Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
המחשב משמיע סט ציפצופים שונה מהרגיל ישר בהדלקה. אח"כ מופיע מסך שמציין שחלונות לא אותחל בהצלחה וששינוי חומרה או תוכנה עשוי היה לגרום לזאת. הוא מציע מספר אפשרויות אתחול. סייפ-מוד לסוגיו נתקע ומבצע ריסט בשלב Drivers\Mup.sys. מודי ההפעלה הרגילים מגיעים למסך הראשון עם כתובות החלונות וסרגל סטטוס טעינת חלונות, אך גם שם מבוצע ריסט לאחר כ 10-20 שניות. לאחרונה התקנתי דרייבר ל wirless lan usb adapter מתוצרת Edimax, המחשב עבד כהלכה כשבוע לאחר ההתקנה (איני יודע אם יש קשר בין הדברים). אשמח אם למישהו יש רעיונות איך להציל את המצב. גם פתרון של גיבוי נתונים נדרשים מהדיסק הקשיח ואז ביצוע פירמוט הוא אפשרי, אבל אני חייב למצוא דרך להגיע לנתונים ראשית. תודה דרור
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. העלתי לינוקס מדיסק בשביל לשמור את המידע ולא הייתה שום בעיה. שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") מישהו יכול לנסות לעזור באיבחון הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, לאחרונה לאחר שהתקנתי את CCC של ATI ואת DeskScape שמתי לב שיש סרוויס שמשתמש ב 50% CPU באופן קבוע. שמו svchost. גם לאחר שהסרתי את התוכנות הנ"ל וחזרתי לדרריבר המקורי של ויסטה לכרטיס מסך, עדיין הסרוויס הזה נשאר. איך זה מתקשר לכ"מ ול dreamscene? אם הורגים את הסרוויס הזה, כל ה AERO מתבטל. מכאן אני מבין שזה קשור, כנראה. עליי לציין שזה לא קרה לאחר שהתקנתי ויסטה אלא רק לאחרונה ואני בכלל לא יודע אם זה קשור ל CCC או ל DeskScape שהוסרו בינתיים מהמערכת. כמו כן, הרצתי אנטי וירוס וכנראה שזה לא וירוס. נא עזרתכם, אופיר
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני צריך קובץ dll ששמו rwl20.dll וכבר חיפשתי בכל מקום אפשרי הרצתי חיפוש בגוגל ובאתרי הורדת קבצי Dll ולא הצלחתי למצוא אותו אז אם למישהו יש איזה רעיון איך אני יכול למצוא אותו אני ממש יודה לו :s05:
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 רמקולים ו-subwoofer וכולם מתחברים רגיל (דרך היציאה האחת מאחורי המחשב). במערכת ההפעלה windows 7 כיצד: א. אני יכול לשלוט על עוצמת ה- subwoofer ? ב. להגביר את העוצמה של כל רמקול בנפרד (הימני שלי יותר חלש)?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
קניתי windows 7 והתקנתי. עכשיו, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה מסך כמעט שחור (כמו שחור בהיר) ואין תצוגה חוץ מהעכבר.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעיה באקספלורר של וינדוס זה קרה פטעום האיקון של אקספלורר ניהיה מטושט זה ניראה מגיל כילו הרזולוציה זה 256 ביט תראו בעצמכם! http://www.siz.co.il/up/k4qny2y2zemt.jpg
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני הארדיסקים במחשב. על אחד מהם מותקנת XP ועל השני יש לי את כל התוכנות, הסרטים, התמונות, השירים וכו'. אם אני מפרמט את ההארדיסק עם המערכת הפעלה, ומתקין ווינדואוס 7, מה ישרוד לי על ההארדיסק השני?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימט SP1 כדיי לי להתקין ולהתחדש או שלהמשיך לזרום עם האקס פי שמעתי שיש שיפורים רבים לאחר ה SP1 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם האישית כי לפי ניסיוני באתר הזה אתם הכי תותחים בעולם המחשבים אז לפני שאתם אומרים דיי כבר אם השאלות האלה!!!! ואני יודע "שחפרו" כבר על הנושא ויש הרבה דיונים אבל הדיונים קצת ישנים והרצתי חיפושים של שעות ועדיין לא הגעתי לתשובה מספקת תודה רבים לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם קבלו את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי יש שני דיסקים-קשיחים-חיצוניים של 2TB כול אחד מהם, (חצי ריקים), ובפנוכו של המחשב יש דיסקשיח של חצי-טרה שבו מותקן הסיסטם ועוד דיסקשיח של אחד-טרה, שהוא 90% ריק........ילדתי החיילת האמיצה, ביקשה שאביא לה עוד דיסקשיח ביגלל חוסר מקום...אז מאחר והדיסקשיח הפנימי שלי של אחד-טרה ריק אצלי, החלטתי לחסוך 300שקל ופשוט לתת לילדה את הדיסקשיח של חצי-טרה....אבל על החצי-טרה מותקן הסיסטם שלי...אז מאחר ויש לי את תוכנת הגיבוי-שיחזור הנהדרת אקרוניס-2012, פשוט מאוד עשיתי CLONE מהדיסקשיח הקטן שעליו מותקן הסיסטם, לדיסקשיח הגדול הריק, כדי לתת לה את הקטן....כשסיים ה-CLONE בהצלחה, ניתקתי את הכבלים של הקטן, שעליו היה הסיסטם ועשיתי ריסטארט למחשב עם אמונה רבה.....אלא שהמאניוק פיתאו…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי לוח טיפה ישן וHD שעובד ב SATA. הלוח לא מזהה את ה HD בביוס, אבל כאשר אני מתקין ווידנוס אז הווינדוס כן מזהה אותו. עושה פורמט והתקנה כפי שמופיע בהוראות ואז כאשר נדרש לבצע ריסט, הוא שוב לא מזהה את הHD ואז חוזר חזרה להתקנת שוב של הווינדוס. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי נהיה ממש איטי!!! הכל זז לאט, יישומים בקושי מגיבים! ניסיתי להריץ סריקה עם XsoftSpy והוא מצא איזה 10 תולעים, משהו כזה, ניקיתי אותם, תיקנתי שגיאות ברישום ויש לי את האנטיוירוס Kaspersky. לעיתים לא רחוקות המחשב גם נתקע! ז'תומרת כלום לא זז חוץ מהעכבר, כשאני מחכה דקה או שתיים הוא פתאום חוזר לעצמו ומבצע את כל הלחיצות עכבר שלחצתי כשהוא היה תקוע. מה יכול לגרום לו להיות איטי כל כך ולהיתקע? שאלתי בפורום חומרה על תוכנה טובה לבדיקת הזיכרונות ואני מחכה שם לתשובה, בינתיים פניתי אליכם שאולי תוכלו לעזור לי בכל מה שקשור לתוכנה. איזה כלים לתיקון Windows מציע? מה זה ה-ChkDsk? את מה זה מתקן? ומה עוד אני יכול לעשות? פשוט ממש לא בא לי לפרמט! יש לי כל כך הרבה מידע לגבות! אני מע…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שאלה קטנה. אם כשרציתי להתקין ווינדוס אקס פי דרך הדוס הייתי מקיף את הצירוף הבא CD I386\WINNET אז אם אני רוצה להתקין את הויסטה איזה צירוף אני אמור לתת??? בבקשה שמישהו יחפש מידע.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היה לי ווינדוס XP PRO עכשיו ניסיתי להתקין להארד דיסק אחר תווינדוס וביטלתי אותו בסוף בקיצור נדפק לי הווינדוס שלי בהארד דיסק בראשי עכשיו התקנתי את גירסת הHOME (על אותה מחיצה C) ושאני מדליק תמחשב הוא אומר לי לבחור עכשיו הגירסת פרו במלא לא עובדת הוא אומר לי להכניס דיסק בוט ושיש בעיה בחומרה בקיצור סתם סייפור 2 שאלות מישהו יודע איך למחוק תגירסה (פרו) שניה שלא עובדת? (ורצוי כמה שיותר מסובך) משיהו יודע אולי אפשר לתקן תגירסה השניה ? (גירסת הפרו) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קודם כל אני לא דביל אני מבין. הסרתי את האנטי וירוס של פנדה ואחרי הריסטרט המחשב נתקע איזה 2 - 3 דקות במסך של ה Welcome (WIN XP PRO) וכשהוא עלה אז נכון שבהתחלה כשעושים Tesk Manager אז לא רואים ב Processes את השם מתחת ללשונית User Name שליד השם של התכנה שרצה... וגם אני לא יכול להתקין כלום. מזל שהאקספלורר עלה לי. הוספתי תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/o/i/_/g/i/e/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412202052019491/200412311936012589/untitled.jpg אני לא יודע איך עושים שרואים אותה אז תעתיקו את הקישור
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה הכלי היעיל ביותר למחיקת תיקייה שלא נימחקת בדרך הקונבנציונלית. הודעת השגיאה שאני מקבל היא cannot delete file: cannot read from the source file or disk התיקייה אינה שייכת בשום צורה למערכת הפעלה ונוצרה על ידי winamp stream ripper
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי. עקב בעיות החלפתי את ההארדיסק המשני D (יש לי עדיין את הראשי C ). על החדש היתה מערכת הפעלה ומחקתי אותה ממנו ידנית (כולל קבצים נסתרים). הכל עובד תקין אבל כשאני מנסה לפרמט את המחיצה הזו דרך "המחשב שלי" אני מקבלת הודעה שאי אפשר. למה ? הרי ה XP שלי בכלל ב C והמחיצה הנפרדת הזו ריקה . אשמח לעצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
ב XP PRO שלי ה TM נראה ככה וכאשר אני מכבה את המחשב זה לוקח יותר מדי זמן!
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני צריך לעשות דיסק BOOTABLE שיהיו עליו 3 מערכות הפעלה: WIN XP SP2 WIN 2003 SERVER LINUX REDHAT להשיג את שלושתם זאת לא הבעיה אני צריך לעשות DVD שיהיה BOOTABLE ומתי שאני עושה BOOT מהדיסק יהיה לי תפריט לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להתקין אני פשוט לא יודע איך לעשות דבר כזה אין לי מושג מאיפה להתחיל מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני יודה לו מאוד תודה מראש טל
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חלונות xp פרו בממשק אנגלית עם תמיכה בעברית - עד כאן רגיל. איך אפשר לשנות את כל הממשק לעברית - כמו שהיה בחלונות 98 LOCalize? תודה מראש יואב
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני משתמש בWIN98 יחד עם XP, בגלל תוכנה עסקית ותיקה שעובדת רק עם ה98. היום הכנסתי הביתה מחשב חדש, מבוסס על מעבדי קונרו , דיסק SATA, וצורב DVD LG X16 (דגם GSA-H10A). אני רוצה להתקין את WIN98 לפני הXP ולצורך כך הקציתי בדיסק מחיצה בFAT32. דיסק ההפעלה של WIN98 מזהה את המחיצה, אבל לא מזהה את הDVD, ולכן אינני יכול להתקין את המערכת. ניסיתי לחבר במקום הDVD צורב CD של SONY דגם CRX225A וגם הוא לא מזוהה. אז אני כבר לא מבין איפה נמצאת הבעיה. כדי שיהיה לי בינתיים מחשב, התקנתי את XP באופן זמני - בלי בעיות-, ואם תעזרו לי לפתור את הבעיה אתקין את ה98 ואחריה את הXP מחדש.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפס לינק של וינדוס Windows 2000 Pro אם יש לכים לינק שאני יוכל להוריד לאימיול אז תנו לי כי אני לא מוצא וגם שהיה בשפה האנגלית
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-