Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני יכול להתקין כל גרסה שאני רוצה ויש לי מחשב חזק(תסתכלו במפרט). לפי Windows Vista Upgrade Advisor מומלץ לי על גרסת עסקים. אני רוצה להתקין אולטימיייט (32 ביט) אבל לאור תגובות בפורומים שונים הבנתי שיכולות להיווצר בעיות עם תוכניות,משחקים ויישומים שונים. כמו כן אחרי בדיקה של המחשב נאמר שיכולה להיווצר בעיה עם נרו. אני משתמש הרבה במשחקים הכי חדשים שיש,וגלישה באינטרנט ותוכנות תחזוקה למחשב. כרגע אני עם XP PRO SP2 ולא יודע האם לעבור לויסטה או לא. יכולה להיות סיטואציה שהמחשב יפעל פחות טוב? מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
איך אני עושה דרף XP כתובת של אתר שונה זאת אומרת נניח אם אני אכנס לאתר facebook זה יהיה walla?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ית וינדוס 7?????? משהוא נתקל בבעיה דומה?? ניתן להכנס למע' רק במצב בטוח.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה נוספת (windows 64) על מחיצה נפרדת בדיסק,כרגע יש לי שתי מערכות הפעלה ואני מעוניין להסיר אחת מהם ,מישהו יודע איך עושים זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
יש לי windows xp pro ואני מחפש טוויקים שישפרו לי את הביצועים של המחשב אתם יכולים להביא לי ולהלגיד לי גם על חשבון מה הם הם באות(אם בכלל?) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן. יש לי דיסק של וינדוס 2000 שאני רוצה להתקין. השפה שלו היא אנגלית ושאלתי היא: האם כדי לעבוד בעברית אני חייב ווינדוס בעברית (כמו ב-98) ? או שיש תמיכה בעברית גם להתקנה באנגלית (כמו XP ) ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. החלפתי עובד במשרד. העובד לא ידע דבר וחצי דבר על מחשבים. פשוט עבד עם המחשב כמו שהוא, במשך שנתיים. Windows XP. כיצד אדע שהמחשב אינו נגוע? אין על המחשב אנטי-וירוס, אבל הוא יחסית נקי - אין סרגלי כלים, אין תוכנות מותקנות. הוא לא היה גולש הרבה ברשת. בכל זאת - אני רוצה לדעת מה המצב של המחשב, ואשמח לדעת כיצד עושים זאת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חבריה שלום רכשתי מחשב נייד ובו הושתל מערכת ויסטה הום בייסיק כשחפשתי בפורומים השונים מידע התברר שיש עוד מספר גירסאות לויסטה כמו כן שרציתי להוריד אי אילו קבצי נשאלתי האם להוריד ב32BIT או 64 איך אדע איזה סוג קובץ להוריד ??? אשמח לקבל סיוע והדרכה ואיפה אנ מוצא לויסטה שביד ימדריך כמובן בעברית המחשב שלי מסוג דל סדרה 1545 מעבדT6400 בברכה :s05:
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
במערכת ההפעלה XP יש פיצר נחמד שהוא: כאשר אני מכניס כל מדיה מגנטית חיצונית:דיסק, דיסק קשיח נייד, נגן, דיסק און קי היה קופץ חלון שאומר לי איך אני רוצה לטל במידה: פתיחת תיקיה, הכרנת הסרט, ראיית התמונות וכו. בזמן האחרון חלון זה הפסיק לקפוץ וכאשר אני מחבר כל מידה מגנטית חיצונית לא קורה כלום ואני צריך להכנס להתקן דרך המחשב שלי כצת התרגלתי לחלון שקופץ והוא חסר לי הגדרתי את האפשרויות שיקפצו עבור הכנסת דיסק אבל שום חלון לא קופץ משהוא יודע איך להחזיר את החלון תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
עד לפני שפירמטתי את המחשב הייתי יכול לשנות את פרטי השיר וגם לקבל עליו מידע טכני של האיכות.. אחרי הפירמוט אני לא יכול לשנות את הפרטים על השיר כמו אמן אלבום וכו' ואני לא מקבל עליו מידע.. יש פתרון ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם מע' הפעלה XP. בוקר אחד כשפתחתי את המחשב אירע הדבר המוזר הבא: כאשר אני ממזער חלון כלשהו שפתוח (ולא משנה עם זה חלון של פיירפוקס, אקספלורר, או סתם תיקייה של קבצים) - החלונות הממוזערים אינם מופיעים לי ב- Taskbar כמו שזה אמור להיות בד"כ, אלא פשוט נעלמות. החלונות הממוזערים אינם נעלמים כי אני יכול להיכנס אליהם אם אני עושה Alt+Tab, אבל אני פשוט לא רואה אותם ב-Taskbar וזה סופר-לא-נוח. עשיתי Restart מספר פעמים, ניסיתי לשחק עם ה- Properties של ה Taskbar, ללא הועיל. פרט מעניין - אם אני נכנס ל-User אחר על המחשב (יש לי 2 יוזרים, שלי ושל אורחים) התקלה לא מתרחשת. אשמח לכל מי שיכול לעזור... שבת שלום. חוזליטו.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, איך אני עושה את זה? והאם 512 מגה יצליחו להפעיל ת'מערכת בלי עזרה של PAGE FILE?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש מצב שזה מרגל או ווירוס מאתמול פתאום זה עולה
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בעל 4GB איך אני מבטל את אופצית הקובץ דיפדוף והאים כדיי לי?? נשאל בעקבות זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372495.0
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
בגירסאות ישנות של WIN אני זוכר שזה היה ברמת הבלתי אפשרי / לא מומלץ ברמות ורציתי לדעת אם המצב השתנה. כרגע יש לי 64 ביט WIN7 על מחשב מסוים. אני משדרג במחשב הנ"ל את הלוח אם , זכרונות ומעבד (ואפילו עובר מAMD דואל קור עם DDR2 לאינטל COREI5 וDDR3 ומן הסתם צ'יפסטים שונים לגמרי) האם יש סיכוי כלשהו לגרום לזה לפעול בלי להתקין הכל מחדש?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
http://wepokers.blogspot.com/2008/05/microsoft-confirms-windows-7-for-2010.html וינה,מערכת ההפעלה הצפויה לצאת ב-2010,ולהחליף את ויסטה,הנוכחית. רק אני חושב שמייקרוסופט מתחילה לעצב את החלונות שלה באופן דוחה למדי? MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נתקע במסך הכחול של ההתחלה לבסוף עושה logging off וחוזר לאותו מסך כחול של שם משתמש וסיסמא.. מה עושים ? (זה קרה יום לאחר התקנת antiblax)
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ווינדוס ויסטה ואחריי שבחרתי ב32 ביט הוא רושם נא להמתין ןאחריי זה הוא רשם לי You must make the following changes before installing Windows This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer. The compatibility report will be saved to the current Windows desktop. מישהו יודע מה זה אומר ומה אני צריך לעשות בשביל להתקין ווינדוס ויסטה?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
כמו שיש מובנה ב XP סגנונות מראה: כחול, ירוק, כסוף... היה קובץ דיי קטן שמוסיף כל מיני שחורים כחולים ושאר סגנונות נחמדים... חיפשתי בסטיקי על השינוי מראה של הוינדוס, ולא מצאתי אזכור לקובץ הזה (אני לא מעוניין ב shells או תוכנות למינהם).
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני זוכר הייתה ידיעה של איזה Critical Update שהאט את המחשב , אני פשוט עשיתי פורמט ואני לא זוכר איזה זה היה כי אני מעדכן מחדש .... מישהו זוכר ? ---------------------------------------- לא משנה , מצאתי .... זה היה 811493
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 יש 2 בעיות בעיה ראשונה אני מנסה להיכנס לסיסטם ריסטור עולה המסך של התאריך ריסטור ללא שום תאריך מסך ריק לגמרי (במסך הקטן שיש בו תאריכים של ריסטור) בעיה שניה כשאני נכנס לאינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה internet explorer has encortered a problem and need to close כשאני פותח את ההודעה כתוב לי שתקיה בתקיות הזמניות כלולה בתקלה. מחקתי את כל התקיות והקבצים מהtemp .לא עוזר התקנתי את החלונות מחדש (התקנה ופירמוט מלא)לא עוזר. החלפתי זיכרון הרד דיסק כרטיס רשת כרטיס מסך לא עוזר . ניסיתי דפדפן אחר לא עוזר גם החדש נסגר אבל לוקח יותר זמן להיסגר. אני חושב שאולי הלוח אם הלך נראה לי שזה בעית חומרה כי את אותו דיסק xp שהתקנתי למחשב שלי התקנתי למחשב של אבא שלי שהוא הבעיתי (הפנ…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה, אני מנסה להפעיל תכנות ומשחקים ישנים שלא עובדים על VISTA, אומרים שהפיתרון הוא COMPATIBILITY, ולא בעיה כי זה פתר לי הרבה בעיות בעבר, אבל מה עכשיו כשאני לוחץ על קובץ EXE, יש שם רק General | Security | Details | Previous Versions אין COMPATIBILITY :ם למה זה? יש דרך להחזיר את הTAB? או תכנה שתעשה את זה במקום? תודה!
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בעיה ב XP המחשב מגיע לסיסמת win xp מתחיל לעלות וחוזר למסך סיסמה יש שני יוזרים ובשניהם אותה תופעה נכנסתי למצב בטוח last known good configuration that work לא עזר בנוסף יש לי תוכנה שמעלה XP מתוך CD נסיתי למחוק קבצים חשודים ללא הצלחה אין שום מחשבה איך להתקדם!! תודה
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי boot screen הזה על המחשב שלי (Windows XP Pro, SP3). (זהו הבוט-סקרין: http://www.themexp.org/preview.php?mid=31925&type=boot&view=downloads&page=&cat=&name=Simpsons+Bart+Chalkboard.zip&proddesc=Boot%20Screens&catdesc=TV/Movies&namedesc=Simpsons%20Bart%20Chalkboard זה לא עבד, וניסיתי להסיר אותו (לדרוס את הקובץ ntoskrnl.exe ע"י הקובץ המקורי) כאשר ניסיתי להכנס ל-safe mode על-מנת לדרוס את הקובץ, המחשב לא הסכים להכנס, והחזיר אותי שוב למסך האפשרויות של ה-boot. בסופו של דבר דרסתי את הקובץ במצב רגיל, אבל עדיין אני לא יכול להכנס ל-safe mode שאלות: 1. האם יתכן שחוסר תאימות בין הגרסה של הבוט-סקרין למחשב שלי יצרה את הבעיה? 2. איך אפ…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-