עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by xytkhi,

שלום בעבר התקנתי יחיד עם ה WIN במקביל גרסת אבונוטו של לינוקס שהותקנה בכונן אחר. מתי שהוא הסרתי את האבונוטו וגם עשיתי GHOST במחשב מאז שאני מדליק את המחשב עולה לי מסך פתיחה ששואל אם אני רוצה להעלות את WIN כרגיל או את אובונוטו הבעיה שאבונוטו כבר לא קיים מזמן. איך אני מבטל את המסך הזה? נמאס לראות אותו כאשר מדליקים את המחשב תודה.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  2. יש לי בעיה מציקה מאוד, אני רוצה לחבר עכשיו 3 הארדיסקים של 250 ולבצע RAID עליהם, חוץ מזה קיימים אצלי עוד 2 של 250 ואחד של 160 שאותם אני רוצה להשאיר כמו שהם.. למעשה - פשוט... אבל לא עם WIN7, כמובן שברגע שאני מעביר את הבקר של הICH10R למצב RAID הזיהוי שלו במערכת ההפעלה משתנה.. אז עם XP אפשר פשוט לעשות REPAIR פשוט כאשר טענת את הדרייברים של הבקר RAID בתחילת ההתקנה על ידי לחיצה על F6 ואז REPAIR רגיל שלוקח חצי שעה והXP נשאר בידיוק כמו שהוא היה לפני שהעברנו למצב RAID בביוס. אבל לא עם WIN7... בWIN7 שנכנסים למצב RAID הוא מזהה את הבוט, אבל לא עולה.. אז נכון - אין לו את הדרייברים של הבקר כי המערכת הותקנה כרגיל ולא במצב RAID.. אז צריך לטעון לו דרייברים של הRAID בהתקנה... אז ניסיתי לעשו…

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  3. היי. בעיה: taskbar מופיע כרגיל, כלל tray ותפריט התחלה. חלונות לא מופיעים, פרט למקרים בהם אני משנה הגדרה של המסך או מפעיל משחק\סרט, ואז הם מופיעים לרגע(יענו flicker). אחרי לא מעט חקר לא מצאתי שום דבר שקרוב לתיקון בשבילי. עכשיו חוץ מפורמט, למישהו יש איזה משהו שקרוב לפתרון בשבילי? תודה מראש על כל עזרה שהיא!

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by BeBless,

אוקיי אז ככה,לפני כמה זמן ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש[7] ... והכל עבד חלק... רק מה, לא היה אינטרנט,לא היה לי קול. קצת התעמקתי בעניין,ומסתבר שהדרייבים של הלוח אם לי,לא מותאמים ל. WIN7 הלוח אם שיש לי הוא מאוד ישן כמו המחשב שלי... בערך לפני 3 שנים.. הסוג של הלוח אם הוא : Ga-7n400 Pro . עכשיו,השאלה שלי היא,אם יש איזשהי דרך להתקין את הדרייבים בכל זאת? כי אני באמת מאוד מאוד רוצה להתקין WIN7 ושהכל יעבוד טוב. עריכה : הרבה אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ווינדוס ישר אחרי שאני מתקין את הווינדוס. אבל הבעיה,שאני לא יכול לעשות את העידכון מכיוון שאין לי אינטרנט.[כי לא התקנתי את הכרטיס רשת] תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום, נעלם לי פתאום הקיצור דרך המקורי של ה-Explorer לא מחקתי אותו וכו'... ואני גם לא יכול לחזור ולהוסיף אותו כי גם מפה: הוא נעלם. תודה לעוזרים.

6. Started by ofer40,

היי קניתי מקלדת אלחוטית לסלון כדי לשלוט על המחשב במסך הפלזמה פנסוניק 50PV70. הגדרתי את הרזולוציה לשני המסכים כנדרש אבל אני מתקשה לראות את הפונטים במסך הגדול ממרחק של 4 מטרים. אני רוצה להגדיל את הפונטים רק במסך הפלזמה,האם זה אפשרי? בנוסף הפלזמה מחוברת ב HDMI ולא ב VGA וכתוצאה מכך הפלזמה מזהה רק 1080P וזה לא נכון כי הגדרתי פחות מזה. האם יש קשר בין הדברים? אולי לא כדאי לחבר ב HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  7. בנוסף חלק מהכותרות מופיעות בגופן אחר, לא "מוחלק" ומודגש. כרטיס מסך GeForce 8400GS עם דרייבר 178.13 ברזולוציה 1152X864 אבל גם בדרייברים ישנים יותר וברזולוציות אחרות זה מופיע. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by shahar07,

האם יש באפשרותי להתקין 2 מערכות 1. win 7 32 על הארד דיסק 1 3. win 7 64 על הארד דיסק שני ?

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by postup,

שלם לכולם. בעיה מוזרה ומציקה שהתעוררה אצלי לאחרונה במחשב - בתיקיית השירים שלי,התצוגה הפסיקה לאחרונה להראות את הפרטים של קבצי האודיו כגון: bitrate, title artist וכדומה. הפרטים היחידים שווינדוס עדיין מראה הם שם הקובץ משקלו והתאריך בו נוצר הקובץ, זה נראה כך: כמו שאתם יכולים לראות שם הקובץ משקלו ותאריך היווצרותו מופיעים בסדר, אבל שאר הפרטים פשוט נעלמו. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת או יודע איך ניתן לפתור אותה? :s05: אודה לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by bora-aa,

שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב החדש מSKY-PC , בזמן התקנה WINDOWS 7 64 BIT,הגעתי לחלון של המחיצות. חילקתי ל2. 125 GB וכל השאר במחיצה אחרת (850GB ),בחרתי להתקין את הWINDOWS 7 על 125 GB . אחרי סיום התקנה ,שלחמצתי על מחשב שלי לא ראיתי את הכונן השני עם 850 GB. מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by slrr,

גירסת האולטימייט X64 אחרי שמתקינים דריברים ממוצעים ואחרי התקנה של SP1 ו-SP2??? כי אני רוצה לקנות HDD SSD ואני לא יודע אם לקנות 30 וזה יספיק או שאני צריך 60...

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by gilp123,

שלום, אני רוצה לעשות קובץגיבוי למערכת הפעלה שלי על דיסק קשיח נייד, במידה ותהרס לי מערכת ההפעלה או הדיסק הקשיח הבמחשב שלא אצטרך להתקין מחדש את המערכת הפעלה מתהחלה. הדגש הוא שאני לא רוצה לצרוב את זה על דיסק אלא ישר מהדיסק הקשיח הנייד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, גיל

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by nucleo,

שלום לכולם, איני יודע אם זה המקום המתאים לשאלה, מתנצל מראש אם לא. לפני כמה שנים ראיתי על ווינדוס 2000 (נדמה לי) אפשרות להגדרת פרופילי חומרה שונים אשר נבחרים לפני עליית מערכת ההפעלה ע"י מסך הדומה לדואל בוט. הדבר איפשר "לבטל" במערכת ההפעלה רכיבי חומרה ו"לאפשר" אחרים עוד לפני עליית המערכת כך שניתן היה למשל להתקין שני כרטיסי מסך בלוחות המאפשרים זאת אך שהמערת עולה היא תראה רק אחד מהם ע"פ בחירה. רציתי לדעת אם אני זוכר נכון ואם כן אז איך ניתן לעשות זאת במערכות החדשות יותר (XP/VISTA...) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by avner_100,

כשאני נכנס לכונן כולשהו ה-icon'ים של התיקיות חסרים. איך אני מחזיר אותם? תודה =]

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  15. למחשב יש 1GB זכרון, איזה מערכת תתפקד מהר יותר עליו, XP או 7? תודה!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by Yehudaa,

איך עוברים מאחד לשני וההיפך ? תתעלמו מזה שזה אחד עברית והשני אנגלית [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  17. התקנתי מערכת ההפעלה SUSE על המחשב שלי. ולאחר שלא מצא חן בעיניי הסרתי אותה. אך יש שתי מחיצות שהן ננעלו- ולא מצליח לגשת אליהן בכלל ואפילו לא רואה אותם באקס בי.אלא דרך הירינס אני יכול לעשות להן MOUNT ואז לראות אותם .אבל לא מצליח לשלוף חומר כי אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק קשיח נעול. מה יש לעשות ? בבקשה

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by lionr,

אני קונה מחשב E8400 ו-4 GB זיכרון, ובוחר מערכת הפעלה. ניסיתי לקרוא בנעוצים אך לא הבנתי מה השורה התחתונה... אני לא מעוניין בויסטה , האם לקחת 64BIT או 32BIT ? לא ראיתי קישורים ספציפיים ברשת ל-64BIT האם זהו ה-PRO שפשוט בעת ההתקנה מזהה שהוא יכול להיות מותקן בצורה של 64BIT, ונותן את האופציה ?? רוצה לדעת האם להתקין xp 64BIT או X64 ? - אני מבין שזה לא אותו הדבר. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  19. http://blogs.zdnet.com/BTL/?p=10303

20. Started by Nihility,

מיקרוסופט הציגו את חלונות 7 ב PDC אבל הגרסה ששוחררה לנוכחים על גבי דיסק קשיח של 160 ג'יגה היא ללא חלק מהיכולות היותר מרשימות של המערכת. בשביל אלה נצטרך לחכות לבטא שיצא בשנה הבאה. או שלא: http://windows7news.com/2008/11/03/enable-new-windows-7-taskbar-in-windows-7-m3-build-6801/ רפאל ריברה מצא דרך להפעיל את התכונות החדשות גם בpre-beta. תהנו. (הפיצ'רים לא נכללו כי הם לא מושלמים, אל תשכחו שזה טרום-בטא ואל תתפלאו אם יהיו בעיות) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  21. היי, יש הרבה תוכנות עיצוב לXP למשל Aston,Customizer XP,Style XP ועוד אז איזה מהן הכי טובה הכי נוחה ולא מאטה את הביצועים של המחשב... תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. בסיסטם טריי (ליד השעון) מופיעים לי שני מחשבים כאלה שמודיעים על חיבור לרשת אחד מהם כחול ורגיל והשני שחור עם סימן קריאה וכשעומדים עליו הוא מראה "הקישוריות לחיבור זה מוגבלת או חסרה" .כשניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת פשוט נוצרו לי local area connectuon 2 3 4 ..... מה אני עושה כדי שיהיה לי חיבור אחד לאינטרנט?? בתודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  23. שלום. איך אני מגדירה בווינדוס 98 שכל התיקיות יפתחו בקליק אחד במקום שניים ? בעיקר על שולחן העבודה. ישנה אפשרות כזו שהאייקונים מקבלים קו מתחת ואז ההפעלה היא בקליק בודד. תודה.

24. Started by alexrta,

חבר שלי לא מצליח להתקין את הWINXP כל הזמן באמצע ההתקנה מופיע לו מסך כחול שאומר שיש בעיה לא מובנת (כתוב הרבה מס' והרבה אותיות) ואחרי זה כתוב שצריך לעשות RESET ולהתחיל את ההתקנה מחדש אך זה לא עוזר בבקשה תעזרו ותגידו מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?!?!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by niv0us,

קארתי ואני יודע שרשום כבר די הרבה מידע בפורום זה על ההבדלים בין ntfs ל- fat32 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק בנפח 120 גיגה. האם כדי לי לפצל אותו למספר דריברים (c:, d:) או להשאיר אותו בתור חתיכה אחת גדולה? ואם כן לפצל אולי כדי לעשות c להתקנה של הווינדוס בתור fat32 ואת ה-d לעשות ntfs ואם אני מתכוון לפצל ולשים רק את הווינדוס על כונן c אז באיזה יחס לפצל את הכוננים?? תודה ומקוה שהבנתם משהו מכל הבאלגן שרשמתי כאן!

• 8 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.