Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי. זה קורה בכניסה למחשב ואחרי שהמחשב יוצא מהפסקה וחוזרים לעבוד בו. אני לא מצליח לבטל את זה בuser accounts. (המשתמש מוגדר כאדמיניסטרטור) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אבל לא כאשר הווינדוס פועל ( לא דרך התחל) אני יודע שאפשר להכיו דיסקט אבל אין לי פה כונן A ... איך אפשר לעשות זאת עם דיסק רגיל או עם דיסקאןקי? מדובר בווינדוס XP...
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אתמול התקנתי תוכנה בשם ASTON ושמתי לב שכשאני עושה ריסטרט אז לפני המסך הכחול שרשום WELCOME נהיה לי מסך שחור לאיזה דקה וחצי ורק אחרי זה הווינדוס עולה. בדקתי וירוסים הורדתי את התוכנה ואפילו פירמטתי את המחשב מחדש אבל הבעיה עדיין נשארה. דרך אגב יש לי WIN XP PRO ולא עשיתי שום OC. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם יש באפשרותי להתקין 2 מערכות 1. win 7 32 על הארד דיסק 1 3. win 7 64 על הארד דיסק שני ?
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום יום אחד שהדלקתי תמחשב פיתום הכל נהיה לי כפול במחשב ובצורה אחרת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני לא יכל להתקין WINDOWS עם SP2 מובנה למה? איך אני יכל לשדר את זה?
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
איך מחזירים הייתי בטוח ש SFC יעזור , אבל לא עזר עזרה...
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב חדש וכל פעם שאני מנסה להתקין את הWINDOWS XP PRO, אחרי שאני בוחר איזה מערכת קבצים וכל זה והוא מתחיל לעשות COPY FILES או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול שבו הוא אומר לי שהמערת כיבתה את המחשב כדי שלא יגרם לא נזק ואם זה פעם ראשונה בלה בלה בלה...... מה אתם חושבים שזה יכול להיות? יש לציין שהדיסק של ה WINDOWS תקין.
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לי דיסק און קי של 16 ג'יגה, אם אני אשתמש בו כרדי בוסט מה זה יעשה? יהיה שיפור בביצועים? שיפור במשהו? משחקים? יש לי מעבד 64 ו4גיגה זיכרון פנימי.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
הבעיה שלי די מוכרת ברשת "Windows XP Log On/Log Off Loop" והיא התחילה לי לאחר שהסרתי עם התוכנה Spybot משהו שנקרא Rightmedia (אם אני לא טועה זה היה מזמן) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות (אין בכלל) אז זאת היא לא אופציה. אלו הדברים שניסיתי כבר ולא עובדים: safe mode ,Last Known Good Configuration בכל המצבים. ניסיתי לעשות התקנת תיקון אבל אין אפשרות כזאת אצלי (ניסיתי מכמה דיסקים בגרסאות SP2\SP3). להחליף את הקובצים ntdetect.com\winlogon.exe ניסיתי לבצע את המדריך הזה עד דף 9 http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fix-windows-xp-log-onlog-off-loop אבל לא הצלחתי להתחבר. (אותה התקלה) …
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב , כרגע יש לי windows xp ואני רוצה להתקין windows xp ולא לעבור לויסטה או משהו. הבעיה שלי היא שמזמן לא פירמטתי ושחכתי משהו, כשאני רוצה לפרמט רק את כונן C, ולהשאיר את D כמו שהוא, מתי אני עושה את הבחירה הזאת, זה במסך שהוא אומר לכמה לפצל את הכוננים ?! איך בדיוק זה הולך, אני לא רוצה להתקע באמצע , בבקשה תנסו להסביר טוב על מה בדיוק לוחצים, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אם יש לי מעבד 64 ביט של אינטל האם יש בעיה להתקין את הגירסה הרגילה של ה WINXP או שאני צריך לקנות ולהתקין את גירסת ה 64 ביט??
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כמו בכותרת. תודה
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים חדשים שאני רוצה להתקין עליהם WIN7 (שאני מתכוון לקנות כמובן). האם אני צריך לקנות שני עותקים, או שניתן להתקין עותק אחד פעמיים?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי קובץ (קיצור דרך), שאני רוצה להפעיל בעזרת צירוף של מקשים מסוימים (נגיד Shift+Ctrl+Y). עכשיו, כשאני מנסה להכנס לחלק של המקש קיצור במאפיינים של הקובץ, זה לא מאפשר לי לכתוב שם (נשאר "ללא"): איך בכל זאת אני מוסיף מקש קיצור?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להעתיק קובץ (על קובץ שקיים כבר) לשרת הקבצים שלי הוא נותן לי הודאת שגיאה כאשר אני מנסה למחוק את אותו קובץ הוא לא נותן לי ואומר שיכול להיות שהוא בשימוש נכון שהקובץ בשימוש אצל אנשים אחרים אך כשאני מעתיק קובץ לשרת אחר (כאשר הקובץ פתוח ע"י משהו) הוא לא נותן לי שגיאה כנראה שזה בהגדרות של השרת או משהו כזה משהו יודע ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP וכשאני נכנס לאתר שדורש את ההתקן של Microsoft Java Virtual Machine אז הוא נותן לי חלון להוריד אותו וכשאני לוחץ הורד אז הוא נכנס לי ל-Windows Update ורושם שכבר לא מורידים את ההתקן משם אז מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני עושה כיבוי והמחשב לא רוצה להיסגר בגלל IEXPLORER.EXE והוא בכלל לא פועל .....משום מה הוא לא סוגר אותו .......זה איזה באג מוכר ב SP2 אולי ??......כי בדיוק התקנתי SP2...וזה התחיל רק לאחר כמה פעמים שעושים לו "סיים עכשיו"...הוא נסגר בסופו של דבר ואז גם עושה כיבוי . ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה קורה פה?? אני גולש לי בכיף באינטרנט פתאום המסך הזה עולה ואני חייב ללחוץ close אני אפילו לא יכול להוריד את החלון למטה ולהמשיך לגלוש כי זה תוקע לי את כל הIE ואני חייב ללחוץ close וזה סוגר לי את כל החלונות של IE זה תמיד קורה לי אני לא יודע מה לעשות האם זה וירוס? כי בדקתי לוירוסים עם נורטון אחרי הlive update וזה לא גילה מה לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בעל 4GB איך אני מבטל את אופצית הקובץ דיפדוף והאים כדיי לי?? נשאל בעקבות זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372495.0
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי .אתמול קניתי נתב רשת, ורק חיברתי אותו. הייתי מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים, ולהדפיס. האם יש מדריך מפורט שאוכל להיעזר בו לווינדוס 7 ול xp?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i play Counter-Strike or Championship Manger or see movies תעזרו בבבקשה :[
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה שכשאני לוחץ על לינק במסנג'ר או משהו כזה, יפתח לי maxthon ולא אקספלורר. (כל אחד והסטיות שלו... ) איך עושים את זה? הערה: הרצתי חיפוש, ולא מצאתי תשובה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-