים את הזכירון הוירטואלי : 1) מחיצה בתחילת הדיסק 2)מחיצה בסוף הדיסק 3)לשים אותו על אותה מחיצה אחת גדולה שתופסת את כל הדיסק לדעתי הכי כדאי מחיצ…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-