עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by imac,

אני יכול לכתוב עברית לקרוא עברית אבל נגיד ב-iMesh או ב-Kazaa אני לא יכול לכתוב עברית... וכן כל ה-Hebrew מסומנים ב-Regional and Language Options ... משהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  2. אני כל הזמן נתקל בשגיאות בהתקנה של הSP1 אחרי שלב 2 יש ריסטארט והויסטה לא עולה בכלל אני מקבל שגיאה שצריך להכניס את הדיסק התקנה ולעשות שם REPAIR MY COMPUTER וזה מה שאני עושה ואז הבעיה נפתרת זה ממשיך לשלב 3 ואז בסוף מציג לי שגיאה עם לינק לאתר של מיקרוסופט אני נכנס לשם ויש שם מאמר,קראתי את המאמר והורדתי כלי שכתוב שהוא יפתור את הבעיה,בינתיים אני מתקין אותו ולגבי החבילת שפה בעברית אני מקבל כל הזמן שגיאה קוד 1 או קוד 2 הבנתי שגם לזה יש עדכון שמסדר,הורדתי והתקנתי את העדכון וזה לא גם לא עוזר ואגב SP1 בכלל לא מופיע לי בוינדוס אפדייט והתקנתי כבר הרבה עדכונים עריכה:לא משנה הסתדרתי לבד מנהלים אפשר לנעול/למחוק

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by roeesnir,

שלום. אני עובד עם XP PRO SP2, עד עכשיו היה לי מעבד q6600 ו-2gb זיכרון. הגדרתי את ה-Page File, כקבוע על 3000MB, כמומלץ כאן http://www.videoguys.com/Guide/C/Tech+Tips/Videoguys+Windows+XP+Tweaks+for+Non+Linear+Video+Editing/0xaa9bc196019348a2f78a2db7a34a49f9.aspx (פי 1.5 מה-RAM) אני משדרג עכשיו לi7 720 ו-6GB זיכרון. האם אני צריך להגדיר לפי 6X1.5? או לפי 3X1.5, כי אני עושה שינוי בboot.ini להקצות 3 ג'יגה לתוכנה. או אולי כדאי לי לעשות משהו אחר בכלל?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by orendia,

התקנתי מערכת הפעלה ועכשיו אני מעלה את המחשב והוא מראה לי בתהליך ההעליה שיש 2 מערכות הפעלה גירסאות windows home מותקן על כונן D ו Windows Pro מותקן על כונן C איך אני מבטל את המערכת הפעלה ה -PRO???? ???

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  5. אני רוצה לחסום אפשרויות מסויימות למשתמש במוגבל ואולי תוכנות אם אפשר....איך עושים?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  6. יש לי מחשב ישן שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית מידי פעם. הסיבה שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית היא שמותקנת עליו גירסה ישנה של מדיה פלייר כאשר נעשה למחשב "DRM Individualization", עם IBX ישן. בקצרה זה אומר שאני יכול להוריד DRM מקבצים מוגנים דבר שהוא לא אפשרי עם IBX בגירסה חדשה. אני לא מעוניין להחזיק את המחשב הישן יותר אבל לא רוצה לוותר עליו בגלל הסיבה הנ"ל. האם יש אפשרות ליצור image של כונן c במחשב הישן ולהפעיל אותו כמערכת הפעלה נוספת במחשב החדש ע"י שימוש ב"מכונה וירטואלית"? אני מניח שיהיו בעיות של תאימות חומרה וכדומה, אך האם יש דרך להתגבר על הבעיות ולגרום לזה לעבוד? במחשב הישן מותקן ווינדוס xp. במידה וכן, איך ובעזרת איזה כלים? תודה.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by Sp_RuS,

שלום! בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם המחשב,ונופל על שטויות. נכנס לי איזה וירוס, קטן, מעצבן, לא משו רציני, נכנסתי למצב בטוח, סרקתי הכל עם מקאפי, ותוכנה נגד רוגלות. מצאו דברים דבר או שתיים, ניקו הכל. חזרתי לוינדוס, הרצתי תוכנת תיקון לרג'יסטרי, סבבה... :-\ ומאז, קורה דבר מוזר: :s05: כשאני מטייל בתיקיות שלי, במחשב, לפעמים, בלי שום חוקיות כלשהיא, בעת מעבר בין תיקיות, מופיעה לי הודעת שגיאה, כזאת עם עיגול אדום וX באמצע. היא ריקה, אין לה כותרת, אין לה תוכן, ויש שתי אפשרויות ללחוץ, YES או NO, לא משנה מה מהם אני לוחץ, ההודעה נעלמת והכל ממשיך כרגיל. ההודעה מופיעה כל 3~4 מעברי תיקיות. כרגע אין לי תמונה של השגיאה, אני יעלה אותה עוד כמה שעות. או מחר. בכל אופן, איך אני מ…

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  8. for some reason alt+shift doesn't change the language as it used to. i can only do it using ctrl+shift, but it also changes the writing direction (left to right and vice verse) and its very annoying. it can also be done by defining special keys combination (such as alt + shift + 1) for each language but it's even more annoying is there anything wrong with my definitions ? thanks alot [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  9. למשכו כמו כחול כהה?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, יש לי אפליקציה שאני רוצה שהיא תרוץ כסרביס על Windows XP Pro. איך אני מוסיף סרביסים למערכת? תודה מראש, ליאור ישראלי

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by Dante_9,

המחשב עולה בלי אף תוכנה איתו, עשיתי Windows Update בשלב כלשהו אני לא מאמין שזה קשור, לחצי כפתור ימני על סתם ספרייה על ה- Desktop ואז ישר קופץ חלון ה- Error של Windows (אתם יודעים זה עם ה- Dont send ו- send report) סתם ככה. אני לוחץ dont send ואז ה- Desktop מתאתחל והבעיה נגמרת. אני משתמש ב- XP PRO SP1 ורוצה להגיע למצב שאיך שה- Desktop עולה אני יכול ללחוץ על כפתור ימני על סיפרייה והכל יהיה תקין.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by avihneo,

הייה יש לי 7600GT LEADTEK אני רוצה לשאול .. יש דרייברים לכרטיס מסך [שתומכים בויסטה] ? [תגידו יש לי סמלים ענקיים על שלוחן עבוד ברזולוציה של 1024 * 768 .. זה אמור להיות ככה או מה ?]

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  13. ניסיתי לשנות את סדר העלייה ב BIOS אך זה לא עוזר, וכשהמערכת כן עולה (כשדיסק ההתקנה בכונן) הכונן הקשיח השני לא מזוהה ולא מופיע בווינדוס, המערכת מותכנת על כונן קשיח SATA אותו פירמטתי במהלך ההתקנה, כמו כן יש כונן נוסף עם החיבור הישן... אחרי שאני מדליק מופיע הכיתוב: BOOTMGR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart רעיונות?

14. התקנתי XP עם SP3 כבר מובנה בתוך הדיסק. הכל נראה תקין. נראה שיש תוספת ביצועים, אבל נראה לי שזה יותר בזכות ה250GB החדש. בכל אופן פתאום אני שם לב שהשעון חזר שעה אחת אחורה. נכנסתי להגדרות שעון - אין בכל אפשרות לבחור בעדכון שעון קיץ אוטומטי מה שזה אומר שבכל פעם שהמחשב יתעדכן עם האינטרנט הוא יציג לי שעה לא נכונה מה עושים?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Started by binstock,

שלום לכולם ואני מתנצל מראש אם זה ארוך מדי, יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: Pentium D 3.00 Ghz, 2GB RAM 667 Mhz, GeForce 8800 GTS, 200GB HD, Win XP SP-2. כבר זמן מה שיש לי בעיה מוזרה בווינדוס: מדי פעם המערכת קופאת לזמן לא קבוע ורק לאחר "הרבה" לחיצות ctrl+alt+delete מנהל המשימות עולה וגם אז המערכת לא תמיד מגיבה ולעיתים נדרש reset; התופעה מתרחשת לעיתים גם מיד לאחר login למערכת ורק לאחר פתיחת מנהל משימות וסגירת יישום explorer.exe ופתיחתו מחדש בצורה ידנית המערכת חוזרת לפעולה לא לפני שמופיעה הודעה: "setting up personalized settings for system32:svct.exe" למרות שלא מצאתי קובץ כזה בתיקייה system32. בהתחלה חשבתי שהבעיה נובעת משימוש ב- zone alarm firewall אבל לאחר שהחלפתי אותו ב- …

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by shevah,

שלום לכולם, פרמטתי כונן שלם והתקנתי עליו את וינדוס 7, הכל טוב ויפה רק שהכונן הפיזי השני לא מזוהה, אותו לא פירמטתי כי יש לי עליו מידע חשוב. מה שמוזר הוא שלפי מנהל ההתקנים הכונן עובד טוב אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי, תמונה להמחשה:

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  17. ואני לא מתכוון לסרגלי כלים אלא לטקסט המוצג באתר,וגם לשנות את הפונט. נסיתי באפשרויות אינטרנט לשנות את הפונט והוא מגביל אותי לששה פונטים בלבד. מרגע שהתקנתי את אקספלורר 7 הפונטים המוצגים באתר השתנו וגם קטנים יותר בנוסף לא חדים כמו שהיו באקפלורר 6 . אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  18. התקנתי אקספי (32) על מערכת שהיתה בה כבר windows vista 64bit אחרי סיום ההתקנה אין לי אפשרות לבחור בהתחלה איזה מערכת אני רוצה לטעון ניסיתי לבחור בהתחל הפעלה MSCONFIG אבל אין לי שם אופציה יש הצעות או שזהו הלכה הויסטה ? והאם הטעות שעשיתי היא בגלל התקנה של מערכת הפעלה 32ביט כשיש 64ביט במערכת ?

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  19. היי לכם, אני נתקל בתופעה מוזרה למדי - מציג הגופנים המובנה של חלונות (11 pro, מהדורה עברית) מציג גופנים לטיניים כאילו היו גופנים עבריים. מה צריך לעשות כדי לשנות את זה? * מדובר בהתקנה חדשה של מערכת ההפעלה (רצה על המחשב כחודש בערך). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  20. בזמן האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים/ריסטים/תקיעות וכד'. יש לי כמה כוננים במחשב (6) ואני תמיד מפרמט רק את הכונן הראשי© שעליו יושבת המ"ה. יכול להיות שהגורם לבעיה נמצא לא בכונן הראשי (כל הכוננים חוץ מ-C)(אני שואל את זה כי כבר יש לי את הבעיה הזו כמה זמן והיא לא בדיוק נעלמת...). אם זה עוזר: זה הדף שאני בד"כ מקבל: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/10/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=46c9f72d-ce80-4a72-b86d-77246949f367 תגובה מפורטת יותר ורקע על הבעיה בהמשך הת'רד..

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  21. עכשיו הבנתי שצריך לפני ההתקנה ללחוץ F6 כדי להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA 2 יש לי לוח של MSI וכשהמשכתי הלאה ללא הליחצה על הF6 להתקנת הדרייברים אז הוא זיהה לי את הכונן 160 GB עכשיו השאלה שלי האם להמשיך להתרין את הווינדוס רגיל כיאילו לחק את הכונן נגיד לשתי מחיצות או להתקין ללכת לאחור ולהתקין את הדרריברים מישהו בבקשה כי הסתכלתי בביוס ולא ראיתי שרשום ליד איפה שהוא מזהה את ההארד דיסק את ה SATA2

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין ליצור CA פנימי בתוך הארגון כיצד אני עושה זאת??? בסרבר 2003

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  23. אחרי כמה חודשים של עבודה אינטנסיבית, למרות שמדובר במחשב עוצמתי, הצטבר הרבה זבל במחשב ואני רוצה "דף חלק". כרגע יש לי כונן של טרה שמחולק ל-300 של :C (מערכת הפעלה) ועוד של 600 ועוד כונן ישן של 600. סה"כ 1.6 טרה. בעיקרון הרעיון זה להקצות מינימום מקום למערכת ההפעלה, סביבות 100 ג'יגה , והשאר שווה בשווה במה שנשאר. יש תמורה בחלוקה למחיצות או שזה כבר לא רלונטי בימינו?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by avner_100,

כשאני נכנס לכונן כולשהו ה-icon'ים של התיקיות חסרים. איך אני מחזיר אותם? תודה =]

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by 7th-warrioR,

My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i play Counter-Strike or Championship Manger or see movies תעזרו בבבקשה :[

דיונים חדשים בפורומים