עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שמתי לי סיסמא לווינדווס כמה ימים לפני שטסתי לחו"ל ושחזרתי גיליתי ששכחתי אותה איך אני יכול לאפס או לשחזר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Vaz,

בימים האחרונים אני כל פעם מקבל שגיאה של , run a dll as an app וזה פשוט משתק לי את כל המחשב האינטרנט מתנתק וכל התוכנות הפעילות אלו הפרטים של השגיאה , appname : rundll32.exe appver : 5.1.2600.2180 mod name : udaprop.dll mod ver: 1.0.2.2 יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה? ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא הבנתי איך אני פותר את זה.

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  3. מנשמע אנשים 8) יש לי XP Pro, דרייברים מותקנים, הכל עובד מצויין. אני מתכנן על Dual Boot עם Vista Ultimate 32Bit. לאיזה רכיבים צריך להוריד דרייברים? בחיים שלי לא התקנתי מערכת הפעלה, אז נא להסביר לי כמו לילד מפגר. אני בטוח שצריך לכרטיס מסך, כרטיס קול... גם ללוח אם? ומעבד? ו BIOS? (מה זה בכלל) אם תראו את המפרט, יש לי לוח ע?ם nForce 4. אז השאלות: 1. האם יש תהליך כלשהו שצריך להעביר את הוינדוס? Optimization משהו? האם זה נחוץ / מומלץ / אם אתה נוב אז עדיף שלא? 2. לאיזה רכיבים נחוץ להוריד דרייברים? 3. האם להוריד דרייברים ללוח אם מהאתר של DFI או מהאתר של NVIDIA? 4. התקנת דרייברים של NV מסירה את הצורך להוריד דרייברים לכרטיס קול? כמו שאתם רואים, יש לי בלאגן עצום. תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by JVT,

ממצב???? אני מקווה בסדר.. שמעו אני חייב שתסבירו לי *-קצר ולעניין-* איך אני מתקין את VISTA על מחשב Intel P4, 3GHz, 1GB, ASUS P5RD1-V, GeForce 6200 Turbo אם אפשר בכלל... מרגע סיום ההורדה ועד להפעלת שולחן העבודה. תגידו לי איזה VISTA הכי כדאית עבור המחשב שלי (Ultimate, Basic, Business וכו'), כי אני לא רוצה להסתבך עם איטיות וכל מיני בעיות במהירות. --- למנהלים --- אם יש דיון מדריך על התקנת ה-VISTA ואתם יכולים להפנות אותי אליו, אפשר למחוק/לנעול את הדיון.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by Chymes,

לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש. הרכבתי את המחשב, התקנתי Vista ועשיתי דירוג ביצועים. המעבד קיבל 5.5 והזיכרון 5.7. פרמטתי את המחשב לפני שבוע, התקנתי עותק טרי של Vista ועשיתי דירוג ביצועים. הפעם המעבד והזיכרון קיבלו 4.8, ירידה משמעותית. נכנסתי לביוס ועשיתי חזרה להגדרות יצרן ועדיין הביצועים נשארו זהים. מישהו יודע למה יש ירידה כל כך חדה בביצועים? זה יכול להיות באג?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by matbuha,

היי כולם, ניסיתי היום להתקין את מערכת ההפעלה Windows Vista ultimate וקיבלתי בהתקנה את ההודעה הזאת: Windows could not update the computer's boot configuration. installation cannot proceed בדקתי אם המחשב שלי כשיר להתקנת ויסטה דרך ה- Windows Vista upgrade advisor של מיקרוסופט ואני יכול להריץ את מערכת ההפעלה בלי בעיות (לפיהם). מה אני עושה ???

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. אני מעדיף לעשות את זה בלי תוכנה! בטוח יש איזה דרך לעשות את זה דרך המערכת הפעלה תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

http://selectv.net/index.php?showtopic=32842 הבן אדם תותח אין מילים אין כאן שום זיוף כי חוקי לחלוטין שימו לב לשיחה בין שני אנשים שהתקינו את העדכון " * says (2:47 PM): איזה הבדל *says (2:47 PM): פשוט מטורף * says (2:47 PM): באמת? * says (2:47 PM): * says (2:47 PM): בפתיחת תיקיות למשל " השיחה אמיתית לחלוטין

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by מאור247,

אני צריך מדריך לפירמוט המחשב והתקנת ווינדוס xp מפורט מאוד (אם אפשר גם תמונות).

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ורציתי לדעת איזו גרסה של ויסטה לקנות HOME PREMIUM 32 BIT OEM או HOME PREMIUM 64 BIT OEM המפרט של המחשב הוא: INTEL CORE 2 DUO 6420 GIGABYTE P35-S3 G. SKILL 2GB 4CL HD WD 250 WAAKS GEFORCE 8800 GTS 640 MB LEADTEK המחשב משמש גם לשימוש ביתי - גלישה באינטרנט ועבודה על אופיס 2007(שיש לי חוקי) ולמשחקים. תודה.

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Yaniv_sosner,

קיבלתי אתמול שני מחשבים P1 ו P2.. לשניהם יש כרטיס זיכרון של 32MB.. ומהירות מעבד עוד לא בדקית.. יש מצב אני יכול להתקין אליהם windows XP..? ???

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, בזמן האחרון אני נתקל הרבה בבעיות של ההודעה הזו שקופצת לי ואומרת שארעה תקלה.. אני זוכר שפעם שעברה במחשב הישן נפטרתי ממנה איכשהו ואני לא זוכר כעת איך. יש איזה הרצה בקונפיג שאני יכול להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by שמואלל,

לוח אם חדש קיבלתי אותו במתנה ושאני מנסה להתקין דריברים לכרטיס קול זה לא מתקין אותם טוב ונותן שגיאה כזאת אשמח אם תעזרו לי תודה רבה

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  14. התקנתי VISTA על מחיצה נפרדת וכעת אין לי אפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להתחיל איתה מה לעשות אני תקוע כרגע וזה דיי דחוף?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by erez_levy,

שלום לכולם וערב טוב. כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עושה בעיות (קרוב לשנה). הוא עושה לעצמו ריסטארטים מתי שמתחשק לו ועוד כל מיני בעיות. בקיצור, החלטתי שאני רוצה לפרמט כי אמרו לי שזה כנראה יעזור. (המחשב היה גם בבדיקה במעבדה ולא מצאו שם בעיות עם החלקים) במזל היום בצהריים הצלחתי לגבות את כל הדברים במחשב ע"י כך שהעברתי אותם לכונן שבו הווינדוס לא מותקן. אחר כך באתי להדליק את המחשב, הוא נדלק, קפא, ואז נכבה וכשהפעלתי אותו מחדש הוא כבר קרס והופיעה לי השגיאה: Windows could not start because the folowing file is missing or corrupt \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to…

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by oorlevi,

יש לי ווינדוס חוקי ולא קיבלתי שום עדכון על SP3. מתי אמור לצאת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nirfun,

בהסתדרות המורים יש אפשרות לקנות ויסטה במחיר מאוד מוזל (משהו כמו 99 ש"ח אם אני לא טועה) הקאטצ' היחיד הוא שמדובר בגרסת Upgrade, ועל זה יש לי שאלה (הם לא ממש מספקים תשובות מספקות): האם כשארצה בעתיד לפרמט את המחשב, אני אהיה חיב להתקין XP ואז להתקין Vista או שמספיק שאכניס את הדיסק של ה-XP בתחילת ההתקנה לצורך אימות? מתישהו, אני בטוח לא ארצה להתקין יותר XP ולהישאר עם ויסטה בלבד על המחשב, ואני לא רוצה שתהיה לי הגבלה כזו.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  18. שלום רב, מחפש מערכת טובה בטוחה ומהירה וגם יפה... על הדרך... . מה עדיף כיום להתקין לטווח ערוף כלומר בלי להתחיל כל שנייה לפרמט וכו' ואם אפשר קצת מידע חיוני להבנת העניין כגון כל ה"UPDATES" החדשים שממהירים לויסטא ולXP אם יש.... בקשר לגיימר משחק בעיקר (FSX) משחק כבד אבל בינוני... ככה שיש להתחשב שזה משחק כבד בבחירה... תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. יש לי לפטופ של LG עם ויסטה הומ בייסיק עכשיו, הגדרתי תכרטיס רשת שיתחבר למודם(נתב אלחוטי) שלי, הכנסתי את הקוד הצפנה של המודם, הוא מזהה תמודם אבל לא מתחבר לאינטרנט במרכז הרשת והסיתוף הוא מראה שהוא מחובר למודם ושאין חיבור לאינטרנט .. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yotam.m,

שלום. אני משתמש דיי חדש בויסטה והידע שלי בה הוא בינוני ומטה. כשאני מנסה להיכנס לMC עוד לפני שהוא נכנס מופיעה השגיאה:MEDIA CENTER הפסיק לפעול...בלה בלה בלה. יש דרך להתקין מחדש את המדיה סנטר?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by shainov,

שלום לכולם, יש לאבי מחשב דל חדש (סה"כ חודשיים) והויסטה הגיעה עליו כבר אך לאחרונה לא הותקן שום תוכנה,קובץ או משהו דומה והוא מדווח על STING PRODUCT_NAME WAS NOT FOUND בעת הפעלת המחשב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשרי לבטל אותה?? יש תוכנה NOD32 הכי מעודכנת וסורק קבוע עם ADWARE 2006 הכי מעודכן.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by BigDragoon,

כשאני מנסה להתקין את הגרסא Nero.v7.9.6.0, הוא טוען שאין לי גרסא עדכנית של Direct X ורוצה שאני אתקין DirectX 9.0C. למה הוא רוצה גרסא ישנה יותר? (אני עובד עם VISTA 64BIT) האם לאשר לו להתקין??

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. כאשר נכנסים למחשב, במסך פתיחה של XP PRO צריך את הססמא שבחר המשתמש כדי להכנס לשולחן עבודה למערכת בעצם למשתמש שלו. הוא שכח את הססמא, החומר בפנים נורא חשוב , מה הוא עושה? תודה

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by esharone,

היי, קראתי פה פעם שויסטה בגרסת 32 ביט יכולה לזהות עד 4 ג'יגה וגם במיקרוסופט אמרו לי את זה, אבל אצלי עכשיו הויסטה מזהה רק 3.5 ג'יגה ולא 4, מה הבעיה? ה 32 לא יכול לזהות את כל ה 4? אני בטוח שאמרו לי ש 32 יכול לעבוד עם עד 4 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by Tomerb1,

X86 או X64? ועכשיו יש לי אקספי, אחרי העדכון שווה לי לעבור לויסטה?[מפרט בצד]

• 3 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים