עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by injection,

שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המחשב שלי... לפני כשבועיים נאלצתי לפרמט את המחשב בגלל בעיה כלשהי, עכשיו פירמטתי עם דיסק של ווינדוס את 2 הכוננים(Dו-C), אך משום מה לאחר יממה הוא העלה לי את מד הזמן שיש את הריבועים הכחולים האלה ורשום Windows XP וכמובן אז הוא אמור לעלות את הווינדוס, אך לי משום מה, פשוט עושה ריסט למחשב כאילו שהווינדוס שלי אינו קיים עוד, כאילו נמחק. טוב חשבתי שהבעיה היא אולי בדיסק מפני שניסיתי עוד פעם 1 לפרמט וקרה לי את אותה הבעיה, הורדתי את הדיסק החדש של הווינדוס של חודש אוגוסט, פירמטתי, עשיתי את כל מה שצריך, ושוב הבעיה הופיעה לאחר יממה... אני בא בצהריים, מדליק את המחשב, הוא שוב מראה לי את מד הזמן הזה, אך לא מעלה לי את הווינדוס אלא עושה ריסט למחשב... מה הבעיה א…

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  2. מישהו מכיר חבילת עדכונים ל WINDOWS2000 בדומה לחבילה של RyanVM-Pack ? תודה... עוד שאלה: איך אפשר לדעת איזה גירסת התקנה יש ברשותי OEM או RETAIL? תודה

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by Guy King,

יש לי שני מחשבים חדשים שאני רוצה להתקין עליהם WIN7 (שאני מתכוון לקנות כמובן). האם אני צריך לקנות שני עותקים, או שניתן להתקין עותק אחד פעמיים?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  4. Started by iveco,

כבר מעל חודשיים שהמקלדת של גוגל בחיפוש לא מגיבה אני לוחץ על אותיות ולא קורה כלום לא יודע מה לעשות עם זה ? ניסיתי כמה דפדפנים ובכולם זה לא עובד ! חייב מקלדת פיזית !! גם במחשב של אחי שלי זה לא עובד מעניין למה

5. Started by __MIKO__,

בכל פעם שאני מנסה לרשום כתובת ב adress bar האקספלורר אינו מגיב. כאשר אני לוחץ על ה favorites , האקספלורר נתקע. ריסטרט למחשב מסדר את זה מדי פעם. הרצתי סריקת וירוסים ומצאתי וירוס בשם welcia אך הורדתי אותו ןסרקתי שוב והוא אינו שם ועדיין יש לי את הבעיה הזו. אגב, כאשר אני לוחץ על לינקים בדף רשת אין את הבעיה. כמו כן כאשר אני פותח עמוד דרך מקש ה "GO" במקלדת- אין בעיה. ( ווינדוס XP ) יש למישהו מושג ממה זה נגרם ואיך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by yanivd28,

היי .אתמול קניתי נתב רשת, ורק חיברתי אותו. הייתי מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים, ולהדפיס. האם יש מדריך מפורט שאוכל להיעזר בו לווינדוס 7 ול xp?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. Started by 7th-warrioR,

My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i play Counter-Strike or Championship Manger or see movies תעזרו בבבקשה :[

8. Started by DUDEnamE,

התקנתי sliverlight בדקתי אותו דרך האתר והוא עובד אבל כשאני פותח אתרים כגון www.freestockcharts.com הוא נטען ונתקע , בכל דפדפן אפשרי[כולל אקספלרור] , מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  9. איך מבטלים את העדכון האוטומטי של ווינדוס?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  10. אני שואל בשביל מישהו: מישהו מחק קובץ מאוד מרכזי בווינדוס (XP) ועכשיו הווינדוס מסרב לעלות וגם בסייף מוד הוא לא עולה. כאשר הוא מנסה להתקין את הווינדוס, לפרמט או להפעיל את מערכת הריפייר הוא לא מצליח. כאשר הוא מגיע למסך הריפייר יש לו את הווינדוס שדרוש תיקון אך הוא לא יכול לבחור בו אלא האופציה היחידה היא יציאה. מה אפשר לעשות במצב כזה? :-[

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by bora-aa,

שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב החדש מSKY-PC , בזמן התקנה WINDOWS 7 64 BIT,הגעתי לחלון של המחיצות. חילקתי ל2. 125 GB וכל השאר במחיצה אחרת (850GB ),בחרתי להתקין את הWINDOWS 7 על 125 GB . אחרי סיום התקנה ,שלחמצתי על מחשב שלי לא ראיתי את הכונן השני עם 850 GB. מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  12. היה לי XP מותקן בכונן C בנוסף התקנתי את הVISTA בכונן אחר שהייתי מפעיל מחדש את המחשב היה לי אופציה בין לבחור את הוויסטה לבין לבחור מערכת הפעלה ישנה יותר (XP) הכל עבד כמו שצריך שתי המערכות עלו בסדר בלי בעיות עד שהייתי צריך להתקין מחדש את הXP שעל כונן C וכמובן במהלך ההתקנה פירמטתי אותו לחלוטין (את כונן c) ומאז המחשב עולה אוטומטית עם הXP ולא מעלה לי את הDual Boot שבו אני יכול לבחור בין הוויסטה לXP ועכשיו אני לא יכול להכנס אל הויסטה בכלל כנראה היו כמה קבצים על הroot של C שמהם הוא מעלה את הדואל-בוט והם נמחקו בפרמוט... לפי הבנתי לא מדובר בקובץ boot.ini אלה בקבצים אחרים שהוויסטה משתמש בהם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם ואין אני משחזר את הDual-boot ? תודה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  13. Started by puuma,

שלום אני צריך עזרה בפענוח הקובץ.. המחשב מאתחל את עצמו מחדש ואני לא יודע מה הבעייה תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  14. אני חושב שהנושא של הTOPIC מסביר את עצמו, אם היום הייתם בונים מחשבים חדש מה הייתם שמים כדי לספק את הדרישות של חלונות VISTA בצורה הטובה ביותר? מה לפי דעתכם המומלץ ביותר? (בטווח מחירים סביר), מהו הטוב ביותר? ומהו המינמלי בהנחה שיש מחשב ישן ורק משדרגים אותו על מנת שחלונות VISTA תפעל? (לא רק תעלה, אלא גם תהיה שימושית) ???

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by dids22,

אז ככה: הפס הכחול מסתובב הרבה יותר מהמצב הרגיל ואחרי איזה דקה-שתיים הפס הכחול נתקע ואחרי דקה יש ריסטרט במצב בטוח הווינדוס עולה יש למשהו מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by IlanF,

אז כמו שהכותרת אומרת, ויסטה יוצא לי מסטנדביי כשאני מזיז את העכבר. אני רוצה לבטל את ה"אפשרות" הזאת.. אני רוצה שיצא מסטנדביי רק כשאני לוחץ על המקלדת.. איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  17. הלו לכם, יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט וכמובן אני מתכוון להשתדרג לווינדוס 7, ועל זה אני צריך לשלם כי לא קיבלתי את חבילת השידרוג, איזה באסה. אני יכול בעזרת תשלום מסויים להשיג את חבילת השידרוגים דרך האתר של מיקרוסופט או משהו? בכ"מ עם הויסטה התקנתי תוכנת אנטי וירוס Eset nod32 שהגיע עם דיסק להתקנה חד פעמית ואת כל התוכנות של אופיס בדיסק אחד וגם כן להתקנה חד פעמית. (ההגנות האלה של הדיסקים מעצבנים!) עכשיו, עם שידרוג הווינדוס זה יעלה הרבה כסף ואין לי עוד כסף לקנות עכשיו ווינדוס ואופיס חדשים, אם אני מחליט לשדרג את הווינדוס אני יכול גם להעביר את הוינדוס והאופיס מבלי שעכשיו יגידו לי "אי אפשר להתקין יותר"? בנוסף לכך, כשהיה לי מחשב ישן וXP הייתי מפרמט פעם בכמה זמן אז אני די יודע להתקין …

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by nimrodim,

כיצד ניתן היום לעדכן את WINDOWS 98 HEBREW ENABLED? לא ניתן יותר לעשות עידכון אוטומטי באתר של MICROSOFT?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  19. יש לי בעיה מציקה מאוד, אני רוצה לחבר עכשיו 3 הארדיסקים של 250 ולבצע RAID עליהם, חוץ מזה קיימים אצלי עוד 2 של 250 ואחד של 160 שאותם אני רוצה להשאיר כמו שהם.. למעשה - פשוט... אבל לא עם WIN7, כמובן שברגע שאני מעביר את הבקר של הICH10R למצב RAID הזיהוי שלו במערכת ההפעלה משתנה.. אז עם XP אפשר פשוט לעשות REPAIR פשוט כאשר טענת את הדרייברים של הבקר RAID בתחילת ההתקנה על ידי לחיצה על F6 ואז REPAIR רגיל שלוקח חצי שעה והXP נשאר בידיוק כמו שהוא היה לפני שהעברנו למצב RAID בביוס. אבל לא עם WIN7... בWIN7 שנכנסים למצב RAID הוא מזהה את הבוט, אבל לא עולה.. אז נכון - אין לו את הדרייברים של הבקר כי המערכת הותקנה כרגיל ולא במצב RAID.. אז צריך לטעון לו דרייברים של הRAID בהתקנה... אז ניסיתי לעשו…

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by alons126,

אמרו לי שיש תקלה נדירה שמופיעה לפעמים במהלך השידרוג ל7 מדיסק שידרוג שעוצרת את השידרוג ודופקת את המחשב 1) זה נכון מה ששמעתי? 2) אם כן אז מה הסיכוי שיקרה דבר כזה? (לפחות הערכה אם אפשר) 3) יש עוד בעיות ותקלות שיכולות לקרות במהלך השידרוג? 4) מה לעשות במקרה ומופיעה לי התקלה הזאת או תקלה כזאת?

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by udi,

שלום לכולם מאיזה שהיא סיבה WIN 7 החליטה שאין לי גישה או הרשאה לשום קובץ אפילו לא לשנות את השעה בשעון למרות שאני מוגדר כמנהל מופיעה לי הודעה הזאת קובץ מצורף האם יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה למצב תקין או שאצטרך להתקין אותה מחדש תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by natan805,

הצלחתי להתקין הכל אבל כשאני בא להדפיס זה לא נותן לי ולעומת xp שהכל עבד כמו שצריך. יש למישהו מושג למה זה לא עובד?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by naor-007,

לי דיסק און קי של 16 ג'יגה, אם אני אשתמש בו כרדי בוסט מה זה יעשה? יהיה שיפור בביצועים? שיפור במשהו? משחקים? יש לי מעבד 64 ו4גיגה זיכרון פנימי.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  24. בעת לחיצה על ALT+CTRL+DEL במקום להיכנס למנהל המשימות מופיעה הודעה: "task manager has been disabled by your administrator". העבודה היא תחת חשבון מנהל, בדיקת וירוסים מתבצעת כעת. האם קיים איזשהו SERVICE שאחראי לזה ומשותק כרגע, או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? תודה.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by Dr. Evil,

תודה.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים