עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה עושים כדי להחזיר את הנגן הנ"ל, כשאין לי חשק לפרמט ולשתול את כל המערכת ההפעלה מחדש (וכמובן את כל התוכנות הנלוות האחרות) ? אין לי אפילו אפשרות של מחיקה פיזית של האפליקציה

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום יש לי שאלה קטנה על חומת האש של חלונות xp. בלשונית "חריגים" בחומת האש של חלונות, אני יכול לקבוע איזה אפליקציות או פורטים יהיו פתוחות ולא חסומות עלידי חומת האש. השאלה שלי היא, כדי לאפשר לאפליקציה או פורט מסוים לא להיחסם על ידי חומת האש אני צריל לסמן אותו ב V, או להוריד את ה V? תמונה לדוגמה-

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by BeN-T,

אחרי שהחלטתי ללכת על ווינדוס xp יש לי כמה שאלות. יש לי 4 גיגה זכרון והבנתי שאני ינצל 3 -3.5 מהזכרון.והבנתי שיש איזה דרך או דרך עדכון או בביוס שזה יזהה את ה-4 גיגה.?! האם זה נכון?ואם יש קישור לזה אני יודה מאוד. או-האם יש דרך לעלות את ה-32 ביט ל-64 ביט ? וראיתי באינטרנט שהווינדוס xp 32 bit לא יתאים לי לכרטיס מסך -HD4870 האם זה נכון או סתם שטות? המפרט: Q6600 EP45DS3 HD4870 4 GB תודה לעוזרים והמשך יום טוב. בן.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by IlanF,

אז כמו שהכותרת אומרת, ויסטה יוצא לי מסטנדביי כשאני מזיז את העכבר. אני רוצה לבטל את ה"אפשרות" הזאת.. אני רוצה שיצא מסטנדביי רק כשאני לוחץ על המקלדת.. איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם היתקנתי לפני מס' שבועות ויסטה 32 ביט וגם שמתי במחשב 2 גיגה זיכרון (2* 1 גיגה זיכרון), ואת המחשב קניתי לצורך לימודים ולכן אחרי הרבה מחשבה הבנתי שאני רוצה להגדיל את הזיכרון כי אני רוצה לילמוד גרפיקה ולכן אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד 2 גיגה זיכרון אבל בסופו של דבר קניתי 2*2 גיגה זיכרון והוצתי את ה2 גיגה. אחרי בדיקה ראיתי שהויסטה שלי מזהה שיש לי 4 גיגה ולא 3 ומשהו גיגה כמו שהבנתי שהויסטה 32 ביט תומך, אבל לא סיימתי כאן אלה הוספתי את ה2 גיגה שהיו לי כבר ואחרי הדלקה של המחשב אז אני רואה שיש לי 6 גיגה במחשב. אז לשאלתי: למה אני רואה שיש לי 6 גיגה אם יש לי ויסטה אולטימט 32 ביט וכמו שהבנתי מזהה 3 וקצת גיגה או שאני לא הבנתי וזה רק מראה לי שיש לי 6 גיגה ובאמת מערכת ההפעלה …

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  6. בגירסאות ישנות של WIN אני זוכר שזה היה ברמת הבלתי אפשרי / לא מומלץ ברמות ורציתי לדעת אם המצב השתנה. כרגע יש לי 64 ביט WIN7 על מחשב מסוים. אני משדרג במחשב הנ"ל את הלוח אם , זכרונות ומעבד (ואפילו עובר מAMD דואל קור עם DDR2 לאינטל COREI5 וDDR3 ומן הסתם צ'יפסטים שונים לגמרי) האם יש סיכוי כלשהו לגרום לזה לפעול בלי להתקין הכל מחדש?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  7. היי. בעיה: taskbar מופיע כרגיל, כלל tray ותפריט התחלה. חלונות לא מופיעים, פרט למקרים בהם אני משנה הגדרה של המסך או מפעיל משחק\סרט, ואז הם מופיעים לרגע(יענו flicker). אחרי לא מעט חקר לא מצאתי שום דבר שקרוב לתיקון בשבילי. עכשיו חוץ מפורמט, למישהו יש איזה משהו שקרוב לפתרון בשבילי? תודה מראש על כל עזרה שהיא!

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by FlipM0de,

קצת רקע - קיים ברשותי שרת מדפסות שמותקן על Windows 2003 Server ושרת אפליקציה שמותקן על Windows 2000 Server שמוגדר לו מדפסת רשת. כאשר אני משנה את הגדרות המדפסת (גודל הדפסה - מדובר במדפסת ברקוד) על שרת המדפסות שרת האפליקציה לא מושך את אותן הגדרות - גם לאחר מחיקת המדפסת והתקנה מחדש, כאשר אני מנסה לשנות את אותן הגדרות על שרת האפליקציה לא עוזר דבר - הוא תמיד נשאר על אותן הגדרות. למישהו יש רעיון לעקוף את זה?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  9. בעיה היא כשאני כותב באינטרנט לדוגמא בגוגל זה מראה לי ???????ג?ג?? כשאני כותב בעיברית אבל בתוכנות כמו איסיקיו זה כותב לי עיברית רגיל ואני משתמש באקספלורר 6 כתבתי את ההודעה במסך טקסט והעתקתי אותה אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי זה יהיה נהדר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by YH,

אני קונה מחשב למשחקים ומתלבט בין 64bit ל 32bit . עזרתכם הדחופה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by Sunshade,

לפתע פתאום בלי כל אזהרה מוקדמת (טוב היו כמה פעמים שהפעלה מחדש פתרה את הבעיה) דאבל-קליק על תיקיות או כל דבר אחר שקשור למערכת ההפעלה (סל-מיחזור, המחשב שלי וכו') גורם להעלמות של שולחן העבודה, כל מה שנשאר זו תמונת הרקע, ואחרי מספר שניות עולה מחדש. נכון להיום מדובר במצב קבוע, יש פתרון מלבד פרמוט והתקנה מחדש? (יש לי הרבה חומר לגבות.. ) כל שאר התוכנות עובדות מצויין ללא תופעות לוואי. המחשב עובד כמעט תמיד מחובר לביטורנט דרך Azureas. מערכת :WinXP SP2 מעבד: C2D E6300 זיכרון: 2GB HD: WD 160GB כ. מסך: 7600gs לא יודע אם זה קשור אבל יש לי פנדה אנטיוירוס טיטניום

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by xTz,

המחשב עצמו מאוד מהיר, מעבד E6600 ו-4 ג'יגה זיכרון. עובד טוב כל הזמן, רק כשאני עושה אתחול\כיבוי הוא רושם shutting down בערך דקה וחצי ורק אחרי זה נכבה. יש לי Vista Ultimate 64bit SP1 האם זה איזשהו באג או משהו שניתן לשנות בהגדרות? תודה

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by abo,

i have done a terrable mistake and installed a pirate copy of windows xp. not only it wasnt original, it was also moded... so now- i dont have hebrew in my system - i have installed the "hebrew lang pack" and still i dont have hebrew keyboard option and i have question marks insted of hebrew noted in some programs - but when i try to fix it regional options - and to change the non unicode into hebrew the message "windows cannot install what u requsted" comes up... so can someone please please help me fix it all?!?! 1. from where do i get hebrew keyboard layout files ? 2/ howdo i install them? 3. how can i fix the question marks??

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by *R,

א. מתי ויסטה הגירסה המלאה יוצאת? בחנוכה? ב. מה ההבדל בין הגירסה המלאה לגרסת הבטא הכי חדשה שיצאה עד עכשיו? ג. כשפותחים את המחשב עם ויסטה, בלי לפתוח שום תוכנה, כמה MB היא צורכת מהזיכרון? ד. כדאי לעבור מ XP ל ויסטה? ההבדל שווה את זלילת הזיכרון כאשר יש לי 2GB והמשחקים צורכים 700MB-+ ?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by olegu,

יש לי מחשב חדש. אני רוצה להתקין בו Windows XP. מתי שאני מתקין אותו מהדוס עם WINNT.EXE הוא מעתיק קבצים והכל מתי שהוא מסיים הוא מבקש להוציא דיסקט מהכונן ולעשות ריסטרט. הוצאתי את הדיסקט הוא עשה ריסטרט אבל במקום להמשיך בהתקנה הוא ביקש דיסקט. הכנסתי את הדיסקט ומתי שאני עושה שוב WINNT הוא עושה את אותה העתקת קבצים מחדש. איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי גם לשנות ב BIOS שהוא יחפש קודם את HD ולא את הדיסקט אבל זה לא עזר. יש לי לוח אם ASUS P4P800. בביוס שיניתי ל 1st boot device Maxtor 2st boot device cd rom 3st boot device 1st floopy drive

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by אוריפ,

מישהו יודע מתי יוצאת גרסאת ה64 ביט של ווינדוז? זה פשוט מה שמעכב אותי בקניית מעבד 64 ביט של AMD... אפילו השערות מבוססות יעזרו!

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  17. בהתחלה חשבתי שזה וירוס או תולעת אז סרקתי את ההארדיסק לוירוסים על מחשב תקין ואז לסקטורים רעים והוא תקין לחלוטין (פשוט זה מה שקרה לי אז שללתי את זה קודם). מה שגורם לי לחשוב שאו שיש בעיה בתוכנה או בחומרה שהוא מנסה להעלות. הסתכלתי על ה NTBTLOG.TXT וזה מה שראיתי: www.angelfire.com/rock3/shmeni/ntbtlog.txt זה היה במצב בטוח, זו הסיבה שהוא מדלג לו על חלק מהקבצים (לדעתי הלא מלומדת). מה שכן - את הקובץ האחרון AFD.SYS הוא ניסה להטעין כמה פעמים ואז זה נגמר... מה שמוביל אותי לחשוב שאולי זה מקור הבעיה? מישהו חושב אחרת? מישהו יודע מה זה הקובץ הזה מלבד העובדה שהוא מגדיר כמה זיכרון מוקצב לרשת? בעית תוכנה שפירמוט יפטור? רכיב חומרה שצריך להחליף? אשמח לקבל עזרה.

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by Component,

שלום רב במחשבי היו מותקנות windows 98 ו windows 2000. ה- 2k שימשה רק לצריבה מכיוון של- 98 היו בעיות. לא יכולתי להשתמש ב-2000 כי המודם שלי לא עבד בה (ניסיתי ארבעה מודמים שונים). החלטתי לשדרג את ה-2k ל-xp. התחלתי להתקין ולאחר שהמחשב סיים "להכין את ההתקנה" (preapering installation), ה-XP התחיל לעלות ואז נתקע עם מסך כחול כלשהו. שאלתי היא כזו: כיצד אפשר למחוק רק את ה-XP מהדיסק הקשיח כדי להתקין אותה מחדש בלי לפרמט את המחיצה (הנפרדת) שעליה היא מותקנת?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  19. Started by G-BOY10,

אני משתמש בחלונות XP וכשאני נכנס לאתר שדורש את ההתקן של Microsoft Java Virtual Machine אז הוא נותן לי חלון להוריד אותו וכשאני לוחץ הורד אז הוא נכנס לי ל-Windows Update ורושם שכבר לא מורידים את ההתקן משם אז מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by roadrunner,

יש לי בעיה באתר הזה אני לא רואה את התפריטים של החלונות (איפה שצריך לבחור את סוג הרכב וכו') התופעה מופיעה רק ב WINDOWS XP (ב-WIN98 אין בעיה) הבעיה מופיע גם ב IE וגם ב-MOZILLA יש למישהו רעיון

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעיה מוזרה מלפניי כמה ימים אני לא יכול לראותתמונות מסויימות כנראה לפי סוג הטכנולוגייה שלהם למשל העמוד פתיחה של הצאטים של תפוז מופיע לי כריבוע ריק עם איקס ותמונות בטכנולוגיית פייר בול גם כן אני אשמח לקבל הצעות לפיתרון כמו כן פירמתטי את המחשב היום וזה עדיין קיים

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  22. Started by omerha,

התחילה לי תקלה מעצבנת יש לי תיקיית שיתוף קבצים שאליה יורדים כל הקבצים וברגע שהם יורדים כאני מסמן אליהם אני מקבל EROR של ה EXPLORER כשלמעשה אין שום תקלה אני מריף את הסרטים והכל עובד תקין . רק שאני מסמן אליהם ה EXPLORER נסגר . אשמח לקבל פתרון . ובכל אופן שנה טובה לכולם

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by Dante_9,

המחשב עולה בלי אף תוכנה איתו, עשיתי Windows Update בשלב כלשהו אני לא מאמין שזה קשור, לחצי כפתור ימני על סתם ספרייה על ה- Desktop ואז ישר קופץ חלון ה- Error של Windows (אתם יודעים זה עם ה- Dont send ו- send report) סתם ככה. אני לוחץ dont send ואז ה- Desktop מתאתחל והבעיה נגמרת. אני משתמש ב- XP PRO SP1 ורוצה להגיע למצב שאיך שה- Desktop עולה אני יכול ללחוץ על כפתור ימני על סיפרייה והכל יהיה תקין.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by sonic-man,

כול פעם שאני מנסה להתקין את הie7 זה רושם לי את הבעיה הזאת: מי שיצליח לעזור לי להתקין את הie7 אני ישלח לו לינק להורדהה

• 12 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.