עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nas,

שלום שלום , יש לי דיסק מקורי של WINXP PRO , ואני רוצה לעשות דיסק שיכליל את ה SP2 ולפרמט ולהתקין מחדש , השאלה היא אם יהיה לי תאקטיבטיון המפגר הזה ? למה נראה לי שכבר גמרתי את כל ההפעלות שמיקרוסופט נותנת .. אני לא מבין מה הקטע האדיוטי הזה.. אני מפרמט תמחשב ואני צריך לאכול תקקע הזה כל פהם מחדש ?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

I saw couple weaks ago that the P2P can get imroved by changing some value from 30 to 50 or something like that. Can someone please explaine me how does it works? and where can i get it?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by natla,

האם אני יכול להמיר רק partition אחד ולא את כל ההארד דיסק ? האם ההמרה הזו אפשרית בכלל או שזה אפשרי רק בכיוון השני (Fat->NTFS) ?

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by 7th-warrioR,

My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i play Counter-Strike or Championship Manger or see movies תעזרו בבבקשה :[

5. Started by piro,

לפני כמה ימים מחקתי מהרג'יסטרי (ידנית) מפתח בשם **codec3** (כוכבית היא חלק חסר בשם שאני לא זוכר) ואני חושב שזה דפק את הפעולה של ה media player, ושל winamp בתחום של הרצת סרטים. יכול להיות? ואם כן איך אפשר לפתור את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  6. יש לי קובץ (קיצור דרך), שאני רוצה להפעיל בעזרת צירוף של מקשים מסוימים (נגיד Shift+Ctrl+Y). עכשיו, כשאני מנסה להכנס לחלק של המקש קיצור במאפיינים של הקובץ, זה לא מאפשר לי לכתוב שם (נשאר "ללא"): איך בכל זאת אני מוסיף מקש קיצור?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  7. נמחקו לי מלא קבצים - אני רואה את בקצים האלו בתקיה של הסיסטם ריסטור שבתקיית C:\System Volume Information\_restore{6452EDF7-9831-4D8C-A26C-9A292438C2D6} אבל כשאני נכנס לאשף הסיסטם ריסטור אין לי נקודת שחזור...מה אני יכול לעשות כדי לשחזק תקבצים האלו ? די דחוף לי תווודה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  8. Started by 111111,

1. איך אפשר להעלים את האייקון של המחשב שלי מהשולחן עבודה שלא יראו אותו? 2. האם אפשר להוריד את החיצים האלה שיש על קיצורי דרך? 3. איך אני קובע שאייקון מסויים יהיה האייקון של כל התיקיות למשל? נ.ב אני מחפש כבר הרבה הרבה זמן גם בפורומים וגם באינטרנט אחרי אתרים מוצלחים של אייקונים (שאפשר לקבע ללא תוכנות, כאילו פשוט קבצי אייקון) בעיקר של מק אם תוכלו להביא לי אתר אודה לכם תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  9. ביום בהיר אחד פתאום התחיל להופיע לי רקע מאוחרי הכיתוב של האייקונים יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  10. Started by eylonG,

כאשר אני מפעיל את הXP PRO לוקח לה המון זמן יחסית עד שהיא מעלה את התוכנה עצמה - היא מריצה את הריבועים הכחולים במלבן הרבה זמן וזה מציק.. אני מניח שזה נגרם מהעלעת דרייברים, למרות שהתקנתי אותה רק לפני כמה ימים.. יכול להיות שזה בגלל שבחלפתי בין חוטי ה-IDE? היה בלגן בכבלים וראיתי שהIDE הראשי היה מחחובר לCD והמשני לדיסקים. כמו- כן, האם יש חשיבות לסדר החיבורים של הדיסקים בכבל הIDE עצמו? תודה!

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by ski_farm,

יש לי מחשב שעליו התקנתי חלונות 7 ultemait הכל עבד סבבה עד שלפני כמה שבועות (ואחרי התקנת תוכנות ודריורים) כל פעם שהמחשב עולה הוא רושם explorer stop working ושואל האם ברצוני לרסט אותו לאחר שאני אומר שכן הוא מרסט את חלון העבודה לא את המחשב והכל ממשיך כרגיל ואז אחרי זמן מסויים המחשב קופא העכבר זז אבל לא ניתן לסמן שום דבר על חלון העבודה הכול קפוא רק אתחול חומרתי משחרר אותו מן המצב ואז עולה שוב אותה הודעה ניסיתי תיקון דרך ה CD של החלונות (פעולה שלא צלחה) יש למישהוא רעיון איך לפתור את הבעיה לפני שאני מפרמט את המחשב הזה תודה רבה מראש ski farm

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by Proww,

אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט). לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  13. יש לי VISTA 32 + 3GB אני הורדתי את הזיכרון הוורטואלי רק כדי לראות שיש שינוי נפח הזיכרון שהמחשב לוקח נישאר אותו דבר ... בנוסף אני עדיין רואה task manager שלמעשה יש PAGE FILE והוא לא אפס ...האם אני טועה בהבחנה שלי ...

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by tommy_g,

שלום חברים! הווינדוס עושה לי צרות בזמן האחרון. בשבועיים האחרונים, בכל פעם בעליית ווינדוס, הופיעה לי הודעה שנשארו לי עוד XX ימים לעשות ACTIVATION לווינדוס. כל פעם לחצתי על YES, כלומר שאני מעוניין לעשות ACTIVATION לווינדוס. מיד נפתח לי חלון גדול, ובו רשום YOUR WINDOWS IS ALREADY ACTIVATED. או משהו כזה. ככה במשך שבועיים. אמרתי לעצמי שבטח שספירת הימים לאחור תסתיים, ווינדוס יבין שבאמת יש לי ACTIVATION KEY, ויפסיק להציק לי. כנראה שאתמול אזלה הסבלנות של המערכת. שוב, נפתח אותו הדיאלוג, אבל בסיומו המערכת פשוט לא עלתה. ווינדוס חזר למסך ה-WELCOME ובחירת משתמש. אז עליתי ב-SAFE MODE, והתקנתי ווינדוס מהתקליטור (UPGRADE כמובן). מאז הבעיה חזרה על עצמה שוב, אז עשיתי שוב UPGRADE מה-CD. מה …

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לבטל/להחליף לחיץ Stand By . ב Power options properties רשמתי Never ל System standby וגם ניסיתי Enable Hibernation אך אין שינוי. יש לי Win XP SP2 ולוח אם Gigabyte K8nsc-939. תודה מראש למשיבים.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by oded6188,

בווינדוס XP אפשר להיכנס לחשבון ה ADMINISTRATOR רק דרך SAFE MODE... איך אפשר לעשות שגם בלי סייף מוד יהיה אפשר להיכנס אליו? תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by halter,

אני משתמש בWIN98 יחד עם XP, בגלל תוכנה עסקית ותיקה שעובדת רק עם ה98. היום הכנסתי הביתה מחשב חדש, מבוסס על מעבדי קונרו , דיסק SATA, וצורב DVD LG X16 (דגם GSA-H10A). אני רוצה להתקין את WIN98 לפני הXP ולצורך כך הקציתי בדיסק מחיצה בFAT32. דיסק ההפעלה של WIN98 מזהה את המחיצה, אבל לא מזהה את הDVD, ולכן אינני יכול להתקין את המערכת. ניסיתי לחבר במקום הDVD צורב CD של SONY דגם CRX225A וגם הוא לא מזוהה. אז אני כבר לא מבין איפה נמצאת הבעיה. כדי שיהיה לי בינתיים מחשב, התקנתי את XP באופן זמני - בלי בעיות-, ואם תעזרו לי לפתור את הבעיה אתקין את ה98 ואחריה את הXP מחדש.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שלום לכולם,אני חדש בפורום הזה. במחשב שלי מותקנת כרגע וינדוס XP SP1 בעיברית,אני מנסה תקופה ארוכה להתקין וינדוס מתקדם יותר (יש לי SP3 בעיברית).חבר שלי שינה לי את ההגדרות במחשב שכאשר המחשב עולה הוא יתחיל את התהליך (לחץ DEL כשהמחשב עולה). בכל מקרה כשהמחשב מתחיל לעלות והתהליך אמור להתחיל מופיע לי הכתובת הבאה : "Reboot and select proper device or insert boot media in selected boot device and press a key". וכל לחיצה על מקש משכפלת את אותה הודעה,כאשר אני מחזיר את ההגדרות שהמחשב יעלה מההארד דיסק הוא עולה שוב כרגיל,כאילו לא קרה כלום. מקווה מאוד שתעזרו לי...תודה מראש

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  19. שלום לכולם! אני זקוק לעזרה דחופה - יש לי תקלה בקובץ שמאוד מאוד חשוב לי. בטעות מחקתי קובץ והוא הגיע לסל מיחזור. עשיתי RESTORE והוא החזיר לי את הקובץ אבל כקובץ MDI והוא פותח לי אותו ע"י IMAGE FILE. אני חייב עזרה - איך אני מחזיר את הקובץ להיות וורד??? ניסיתי לשנות את שם הקובץ ואת הסיומת וזה לא עזר. הוא פתח לי את הקובץ בוורד אבל עם אלף עמודים ובג'יבריש. תודה למי שיודע לעזור...

20. אתמול השתמשתי בתוכנה שמנקה את הווינדוס מקבצים פגומים (שמה Windows Washer). לאחר הניקוי השתנו לי הפונטים של הווינדוס- את הפונטים של הסמלים אני רואה שונה, את הפונטים של התפריטים והכותרות של החלונות, של שורת ההתחל והתפריטים שבו- בקיצור הכל. אם אני עושה שחזור מערכת הפונטים הרגילים יחזרו אבל אני רוצה להשאר עם המחשב כמו שהוא עכשיו-אחריי הניקוי רק עם הפונטים הרגילים. יש דרך להחזיר את המראה הרגיל של הווינדוס ולהשאיר את המחשב במצב של עכשיו (אחריי הניקוי)?? דרך הגב יש לי ווינדוס xp פרופשנל

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by Sunshade,

לפתע פתאום בלי כל אזהרה מוקדמת (טוב היו כמה פעמים שהפעלה מחדש פתרה את הבעיה) דאבל-קליק על תיקיות או כל דבר אחר שקשור למערכת ההפעלה (סל-מיחזור, המחשב שלי וכו') גורם להעלמות של שולחן העבודה, כל מה שנשאר זו תמונת הרקע, ואחרי מספר שניות עולה מחדש. נכון להיום מדובר במצב קבוע, יש פתרון מלבד פרמוט והתקנה מחדש? (יש לי הרבה חומר לגבות.. ) כל שאר התוכנות עובדות מצויין ללא תופעות לוואי. המחשב עובד כמעט תמיד מחובר לביטורנט דרך Azureas. מערכת :WinXP SP2 מעבד: C2D E6300 זיכרון: 2GB HD: WD 160GB כ. מסך: 7600gs לא יודע אם זה קשור אבל יש לי פנדה אנטיוירוס טיטניום

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. שלום שיחקתי לעצמי היום באתר של גוגל ואז בעדפות חיפשתי אנגלית ולא מצאתי =\ וראיתי "שפת פורצים" אז שינתי לזה ואין לי מושג איך להחזיר לעברית בגלל שאני לא מבין מה כתוב שם http://img505.imageshack.us/img505/8302/google6md.jpg

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by אנדי,

שלום, מדי פעם אני מוריד מסמכים שמצורפים להודעות דוא"ל שאני מקבל, כדוגמת תמונות ומסמכי word. אלה מה, הקובץ מגיע לשולחן העבודה כשני קבצים בפורמט כללי כלשהו ובשם שניתן להם כנראה ע"י שרת הדואר (תמונה מצורפת), אחד מהקבצים אפשר למחוק ואילו השני הוא 'קובץ רפאים' - האייקון שלו מופיע על שולחן העבודה אך חלונות מסרבת להכיר רשמית בקיומו. הוא מזוהה ע"י תוכנה לזיהוי rootkits אך איני מכיר כל דרך למחוק אותם. מה עוד ניתן לעשות? יש לי בעייה עם צירוף התמונה להודעה. היכן ניתן למוד כיצד עושים זאת נכון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. Started by Vaknir,

האם יש אופציה ב-Vista כמו ב- XP להגדיר את הווינדוס על מינימום על מנת שיהיו ביצועים טובים יותר? ללא ה Aero ה slide וכו'..? ואם כן, אז כמה דרישות הוא צריך, או ש-ג'יגה זיכרון וכו' הם המינימום של המינימום על מנת שהמחשב בכלל יוכל רק לעלות המערכת? תודה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by alonn24,

איך אני מתקין iis על המחשב שלי, ואיך אני רואה את היוזרים על המחשב שלי בכלי הניהול? יש לי מחשב במשרד ששם היה לי את היוזרים כאשר לחצתי כפתור ימיני על המחשב שלי ואז ניהול ושם בכלי מערכת היה לי יוזרים, למה המחשב הביתי אין לי? אה, ועוד משהו, באותו מקום יש לי את "תיקיות משותפות->מיקומים משותפים", איך אני מוסיף שם תיקית משותפת? כנ"ל, אין לי במחשב הביתי שום אפשרות של הוספה ובמשרד יש לי.... תודה מראש לעוזר!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.