עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לפני כחודש כל פעם שהייתי מפעיל סרט יחד עם עוד תוכנה { עומס על המעבד } ה WIN היה קורס והיה מראה מסך כחול כיום המצב התחיל להיות חמור המסך הכחול מופיע בלי שום סיבה גם כאשר לא פועלת אף תוכנה ברקע האם יש מנוס מלהתקין את WIN מחדש ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  2. אחרי כמה זמן מתחיל לפעול לי השומר מסך ואחרי כמה זמן כשלא נוגעים במחשב הוא חוזר למסך שבו בוחרים יוזרים . איך אני מחזיר אתזה ל דיפולט שהוא לא יעשה כלום ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  3. המסך שלי חוזר כל הזמן משום מה לקצב ריענון של 60 HZ למרות שמוגדר לו 85 HZ. כאשר אני בודק ב SETTINGS אני רואה שמוגדר עדיין 85, בשביל לתקן את הבעיה אני מעביר לקצב אחר ואז מחזיר ל 85 אך לאחר כל ריסטרט המצב חוזר לקדמותו. הכרטיס מסך שלי הוא FIC RADEON 9600 PRO וההמסך הוא Sampo Alphscan 712. שמתי לב שהמסך שלי באמת מוגדר על Default Monitor ולא על דגם המסך האמיתי, בעבר כאשר באמת היה רשום לי שם הדגם במקום Default Monitor לא נתקלתי בבעיה זו. גירסת הדריברים שלי היא 4.12.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by udist,

בעיה מוזרה, כאשר חלון האקספלורר מוגדל על כל המסך, משום מה הוא זז מעט ללמטה ככה שרואים מעל האקספלורר מעט את שולחן העבודה, ובתחתית המסך חצי משורת המצב של האקספלורר מכוסה ע"י שורת "התחל"... הבעיה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האקספלורר, כל יתר החלונות עובדים כרגיל.. וד"א, גם כאשר אני מעלה את "המחשב שלי" או כל חלון אחר מסוג זה ואז ניגש לאתר אינטרנט דרכו הבעיה לא קוראת... אני משתמש בווינדוס XP, אין וירוסים ואין spyware, יכולים לעזור לי?? (נ.ב. למה לא ניתן להעלות תמונה לפורום יותר? אם אני זוכר נכון במערכת הפורומים לפני השדרוג היה אפשר, לא?)

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. יש לי מסך של mag וכרטיס מסך של geforse 6600 gt עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד המחשב עובד הכל כרגיל ואחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז מהבהת לי הודעה כזו: self test check your pc and signal kable monitor is working עכשיו ההודעה הזו מהבהבת עד שאני עושה ריסטרט ואין לי שום גישה אחרת למחשב בלי זה... אמרו לי להתקין דרייברים חדשים עשיתי את זה וגם זה לא עזר (החלפתי כמה גרסאות) אחרי שאני עושה ריסטרט מופיעה לי הודעה כזו על המחשב..: אני לא מבין ממה יכולה להיות הבעיה... הכרטיס מסך חדש והוא גם היה בבדיקה שוב ומצאו שהוא בסדר.. יש לי מחשב של intel עם מעבד 2.4 בבקשה תעזרו לי כי זה מחרפן אותי כבר... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום Windows 11 22H2 לאחר הפעלה מחדש של המחשב המקלדת לא עובדת לי כאשר הוינדוס עולה בביוס עובדת בהתקנה אחרת של וינדוס במחיצה אחרת עובדת מקלדת נוספת ניסיתי ובדיוק אותו הדבר שתיהן מחוברות דרך USB הבעיה היא שעשיתי נעילה אוטומטית ואני צריך ללחוץ alt ctrl del לפני שאני רושם סיסמא - ככה שאפילו אין לי גישה למקלדת וירטואלית אתמול עשיתי שידרוג ל-VMWARE לגירסה 17.0.1 סימנתי את האפשרות Enhanced keyboard driver לא יודע אם זה מקור הבעיה - בכל מקרה דרך התקנה אחרת של וינדוס מחקתי ידני את התקיה של ההתקנה - אך לא עזר ניסיתי להפעיל את הוינדוס במצב בטוח וזה לא עקף לי את alt ctrl del ניסיתי לשנות את ההגדרה הזו דרך וינדוס שמותקן במחיצה אחרת וגם דרך…

7. Started by duek-m,

שלום, אני משתמש בבוינדווס 7 ופתאום המסך נתקע כל כמה רגעים למשך כמה שניות ואז משתחרר. יש למישהו מושג אולי למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. יש לצין שאין בעיה במסך כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה צבעים הכול רגיל ושאני נכנס למשתמש שלי אני רואה אחרי שהוא נטען הכול הופך לשחור לבן ... ד"א ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... מה לעשות כי ברור שזה לא מהכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  9. שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by -Sky_Lord-,

שלום, ברשותי מסך LG W2220P חדש ומחשב נייד Studio XPS 13. כאשר אני מנסה לחבר את המסך דרך חיבור הVGA הכל עובד, כאשר אני מנסה לחבר את המסך דרך חיבור הHDMI רשום לי על המסך HDMI Power Saving Mode והמסך נכנס לStand By. הכבל עצמו תקין, האם למישהו יש רעיונות לפני שאני מתחיל להתקשר לתמיכות למינהם? אני עם וינדוס 7. חיפושים בגוגל העלו הרבה תוצאות, אך שום דבר שעזר לי...

11. Started by snupi58,

התקנתי מסנג'ר כל האפליקציות הקשורות אליו עולים - דואר ,אלבום תמונות וכו' רק התוכנה עצמה מתחילה לעלות ונעלמת. כמו כן מצלמת האינטרנט. יש על האייקון של המסנג'ר מגן עם ריבועים צהובים וכחולים - אם זה יעזור מצ"ב קבצים עזרו לי בבקשה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המסנג'ר מתחבר לי אוטומטית וזה משגע אותי!!! > איך אני מבטל את זה??

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by dannygnh,

איך אני מוצא את המספר הסיריאלי המותקן אצלי במחשב xp profesional

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  14. המספרים בצד ימין של המקלדת לא עובדים, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 22.6k צפיות
  15. Started by felixb,

שלום, לאחרונה ה DEVICE MANAGER שלי התחיל להראות שני מופעים של: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz במקום מופע אחד (בפועל יש לי רק מעבד אחד). שני המופעים מופיעים עם סימון אזהרה בצבע צהוב. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  16. היי המחשב שלי בעבודה (מחשב נייד עם Core i3 ו 4GB זכרון) כל הזמן "טוחן". אינני מצליח להבין מדוע. מדי פעם זה מתבטא בתקיעה שהוא חוזר ממנה ומדי פעם בתקיעה שדורשת RESTART. עשיתי בדיקה עם MEMTEST, הרצתי אנטיוירוס, ניסיתי לבטל את פעולת האנטיוירוס, הורדתי מלא Services, הסרתי מלא תוכנות... המחשב מתחמם קצת (לדעתי בגבול הסביר), אבל זה קורה גם כשהוא לא חם באופן מיוחד. למישהו יש רעיון? צירפתי תצלום מסך של Process Explorer שבה רואים שהמעבד נטחן - אך אין שום פרוסס שברור שהוא המקור לכך.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by WarNet,

היי,המעבד נמצא ברוב הזמן על אחוזים גבוהים ממה שהיה כאשר היה לי vista. הנה Task Manager זה תקין?(רמת הג'אווה והכרום)

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. המעבד כל הזמן על 98--100 אחוז!! בדקתי ב TASK manager המשימה שעושה את הבעיות היא: TV Remote HID Service!!! מזה ביכלל?

19. Started by Ran B,

בזמן האחרון אחרי שאני מדליק את המחשב והוא מתפקד מצויין.. תוך כמה דקות איזה תוכנית ברקע מאמצת אותו ל100% כמו שמראה המודד של הXP והLCD שלי!! והסינק מתחמם בצורה משמעותית אני נוגע בו והוא רותח ואני יודע איזה תוכנית מאמצת אותו ושאני סוגר אותה זה מנתק אותי מהרשת (והרשת שלי זה לא רוטר זה אני מחובר למחשב של אח שלי ואח שלי מחובר לאינטרנט והוא חולק את זה איטי).. לתוכנית קוראים: CCPXYSVC.EXE אני לא רוצה לסגור אותה כי אז אני צריך לעשות ריסט/LOG OFF למחשב כדאי שיהיה לי שוב אינטרנט.. והמעבד פשוט 100% כל הזמן!! הוא זז ממש ממש לאט הוא נתקע הרבה התצוגת LCD גם נתקעת כל הזמן בגלל שהמעבד כל הזמן על 100% ואני פשוט לא ידוע מה לעשות בקשר לזה מישהו יודע איך לפתור את העניין? :'(

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by DarkLloth,

בקרוב אני רוכש מחשב חדש מחו"ל עם כל הרעש והצלצולים (GTX, Q6600, CORSAIR XMS2) , מכיוון שיוצאים בקרוב משחקים חדשים שיהיו תומכי DX10 ואני רוצה להנות מהם תהיתי האם להתקין VISTA ואם כן איזו גרסה ( X 86, 32 bit) ? שמעתי שיש בעיות עם המערכת הזאת והאם היא בשלה כבר ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  21. אחר פירמוט המחשב, ברשותי חבילת השפה העברית. התהליך מוכר לי ועשיתי אותו לא פעם ולא פעמיים (הכוונה להוספת חבילת העברית ולאחר מכן השינוי היכן שצריך על מנת שיהיה עברית). הכוונה לשינוי, זה תהליך בדיוק כמו התהליך במדריך הבא: הגדרת עברית ב-Windows XP - אחת ולתמיד אבל וכאן האבל, חלק מהתהליכים אצלי במחשב מעורבים (אנגלית ועברית) הנה דוגמאות: זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט (אני מדגיש שוב התהליך מוכר וידוע ועשיתי אותו מספר רב של פעמים בעבר), אבל דבר כזה טרם נתקלתי של תהליבים במחשב כמו: מנהל המשימות או מאפייני תצוגה הם גם בעברית וגם באנגלית, גם לפני הפירמוט הכל היה אצלי בעברית בלבד. (הכוונה לפקודות - לשוניות כמו בדוגמא השולחן עבודה שרשום בעברית). באפשרויות אזור ושפה, אני…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. כל פעם הוא נותן לי את ההודעה הזאתhttp://img208.imageshack.us/img208/120/234234sadaszg0.jpg...לא משנה מה מחובר...(DOK, MP3,פלאפון) ושם תוכנה לא מבצעת שימוש בחומרה הזאת(לפחות לא בידיעתי) למישהו יש פיתרון לזה? :-\ תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  23. שלום היום ניסיתי להפעיל את ה XP במצב SAFE MODE ולאחר שבנעשה נסיון של מחיקה של NORTON עשיתי שוב הפעלה מחדש על מנת להפעיל את המערכת מחדש ,אבל לצערי ברגע שהגעתי למסך עם הלוגו של XP והקו שזז זה ביצע RESTART וככה המשיך כל הזמן מאז, בגדול נעשה נסיון שוב להפעיל את המערכת דרך SAFE MODE אבל גם זה הפסיק לעלות ... אשמח לשמוע רעיון איך אני מתקן את הבעיה . תודה אסף

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  24. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by zohar678,

קיבלתי כוכב כחול עם הודעה האומרת לי שמערכת ההפעלה שלי לא חוקית, כיצד ניתן לטפל בבעיה זאת?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.