עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by krusty,

הי. מאיפה אני יכול להוריד win98 Tutorial???? באתר של ממיקרוסופט יש קצת אבל לא ניתן להוריד למחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  2. Started by yonik,

אני מנסה להתקין xp sp2 על פנטיום 3 500 מ"ה שהיה עליו כבר אקס פי,הוא עושה את השלב הראשוני של פירמוט הדיסק והעתקת קבצים חיונים ואז בא הריסטרט,ומה הוא עושה אחרי הריסטרט??? שוב מעלה תמסך הכחול של ההתקנה במקום להתחיל עם מסך הבוט למה הוא עושה את זה? כאילו הוא עושה בוט מסי די כל הזמן גם בלי press any key to boot from cd יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  3. שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי את עדכונ windows של service pack 3 ומאז כול פעולות שקשורות להכנה להדפסה אורכות זמן ארוך בצורה חריגה. נראה לי שמהו השתבש להם עם הדרייברים, למישהו יש הצעות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by Peace,

כרגע אני מתלבט האם להתקין ווינדוס 10 (יש לי 8.1), או שעדיף לי לחכות עוד קצת כדי לשלול בעיות מסויימות (אין לי באמת מושג אלו בעיות), ולהתקין ביולי לפני סיום המבצע. החששות שלי הן בעיקר מבעיות בהתקנה, ומבעיות עם דרייברים שונים. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. (שאלתי כאן לא מזמן אבל שכחתי לציין כמה פרטים) המחשב הוא מחשב חזק E6600, 8800GTS.. המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים.. נראה לי זה לא כזה משנה אם אני אתקין XP או ויסטה.. אבל המחשב עובד ברשת עם עוד מחשבים שבהם מותקנים XP, ונגיד שאני מדפיס זה מדפיס ממחשב אחר שאליו מחוברת המדפסת, אז אם אני אתקין ויסטה על המחשב החדש בטח יהיו בעיות תאימות לא?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  6. אם אני הולך להחליף עכשיו את מערכת המחשב שלי ובתוכה גם את לוח האם אבל אני רוצה להישאר עם אותו הארדיסק ואותו Windows, האם אפשרי לעשות זאת ללא GHOST?(פעם שעברה עשיתי את זה עם GHOST והסתבכתי) האם אפשרי פשוט לשים את החלקים החדשים להיכנס להתקנה של WINXP ולעשות שם ריפייר פשוט?(שכאילו מתקין את הוינדוס מחדש אבל לא את הרג'יסטרי וכל ההגדרות משתמש...)

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  7. איזה זיכרון כדיי למחשב שיפעיל ויסטה? למשל 512 או 512X2

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by 3pac,

יש לי בעיה שכנראה קשורה לדרייברים . משחקים מסוימים קורסים(כאילו מנתקים את הכבל שמחבר בין מהכרטיס מסך למסך ואני חייב לעשות ריסט) אצלי ,אבל רוב המשחקים פועלים כמו שצריך בלי בעיות. היו לי קרסות בWANTED ,בטלתי את ההגנה של NOD32 והמשחק הפסיק לקרוס. עכשיו קורה אותו דבר עם Dead Space . נסיתי לבטל את ההגנה של NOD32 אבל זה לא עוזר. בדקתי בevent viewer אם יש שגיאות ומצאתי כמה שקשורות לCatalyst Control Center: 1 0000000001: 2009-05-15 17:06:48:478 Failed to merge manifest file: C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml with exception: Could not find file 'C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml'. Error…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. יש לי במחשב 3 כוננים פירמטתי אתמול את C והתקנתי מחדש את הווינדוס... E לפני זה היה כונן חסום שפתוח רק למשתמש שלי ולא למשתמש של המשפחה... עכשיו אחרי שפירמטתי לא יכולתי להיכנס אליו אבל פתרתי את זה חלקית... אני יכול להיכנס עכשיו לכונן אבל חלק מהתיקיות והקבצים אני עדיין לא יכול להיכנס אליהם.... איך אני יכול לפתור את זה? ניסתי לעשות את אותו הדבר שעשיתי לכונן עצמו אבל אי אפשר לעשות את זה.... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! רכשתי היום מערכת הפעה של win 8 pro 64 bit, והיום סוף-סוף פיניתי זמן כדי להתקין אותה על המחשב שלי (שמותקנת עליו מערכת הפעלה win 7 32 bit). לאחר שתקנתי win 8 (בחרתי באופציה של custum ולא שדרוג), הכל היה טוב ויפה, כלומר, היה לי win 8 על המחשב. מאחר ואני מחובר לאינטרנט באמצעות USB adapter, היה עלי להתקין את הדרייב המתאים כדי שאוכל לגלוש. ולכן הכנסתי את הדיסק של הדרייב למחשב והתקנתי. ואז התחיל כל הבלגאן. המחשב ביקש לאתחל מיד כשהסתיימה ההתקנה, ואני כמובן הסכמתי... העניין הוא שמאותו רגע המחשב לא עלה ונתן לי את השגיאה הבאה: irql_not_less_or_equal משיטוט קל באינטרנט, הבנתי כי זאת בעיה שמקורה בעובדה כי הדרייבר שהתקנתי לא נתמך ע"י win 8. לאחר מכן, התקנתי מחדש את win 7, ו…

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by pooowa,

היי אחרי שהרצתי PCMARK04 העלתי את הדף אינטרנט וכל התמונות לא עלו! במקומן יש מן "תמונה" שבתוכה יש ריבוע עיגול ומשולש (איזה פירוט ), עכשיו אני לא יודע מה הבעיה? עשיתי ריסטרט ולא השתנה, אין במחשב וירוסים למיטב ידיעתי... מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by Judas Iscariot,

לאחרונה התחילו אצלי בעיות בכמה משחקים, ובחיפושיי הנואשים ברחבי הרשת גיליתי משהו קצת מוזר כאשר ניסיתי להפעיל DXDIAG. לאחר סריקה קצרה אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: Problem getting input info, result code = 0x80004005 כמו כן, ניסיון ללחוץ על Game Controllers בControl Panel פשוט... לא עושה כלום. לא פותח את החלון שצריך להיפתח, לא הודעת שגיאה, כלום.... אנא עזרו לי

13. האם קיים דבר כזה? רצוי קובץ ZIP לא EXE, שלא ייכנסו כל מיני זבל למחשב שלי... תודה לעוזרים מראש

14. Started by s.os,

טוב תראו יש לי בעיה מעצבנת בויסטה קופץ כל שנייה החלון הזה : כשאני לוחץ על החלון מופיע לי ההודעה הבאה: וזה אצלי כבר כמה ימים בהתחלה חשבתי שזה העכבר שמחובר בUSB אבל זה לא העכבר כי החלפתי אותו ועדייין יש תבעיה הזאת והקטע הוא שאין לי שום דבר שמחובר לUSB ממש ממש כלום. תעזרו בבקשה ;D תודה מראש

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  15. אם הייתי זוכר מתי זה התחיל זה היה טוב אבל אין לי מושג. טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס פעם זה היה 4 5 ניסיתי לעשות סלקטיב סטארטאפ דרך הMSCONFIG ככה שאני לא חושב שזאת איזה שהיא תוכנה שמאטה את הטעינה.. מה לעשות? תודה לעוזרים

16. 1. אני משתמש חדש בויסטה ועברתי אליו מאקס פי, ואני רגיל שבתפריט הכיבוי יש 3 כפתורים של "כיבוי, הפעלה מחדש, מצב שינה" ופה אני צריך לבחור מתפריט מעצבן כזה, אפשר לשנות את זה כמו באקס פי? 2. פה אני כבר לא בטוח שזה קשור למערכת הפעלה כי זה קרה לי גם באקס פי על מחשב בעבודה, אבל משום מה נוסף לי כונן דיסקטים של "1.44 בתוך "Computer" כשבכלל לא מותקן לי רכיב חומרה כזה, איך אפשר להעלים אותו? יש קשר כלשהו להגדרה שאמורה להיות בביוס אולי? 3. איך ניתן לשנות את המיקום של התיקיה שהייתה המסמכים שלי? 4. שאלה שלא ממש קשורה, יש לי דיסק קשיח של טרה, כמה גיגה אתם ממליצים להקצות לכונן C? כרגע הקצתי לו 30GB ואת השאר חילקתי ל2 כוננים נוספים, זה מספיק?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. Started by GZA3,

חשבתי שיש לי בעיה בהרד דיסק שהוא ניתקע אבל מצאתי שיש כמה קבצים שתוקעים את האקפלורר (שולחן עבודה לא הדפדפן) אני מנסה לפתוח את הקבצים (פורמט של סרט) והוא ניתקע אני פותח תתיקע האקפלורר ניתקע ואם אני מנסה למחוק או להעביר אותו מקום אז אני מקבל הודעה שמשהו משתמש בו כבר ועלי לסגור את התוכנה שמשתמשת בו וניסיתי לעשות את זה גם במצב בטוח של הוינדוס וזה עדיין רושם לי את זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  18. שלום, אני שכחתי איך מתקינים אקס פי ישר אחרי פירמוט! אני זוכר שצריך להכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי שיקרא ראשון אבל צריך לעשות עוד כמה דברים... בבקשה זה חשוב!

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  19. כותרת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  20. Started by bullman,

התקנתי WIN 98 מחדש (על הקודמת) וכעת אאוטלוק מבקשת סיסמא להתחברות ואין לי מושג מהי. איך אני מוצא את קובץ הסיסמאות ואיך אני מבטל אותה ?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by Toxin II,

אהלן... לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואיתו התקנתי WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ביחד עם SP1... [פרטי המחשב בצד] הבעיה שלי, היא שהווינדוס משתמש בכמות אינטנסיבית של זיכרון... על מצב IDLE אחרי פתיחתו, ולאחר השארת תהליכים בסיסיים בלבד, הווינדוס משתמש ב800-950 MB RAM כעבור כמה שעות בהן המחשב דלוק, במצב IDLE הווינדוס משתמש ב1000-1300MB כשלקראת ערב זה כבר מגיע לקו ה-1500MB... בבדיקת תהליכים פתוחים אני לא מזהה שום דבר חריג, ולמעט AVG שפועל ברקע, אין משהו רציני שיכול לאכול ככה משאבים. אומנם יש לי 4GB RAM, אבל זה כבר מוגזם. להלן תמונה של תהליכים פועלים לאחר כ-5-6 שעות בהן המחשב פעל במצב IDLE נ.ב - אני מפעיל את הווינדוס על ממשק AERO. נ.ב2 - ברשימת תהליכים, כל מה שמחוק [מטושטש] - זה תהליכי…

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by gollbi,

המדפסת נמצאת המחשב אחר (רשת אלחוטית) ועל המחשב הזה מותקנת XP , הגדרתי את הרשת הכל טוב ויפה אבל רק יש בעיה עם המדפסת להלן תמונה של הEror שקופצת לי : יש למישהו מושג מה הבעיה ??? זה דיי דחוף ! תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. הבעיה שלי היא שהמחשב לא מסיים את התהליכים של התוכנות לדוגמא: אם אני יפעיל את EMULE ואז יסיים לעבוד עם התוכנה התהליך ימשיך לפעול ב TASK MANAGER ואז מה שקורה שאם אני ירצה שוב להפעיל את EMULE התוכנה לא תעבוד עד שאני יבצע הפעלה מחדש. את האמת אין לי מושג מה מקור הבעיה ואני מקווה שתוכלו לפתור לי אותה. עוד דבר ששכחתי לציין, את התהליכים אני לא יכול לסיים גם דרך ה TASK MANAGER. בזמן שחיפשתי כל מיני בעיות במחשב מצאתי בעיה אחת ב"מנהל ההתקנים" (תמונה) הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי מה בדיוק הבעיה גם כאן ואיך לטפל בה. בתקווה שתפתרו את בעיותיי... תודה גדולה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. Started by goodspeed,

שלום, רציתי לברר כמו שיש את הפקודה עבור כיבוי: shutdown -s -t XXXXX ופקודת הביטול:shutdown -a יש פקודות מקבילות עבור מצב שינה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yoxo,

^^^^^

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.