עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, במחשב שלי יש שני דיסקים-קשיחים-חיצוניים של 2TB כול אחד מהם, (חצי ריקים), ובפנוכו של המחשב יש דיסקשיח של חצי-טרה שבו מותקן הסיסטם ועוד דיסקשיח של אחד-טרה, שהוא 90% ריק........ילדתי החיילת האמיצה, ביקשה שאביא לה עוד דיסקשיח ביגלל חוסר מקום...אז מאחר והדיסקשיח הפנימי שלי של אחד-טרה ריק אצלי, החלטתי לחסוך 300שקל ופשוט לתת לילדה את הדיסקשיח של חצי-טרה....אבל על החצי-טרה מותקן הסיסטם שלי...אז מאחר ויש לי את תוכנת הגיבוי-שיחזור הנהדרת אקרוניס-2012, פשוט מאוד עשיתי CLONE מהדיסקשיח הקטן שעליו מותקן הסיסטם, לדיסקשיח הגדול הריק, כדי לתת לה את הקטן....כשסיים ה-CLONE בהצלחה, ניתקתי את הכבלים של הקטן, שעליו היה הסיסטם ועשיתי ריסטארט למחשב עם אמונה רבה.....אלא שהמאניוק פיתאו…

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by daido,

היי ושלום. נתקבלי במספר תקלות בויסטה, אשמח לקב עזרה: 1. הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה שיש איקס על הרמקול, כלומר אין סאונד. כשאני מנסה להכנס למנהל החומרה הוא לא מאפשר לי ורושם לי הודעת שגיאה כפי שרואים בתמונה sound 2. כשאני מנסה להכנס לקבץ service.msc הוא רושם לי את הודעת השגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה service 3. אני לא יודע אם הדבר קשור...יש גם בעיה עם הקובץ hosts שהוא נחסם כאשר אני מנסה לשמור לוג בתוכנה hijackthis אני לא מצליח לתקן את הקובץ. אשמח לקבל הכוונה בעניין תודה רבה דיידו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by sgeva2001,

ברשותי WIN7 64 ביט ULITAME ראיתי כתבה נחמדה בנושא הפניית cache של דפדפנים ואולי דברים זמניים נוספים מדיסק SSD ל- RAM (יש לי 8G). גם משפר מהירות וגם משפר שחיקת SSD עי הקטנת היקף הכתיבה אליו. אשמח לשמוע דעתכם ואם חיובית תוכנה מומלצת? http://www.ghacks.net/2010/06/10/use-a-ram-disk-to-reduce-writes-on-solid-state-drives/ בכתבה הוא מדגים זאת בעזרת התוכנה Dataram Ramdisk. בתודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  4. יש לי במחשב דיסק עם שני מחיצות: C ו-D. איך אפשר לבצע בדיקת שגיאות בשני המחיצות בפעולה אחת (כלומר ש-CHKDSK יבדוק את C ואחר כך את D באופן אוטומטי במהלך אחד, מבלי שאצטרך לחכות עד שהוא יסיים בדיקה של C ולהפעיל ידנית בדיקה של D בנפרד) דרך חלונות 7 ללא צורך להפעיל ידנית את CHKDSK כל פעם על מחיצה אחרת?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. אחרי כמה חודשים של עבודה אינטנסיבית, למרות שמדובר במחשב עוצמתי, הצטבר הרבה זבל במחשב ואני רוצה "דף חלק". כרגע יש לי כונן של טרה שמחולק ל-300 של :C (מערכת הפעלה) ועוד של 600 ועוד כונן ישן של 600. סה"כ 1.6 טרה. בעיקרון הרעיון זה להקצות מינימום מקום למערכת ההפעלה, סביבות 100 ג'יגה , והשאר שווה בשווה במה שנשאר. יש תמורה בחלוקה למחיצות או שזה כבר לא רלונטי בימינו?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  6. חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי אפשרות בGROUP POLICY למנוע ממשתמש מוקשח למחוק\לערוך\להוסיף קבצים או סתם קיצור דרך מהשולחן עבודה... יש למישהו מושג איפה זה קיים אם בכלל? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  7. Started by amore,

שלום רב מדובר במחשב פנטיום 1.3 גיגה הרץ לוח אם של אסוס ,256 מגה בייט אני מנסה כבר בפעם העשירית להתקין WIN XP על המחשב של גיסי ללא הצלחה ישנם מספר בעיות במהלך ההתקנה כמו : 1.CANNOT COPY A FILE .............. זה קורה ממשך בהתחלה ההתקנה ברגע שהוא מעביר קבצי התקנה התחלתיים ברגע שמופיע תקלה זו אני לוחץ RETRY והוא מצליח להמשיך אבל היו כמה קבצים אשר לא הצליח יש לומר שגם לאחר שהצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה "בהצלחה" כמו כן במשך התקנת תוכנות נלוות ניתקלתי בבעיות קשות בהתקנתם ובסוף גם לא הצלחתי לדוגמא "ERROR CAB, לכן החשד היה שהמערכת לא הותקנה כראוי כעיקרון 1.אני החלפתי את דיסק ההתקנה ולא עזר 2.ביצעתי פירמוט מלא וחלוקה לH.D לא נראה שום בעייה ב-H.D - לא ער 3.ניסתי להתקין גם…

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  8. לאחרונה כשאני מסייר בתיקיות המחשב פתאום צצה לי השגיאה הזאת: http://img185.imageshack.us/img185/337/57741632wt3.png שסוגרת את EXPLORER.EXE.. לאחר שאני בוחר באפשרות "אל תשלח" כרגע זה קרה שוב ואני לא יכול בכלל לגשת לתפריט ה''התחל'' או לחלונות פתוחים גם לא בALT TAB...

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by FlipM0de,

קצת רקע - קיים ברשותי שרת מדפסות שמותקן על Windows 2003 Server ושרת אפליקציה שמותקן על Windows 2000 Server שמוגדר לו מדפסת רשת. כאשר אני משנה את הגדרות המדפסת (גודל הדפסה - מדובר במדפסת ברקוד) על שרת המדפסות שרת האפליקציה לא מושך את אותן הגדרות - גם לאחר מחיקת המדפסת והתקנה מחדש, כאשר אני מנסה לשנות את אותן הגדרות על שרת האפליקציה לא עוזר דבר - הוא תמיד נשאר על אותן הגדרות. למישהו יש רעיון לעקוף את זה?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  10. מתחת לכל תקייה יש את השם שלה וברקע יש מלבן שחור.... בגלל שזה מכוער אני לא יכול לשים רקע אחר חוצ משחור כי זה נראה ממש רע. איך אני משנה את זה?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  11. יש חלונות XP PRO באנגלית. אני רוצה לעשות עוד יוזר לאדם שיודע רק רוסית. אז עשיתי יוזר חדש עם הגבלות כמובן, והוא מסוגל לכתוב וקרוא ברוסית דרך החלונות. אבל איך אני עושה ש כל הממשק כלומר ה START יהיה ברוסי ובעצם כל הממשק? האם יש חבילת שפות שאני יכול להוריד? האם יש דבר כזה גם לאופיס? תודה.

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום! אני כבר נואש :'( עשיתי ghost למחשב והוא ממשיך עם אותה בעיה מעצבנת שפשוט גורמת לצאת מהכלים כאשר אני מפעיל את הווינאמפ ב 50% מהמקרים מופיע לי הודעת שגיאה הבאה שהיא נפטרת רק אחרי היתחול של מערכת ההפעלה ולעיתים אחרי כמה איתחולים רק הבעיה נפטרת וכמובן שהיא חוזרת גם. יש לציין גם שבמידה והווינאמפ פועל אחרי הסגירה של התוכנה ופתיחתה מחדש הודעת השגיאה מופיעה ואז אני נאלץ לבצע ריסטארט. http://img251.imageshack.us/my.php?image=untitled8nf.jpg גם בנוסף לכך ב 90 % מהמקרים אין לי בקרה על הקול... http://img131.imageshack.us/my.php?image=untitled9vc.jpg בנוסף לכך יש לי בעיה מעצבנת במיוחד עם קובץ svchost. ב 99% מהמקרים שאני מעלה את המחשב,המחשב זז באיטיות מחר…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  13. http://img529.imageshack.us/img529/9864/44254336to6.png כל כמה שעות אני מקבל את ההודעה הזאת וזה גורם לי להרבה בעיות זה גורם לאינטרנט שלי להתנתק ולא לחזור עד שאני מפעיל מחדש תמחשב וגם אני לא יכול לשמוע קול עד להפעלה מחדש של המחשב עשיתי לו פורמט אתמול (רק לכונן C) וזה עדין ממשיך מה זה?

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by yanivganor,

יש לי שאלה עקרונית, שאולי כבר נשאלה בעבר ... האם יש יתרון בביצועים וביכולות ל WIN XP PROמאשר ל WIN 2000 PRO ? אני שואל על יתרונות בביצועים וביכולות בלבד ולא למשל בממשקים היפים יותר שיש ל XP . אשמח לדיון בנושא

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by DannyBoy1904,

כמה תוכנות שניסיתי להתקין אמרו לי שיש לי בעיה ב COM שאי אפשר לאתר אותו או משהו! והתקנתי את התוכנה uICE וכשאני בוחר ביציאה COM1 המחשב נתקע! יש לי לוח ג'יגבייט K8NF-9 מה לעשות

16. שלום עשיתי חיפוש וראיתי הכל אבל לא יוצא לי! עם הדיסקט ניסיתי והכל ולא עובד, יש לי לוח gigabyte GA-k8nf-9 אני מתאר לעצמי שיש כאן אנשים עם כזה לוח בבקשה עיזרו או תנו את הקובץ שצריך לדחוף על הדיסקט והסבר קצר איך לעשות הכל תודה רבה :-*

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by superginiman,

חברי הקט עשה ריסט ומחשבו לא מוכן לעשות LOGIN מתי שהוא מכניס את הסיסמה זה רושם LOGGING IN ותוך שניה LOGGING OUT... ניסיתי שהוא יכנס דרך F8 ל LAST KNOWN CONFIG ... אבל זה עדיין קורה... WTF? תודה מראש רז

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  18. היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  19. אני רוצה לחסום אפשרויות מסויימות למשתמש במוגבל ואולי תוכנות אם אפשר....איך עושים?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by mordechai,

אני משתמש בחלונות xp גירסה ביתית. כרטיס מסך nvidia geforce 2 .לפני מספר שבועות התחילה לי בעיה במסך (samsung 750s( הוא כל הזמן נכבה ונידלק בקצב מהיר. לפעמים הוא עובד בסדר ופתאום מתחילה אצלו התקפת "הפליקרים" שלו. שלחתי למעבדה ושם אמרו שהם ניסו להחליף את כרטיס המסך והמסך ושהבעיה לא ניפתרת. לאחר כמה ימים של ניסיונות חוזרים ונישנים הם הרימו ידים לגמרי והחזירו לי את המחשב. אז מה יש לעשות בכל זאת? מישהו ניתקל בבעיה כזאת? help!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by The-StiG,

השבוע החלפתי R דיסק והתקנתי ויסטה ואני לא מרוצה . שרציתי לחזור לXP ניסתי לעשות בוט לדיסק והוא לא עולה (אומר שקובץ מסויים חסר) ניסתי לעשות התקנה מהוינדוס עצמו והוא מעלה את הדיסק ,מעלה את החלון של "מה ברצונך לעשות "אבל האפשרות של התקן את הוינדוס היא לא ניתנת ללחיצה . ניסתי את זה עם כמה דיסקים ובאץ אחד מהם זה לא עובד, (בדקתי במחשב אחר וזה כן מאפשר את הלחיצה .) מה אפשר לעשות כדי להתקין את הXP ?

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by Slash87,

אני משתמש ב WINDOWS XP פעם אחרונה שעשיתי הפעלה מחדש למחשב, המסך כניסה מתחיל עם בעיות תצוגה, מעין פסים ירוקים ומנוקדים כאלה. אם אני בוחר את היוזר שלי להכנס למחשב הוא פשוט נתקע ועושה ריסט לעצמו. אם אני מעלה SAFE MODE הכל עובד פיקס ניסיתי לעשות SYSTEM RESTORE לא שינה כלום יש למישהו מושג???

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  23. לפני כמה ימים כיביתי את המחשב ע"י ניתוק מהחשמל לאחר מכן בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש חלון כחול שמבצע 3 שלבים על דיסק d לאחר קריאה בפורומים עשיתי את הפעולה הבאה - בכונן d לחצתי מאפיינים -כלים- בדיקת שגיאות כששתי הקוביות מסומנות בסימן וי ואישור לאחר מכן נדרשתי לכבות ולהדליק ונפתח מסך כחול שהריץ 5 שלבים בערך כשעה לאחר מכן כיביתי את המחשב והפעלתי מחדש ועדיין נפתח חלון כחול הריץ 3 שלבים מהירים וניסיתי אח"כ לאחות את כונן d אך הוא עדיין מבקש לעשות chkdsk f וכל פעם שאני מפעיל את המחשב לפני עליית הווינדוס הוא מבצע סריקה של 3 שלבים מהירים הצילוו מה לעשות תודה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  24. שהם שינוי מצב העברה של הכונן הקשיח ובאמת היתה בעיה אבל תיקנתי אותה. והמחשב עדיין בלאגים. מה עוד אפשר לבדוק (שלא קשור לתוכנה)? אני אובד עצות פשוט.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.