עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SyndromE,

אני יודע מה אומרות ראשי התיבות, אבל אולי משהו יודע האם קיימים הבדלים בוינדווס עצמו ,מלבד העובדה שה-RTM יצא קודם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

Blaster, Sessar all the needed to make the comp as safe as possible. Thnx alot !

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  3. לילי טוב לכולם..! אז ככה אני רוצה לפרמט את המחשב כי יש בעייות טוב יש לי שאלה במה הכי טוב לשמור "גיבוי" של הכונן הקשיח..?בזיכרון נייד,בדיסק,כרטיס דיכרון במשהו אחר ..? תודה לעוזרים.!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  4. שלום, הוצאתי מהמחשב הישן שלי (שעובד על ווינדוז 7) כונן SSD עליו התקנתי רק ווינדוז 10, והעברתי אותו למחשב אחר. בכל פעם שאני מעלה את המחשב, עולה מסך של ווינדוז 10 וטוען שיש תקלה. אני יכול להמשיך הלאה בבחירת מערכת הפעלה "אחרת" (ז"א את הווינדוז 7), השאלה היא האם ניתן לדלג על כל שלב התקלה - שהווינ 7 יעלה כרגיל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tecore,

כאשר מחשב נייח נכנס למצב שינה. האם הוא צורך חשמל ואנרגיה? האם זה מקצר את חיי החומרה? מה ניתן לעשות על מנת לחסוך באנרגיה מבלי לכבות את המחשב.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים..אני מפעיל את המחשב, הווינדוס נטען(עם הפס הכחול..) מסיים, ואז המסך פתאום לא מראה כלום(כאילו הוא נכבה). והמחשב עצמו ממשיך לרוץ. עכשיו ניסיתי להכנס למצב בטוח, אבל הבעיה שאחרי שאני לוחץ F8, ומגיע למסך עם האופציות בחירה לSAFE MODE. אין לי אפשרות לזוז במקלדת. היא לא מגיבה. משהו מוזר.. יש לכם אולי הצעות מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by orendia,

שלום לכולם, אני מנסה להוריד תמונות מהמצלמה שלי אך המחשב מציג הודעת בלון ליד השעון שההתקן לא מזוהה.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול לגבי... אני חושב בעיה - במערכת שלי: יש מספר תהליכים שרצים באופן כפול. כלומר ברשימת התהליכים בTask Manager, יש תהליך שמופיע פעמיים ואף יותר: תהליך של הכרטיס מסך שלי: ati2evxx.exe שכל אחת מהכפילויות צורכת כמעט מגה וחצי זכרון. וכמובן - svchost.exe שרץ שלוש פעמים, פעם צורך 4.5 מגה, פעם כמעט 9 ופעם 5... נאמר לי גם שהתהליך הזה קשור לNorton SystemWorks... האם אלו דברים חריגים, ואם כן כיצד פותרים את העניין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by th£»Light,

אז ככה.. כל צ'ט שאני נכנס אליו.. רשום לי "נותקת מהשרת" כיצד עליי לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by ori14,

יש לי מספק תוכנות ומכשירים שלא עובדים עם הויסטה אולטימייט 64ביט, ויש לי במחשב מידע מאוד חשוב, בין היתר של תוכנות שייקח לי עשרות שעות להגדיר/ להוסיף/ להתקין/ לכתוב/ לסדר וכולי.... האם אפשר לעשות גיבוי לויסטה אולטימייט 64 ביט ולשחזר אותו לויסטה אולטימייט 32 ביט? לא אכפת לי אם התוכנות שמיועדות ל64 ביט לא יעבדו. תודה מראש, אורי.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by Amit Shani,

היי, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את מערכת ההפעלה שלי. אני כרגע עם ווינדוס 7 ורוצה להתקין ווינדוס 8.1. רציתי לשאול, האם מומלץ לשהתמש באופציה של שדרוג ובכך לא אצטרך לגבות את כל המחשב שלי או שמא ידוע שזו אפשרות בעייתית שעושה צרות ועדיף להתקין אחרי פירמוט? בתודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by ilya1987,

אני משתמש במודם: ESS ES56H-PI Data Fax Voice Modem. וכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס (WINDOWS XP PRO) הוא מתחבר לאינטרנט אוטומטי. כל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט הוא מתחבר אליו אחרי כמה שניות שוב פעם וככה כל הזמן. אני ממש לא יודע מה לעשות אז אני ממש צריך עזרה.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by nore0,

כל פעם שאני נכנס ל-Safe Mode וחוזר למצב הרגיל כל התצוגה של כל התקיות נהיית ככה http://img125.imageshack.us/img125/8012/safemodemv6.jpg איך אפשר לסדר שזה לא ישתנה ?

14. שלום, ברשותי מחשב עם מעבד INTEL E4400 (תדר 2 GHZ) ו כ 3 GB זיכרון כרגע מתוקן על המחשב win XP אבל אני מתכנן לפרמט את המחשב בימים הקרובים ואז כבר להתקין עליו WIN7 המחשב נועד לשימושים כלליים ופשוטים מאד של אינטרנט ואופיס כשמה שחשוב לי זה שמחשב יעבוד כמה שיותר מהר ובצורה כמה שיותר חלקה נראה לי שהפרמטר שישפיע הכי הרבה הוא כמות הזיכרון הזמין למערכת ובגלל זה אני תוהה האם כדאי להתקין את גרסת ה 32 או ה 64 ? על פניו - היתרון היחיד להתקנת 64 הוא לטובת מצב שבו עוד כמה שנה-שנתיים רוב התוכנות יהיו רק 64 ביט. לפי מה שהבנתי גרסת ה 32 ביט צורכת פחות זיכרון וכך גם התוכנות שמותקנות עליה ובגלל זה נראה לי שעדיף לי להתקין אותה בגלל שכך ישאר יותר זיכרון למערכת והמחשב ירוץ חלק יותר האם יש איזה …

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by gabig12,

שלום יש לי בעיית SPYWARE במחשב הוא פותח לי כל מיני דפים כמו OLDGAMES אתרי מכירות ואתרי סקס ניסיתי הרבה תוכנות להסרה ואף אחת לא עוזרת: ADAWARE SPYBOT MICROSOFT ANTI SPYWARE ANTIVIROS של סיימנטק איך אני יכול להעיף את הספייור? בבקשה אני חייב עזרה דחוף! זה משגע אותי

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  16. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו ווינדוס וכו'.... אבל זמן קצר אחר כך התחילה להופיע הודעה מעצבנת במחשב שלי. ההודעה היא שתהליך כלשהו צריך להיסגר והיא מופיעה זמן מה אחרי שאני מאתחל את המחשב. הנה הפרינט סקרין של ההודעה (ההודעות שלמטה זה מה נפתח כשלוחצים על click here). מה שמעצבן זה שאחרי שאני לוחץ על לסגור, כל תוכנה חדשה שאני פותח (לא משנה מה- פיירפוקס, ווינאמפ וכו'), לא נותנת לי להשמיע סאונד. אם התכנה הייתה פתוחה כשהופיעה השגיאה אז היא כן נותנת להשמיע סאונד. כשאני מנסה להשמיע סאונד, למשל בווינאמפ, זה נותן לי את השגיאה הבאה: למרות שהדרייבר מותקן. אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי זה כבר ממש עולה לי על העצבים.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by pakariel,

אני מנסה לשנות את מיקום תיקיית users, ובמדריכים שראיתי נאמר לאתחל את המחשב מהדיסק של win7 ואז לאחר השלב של בחירת השפה אמור להופיע לי החלון הבא (כמו בקובץ המצורף) ואז לבחור windows repair הבעיה היא שכאשר אני עולה מהCD ובוחר שפה ישר מופיע לי המסך של partintions ובאיזה אני רוצה להתקין ולא מופיע לי המסך שאני צריך? מה אפשר לעשות בנושא?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  18. הותקן על מחשב גרסאת MSDN וינדוס 7 PRO N 32 ביט לניסיון, לאחר סיום הניסיון נקנה סריאל חוקי של וינדוס 7 PRO 32 ביט, הוינדוס לא מוכן לקבל את הסריאל, איך ניתן לגרום לו לקבלו ללא התקנת המחשב מחדש ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by borka84,

אז ככה, יש לי כונן יחיד© ופתאום משום מקום הופיעו לי שם 5 קבצי DLL. הקבצים הם: atl71.dll , mfc71.dll , mfc71u.dll , msvcp71.dll , msvcr71.dll מישהו יודע מזה הקבצים האלה ומאיפה הם צצו?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by אופיר,

ברשותי חלונות 2000. אם שומר המסך פעיל, כלומר שומר המסך מתחיל לעבוד אחרי 5 דקות, המסך לא יכבה בהתאם להגדרות חסכון באנרגיה. אם אני מבטל את שומר המסך (none), רק אז המסך נכבה לפי הגדרות חסכון באנרגיה (אחרי 20 דקות).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by LaraCroft,

היי רציתי לדעת מה ההבדל בנייהם ואם יש לי מעבד ליבה כפולה עדיף להשתמש ב X64? זה לא אמור להיות יותר "עומס" במערכת? תודה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by dorsk,

מאז ששדרגתי זכרונות ל4GB זה לא מזהה לפחות 3GB בויסטה 32BIT זה מזהה רק 2.5GB ושהוצאתי כרטיס מסך אחד זה זיהה 2.85 GB תמונה ראשונה זה מראה 4GB: http://www.zix.co.il/images/z-983665992.jpg תמונה שניה מסומן מלבן מראה רק 2.5: http://www.zix.co.il/images/z-681901914.jpg עוד תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-932393965.jpg עוד אחד: http://www.zix.co.il/images/z-824272230.jpg מפרט: 9800GTX SLi One card XFX Two Card Twintech G.Skill 4GB 1000mhz CL5 XFX 780i 3-Way SLi Intel Core 2 Duo E8500 3.13GHz @ 4.04GHz. התקנתי דריברים הכי עדכנים

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by someone,

קודם כל הוא פתוח בערך 2-3 פעמים בו זמנית בWINDOWS XP שלי... ובזמן האחרון הוא מתחיל לגדול לגדלים מפלצתיים של מעל 100MB לפעמים, ושזה קורה האינטרנט מפסיק להגיב וכל המחשב נהיה איטי עד שאני סוגר את הקובץ SVCHOST שגדל בעזרת CTL ALT DEL.. מישהו יודע מה הקובץ הזה בכלל? ומה הבעייה איתו יכולה להיות?... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לפני כמה זמן אחד ההארד-דיסקים שלי התחיל לעשות הרבה בעיות. פעם אחת הCHKDSK רץ לפני הBOOT עשה שם איזה סריקה מחק קובץ כלשהו ומאז הכונן הסתדר. אבל שוב יש לי את אותה בעיה, רק שהפעם WINDOWS לו מריץ את הבדיקה על הכונן בBOOT. אז אני בעצם צריך דרך "לאלץ" (המילה FORCE היא המילה הנכונה) ביצוע של הCHKDSK על הכונן G בBOOT. איך אני עושה את זה? דרך גוגל מצאתי את זה אבל זה לא עבד בכלל משום מה (Vista Ultimate x86 Eng) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שמעתי שיש באג אם קובת שלוקח 100% מהמאבד רציתי לבדוק אם הבאג הזה גם פוגע בי אני פותח תתאסק מנג'ר והוא לא מראה לי את כל ה4 אופציות שיש למעלה ואני לא מצליח לשחרר את זה ולראת את המאבד וכל מה שיש שם זה משה שאני רואה איך אני מחזיר את זה למצבו הרגיל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.