עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. במשרד שלי יש מחשב נייח, שעבורו רכשתי מחשב חדש, ועליו מותקן 7. אחת החברות שאיתן אני עובד, לא תומכת (עדיין) ב 7, ואמרו לי בעקבות זאת להוריד XP MODE. מכונה ווירטואלית שכזאת. השאלה היא האם מדובר בפתרון רציני, או שכדאי לחזור ל XP. מאיזה בחינה? בעיקר מבחינת בטיחות והגנה מפני מזיקים שונים (וירוסים, מזיקים, וכן הלאה. המחשב בשימוש של פקידות, שאת הפעילויות שהינן עושות בזמן העבודה איני יכול לבדוק). תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  2. היי יש לי VISTA RTM FINAL ורציתי לדעת אם יש הבדל בין גירסא זו לגירסא שיצאה לא מזמן לחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  3. אם אני מתקין windows xp sp3, זה כולל בתוכנו את IE7? או ש IE6 נשאר ואז יש עידכון ל7? תודה

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by שכרפ,

האם יש איזה שהוא קוד לXP שיכול לעזור לי להתקים את התוכנה שבבעלותי? התקתי XP בעבר מהדייסק הזה, אך פתאום היום הוא לא מקבל את הסיסמא שלו, מדוע? האם פג תוקף לסיסמאות של התוכנות? מהיכן ניתן להשיג סיסמאות שיתנו לי להתקין את הXP שלי??? צריכה עזרה דחופה, כי פירמטתי את המחשב, ואני צריכה להתקין XP ואין לי סיסמא לתוכנה.(יש לי אך הוא לא מקבל אותה). תודה רבה מראש לכל הגאונים.......

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  5. היי, יש לי דיסק של ווינדוס,רוצה לדעת את שלבי התקנה של העיברית בלבד מחדש. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by gopher,

היי לכולם, יש לי שאלה לגבי התקנה של windows XP + SP2. הייתה לי גירסה חוקית של windows XP כולל מפתח. אני רוצה להתקין מחדש את ה windows אבל הדיסק של ההתקנה נהרס לי. לקחתי ממישהו התקנה של XP שיש עליו כבר SP2. בסוף ההתקנה אני מנסה להכניס את המפתח המקורי שלי והוא לא מסכים לקבל אותו. האם צריך מפתח אחר לCD שבא עם SP2 כבר עליו? או שאולי המפתח שיש לי מתאים להתקנה שבאה על CD ספציפי (לא נשמע לי הגיוני) ? יש מצב להכניס את המפתח של חבר שלי ואחרי זה כשאני עושה לו activate לשנות למפתח המקורי שלי?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by Gnome,

אני חושב ששמעתי על זה כבר בעבר שזה ה WINDOWS החדש שיצא בעוד זמן מה... אבל השאלה שלי היא מה זה בדיוק ואיפה אני יכול להשיג עליו עוד חומר וכל מני דברים כמו מראה וכו'...

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  8. Started by demonshlomo,

כשאני מפעיל את המחשב של חבר שלי מופיעה הודעה כזו: LSASS.EXE-OPERATION FAILED the requested operation was unsuccesfull זה מה שזה אומר ישר בהתחלה של הטעינה של WINXP! מה הולך פה? זה מה ממש דחוף לי! תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  9. יש לי ויסטה חוקית עם רישיון שקניתי בחו"ל אבל באנגלית אני רוצה להתקין MUI בעיברית, הורדתי את ה-MUI באופן חוקי וזאת ההודעה שקיבלתי התקנתי SP1 בויסטה דרך העידכונים יכול להיות שזאת הבעייה? מה יקרה אם אני יסיר את ה-SP1? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by es88,

התקנתי את XP PRO 64 BIT SP2, הוא מעדכן לי עדכוני אבטחה וכאלה, אבל לא מעדכן לי את SP3, זה לא תומך ב-64 ? לפי האתר של מייקרוספט אלו התקנים: Supported Operating Systems: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition Windows® XP אמרתי אני ישאל בכל מקרה, כי זה דיי מפתיע אותי.. בכל מקרה, במידה ולא, זה משנה לי משהו בתכלס מבחינת עבודה שוטפת? משחקים ?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  11. האם זה נורמלי , שלפחות 4 פעמים ביום המחשב שלי פתאום סתם עושה ריסט ? בדקתי עם אנטי וירוס והכל - ואין לי ספיי וורים , או וירוסים. ממה שהבנתי , מתי שהווינדוס מגלה בעיה קריטית הוא פשוט אוטומטית עושה ריסט , השאלה שלי היא כזו : האם זה בטוח להסיר את האפשרות automaticly reset מהלוח בקרה ? כי זה יפתור לי את הבעיה ? או שזה מסוכן כי אז המחשב יכול להתחמם..וזה לא יתריע אותי ? מפני פיצוץ אפשרי..או שגיאה קריטית ? :-X אגב , עם הבעיה של המחשב שלי נגרמת בגלל חום יתר של המעבד או בעיה במאוור , יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את זה ?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by nimrodim,

כיצד ניתן היום לעדכן את WINDOWS 98 HEBREW ENABLED? לא ניתן יותר לעשות עידכון אוטומטי באתר של MICROSOFT?

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  13. שלום, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לא הצליחה לעלות וביקשה דיסק אתחול בשל תקלה בקובץ של מערכת ההפעלה. לאחר התקנה מחדש של הווינדוס ותיקון הבעיה, נעלמו נתונים אישיים כמו תמונות וכו'.. נוצרה תיקיה חדשה windows.old שהיא בעצם מערכת ההפעלה הקודמת. האם יש אפשרות למצוא איכשהו את הקבצים שנעלמו ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  14. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב, ברשותכם, יש לי 4 שאלות: 1) האם למפרט הנ"ל אני צריך להתקין XP\ויסטה בגרסאות ה64 ביט שלהן כדי לנצל את מלוא היכולות של המפרט? 2) האם ווינדוס XP יזהה את כל הזכרון RAM? (ארבע גיגה?) 3) האם גרסאות ה64 ביט של ויסטה\XP פחות יציבות מגרסאות ה32? 4) ושאלה אחרונה - אם הייתם קונים את המפרט הזה במקומי, איזה מערכת הפעלה הייתם מתקינים - ובאיזה גרסא? תודה רבה!! אורי מצ"ב המפרט Mother Board ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 11631 Graphic Cards ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT 10144 Processors INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX 10741 HDD 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD 80255 Memory DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT 11325 CD & DVD DVRW NEC 7200S …

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  15. היי, איך אני מגדיר קודם כל שלא יופיעו לי הודעות כל הזמן של אישור על כל תוכנה שאני רוצה להתקין, על כל קובץ שאני רוצה להפעיל וכו'? יש אפשרות כזו? דבר נוסף, אני התקנתי אופיס, וניסיתי לשמור קבצים שקיימים אצלי במחיצה של האקספי באותו מקום שהם נמצאים ובאותו שם, אבל כתוב שם שאי אפשר כי הם לקריאה בלבד... איך אני מאשר לעצמי לגשת לכל הקבצים בכל הכוננים?? מי שיכול קצת להאיר את עיני ואולי גם עיני אחרים, אשמח. תודה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  16. אתפ מכירים את הicon של השולחן עבודה שנמצה בסרגל כלים (זה עם ה"התחל"\start ) ושלוחצים עליו אז הוא ממזער את כול החלונות או ההפף אז אני צריך אותו הוא נעלם לי ואני לא יודע איך אני מחזיר אותו אז אם מישהו יכול בבקשה להביא לי אולי את הכתובת של ה icon הזה שני ימצא אותו דרך ההפעלה או איזה שהיא דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  17. שלום, במחשב שלי רצים המון המון Processes. אני רוצה לאסוף את השמות של כל ה Processes לקובץ Excel ואח"כ לבדוק ב google מה עושה כל Process ו- Process. איזה פקודה יכולה להציג לי רשימה של כל ה Process בחלון Comand Prompt או לייצא רשימה של כל ה Process לקובץ TXT או Excel?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  18. מזה הדבר הזה ?! בנוסף מופיעים לי שם כל מיני דברים לא מוכרים וכאשר אני מסיר את הV מהם ועושה ריסטרט אז הV עדיין נשאר. בברכה, יובל

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  19. אני חושב שהזכרון נזלל יתר על המידה...אני עובד עם WINDOWS XP SP1... יש לי הרגשה שהבעיות של CALL OF DUTY נובעות מזה (בת'רד הזהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=60798 הנה תמונה: עריכת המנהל: התמונה צומצמה לחלקים הרלוונטיים כדי לא להרוס את מבנה הת'רד.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by Nihility,

מיקרוסופט הציגו את חלונות 7 ב PDC אבל הגרסה ששוחררה לנוכחים על גבי דיסק קשיח של 160 ג'יגה היא ללא חלק מהיכולות היותר מרשימות של המערכת. בשביל אלה נצטרך לחכות לבטא שיצא בשנה הבאה. או שלא: http://windows7news.com/2008/11/03/enable-new-windows-7-taskbar-in-windows-7-m3-build-6801/ רפאל ריברה מצא דרך להפעיל את התכונות החדשות גם בpre-beta. תהנו. (הפיצ'רים לא נכללו כי הם לא מושלמים, אל תשכחו שזה טרום-בטא ואל תתפלאו אם יהיו בעיות) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by Radeon38,

שלום האם יש כלי יעיל להסרה של SP3 ללא פגיעה כלשהי במערכת הפעלה והתקנה נקיה של SP2 בימים האחרונים המערך רייד שלי משתגע והערכים של הכוננים קופצים לגדלים מטורפים כמו טרה וחצי ויש סך הכל 2 רפטורים 36 אני מניח שזה קשור ל SP3. אשמח אם יש איזו תוכנה להסרה של התוסף הזה. בברכה.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  22. שלום לכולם, במחשב שלי יש שני דיסקים-קשיחים-חיצוניים של 2TB כול אחד מהם, (חצי ריקים), ובפנוכו של המחשב יש דיסקשיח של חצי-טרה שבו מותקן הסיסטם ועוד דיסקשיח של אחד-טרה, שהוא 90% ריק........ילדתי החיילת האמיצה, ביקשה שאביא לה עוד דיסקשיח ביגלל חוסר מקום...אז מאחר והדיסקשיח הפנימי שלי של אחד-טרה ריק אצלי, החלטתי לחסוך 300שקל ופשוט לתת לילדה את הדיסקשיח של חצי-טרה....אבל על החצי-טרה מותקן הסיסטם שלי...אז מאחר ויש לי את תוכנת הגיבוי-שיחזור הנהדרת אקרוניס-2012, פשוט מאוד עשיתי CLONE מהדיסקשיח הקטן שעליו מותקן הסיסטם, לדיסקשיח הגדול הריק, כדי לתת לה את הקטן....כשסיים ה-CLONE בהצלחה, ניתקתי את הכבלים של הקטן, שעליו היה הסיסטם ועשיתי ריסטארט למחשב עם אמונה רבה.....אלא שהמאניוק פיתאו…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by J0HNiE,

היי, כרגע יש ברשותי הארד דיסק של 500GB שמחולק ל3 כוננים אחד מהם הוא המערכת. השאלה היא כזאת. אני רוצה לשדרג מXP ל7 ואני רוצה לגבות בערך 200GB מההארד דיסק. הקבצים שאני רוצה לגבות נמצאים בשאר 2 הכוננים הנוספים. אז רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כל הקבצים שאני רוצה לשמור כמו, מוזיקה, סרטים, סדרות, ISO's, והורדות. אם אני אשים את כל מה שאני רוצה לגבות על כונן אחד ואפרמט את ההארד דיסק, ל2 כוננים, אחד מערכת והשני מה ששמרתי, ולאחר ההתקנה של 7 אני אעביר את כל הקבצים לכונן של המערכת ואז אפרמט גם את השני. האם זה אפשרי?

24. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם שני הרדיסקים. אחד עם הרדיסק 160GB בחיבור SATA שממנו אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה - ויסטה. שני עם הרדיסק 200GB בחיבור IDE שעליו יאוחסנו בעיקר קבצי מדיה. האם יש הצדקה כלשהי לחלק את כונן ה-SATA למחיצות (partitions) ? פעם ההמלצה הייתה לעשות זאת תמיד בכוננים גדולים. אבל היום, עם ויסטה ו-SATA יש בזה בכלל צורך ?

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  25. היי בתור אדמין של המחשב שלי אני מעוניין לבטל תוכוניות כמו Msconfig, Regedit כל התוכניות האלה שמשתמשים ברשת לא יוכלו לגעת או להשתמש בהם אז איך אפשר לבטל?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים