Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון? נ.ב הציעו לי להשתמש ב User Profile Hive Cleanup Service של מיקרוסופט,אבל גם זה לא עזר לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה קצת... כשאני רוצה לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב, הוא יוצא מהמשתמש ונתקע במצב של SAVING USER SETINGS או משהו כזה... מה הבעיה פה??? איך אפשר לתקן???? תודה מראש אוהד
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה למדי - אם אני לוחץ ומנסה לפתוח תיקייה (לא משנה איזו) על הדסקטופ, עוברות כמה שניות ורק אז התיקייה נפתחת, וזה מעצבן נורא. מה שעוד יותר מוזר... אם פתחתי את כבר את אחת התיקיות על הדסקטופ, התיקייה שאני אפתח עכשיו לא תסבול מלאג! מה זה יכול להיות? המחשב שלי חזק יחסית (ג'יגה זכרון, אטלון 64 3200, הארדיסק 160 SATA של WD) והווינדוס טרי מפרמוט מלא, ועבר המון טוויקים - איחוי, הגדרות מראה על ביצועים מקסימליים, ביטלתי שירותים לא נחוצים ועוד... עוד משהו קטן - לא רואים את המשבצת הכחולה של ה- EN/HE ב- Language Bar... מה לעשות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה במחשב בימים האחרונים (יומיים). כל פעם שאני מפעיל את המחשב, המערכת עולה מהר והכל (אין לי תוכניות שעולות בהפעלה חוץ מאנטי וירוס) אבל אז אני לא יכול להשתמש בכלום לאיזה דקה שתיים. אני מתכוון שאם מייד אחרי שהמחשב עלה אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי הפנס הזה שמחפש חצי שעה ואם אני מנסה לגלוש (אני מחובר לראוטר שמחובר כל הזמן) אז זה כאילו מחכה שתיווצר התקשרות ועוד כאלה. נכנסתי לחלון התליכים במנהל המשימות ולפי מה שאני רואה רשום את כל שמות התהליכים אבל מה שלוקח לו זמן לעשות אחרי הפעלת המחשב זה למלא את הטור של "USERNAME" (אם זה תהליך של NETWORK או של SYSTEM או של USERNAME). כאילו התהליכים עולים לאט, לכן אין לי רשת עד שהתליך HOST של הרשת פועל ולכן גם אין לי את המחשב שלי …
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מספר בעיות עם המחשב, עליי לציין כי הבעיות לא נוצרו לאחרונה והן הופיעו לאחר שהמחשב שלי תוקן כי היה לי מסך כחול. כרגע אין לי מסך כחול אבל יש לי את הבעיות הבאות: לצורך הבהרה: יש לי daul boot- יש לי ויסטה ווינדואס 64 ביט: הבעיה בויסטה- בזמן צפייה במדיה המחשב נתקע -ואז- כשאני לוחצת על ctrl+alt+delete מופיע מסך שחור שעליו ההודעה failure security options logon process has failed to create the security options dialog כעבור כמה שניות זה משתחרר והמחשב ממשיך מהנקודה שבה הפסיק עד לפעם הבאה שהוא יתקע, וזה קורה הרבה. בוינדואז זה גם קורה רק שאין לי את ההודעה. בשניהם פתאום המדיה מתחילה להיות בלי סיכרוניזציה- היא מתנגנת מהר והסאונד נשאר רגיל, הבעיה מופיעה גם בתוכנה שבה אני…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי תיקיית שירים שבכל פעם שאני מנסה להכנס אליה ה EXPLORER.EXE עולה ל90 אחוז והכל נהיה איטי שצריך לרסט. גם ב- SAFE MODE המחשב נתקע. הנחתי שיש שם וירוס אבל סריקה עם 2 תוכנות AV לא מצאה כלום. לפני שאמחק את התיקייה , שהיא יקרה לי מאוד, ואני גם חושש שזה רק סימפטום ולא הבעיה האמיתית - האם אתם מכירים בעיה כזו ויש למישהו רעיון או פתרון ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המשפט המלא הוא : "היה צורך לשחזר את אחד הקבצים המכילים נתוני רישום של המערכת על ידי שימוש ביומן רישום או בערך החילופי. מה/למה ואיך אני מעיף את זה לעזעאל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי וינדוס מחדש במחשב ועכשיו כל פעם שהוא עולה, ובמידה ולא קיים בכונן CD דיסק ההפעלה של ווינדוס הוא כותב שיש בעיה בבוט ונדרש דיסק הפעלה. והוא מוכן לעלות רק אם יש בכונן דיסק של ווינדוס למרות שהוא כבר התקין את הווינדוס ואת הדרייברים של הלוח וכו'. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, כמו שכבר הבנתם לפי הערכתי, מערכת ההפעלה עומדת לקרוס כבר בהדלקה הבאה של המחשב. השאלה שלי היא: מה לעשות? לנסות ולנקות (לא פיסית) את המחשב? לפרמט? הבעיה היא שעשיתי את אותה טעות כבר יותר מפעם אחת שהיא לא לפרק למחיצות את הדיסק הקשיח, וכרגע יש לי רק מחיצה אחת וזו מחיצת הC שבה יש את מערכת ההפעלה, משחקים, מוסיקה, תמונות וכד'. אשמח לעצות ולהמלצות מה לעשות בנידון, תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בימים האחרונים הVista שלי מצא כמה עדכונים חדשים והתקין אותם בלי לשאול אותי כשהוא סיים הוא התחיל איתי במירוץ, על המסך הופיע חלון ובו מד ירוק שמתמלא במהירות, הספקת ללחוץ בזמן? יש לך עוד 4 שעות של שקט לא הספקת ללחוץ? המחשב עושה ריסטרט מעצמו וכל העבודה הולכת לפח אחרי שכבר לא הספקת ללחוץ והוא נכבה, הוא נתקע עוד חצי שעה בתהליך של סיום התקנת העדכונים, וכשהוא נדלק בחזרה עוד חצי שעה מי ביקש את זה בכלל? *** על ההגנה של המחשב שלי, אני לא משתמש לא בפיירוול, לא באנטי וירוס, ולא בכלום כבר שנה שלמה והמחשב שלי רץ מעולה יש דרך להעיף את הדבר המציק הזה? במיוחד את זה שהמחשב נכבה על דעת עצמו
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי את המפרט הבא: Intel Pentium 4 3.0Ghz 530 BOX MSI 915P Combo nVIDIA Geforce 6600 128MB PCIE Samsung 120GB SATA 7200RPM Ceon 512MBX2 CL2.5 DDR2 NEC ND-3550A Dual Layer X16 DVDRW LG X52X32X52 CDRW האם ויסטה יפעל אצלי טוב??? אני מדבר בעבודה זורמת כי במשחקים אני כמעט ולא אשחק בו... כלומר ICQ אינטרנט מסנג'ר פוטושופ וכאלה...
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
דדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכול יותר! בשבוע האחרון הפעלתי לפחות 8 IMAGES על ה HD שלי!!! זה לא יאומן! איך זה שעם נורטון אנטי וירוס כל הזמן חודרים תולעים למחשב??? איך זה שאיך שאני מוריד את הפיירוול המובנה של XP (בשביל הCD++) מייד אבל מייד מופיעה ההודעה על הריסטרט למחשב?(זוכרים את התולעת ההיא... כן היא עדיין קיימת!!!) איך זה לעזאזל שהאנטיוירוס ל מסוגל לתקן או למחוק את הוירוס, גם בSAFE MODE!!!!!! איך זה שהפתרון היחיד לחרא הזה זה להפעיל IMAGS כל 5 דקות?????? מישהו מוכן להסביר לי מה העניינים פה? מה אני צריך לעשות בשביל להוריד את הוירוסים ובשביל לא לקבל אותם בכלל???
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב אשר עליו היה מותקן XP. עוד מהפעם הראשונה שהמחשב עלה העכבר המצביע של העכבר הופיע באופן משובש (העכבר מופיע עם קווים אפורים עליו, והקווים מפריעים לראות על מה העכבר מצביע ואינם נעלמים גם כאשר מחליפים מצביעים דרך הווינדוס!) היום התקנתי VISTA וחשבתי שהמצביע של העכבר יהיה בסדר, אך לרוע מזלי שוב יש בעיה עם המצביע! הפעם רואים אותו תמיד משוכפל!! אין לי מושג איך לתקן את הבעיה ואני עובד עצות! חשבתי אולי לעדכן BIOS כי אולי זה בעיה בחומרה.... אז אם למישהו יש רעיון מה ביכולתי לעשות אודה לו מאוד!! תודה רבה מראש אלון
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קצת לפני הגעתו של העדכון הגדול אשר יכניס את מערכת ההפעלה הפופולרית אל מרכז עידן ה-VR, החברה האמריקאית מאפשרת לכם להצטייד בציוד הנדרש על מנת ליהנות מכל העסק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בנוסף למשקפי מציאות מדומה במחירים עממיים ממיטב היצרניות בשוק, מיקרוסופט מכינה צעדים נוספים להנגשת הטכנולוגיה הטרייה לקהל יעד רחב במיוחד לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ב Win 98 זה היה winipcfg, מה זה ב WinXP???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש במחשב של אחותי בעיה, המקלדת לא עובדת, אבל כל מקלדת. זאת אומרת שהבעיה לא במקלדת אלה, בווינדואוס או בלוח אם... אין לי מוסג. האם למישהו יש פיתרון, או אפילו דרך לבדוק מה מקור הבעיה אני מאוד ישמח אם הוא יעזור לי! wait for comment
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כשהתקנתי את xp היה סדר מיוחד כזה בתקיה של "המחשב שלי" לפי כונני ארד-דיסקים , סידי רומים וכו' ...אבל אחרי כמה זמן זה השתנה ונהיה מבולגן כמו כל תיקייה , היות ויש לי הרבה כוננים ארד-דיסקים וכוננם וירטואלים נהיה לי כצת בלגן שם אז בקיצור איך אני מחזיר את זה לאיך שזה ניראה בהתחלה ????
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמיר סרטונים שנערכו ב-windows movie maker וקיבלו את הסיומת WMV. הסיומת הנ"ל לא מאפשרת צפיה בטלוזיה דרך מכשיר DVD. הסיומת MPG כן מוכרת למכשיר. בתודה גדעון
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
כמה זמן בערך ייקח להמיר כונן של 40 GB מFAT32 לNTFS? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא לסגור את הנושא למרות שהוא נדוש כי כן עשיתי חיפוש קראתי ועוד יש לי שאלות. אני רוצה לבצע המרה של כונן חיצוני חדש שיש לי 500 gb של wd אבל כבר העברתי אליו מידע של 400 ג'יגה בערך אבל אז נזכרתי שהכונן בא כ fat32 ולא ntfs יש את הפקודה convert e: /fs:ntfs אבל........... בקיצור האם אני יכול להמיר את הכונן מבלי שיסבול מאיטיות גם המרה יותר איטית - אני פשוט לא חושב שאני ירוקן או יפרמט אותו בשנים הקרובות (אין לי די שטח פנוי על הדיסק הקשיח) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כונן מלא וגדוש ובו גם מערכת ההפעלה, להמיר ל NTFS. היה פעם ב XP עצמה איזה יישומון ולא מוצא אותו. רעיונות מישהו? הפעלת מחשב עם HIREN ומשם את ACRONIS לא עזרה, האופציות של אפשרויות המרה באפור בהיר כבלתי פעילות משום מה. גם עם PARAGON מתוך אותו HIREN לא הולך, הוא מציג התקדמות כאילו מבצע ואח"כ כלום, חוזר למצב המקורי. הדיסק עצמו כלומר המחיצה הועברה מכונן ישן באמצעות GHOST כהעברת מחיצה. העברתה גם כדיסק ולא כמחיצה לא משנה את המצב. רעיונות על סיבה אפשרית ודרך תיקון? נסיון מעשי למישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי עותק של וינדוז XP בגרסה העברית. הייתי רוצה להמירו לגרסת האנגלית - האם ניתן לעשות זאת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או שיש גם דרך אחרת? תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-