Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הי קנינו בחברה מחשב נייח של HP, והוא הגיע בטעות עם VISTA BUISNESS, אני מניח שהיא OEM. החזרנו את המחשב לספק והוא החזיר לנו אותו עם XP PRO כפי שהתכוונו. נותרו לנו הדיסקים של הויסטה, האם ניתן להתקינם על מחשב כלשהו ? חשוב לציין שלא חיברנו את המחשב כלל לרשת. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הי. התקנתי את כל האופיס מההתחלה לאחר פרמוט המחשב, העתקתי את כל התיקיות מלפני הפרמוט לדיסק גיבוי חיצוני, האם כל ההגדרות של החוקים וההתראות באאוטלוק 2003 נמחקו לי בעצם ? והאם ניתן למצוא קובץ מסוים בגיבוי שמכיל אותם ולדרוס את הקובץ החדש שנוצר אחרי ההתקנה? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אין לי את כל הקודם הזה ואת המיקום של התקיה ואת הסרגל תפריט הזה למעלה בתיקיות... איך מסדרים את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי אולטימט 64 ביט, איך אני מפעיל את התצוגה המיוחדת הזאת של הAERO? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי התעסק לי עם המחשב (טעות, לא נורא) - וניסה להתחבר לחשבון ADMIN שלא ממש קיים. (על המחשב יש רק חשבון אחד - עם הרשאות מלאות). בכל מקרה, מה שקרה הוא שפתאום כל הדברים שעלו עם המחשב - לא עולים יותר. לא מופיעים ב-MSCONFIG, בשום מקום. הם קיימים פיזית על המחשב, אבל לא עולים איתו יותר. בנוסף, הדרייבר המובנה של הכרטיס קול בלוח-אם (SoundMAX) - לא פועל יותר. אני מפעיל אותו ידנית והוא נותן הודעה שהוא לא יכול לפעול. יש פתרונות לבעייה? שחזור מערכת לא עזר... תודה.
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
צירפתי תמונת מסך מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי קובץשל סרטון שהורדתי והוא קובץ RAR ,כשאני מנסה למחוק אותו רשום שזה נמצא בשימוש. חיפשתי בפורום ובגוגל קצת וניסיתי את הדברים הבאים: לעלות את המחשב ב-safe mode ןלמחוק אותו אבל זה לא עזר. ניסיתי דרך תוכנת total commander אבל דרכה גם לא הלך. הבנתי שכדאי להעלות את המחשב עם דיסקט אתחול של WIN אבל אין לי אפשרות כי המחיצה NTFS. יש למישהו עוד הצעות איך אני מוחק אותו????
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לעשות Repair Install לXP PRO מערכת ההפעלה לא עולה בשום מצב והמחשב קופא. ניסית את כל הפתרונות האחרים תיקון כל קבצי ההפעלה הBOOT וכו'.. כול בדקות חומרה וגוסט למחשב אחר. האפשרות האחרונה שנותרה לי היא לעשות התקנה דורסת,הבעיה שאני לא רואה את האפשרות הזאת בהתקנה לעומת מחשבים אחרים שבדקתי. קראתי והבנתי שכנראה שזה תלוי בCD עצמו שצריך להיות תואם בדיוק לCD שאיתו התקנתי את המערכת הפעלה,ניסית עם CD וגם ללא הצלחה,האם למישהו יש פתרון איך לגרום לאופציה של הREPAIR לחזור?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני חושב לשדרג לVISTA השאלה האם היא תומכת בMATLAB?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שאני מעלה את ווינדוס אני מקבל את השגיאה המצורפת. מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? מערכת Windows XP SP2. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה אשר בודקת את הטמפרטורה של המחשב ויכולה לכבות אותו במידה והחום עבר את הטמפרטורה שקבעתי אני צריך להפנות את התוכנה ל קובץ EXECUTABLE אשר מכבה ואנני יודע מהו הקובץ תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של נייד חדש, המעבד הוא Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 והשאלה שלי היא - האם חובה עליי להתקין עליו Windows XP 64 Bit או שאוכל להתקין עליו את הגרסה הרגילה שיש לי בבית כבר 3 שנים והיא תרוץ ללא בעיות? תודה, אורן.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg נהיה לי באיקוניים בשולחן עבודה מין צל כזה לכל דבר, ניסיתי להיכנס למאפיינים->מראה->מתקדם ולשנות שמה אבל זה לא משנה לי בכלל. אם מישהו יודע איך עושים שזה יהיה שקוף, יעזור לי מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קיבלתי במשרד מחשב חדש, ואין לי ממש כוח להתקין את כל ה1000 ו1 דברים שיש על הישן שוב. אני אוכל לקחת את הארד דיסק הישן לעשות גוסט ממנו לחדש להפעיל את המחשב וזה יעבוד? הבנתי שאני כנראה יצטרך דיסק של ווינדוס, אבל האם זה אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא רק בEXPLORER אלא גם אם אני מפעיל איזה תוכנה ברוסית?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני החלטתי לחזור ל XP מה-Vista אחרי כמה חודשים של שימוש מאחר שעדיין אין תמיכה נרחבת מספיק בדרייברים לדעתי. בתכלס, הדבר שהכי כואב לי לאבד במעבר חזרה אחורה זה את ה Vista DVD Maker. התפריטים ש פשוט מדהימים... ולא מצאתי שום תוכנה חינמית או מסחרית שאפילו מתקרבת לרמה הזו... מישהו יכול אולי להמתיק לי את הגלולה ומכיר איזו תוכנה שעונה על התאור?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכולם ! יש לי שאלה , קניתי מחשב נייד בארה"ב עם מערכת הפעלה Home Premium כך שזה OEM . כמובן שהמערכת באנגלית , אני מעוניין למחוק אותה ולהתקין אותה גרסה רק בעברית, האם הרשיון של הגרסא האנגלית תקף באותו אופן גם בגרסה העברית? את העניין של הוספת ה MUI לגרסת הULTIMATE אני מכיר , אבל אני מעדיף לא לשדרג לגרסה הזאת . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
והאם על כולם רץ דירקט איקס 10?ואם אפשר פשוט להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוסופט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מהירות ברירת המחדל של תפריט "התחל" (או "Start" ) הינה איטית למדי. ניתן לשפר את המהירות ע"י עריכת הרג'יסטרי. מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים. http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_21.html
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מנסה לשמור קובץ על הדסקטופ או בכלל להוריד משהו למחשב מהאינטרנט במקום לפתוח את ה OPEN SAVE הוא זורק אותי את שולחן העודה בתוך חלון אקספלורר עשיתי סריקות וירוס תולעים ומיני מזיקין עשיתי ריפר ל XPSP2 ניסיתי אפילו להשתמש ב download eclarator וכלום !!!מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך עושים קיצור דרך לדיסק און קי בתוך הדיסק און קי כי יש לי בעיה שבכל מחשב הדיסק און קי מזוהה ככונן בשם אחר זה ממש דחוף תודה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, HP Pavilion dv6514ej. המחשב מגיע עם Windows Vista, ואני מעוניין להחליף אותה ב Windows XP. הבעיה היא כזאת: אני מכניס דיסק של XP, עושה ריסט למחשב, וכמה שניות אחרי שההתקנה עולה אז עולה שגיאה שאין הארד-דיסקים... יש את האפשרות הזאת של F6, ואז אני אמור להכניס דיסקט עם הדרייבר SATA.... הבעיה היא שאני לא מוצא כזה מה אני עושה? תודה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום ! אני חושב אם לקנות ויסטה ורציתי לדעת אם בדיסק מקורי שאני קונה יש אפשרות להתקין גם את הגירסה של 32 ביט וגם את של ה64 ביט ? אני לא מתכוון על מחשב אחד את שניהם, יש לי 2 מחשבים ורק אחד תואם ל64 ביט והשני תואם ל32 ביט. בדיסק ההתקנה של הווינדווס יש את 2 ההתקנות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני נכנס לאקספלורר אני מקבל את השגיאה הבאה: Internet Explorer cannot display the webpage וכשאני סוגר את החלון אני מקבל את השגיאה הנ"ל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: iexplore.exe Application Version: 7.0.6000.16512 Application Timestamp: 46807103 Fault Module Name: StackHash_8d13 Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 04fd13d0 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 8d13 Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Additional Information 3: 8d13 Additional Information 4: cdca9b1d21…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
ב"ה ב 13 לחודש קיבלתי BSOD ראשון לאחר חודש של שימוש בלי BSOD אחד(לא כ"כ התייחסתי), יום למחרת עוד שתיים (בזמנים מסויימים) . החלפתי HD (כי בקודם מצאתי באד סקטורים מינורים) , אבל היום שוב עוד פעם אחד ( וזה עם מ"ע חדשה), לפי מה שנראה לי זה בגלל העדכונים הבאים שיצאו ב 7 לחודש: 1: שיפור ביצועים http://support.microsoft.com/?kbid=938979. 2:שיפור יציבות http://support.microsoft.com/?kbid=938194 . לפי מה שידוע לי אלה לא עדכונים שהופצו ב Windows Update . אם מישהו אחר נתקל בבעיה דומה , נא לידע . אני הסרתי את העדכונים הנ"ל ועכשיו אני מחכה לראות מה עם ה BSOD . עריכה: אני צירפתי קובץ של ה Minidump האחרון אם אפשר לנתח אותו (יש בעיה עם ה WinDbg ב VISTA). ד"א ב BSOD לא היה כתוב כלום פשוט …
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-