Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הוספתי ל 2 סטיקים של ג'יגה של 667. 2 סטיקים של ג'יגה 800. ורק 3.37 מזוהים. הוא רושם: 4 giga installed and only 3.37 giga useable למה?!?!?!?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני זוכר הייתה ידיעה של איזה Critical Update שהאט את המחשב , אני פשוט עשיתי פורמט ואני לא זוכר איזה זה היה כי אני מעדכן מחדש .... מישהו זוכר ? ---------------------------------------- לא משנה , מצאתי .... זה היה 811493
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ויש לי win xp pro 32bit ורציתי לדעת איך אני יכול בהתקנת הוינדוס בהתחלה לפצל את הכוננן שלי ל 3 מחיצות שונות(כלומר לא אותו גודל) אם אפשר להוסיף תמונות? תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת פיירוול חדשה והיא כל הזמן מודיע לי שהיא חסמה את הגישה לשני הקבצים הללו לאינטרנט. האם לאשר להם גישה או שאפשר לחסום את הגישה שלהם בכלל? ntoskrnl נקרא גם nt kernel and system. תודה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מלפניי כמה ימים אני לא יכול לראותתמונות מסויימות כנראה לפי סוג הטכנולוגייה שלהם למשל העמוד פתיחה של הצאטים של תפוז מופיע לי כריבוע ריק עם איקס ותמונות בטכנולוגיית פייר בול גם כן אני אשמח לקבל הצעות לפיתרון כמו כן פירמתטי את המחשב היום וזה עדיין קיים
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
התקנתי לדודה WIN XPPRO SP2 תומך עברית,איך אני משנה את התפריטים לעברית?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום רב לכם ! יש ברשותי מחשב דיי ישן שמריץ XP. כשאני מדליק אותו, באמצע הBOOT הוא דורש ממני " PRESS F1 TO CONTINUE " אני לוחץ על F1 והכל בסדר אבל למה זה קורה ?? איך ניתן לשנות את זה ?? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חברים סיוע דחוף במחשב לאחר הלאת מערכת הפעלה WIN98 מתקבל הודעת שגיעה כר"מ MEMORY ACCESS VIOLATION IN MODALE KERNEL 32 AT 5892:92299964 מי יודע להגיד לי מה המשמעות ומה לעשות תודה חברים רא
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
תיראו זה מתחיל מכך שמתי שהוא אומר לי ליבחור לאן להתקין אני אומר לו C ולמטה בוחר לפרמט...עכשיוו..בימקום לפרמט לי ברגיל כמו שבוויסטה אצלי שהתקנתי זה פשוט מקפיא ת'מסך לשנייה ולא מגיב יעני אם היה פנוי 20 ג'יגה אז נישאר פנוי 20 ג'יגה...אני ממשיך להתקין וזה מתקין ווהכל סבבה...ואז בשלב האחרון של הפינישינג זה ניתקע למלא זמן ואיין מה לעשות חוץ מריסטרט...! בקשה עזרה......תןדה חברה
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי התקנתי עכשיו WIN XP PRO SP1 על מחשב חדש - AMD XP1800 עם HD די מהיר WD 120GB 8MB לוקח לXP כ-2 דקות לעלות, כאשר התוכנה היחידה שאני מריץ ב STARTUP היא NAV 2004 רוב הזמן המחשב נמצא במסך השחור עם הלוגו של WIN XP והBANNER הרץ למטה מרגע שיש את מסך הLOGIN הכניסה למערכת היא מהירה ה HD במצב DMA יש לי מחשב P4 2400 שמעלה הרבה דברים בSTARTUP והוא עולה בפחות מדקה רעיונות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לפעמים הייתי צריך לעשות רסט מהכפתור במחשב,השאלה היא האם מומלץ לפרמט בגלל כל מה שקרה? או שלא נגרם נזק? פעם אחת הוא כתב לי שהוא נכשל בטעינת הregistry והוא משתמש בregistry שנשמר בגיבוי מה זאת אומרת שחלק מהעדכונים של הוינדוס או משו כזה הלכו? יכול להיות שניזוקו קבצי מערכת או דרייברים?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להעלות תוכנית מסוימת כשאני עושה LOG ON עם משתמש אחד, אך כשמשתמש אחר גם עושה LOG ON (עם FAST SWITCHING) אותה תוכנית לא תעלה שוב פעם (ב- STARTUP) ותרוץ תחת המשתמש השני. כלומר, אני מחפש פרוצדורה שתוודא שהתוכנית תרוץ רק פעם אחת, תחת משתמש כלשהוא. אולי אפשר לסדר זאת ב- GROUP POLICY אך אני לא יודע כ"כ איך לעבוד עם זה .
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
נתבקשתי ע"י חברים "להפוך" את ה windows xp לעברית (מלא, תפריטים וכו' לא סתם לשנות language settings). הבנתי שצריך רכיב שנקרא mui . באתר של מיקרוסופט יש הכל חוץ מ- mui להורדה ל desktop נורמלי . בקיצור מאיפה משיגים , האם עולה כסף וכמה, איך מתקינים (צריך להתקין הכל מחדש או שזה סוג של add on פשוט) האם יש באגים מרעישים שכדאי לדעת עליהם וכל מידע אחר שיוכל לעזור. תודה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן אנשים... בעיה שנולדה בשבוע האחרון במחשב... לאחר זמן עבודה מה, כל רגע קופצת הודעת השגיאה (המצורפת כתמונה ראשונה), ולאחר אישור מופיעה הודעת שגיאה נוספת (השניה) זה קורה 4-5 פעמים... ובפעם שלאחר מכן... המחשב נתקע וצריך לרסט . חשוב לציין: המחשב נקי ממזיקים, מאחורי אנטי וירוס+פיירוואל ומתבצע ניקיון מערכת ע"י CCLEANER מספר פעמים ביום ... אשמח לעזרה כי אני חושש מאוד מהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (המון המון תוכנות ומשחקים שמותקנים וילכו לאיבוד) ... בבקשה עזרה. תודה רבה ומראש . [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ככה התקנתי WIN7 על הנייח שלי, הכל עובד בהתנה הWIN עלה והכל בסדר. אך לצערי לא היה לי דריבר לכ.קול אז הייתי חייב להחזיר את זה ל- XP. הכנסתי דיסק של XP ביצאתי מחיקה לפרטישן והתקנתי מחדש, בשלב של ה- 10 שניות שהוא עושה הפעלה מחדש למחשב הוא הגיע למסך של הביוס והראה לי הודעה "operation system error" אחרי הפעלה מחדש של המחשב שוב המחשב נתקע פשוט בחלון ביוס בלוגו של הלוח אם! עכשיו אם אני מחכה חצי דקה זה עובר למסך אחר שרושם לי " Press F1 to Resume" אז אני לוחץ F1 ומכניס את הדיסק של ה-XP הוא מריץ את הזיהוי חומרה של ה- XP.. טוען כמה שניות ואז מראה לי את ההודעה הבאה: *צירפתי צילוום מסך למטה.. **ניסיתי לבצע SCANDISK מ- BOOTDISK לא עוזר,ניסיתי אולי לבצע RECOVERY אבל הוא מבקש מ…
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
לאחר פרסום המדריך הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278985.0 קיבלתי מספר בקשות לכתיבת מדריך דומה עבור יישומי אופיס. המדריך החדש מצורף בלינק הבא: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_5575.html
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש וביקשתי שיביאו לי אותו בלי WINDOWS עליו. הורדתי WINDOWS 7 64 BIT ULTIMATE ההתקנה הלכה כמו שצריך הווינדוס עלה בצורה נורמלית אבל אחרי שהדלקתי אותו שוב קיבלתי את ההודעה BOOTMGR IS MISSING PRESS ANY KEY TO RESTART. איך אני פותרת את זה??
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום בשורת המשימות בWIN XP שעוברים מעל תוכנה כל שהיא שעובדת אז מוצג בבועה את השם שלה ומה היא עושה .אצלי הפירוט הזה של התוכנה מופיע מתחת לשורת המשימות זאת אומרת אני רואה כזה ריבוע צהוב אבל אני לא רואה מה כתוב בו כי זה מתחת לשורת המשימות. איך אני עושה שאני יוכל לראות? תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פעם אתר, שאפשר להוריד עדכונים ולהתקין אותם דרך פיירפוקס, למישהו יש לינק?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב ?VISTA תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת אלחוטית לסלון כדי לשלוט על המחשב במסך הפלזמה פנסוניק 50PV70. הגדרתי את הרזולוציה לשני המסכים כנדרש אבל אני מתקשה לראות את הפונטים במסך הגדול ממרחק של 4 מטרים. אני רוצה להגדיל את הפונטים רק במסך הפלזמה,האם זה אפשרי? בנוסף הפלזמה מחוברת ב HDMI ולא ב VGA וכתוצאה מכך הפלזמה מזהה רק 1080P וזה לא נכון כי הגדרתי פחות מזה. האם יש קשר בין הדברים? אולי לא כדאי לחבר ב HDMI? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי עותק חוקי של ווינדוס 7, 32 ביט. הכל עובד טוב ויפה אבל החלטתי שאני רוצה לעבור למערכת 64 (בנוסף להוספת 4GB זיכרון, לא רלוונטי). מפאת חוסר בתקציב, ומהרצון לא להרגיש פראייר ולשלם על 2 גרסאות של אותו הדבר, הורדתי גירסת 64 ביט למחשב, אך עכשיו אני לא מצליח להתקין. דרך הווינדוס ההתקנה לא עובדת מכיוון שצריך לעבוד במערכת 64 ולכן צרבתי את קבצי ההתקנה ועשיתי BOOT דרך הCD אבל זה עדיין פשוט נכנס לווינדוס המקורי (32). יש דרך להתקין את המערכת מבלי למחוק את המקורית או שאני חייב למחוק הכל בכדי להמשיך? תודה למתייחסים!
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
???
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעיה באקספלורר של וינדוס זה קרה פטעום האיקון של אקספלורר ניהיה מטושט זה ניראה מגיל כילו הרזולוציה זה 256 ביט תראו בעצמכם! http://www.siz.co.il/up/k4qny2y2zemt.jpg
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-