עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Judas Iscariot,

אפשרי? כדאי? אני גם ככה לא משתמש בו...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Optimus_Prime99,

שלום, ראיתי מס' הודעות בנושא אבל שום דבר לא עזר. אני התקנתי WINDOWS XP SP2 על מחשב חדש ואין לי את ההתקנה של זה בהוספה/הסרה של תוכנות בלוח בקרה. אני רוצה להסיר ולהתקין IE6 אבל ללא הצלחה. אני מעוניין רק את זה ולא פיירפוקס או משהו בסגנון. אודה לעזרה!

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  3. שלום לכולם כשמערכת ההפעלה שלי הותקנה היא הותקנה מגרסה שכבר כללה את SP2 מובנית. האם יש דרך לבטל את הSP2 ולחזור אחורה לSP1? היא מאיטה באופן משמעותי את יכולות ההורדה של המחשב שלי וזה מאוד מתסכל. ניסיתי להסיר דרך מנהל ההתקנות אבל הSP2 לא מופיע שם. האם יש דרך אחרת?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by viper_sb,

אני מנסה להתקין SP3 על XP ואני מקבל הודעת שגיעה שאני קודם צריך להסיר את KB925877 אבל אני לא מוצא אותו בהסרה והופסה של תוכניות גם עם אני מסמן את הV על SHOW UPDATE מישו יכול להגיד איזה עוד דרכים אפשר להסיר את הKB ?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. Started by תרנגול,

לאחר התקנת .NET FRAMEWORK כדי שתוכנה מסוימת תוכל לפעול, כמובן ממיקרוסופט עצמה, התווסף לי USER נוסף של ה .NET, בלוח הבקרה אני לא יכול להסיר אותו רק להפוך אותו ל OFF , אני כמובן לא צריך את ה USER הזה, אם מאתחלים א המחשב אין צורך להזין ססמה והוא עולה ישר למשתמש הרגיל ללא כל בעיה, אבל אם יוצאים ממצב של STANDBY אז צריך ללחוץ על המשתמש הרגיל, סתם טרחה מעצבנת. העברתי את החשבון הזה ל OFF וזה לא ממש עוזר. האם יש פתרון מלבד הסרת כל ה .NET FRAME WORK ? תודה אילן

6. Started by aybby,

שלום. אשמח ל עזרתכם בשאלה הבאה. יש לי WIN 98 וכעת התקנתי XP. איך אפשר להסיר את 98 בצורה בטוחה ללא פגיעה בפעולת המחשב? בתודה מראש אבי

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by Itai,

שלום לכולם, יש לי מחשב שעליו מותקן Windows NT הייתי רוצה להחליף את מערכת ההפעלה ל-Windows 98 . ראיתי באתר נושא דומה לזה ורציתי לשאול אם האפשרות היחידה שלי היא ליקנות Partition Magic ובכך להתגבר על המעבר בין NTFS ל-Fat ? אם לא אז אשמח לקבל פירוט של איך להתגבר על הבעיה . תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

לצורך ניסוי התקנתי windows xp home לצידו של ה xp pro, איך אני מסיר את ה-home ?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by meniadin,

שלום, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב, על אחד מהם מותקנת windows vista, ועל השני windows 7. אני משתמש בויסטה ואת ה-7 רציתי להסיר, אז פירמטתי את הדיסק שה-7 היתה עליו. הבעיה שעכשיו כשהמחשב נדלק הוא עדיין מציג לי את האפשרות להפעיל את ה-7. רציתי לשאול איך אני מסיר את האופציה הזאת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by byn007,

איך אני מסיר את ה WINDOWS MESSENGER אני יודע שצריך להריץ משהו ב RUN אבל אני לא זוכר מה בדיוק, היה לי את זה ושכחתי.

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי אנשים, אל תשאלו אותי למה אבל היו לי קצת סיבוכים במחשב בימים האחרונים, והגעתי למצב שה windows מותקן במחשב שלי פעמיים, ואני לא יודע איך למחוק אותו. לא ניתן לעשות את זה דרך הלוח בקרה, וגם בדיסק התקנה לא מופיע קובץ uninstall אשמח לקבל עזרה בדחיפות... תודה.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by pakariel,

יש לי מחשב שיש עליו גם מערכת הפעלה של mac וגם windows אני רוצה להסיר לגמרי את הwindows מבלי לפגוע בשום דבר שקשור למערכת של mac האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by POD,

שלום לכולם. אני יודע שכבר היה נושא כזה פה בפורום, אבל עדיין לא הבנתי את התוכן של boot.ini ואיך נוצר ה- bootsect.dos? זהו תוכנו של ה- boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\="Microsoft Windows" יש לי win98 מותקן על C ו- WinXP מותקן על F. ויש לי את הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה בהתחלה. לקטע של ההסרה אני אגיע אחרי שאקבל קודם תשובות לגבי הנ"ל (כדי לא לסבך אותכם). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. (זה לא המחשב שלי האם וכיצד ניתן להסיר את WIN XP PRO ממחשב בעל 2 מערכות הפעלה שונות (מותקן גם XP PRO וגם XP HOME). אל תשאלו אותי למה. בהפעלה הוא נותן דואל בוט. כל ההתקנות של התוכנות נמצאות במערכת של ה-XP HOME. אני רוצה למחוק למחשב את ה-XP PRO. איך עושים את זה? האם יש דרך פשוטה (ובטוחה) להסרה? (עריכה: חוץ מלפרמט... :)

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  15. שלום, יש לי Dual Boot במחשב של Xp וויסטה. כרגע הוויסטה כנראה ה"פריימר". כאשר המחשב עולה הוויסטה עולה ראשון .. ברצוני למחוק את ה-XP לגמרי . כרגע הוא בתוך הכונן של הוויסטה © .. שתי המערכות ביחד על אותו כונן , רק שה-XP נמצא בתיקיית Windows.old (משהו כזה.) יש אפשרות להסיר את XP בלי לעשות פרמוט מלא לכונן ? תודה רבה! עריכה- יכול להיות שאני טועה ואין בכלל dual boot. כאשר הותקן הויסטה נאמר כי אני לא יוכל להשתמש יותר במערכת הישנה והיא תועבר לתיקייה בשם windows.old ואני יוכל לגשת אליה דרך הוויסטה. אני פשוט יכול למחוק את התיקייה הזאת וזהו? כי באמת בזמן עליית המחשב אין לי אפשרות בחירה כלל בין שתי המערכות.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  16. לאחר הפרמוט שביצעתי, בכל הדלקה של המחשב הווינדוס לא נטען אוטומטית ובמקום יש לי אופצייה לבחור בין שני אופציות: Windows XP Professional Windows XP Professional כמובן שזה נובע מכך שהתקנתי ווינדוס על ווינדוס וכל מיני סיבוכים בפרמוט ובהתקנה. השורה הראשונה היא זו שמפעילה את הווינדוס התקין מבין השניים. כיצד אני מסיר את האופצייה השנייה שלא תהיה בתפריט בכלל והמחשב יטען אוטומטית את הוינדוס התקין (העליון ברשימה)?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  17. שלום התקנתי ווינדוס XP בכונן נפרד איך אני מוחק את הקודם מהכונן הקודם? כרגע הוא נותו לי בתחילת ההרצה אפשרות לבחור בין שניהם תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Markis,

שלום התקנת win vista במחיצה נפרדת במחשב בו מותקנת win xp לא הצליחה, ומאז קיימת בעיה מעצבנת של תפריט בחירה איזה וינדוז להפעיל כשברירת המחדל היא הויסטה למרות שהיא לא מותקנת. איך אפשר לבטל תפריט זה כך שהמחשב ייכנס ישר ל- xp ? הערה: מתוך ה-xp אי אפשר לבטלו, והויסטה כאמור לא הותקנה כך שאי אפשר לבטלו מתוכה. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  19. היי ובוקר טוב! יש חייה כזו ואם כן איל עושים? יש לי קבוצה של 5 דסקים ואני רוצה שהכל ישאר כמו שהוא רק עם 4 דסקים :-).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nandrut,

יש לי בעיה עם הדפדפן של אקספלורר 7 אני צריך להתקין את אקספלורר 6 . איך אני מסיר את הדפדפן הקיים? יש לציין שהוא מובנה בWINDOWS שהתקנתי , לא הורדתי אותו כעדכון לWINDOWS. ניסיתי דרך ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS אך כשרציתי להתקין את 6 קיבלתי הודעה שעדיין מותקן WINDOWS בגרסה חדשה יותר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להעלים את שורת המשימות בויסטה לגמרי ולא במתכון הנוכחי של סמן למטה וזה קופץ

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by Imtheman,

איך לעזזל עושים את זה??? יש לי אקספלורר גירסה 6.0 ואני רוצה לשים גירסה 5 עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את ה5 כי יש גירסה מתקדמת יותר.... למישהוא יש רעיון??

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום, מישהו יודע איך אפשר להסיר את ההודעת "welcome" וההודעות שבאת איתה בווינדוס סרבר 2008? אני מתכוון לכך, שאחרי שהכנסתי יוזר/סיסמא, אני יראה את השולחן עבודה מיידית ולא את המסכים הנ"ל. ב XP יכלת לעשות את זה ידנית דרך הלוח בקרה, וב 2003 הייתה אפשרות לערוך מפתח ברגיסטרי שלא קיים ב 2008. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by odhh,

יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  25. שלום לכולם... לאחרונה התקנתי על המחשב שלי windows xp חדש באנגלית בנוסף לwindows xp הישן שהיה לי על המחשב בעברית... שניהם מותקנים על שתי מחיצות שונות בכונן... השאלה שלי היא כזאת - איך אני מוחק את הווינדוס הישן? ניסיתי לפרמט את המחיצה עליה הוא מותקן אבל זה לא נותן לי בטענה שזו מחיצת מערכת או משהו... הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.