עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הגיע לידי מחשב מחברה מסויימת וכשניסיתי להתקין עליו WINDOWS XP PRO באמצע ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול. ניסיתי גם דרך הדוס להעביר את הI386 ולעשות התקנה ואותה הבעיה. דיברתי עם החברה והם אמרו שרק WINDOWS עם SP2 ומעלה ניתן יהיה להתקין על המחשב הזה. סוג המחשב: נייד MSI ? תודה.

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  2. זאת הכותרת הכי עיניינית שמצאתי... הייתה לי מערכת: Pentium 4 3.06Ghz HT 1MB Cache 1GB DDR2 533Mhz MS-7173 RC410L שתי דיסקים קשיחים שתי כוננים X1950Pro 512MB GDDR3 עכשיו שידרגתי ת'מערכת לזו שבצד... ובמערכת הקודמת היה לי בעיות שעד שהויסטה עולה... שעות!!!! וכל דבר קטן שאני עושה זה נתקע... היא עולה במשך מאה שעות ושהיא עולה זה נתקע כל דקה!! ואחרי השידרוג יש את אותם בעיות למה אין לי מושג!!!! :pissed: ... שידרגתי זכרונות ומעבד וזה עדיין תקוע ניסיתי את הרכיבים במחשב אחר יעיני הכל אותו דבר רק MB אחר ואין בעיה יש מצב שה-MB שלי דורש עדכון ביוס או משהו לויסטה? (הלוח שפעל עליו הכל מצוין הוא ASUS P5L-MX שדרך אגב הייתי לוקח אותו אבל היציאת PCI-E שרופה...) עזרה אנשים זה חמור…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם ויסטה 64, התקנתי את הגירסא הזאת כי אני עובד בעיקר עם תוכנות תלת מימד ורציתי לנצל את כל ה4GB זיכרון שלי. כל המשחקים שהתקנתי על המחשב (C&C 3, HALO 2,COMPANY OF HEROES ועוד כמה) נתקעים אחרי כמה דקות משחק,(בין 3 ל20 דקות),בדרך כלל המערכת פשוט חוזרת WINDOWS ואומרת "THE PROGRAM HAS STOPPED WORKING,PLEASE WAIT WHILE WINDOWS TRIES TO SOLVE THE PROBLEM" או משהו כזה,ואז כל מה שנשאר זה לכבות את המשחק,התקנתי את כל הפאצ'ים של המשחקים וגם את כל העידכונים של ויסטה כולל שתי החבילות שיצאו ועידכון של הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר, יש למישהו הצעה לפיתרון לפני שאני מתייאש וחוזר לXP? תודה! המפרט: QUAD 6600 4GB CORSAIR 800MHZ לוח ASUS P5K כרטיס מסך …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by asaf999,

שלום לכולם. רכשתי ווינדוס vista חדש, ויש לי בעיה בהתקנה. אני לא מצליח להפעיל את הדיסק לפני שווינדוס XP עולה. ניסיתי לעשות שהכונן יהיה הראשי ולא ההרד דיסק, אך ללא הצלחה. הוא פשוט לא רושם press any key to ... תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by asafgolan,

אתר שנקרא SALE LOADING השתלט לי על הדפדפן. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר, הדפדפן נכנס אוטומטית לSALE LOADING, ושם אני צריך ללחוץ על קישור כדי להגיע לאתר אליו ניסיתי להיכנס מלכתחילה. איך נפטרים ממנו?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by guyshsh,

שלום, עוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש (AMD5200, M2N-E, 8800GTS) ורציתי לדעת אם זה כ"כ חשוב ללכת על גרסאת הUltimate של ויסטא או שמספיק לי פרימיום, המחשב ישמש למשחקים כבדים, תוכנות, אינטרנט וורד וכו', ההבדל של 400 ש"ח הם דיי חשובים בשבילי, כי אם אני אלך על הפרימיום אני אוכל להשקיע את הכסף הנותר במעבד או במארז טובים יותר אשמח לדעת אם ההבדל הוא משמעותי, תודה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הווינדוס חוקי כמובן זה מה שרשום על הדיסק Windows XP home edition oem product הוא מ-2002 ככה שאני מקווה שהוא עדיין תקין כרגע מערכת ההפעלה מותקנת עם עברית כשפה ראשית (כפתור התחל וכו'), אם אני מפרמט את המחשב אני יכול להתקין את הווינדוס מחדש עם אנגלית בתור שפה ראשית (start...) דרך אותו דיסק ווינדוס מקורי? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by IdanS,

ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by 1000Rr,

אהלן חברה,אני בבעיה קטנה ישלי מחשב שלא מצליח להעלות את הפלופי דרייבר מסיבה כולשהיא,וכרגע יש עליו מערכת הפעלה 2000,אני רוצה לפרמט אותו ל98 או מי אבל הוא אומר שאפשר רק דרך דוס,ובשביל זה אני צריך פלופי,האם יש דרך לצרוב אותו על דיסק ולעלות אותו מהדיסק? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותו כי גם במחשב הזה הוא לא קורא אותו

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. Started by dudi4u,

לאחרונה א"א להשלים את שחזור המערכת. אני מקבל הודעה; "המערכת לא יכלה להשלים את השחזור" וזה קורא עם כל נקודות השחזור. יש למישהו עצה לזה? או הצעה לתוכנה טובה היודעת לבצע שחזור?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  11. Started by yigal_26,

מדי פעם בהדלקת מחשב WIN XP SP2 מתחיל לעלות, מציג את סמל של XP על רקע שחור וזהו... מסך נשאר שחור, ישנו סמן של עכבר (חץ) שזז אם מזיזים את העכבר אך אין שום דבר יותר. בדרך-כלל RESTART עוזר אך לפעמים רק אחרי RESTART שני או שלישי. לפעמים מופיע הודעת שגיאה נוסח": Could'n find entry point bla-bla- bla in bla-bla-bla.dll". כשאני כותב bla-bla-bla- מופיעים שם שמות מסובכים עם $, @ו-&. התקנתי WINDOWS מחדש וכעבור מספר ימים התופעה חזרה. מה שאני רוצה להדגיש שלפעמים זה קורה ולפעמים לא. לא מצאתי שום דפוס שחוזר על עצמו. E6300 CPU Gigabyte 7600GS עם דרייבר אחרון. 160GB SATA-II HDD WIN XP SP2 מעודכן עד הסוף. תודה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by CPU man,

יש לי מחשב חדש עם מעבד core 2 duo וזיכרון 1gb, אבל יש לי כרטיס מסך מובנה שאפשר לכוון אותו לזיכרון מקבסימלי של 128 mb האם windows vista יכול לעלות על המחשב? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by Vissor,

יש לי בעיה ברמקולים ...יש לי מערכת logitech 5.1 התקנתי אתמול vista ultimate, התקנתי דרhברים של קול,הם עובדים טוב, כאשר אני עושה בדיקה של כל הרמקולים אז חמישתם עובדים טוב,אבל אם אני שומע דרך winamp או media player רק הרמקולים הקידמים עובדים!!...האחורים עובדים חלש מאוד ומוציאים צליל לא נקי...ב xp הכל עבד טוב,בדקתי כבר את כל ההגדרות של ה ווינדוס ושל ה ווינאמפ...חיפשתי בגוגל וראיתי של עוד הרבה אנשים יש אותה בעיה...אם מישהוא יודע פה איך לפתור אותה אני אשמח לקבל תשובה...תודה אם לא אני חוזר ל xp....

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס רענן וחדש, על HD עם וינדוס. אני מעוניין למחוק את הוינדוס וכל תכולת הHD, כיצד עושים זאת דרך תהליך ההתקנה? (או דרך אחרת יעילה). תודה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436560,00.html

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. משהו יודע איך (אם בכלל) אפשר לשנות את ה thumbnail ?? (ה PEWVIEW של החלונות ב TASKBAR)

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by Dalbayob,

לנעול

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by shaithebest,

פתאום כל המסך נהיה בקלוז אפ.... הכל ענק......כל האייקונים ענקיים....כל המסך נראה כאילו עשית קלוז אפ על תמונה מה זה? זה קרה אחרי שעשיתי עדכונים פתאום הוא רשם לי שאיכות הגרפיקה שלי יורדת לאיכות VISTA HOME שמעו אם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP איך מתקנים את זה? ניסיתי למחוק תוכנות כי חשבתי שזה בעיה בRAM אבל יש לי 2048 MB חייב עזרה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  19. אחרי הפירמוט,המחשב עשה ריסט(עוד לא התקין את קבצי ההתקנה של הוינדוס),נכנסתי שוב למסך הכחול,ולמטה יש את הדברים שהוא בודק:SCSI וכו'.. הוא עבר על כולם,גם על הSTARTING WINDOWS,ואחרי זה הוא רשם LOADING keyboard LAYOUT והמחשב נכבה.. מה עושים? גם אם אני לא נכנס למסך הכחול וישר לוינדוס הוא כבר לא קיים וישר עושה לי ריסט. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  20. שלום הכנסתי נושא זה לפורום וינדוס ולא למשחקים למרות שהבעיה היא במשחק, נראה לי כי הבעיה היא קשורה לדרייברים של כרטיס מסך (העבירו לפורום משחקים אם יש צורך) Win XP SP2 + updates + DirectX 9c אני עושה איחוי קבוע, יש לי אנטי וירוס כמובן ותוכנה נגד ריגול AthlonXP 2000 ATI Radeon 9600 PRO 1 GB ram כמובן התקנתי דרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך שלי (7.7) ומה שקרה זה שבזמן של צפיה בוידאו <פתחתי סרט במדיה פלאייר בפורמט WMV> או בזמן ששיחקתי פיפה 2007 אז המחשב איתחל עצמו מחדש בצפיה בוידאו זה היה כל מספר שעות, אך אם אני משחק בפיפה זה קורה כל מספר דקות ביטלתי את האפשרות של איתחול אוטומט בזמן כישלון מערכת, ומה שקרה שקיבלתי מסך כחול "ללא שום מידע" פשוט כחול בלי שום כיתוב והמחשב נתקע אז…

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לכתוב בעברית גם עם נ?יקו?ד מלא! הדרך לעשות זאת מעט מוזרה, אך די פשוטה. מדריך זה מראה איך לכתוב עם ניקוד ביישומי ווינדוס (לדוגמא בוורד, אקסל, פאוור פוינט או Notepad ) מדריך לכתיבה עם ניקוד בווינדוס

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, קיבלתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין לו מע' הפעלה, אבל משהו משתבש (לא יודע מה) והמחשב נתקע. כאשר אני מנסה להתקין וויסטה, מופיע לי השגיאה הבא: *** STOP:0xC0000005, 0x889570F4,0x854037A4, 0x00000000 וכאשר מתקין XP המחשב נתקע על מסך כחול ובתחתית המסך מופיע : setup is loading windows וככה עומד הברה זמן... מקווא לעזרה בהקדם האפשרי ...תודה המפרט הוא: E6750 ATI 1950 PRO WD SATA2 250GB ENERMAX NOISETAKER 370 W KINGSTON 2048 667

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by dyn,

שלום, ברצוני לקנות מע' הפעלה ViSTA , אך איני יודע מהי הגרסא המתאימה לי ביותר. אני גייימר, וכל המחשב שלי מוקדש למשחקים. ההפרש בין האולטימייט לפרימיום הוא בסביבות ה-400 שקל, אך האם הם שויים את זה? תודה מראש,

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by deadwolf,

יש לי כמה שאלות קצת קשות לדעתי ואני הודה מאוד לעוזרים 1- אם מישהו מקיר PE זוהי מערכת הפעלה שמופעלת דרך בוט וליפני שהווינדוס עולה הPE עולה דרך הדוס(אני חושב) ויש בו כול מני תוכנות ודברים שונים(כימט כמו ויינדוס רגיל) שהמתכנת קווה מראש.. השאלה שלי איך אפשר ליצור ווינדוס כזה ולשנות בו דברים 2-ולמי שמקיר את כול הגירסאות השונות של הווינדוס(sp3,black,indigo..) השאלה שלי היא איך אני עושה עמוד ליפני עליית הוידוס אחרי פירמוט שבו אני סם כול מני תוכנות שניתן ליבחור אם להתקין.. תודה לעוזרים!! *אני מבקש לענות לעניין ואם משהו לא מובן תגידו ואני ינסה להיות יותר ברור ואני שואל איך אני עושה את זה אם אפשר הסבר מפורט-מה צריך לדעת וכו'...*

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים