Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
WINDOWS XP כאשר אני מגיע למנהל ההתקנים נפתחת לי החלון אבל הסמניות הראשיות אינם מופיעות הכוונה לסמנית תהליכים, ישומים וכ'ו. מה שנפתח לי זה רק החלון הראשי שמופיע משימה ומצב בלבד. למה זה קרה? ואיך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP חוקי לחלוטין והקוד היה מודבק למחשב מהיום שקיבלתי אותו,כנראה שמישהו ניקה את המחשב וחצי מהקוד פשוט התקלף ועכשיו אין לי אותו יש דרך כלשהי להשיג אותו בחזרה???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עם כל הרציחות בזמן האחרון אני ממש דואג לו... יש לי ווינדוס ויסטה והוא לא בשולחן עבודה... ( הוא מאוד אחראי ומודיע כשהוא יוצא ) מישהו יודע אך מחזירים אותו ?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
משום מה, שיחקתי במשחק מחשב ואחרי שיצאתי, הסמל של המחשב שלי השתנה: חשבתי שברגע שאני אפעיל מחדש זה יהיה בסדר, אבל זה עדיין ככה... מחקתי אותו משולחן העבודה והחזרתי ואותו דבר. זה בכלל לא מפריע לי, אבל אני רוצה לדעת למה זה בכלל קורה מה הבעיה שלו. תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש ל יWIN 7 והסמל ש להIE בשורת המשימות התהפך כאילו הוא כתוב בכתב מראה... איך מחזירים אותו לקדמותו? ניסיתי למחוק אותו ולהצמדי שוב אך זה לא עזר שמתי לב עוד שכל הסמלים התהפכו זאת אומרת הWMP למשל במקום שהשפיץ של החץ יהיה ימינה הוא שמאלה ..למשל סמל של אימיול במקום שהחמור יהיה ימינה הוא שמאלה (זה עברית ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד אני מחזיר אותו לגודל המקורי? אה, ועוד שאלה. איך אני עושה שטקסט בחתימה שלי יהיה קישור? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה טכנית בזמן האחרון הבחנתי שהסמלים שמופיעים על ידי לחיצה למטה בשורות המסימות (הסמלים מוסתרים מצד שמאל ליד תאריך ושעה) השתנו כלומר הסמל מראה וינדוס דיפינדר או סמל אחר אבל זה סטים, זה מפריע וזה קורה לי רק בסמלים שמופיעים למטה, עדיין לא מצאתי פתרון מישהוא יודיע איך לתקן? או שזה וירוס? אגב עידכנתי ל גרסה 2004 עדיין לא עזר צירפתי תמונות למטה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי בעיה בסמלים שבמחשב כי פשוט הם החליפו צד אבל רק בקטע של השורה של ההתחל וגם פה הסמלים ככה: אני מקווה שיש פתרון לסדר את זה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מכיון שהעכבר מסרב להצטלם בפרינט סקרין אז אני יגיד שהוא נראה כמו שושנת הרוחות.. איך משנים אותו בחזרה?.. בתודה,EliaV-PeretZ.
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
הוספתי תמונה, כמו שאתם רואים הסמן אמור להראות בשורה הבולטת... הוא שם, אבל לא ניראה... אני מוצא את עצמי מנער את העכבר כל הזמן כדי שהסמן לא יעלם... חיפשתי בהגדרות של העכבר ולא ממש מצאתי משהו שקשור... עריכה, הוסיף שזה קורה רק בדפדפן... ולא בדסקטופ לדוגמא... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי לפטופ T42 IBM ואחרי כמה זמן, פתאום נעלם הסרגל של הSTART יש לי הרגשה שזה קשור איך שהוא לשומר מסך זה קורה רק אחרי שהוא מתחיל לפעול.. יש למשיהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר אותו , יש לי XP+SP2. פשוט כל הסרגל התחתון עם ה- Start וכו' וכו' נעלם לי ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום האם יש כלי יעיל להסרה של SP3 ללא פגיעה כלשהי במערכת הפעלה והתקנה נקיה של SP2 בימים האחרונים המערך רייד שלי משתגע והערכים של הכוננים קופצים לגדלים מטורפים כמו טרה וחצי ויש סך הכל 2 רפטורים 36 אני מניח שזה קשור ל SP3. אשמח אם יש איזו תוכנה להסרה של התוסף הזה. בברכה.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
התעסקתי בלוח בקרה קצת ונוסף לי מין כונן כזה שרשום עליו .. בקיצר ראו בתמונה /\ /\ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איך מסירים את האייקון של יד מ-Shared Resources באמצעות ה-Registry ב-Windows 2000/XP?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברגע שאני מנסה להתקין Windows 7 64bit על הלפטופ שלי, כשההתקנה אמורה לשאול אותי האם אני רוצה לפרמט את המחשב אני לא נשאל את השאלה הזאת. מצד שני, כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין לי אופציה לעשות Boot מהדיסק כמו שההתקנה אומרת לי שאני צריך לעשות. מכיוון שאני מעוניין בפרמוט לפני ההתקנה אני נמצא במבוי סתום. למישהו יש רעיון? (מצורפת תמונה של החלון הבעייתי בהתקנה). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חברים ומועדים לשמחה, עשיתי ניסוי והתקנתי חלונות 7 בנוסף על לחלונות XP. כל מערכת הותקנה על דיסק פיזי אחר. לאחר זמן מה אירעה תקלה בדיסק הפיזי שעליו ישבה מערכת חלונות 7, ונאלצתי להסיר אותו מהמחשב, אולם גם לאחר שהסרתי את הדיסק, בכל פעם שמתבצע אתחול של המחשב מוצגת לי האפשרות לטעון גם את חלונות 7. כיצד ניתן להסיר את השורה הזו מתפריט האתחול? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנורטון מתריע על ה adware, כיצד אוכל להסירו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
איך איפשר לעשות DOWNGRADE(יש לזה מושג עיברי) לDX? יש לי 9.0B ואני מעוניין לחזור ל8.1
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
במחשב שלי שני כוננים קשיחים: C ו D. ב- C יש לי מערכת הפעלה XP שקיבלתי עם המחשב. לימים הוספתי את כונן D ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - XP אני מעונין לפרמט את C ולכן עשיתי בדיקה מקדימה:וניתקתי את C וניסיתי להפעיל את המחשב. הוא הודיע שאין לו מערכת הפעלה. חיפשתי היכן נמצא הקובץ boot.ini ומצאתי אותו ב C עם שתי שורות המאפשרות להפעיל או את C או את D. [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect יצרתי קובץ חדש ב …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-