Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך אני יוצר דיסק שהסריאל כבר מופיע בו בעת ההתקנה? ראיתי אצל טכנאי בחנות כזה דבר והוא אמר לי משהו בתוך הדיסק של הווינודוס 98 אבל לא הבנתי. מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב בmedia player הוא לא מנגן לי קבצי wma ו wmv בכל פעם שאני מנסה לנגן קבצים אלו הוא רושם לי את ההודעה שבתמונה הבעיה קיימת גם בקבצי וידאו מאתרים באינטרנט,הוא פשוט לא מנגן אותן ורושם לי את אותה ההודעה ואפילו סוגר לי את כל הדפים הפתוחים יש לי windows xp תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי שומר מסך, קבעתי את התמונות, את הזמן שלאחריו הוא יופיע (ואף ראיתי זאת ב PREVIEW) אך גם לאחר זמן רב יותר מהזמן שנקבע השומר מסך לא פועל. מה לעשות? (ויסטה אולטימייט)
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
צריך פאץ Windows בעברית כיאלו שהווינדאוס שלי יהיה בעברית יש לי את השפה בעברית אבל אני רוצה שהכל יהיה בעברית בתודה,יניב
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קצת רקע - קיים ברשותי שרת מדפסות שמותקן על Windows 2003 Server ושרת אפליקציה שמותקן על Windows 2000 Server שמוגדר לו מדפסת רשת. כאשר אני משנה את הגדרות המדפסת (גודל הדפסה - מדובר במדפסת ברקוד) על שרת המדפסות שרת האפליקציה לא מושך את אותן הגדרות - גם לאחר מחיקת המדפסת והתקנה מחדש, כאשר אני מנסה לשנות את אותן הגדרות על שרת האפליקציה לא עוזר דבר - הוא תמיד נשאר על אותן הגדרות. למישהו יש רעיון לעקוף את זה?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב חדש , אבל בזמן האחרון אני מקבל הרבה פעמים את ההודעת שגיאה של "שלח/אל תשלח" על Dr.Watson Debugger... מישהו מוכן להסביר מה הבעיה ואת הפתרון ?? תודה מראש, דור דדוש
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לילה טוב.. מעוניין לקנות מחר אפילו ויסטה אך לא ברור לי עדיין איזה גרסה כדאי. המפרט שלי הוא E6750 4 ג'יגה זיכרון 8800 GT מעוניין למשחקים. מן הסתם חשוב שיהיה 64 ביט. הדרישות הם שאני אוכל להתקין על יותר ממחשב אחד. מאיפה מומלץ לקנות וגם מה המחירים? ד"א הבנתי שה-XP יותר קל ויותר ישן אבל יותר יקר משמעותית מה הסיבה לכך? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי קניתי מחשב נייד חדש שבה עם מערכת הפעלה windows 7 home premium 32 bit. כשאני מנסה להתקין nod32 הוא לא מצליח לפתוח את קובץ ההתקנה (תמונה מצורפת). באתר היה רשום שקובץ ההתקנה תואם גם ל windows 7 . במחשב אחר קובץ ההתקנה כן עבד (win xp ) איך אני פותר את הבעיה ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
עד כמה שזה נשמע טפשי אני פשוט לא מצליח. יש לי תיקיות (מוזיקה לצורך העניין) שבXP למשל הייתי מסדר כ Thumbnails ולכל תיקיה הייתה את התמונה של האמן. עכשיו אני מנסה לעשות את זה בויסטה ופשוט לא מצליח, שאני נכנס למאפיינים של התיקיה זה נראה כך: עכשיו, בשדה הלבן מימין אמורה להופיע התמונה שאני בוחר לתיקיה, אבל לא משנה באיזה דרך ואיזה גודל קובץ אני מנסה אני לא מצליח! מה אני עושה לא נכון ולמה אין Thumbnails בויסטה? עריכה: הצלחתי לסדר. דרך מאוד מוזרה, מסתבר שצריך לפני שמשנים תמונה לשנות אייקון ואז בתפריט של האייקונים ללחוץ על Restore Defaults ואז לצאת ולבחור תמונה וזה יצליח.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
Win 7 Pro. יש לי IP קבוע. מה אני עושה כדי להגדיר את שולחן העבודה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום 1. איך אפשר להתקין win me במחשב שבו win xp מותקנת בלי להסיר את ה-xp כך שאפשר יהיה לבחור בהתחלה איזה מערכת להתחיל ? 2. האם קיימים מגבלות על נפח דיסק שצריך להתקין בו את ה-me ? 3. האם ניתן להתקין me על דיסק d: ? 4. נושאים אחרים שצריך לדעת עליהם ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין NETLINITER2 וזה נותן הודעות על אי תאימות וכו' ובסוךף גם לא כ"כ עובד(בעיה ידועה), אז מה שעשיתי זה COMPATIBILITY MODE לקובץ ההתקנה ואז הרצתי אותו והתקין ועובד כמו שצריך.... ;D התקנתי גם KMPLAYER ושמתי לב שרואים מפוקסל והיו כמה בעיות עם קבצי התרגום,הסרתי והתקנתי שוב (הפעם בCOMPATIBILITY MODE לXP SP3) וזה עובד חלק ללא שום בעיות. אז אולי זה לא הפתרון האידאלי אבל זה עובד כמו שצריך, אז עם זה עוזר למישהו אז בכיף... נ.ב: BUILD 6700 כמובן!
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול איך ניתן להפעיל את הפקודות הקוליות תודה.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני משתמש בWIN98 יחד עם XP, בגלל תוכנה עסקית ותיקה שעובדת רק עם ה98. היום הכנסתי הביתה מחשב חדש, מבוסס על מעבדי קונרו , דיסק SATA, וצורב DVD LG X16 (דגם GSA-H10A). אני רוצה להתקין את WIN98 לפני הXP ולצורך כך הקציתי בדיסק מחיצה בFAT32. דיסק ההפעלה של WIN98 מזהה את המחיצה, אבל לא מזהה את הDVD, ולכן אינני יכול להתקין את המערכת. ניסיתי לחבר במקום הDVD צורב CD של SONY דגם CRX225A וגם הוא לא מזוהה. אז אני כבר לא מבין איפה נמצאת הבעיה. כדי שיהיה לי בינתיים מחשב, התקנתי את XP באופן זמני - בלי בעיות-, ואם תעזרו לי לפתור את הבעיה אתקין את ה98 ואחריה את הXP מחדש.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לפני כמה ימים מחקתי מהרג'יסטרי (ידנית) מפתח בשם **codec3** (כוכבית היא חלק חסר בשם שאני לא זוכר) ואני חושב שזה דפק את הפעולה של ה media player, ושל winamp בתחום של הרצת סרטים. יכול להיות? ואם כן איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הורדתי ווידג'ט של סל מיחזור ואני רוצה לבטל את זה של ווינדוס. איך אפשר? ואיך מחזירים אותו?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב היום והתקנתי ווינדוס עם הווינדוס שיש לי (גרסה עברית). לצערי הכל מופיע לי עכשיו בעברית (הפיירפוקס, ההתחל לוח הבקרה, הכל) ואני ממש ממש שונא לעבוד עם עברית. איך אפשר להפוך את הווינדוס העברי שלי לאנגלי? תודה. נ.ב. אני מתחרפן פה. תשובה מהירה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
על המערכת שלי כרגע מותקנת כבר VISTA אך ברצוני לפרמט את המחשב. יש לי 3 דיסקים שונים של ויסטה. אחד 32BIT מאוגוסט 2008, אחד 64BIT מאוגוסט 2008 ואחד חדש שרק היום סיים להוריד 64BIT פברואר 2009. פירמטתי כבר בעבר ואני יודע כיצד לפרמט ולהתקין. הכנסתי את הדיסק לכונן והפעלתי מחדש את המחשב. לחצתי כדי לעשות BOOT מהדיסק ואז הופיע לי המסך שבו טוען את קבצי WINODWS. עד כאן הכל טוב ויפה. אחרי שהוא סיים לטעון מופיע לי הרקע של וינדוס ויסטה אך בלי המסך כדי שאוכל לפרמט. בלי הכונניםב מערכת בלי כלום, רק הרקע ועכבר והעיגול הכחול שמראה שהמחשב טוען משהו אך שום דבר לא מוצג לי. כמובן הדיסקים נבדקו על כמה מחשבים ופעלו ב100 אחוז ולא התגלו שום בעיות בהתקנת ויסטה על מחשבים אחרים ובנוסף לא התקבלה תלונה ע…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
כשויסטה נכנסת למצב שינההאם תוכניות שפועלות ברקע עדיין ממשיכות לעבוד? (מדבר ספציפית על תוכניות הורדה כמו טורנטים למיניהם, אימיול ותוכנות שעובדות הרבה מאוד זמן כמו איחוי דיסק וסריקת וירוסים). בנוסף בעיה קטנה-כשאני צופה בסרטים ותוכניות בדפדפן המחשב לא מזהה את זה ככפעולה שרצה ונכנס באמצע לשומר מסך... יש דרך לפתור את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב(XP PRO) ובהרבה אתרים שאני נכנס אליהם התמונה לא מוצגת טוב אלא מרובע לבן כזה עם איקס בפנים. מה הבעיה?, יכול להיות שלא התקנתי משהו טוב?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כונן יחיד© ופתאום משום מקום הופיעו לי שם 5 קבצי DLL. הקבצים הם: atl71.dll , mfc71.dll , mfc71u.dll , msvcp71.dll , msvcr71.dll מישהו יודע מזה הקבצים האלה ומאיפה הם צצו?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כן כן למרות שחשבנו שאין כזה דבר יש בסופו של דבר הנה שתי מסמכים שמראים לנו מהי דרישות המערכת של LongHorn! מסמך 1 מסמך 2
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP HOME EDITION וקניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 bit,רציתי לדעת אם צריך להוריד משהו כדי שהווינדוס יתמוך בוא. אם יש קובץ,אז תתנו לי בבקשה לינק. תודה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בקרוב אני רוכש מחשב חדש מחו"ל עם כל הרעש והצלצולים (GTX, Q6600, CORSAIR XMS2) , מכיוון שיוצאים בקרוב משחקים חדשים שיהיו תומכי DX10 ואני רוצה להנות מהם תהיתי האם להתקין VISTA ואם כן איזו גרסה ( X 86, 32 bit) ? שמעתי שיש בעיות עם המערכת הזאת והאם היא בשלה כבר ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-