Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, פתאום עכשיו, המחשב נתקע, ואחרי שריסטטי אותו, זה מה שקרה לי: http://img70.imageshack.us/img70/6456/tasklineka0.jpg זה השורת משימות למטה, מופיעה כפול, והתוכנות לא מופעלות פעמיים! ז.א. ברגע שאני בתוכנה, הוא מציג לי את שניהם כ"לחוצים". שיחקתי שם עם הכפתורים, ושום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה גרם לי לזה, ואיך מתקנים?! תודה מראש! תום.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון הרבה בעיות עם טכסטים, שמוחלפים ע"י סימני שאלה או פשוט קווים (_________) התקנתי את כל הפונטים שהיו בהתקנה של הWIN לגבי השפות הנ"ל. רציתי לדעת אם יש חבילות הרחבה חיצוניות של פונטים שכולים לעזור לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני אסביר ... נגיד אני לוחץ על פתיחה של קובץ שמע נגיד בוינאמפ ... אז איך שאני לוחץ עם העכבר על פתח אז הסימון של העכבר מייד עף אוטומטית לריבוע ... אם לא הבנתם אני יעלה תמונה . ניר
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהעברה מעברית לאנגלית.. כשאני לוחץ על ALT + SHIFT הכתב עדיין נשאר בעברית ללא כל שינוי.. רק אם אני לוחץ על CAPS LOCK אני מקבל את האנגלית אך לא מעבר.. כשאני מרסט אז הבעיה נפתרת בערך ל5-10 דק' ולאחר מכן שוב הבעיה.. אני לא יכול לכתוב נורמלי באנגלית חוץ מ CAPS LOCK. מה עושים ? WIN 7 64 BIT
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני לא יכול לשנות את הערכת נושא ואני עכשיו תקוע עם הערכת נושא של הווינדוס קלאסיק בעיה די דבילית אני יודע אבל עדיין. בגלל ה-DEP אני לא יכול לשנות את ערכת הנושא אפילו ששיניתי שם את ההגדרה
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול WIN XP מחדש (מחקתי את ה-PARTITION והגדרתי מחדש) לאחר מכן התקנתי את IE7 (הורדתי אותו מהתאר של MICROSOFT אתמול) לאחר ההתקנה הפעלתי את הדפדפן ובמקום הההודעה שלו של ברוך הבא ל-IE7 ןכו... אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : (בתור דף HTML): Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- The resource cannot be found. Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. Requested URL: /runonce2.aspx יש לציין שעוד ל…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
קצת רקע - קיים ברשותי שרת מדפסות שמותקן על Windows 2003 Server ושרת אפליקציה שמותקן על Windows 2000 Server שמוגדר לו מדפסת רשת. כאשר אני משנה את הגדרות המדפסת (גודל הדפסה - מדובר במדפסת ברקוד) על שרת המדפסות שרת האפליקציה לא מושך את אותן הגדרות - גם לאחר מחיקת המדפסת והתקנה מחדש, כאשר אני מנסה לשנות את אותן הגדרות על שרת האפליקציה לא עוזר דבר - הוא תמיד נשאר על אותן הגדרות. למישהו יש רעיון לעקוף את זה?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן windows xp במחשב שלי . ישנם שלושה משתמשים במחשב ורק באחד מהם ניתן לפתוח תיקיות, קבצים ותוכנות. אין קשר לכך שהמשתמש מוגבל כי שיניתי את אותם משתמשים למנהלי המחשב וגם זה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה יכול לפתוח את אותה חסימה? תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש לי חיבור דרך כבלים כאשר אני מפעיל OUTLOOK EXPRESS קופץ לי ה MESNGER ומתק אותי מהאנטרנט אני לא משתמש בו, ואני רוצה להעיף אותו מהמחשב או שלפחות לא יעלה לי איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כאשר אני עושה צ'ק ניים בהודעה חדשה והמערכת לא מוצאת את השם קופץ חלון של האדרס בוק עם השמות הפוטנציאלים . בתיבה הזו יש לי תופעה מוזרה כל שם שמופיעה שם מוכפל !!!!!!!! אנא אם מישהו יודע \מכיר את התופעה אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול שאלה לגבי באג ויזואלי שיש לי ב windows 7 ultimate שלי. לאחר הדלקת המחשב יש כל מני קווים אלכסוניים כאלה וזה די מעצבן. דבר נוסף הוא לפעמים מופיעה פס אופקי בצבע כתום בהיר לרוחב כל המסך. הבאגים האלה נעלמים אך ורק אחרי שאני עושה ריסט למחשב. הנה כמה תמונות (יש שם סוג של / כזה שאין בו צבע)
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בעל 4GB איך אני מבטל את אופצית הקובץ דיפדוף והאים כדיי לי?? נשאל בעקבות זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372495.0
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני משתמש ב - windows XP ושמתי לב לאחרונה שחלק משמות הקבצי (מכל הסוגים) נצבעים בכחול. באותה תיקיה ניתן לראות שחלק משמות הקבצים כחולים וחלק נשארו שחורים. מישהו יודע למה זה קורה ולמה זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש לי מתאם BT מחובר למחשב שמותקן עליו ויסטה. התקנתי דרייבר, הכל טוב ויפה. הPAIRING עם האוזניות היה מוצלח, אפילו המקשים על האוזניות שולטות על הiTunes במחשב (לדוגמא להעביר שיר קדימה/אחורה). בתוכנה הקטנה של ויסטה של ההתקני bluetooth האוזניות מופיעות ומוצהר שהן מחוברות... הן באמת מחוברות... רק בעייה אחת: לא שומעים כלום דרכן וכן, בדקתי ובעיקרון בשום מקום הווליום לא מושתק/נמוך מדי... עזרה?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מה הכלי היעיל ביותר למחיקת תיקייה שלא נימחקת בדרך הקונבנציונלית. הודעת השגיאה שאני מקבל היא cannot delete file: cannot read from the source file or disk התיקייה אינה שייכת בשום צורה למערכת הפעלה ונוצרה על ידי winamp stream ripper
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום אנשים! המחשב שלי עושה ריסט כמעט אחרי כל הפעלת תוכנה באופן אקראי, פרמטתי התקנתי מחדש אבל עכשיו הוא מסרב להפעיל את מה שהוא התקין... (nav2004 לדוגמא...) נסיתי לפרמט שוב... והצלחתי להפעיל את האנטי וירוס אבל תוכנה אחרת עשתה את אותה בעיה.... אה וגם קרה שהוא הראה מסך כחול..... ??? מה לעשות??? יכול להיות שזה בחומרה?? הארדיסק? זיכרון איך אני יכול לדעת...? תודה לכל מי שיגיב..
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ויסטה בבית ויש לי נייד עם ויסטה ואני מעוניין להתחבר מהנייד למחשב בבית דרך האינטרנט ולשלוט עליו. האם מישהוא יכול להסביר איך לעשות את זה או האם יש מדריך קצר בעברית ? תודה
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה מוזרה בהתחלה היה לי במחשב יוזר אחד עד שיום אחד הוא פשוט נתקע. אין אפשרות לעלות אותו. כאשר המחשב עולה הוא פשוט נתקע. אני רואה את הרקע. אתהאייקונים על השולחן העבודה ופה זה נגמר. פס ההתחל לא עולה והמחשב לא מגניב. העלתי את המחשב במצב בטוח דרך היוזר אדמיניסטור ופתחתי יוזר חדש. שם הכל עבד פיקס עד היום שהתופעה הגיעה גם לשם. הפתרון הוא שוב לפתור יוזר חדר. אבל זה לא פתרון נורמאלי...מישהו יכול להגיד לי למה הבעיה נוצרת מההתחלה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום רב המחשב מבצע עליה של WIN אולם כאשר מגיע למסך ווידוס והפס הכחול רץ הוא רץ ב sלנצח. המחשב עולה ב safe mode last confi..לא עוזר מה עושים? תודה ויום טוב מיקי
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשאול כאן או בפורום תוכנה, תודה בכל מקרה. קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit. כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה השאלה היא אם תוכנות שבעבר השתמשתי במערכת ההפעלה של אקס פי יעבדו גם על ויסטה, אני מתכוון לתוכנות שונות ולו דווקא למפורסמות ביותר השאלה האם ויסטה תתמוך בתוכנות האלו תוכנות חדשות וישנות שווינדוס אקס פי מפעיל? בתודה אלירן בנימין
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
מי שמכיר את לינוקס בטוח שמע על המעטפת הגרפית "blackbox" אז יש גם פרוייקט של blackbox לווינדוס שבזכות iceman90 גיליתי את זה והחלטתי לנסות .. הנה איך שזה נראה אצלי . http://planet.nana.co.il/w00t/blackbox.JPG למי שמעוניין לעוד פרטים ולהורדה כנסו לכאן http://bb4win.org/
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני מוריד מסמכים שמצורפים להודעות דוא"ל שאני מקבל, כדוגמת תמונות ומסמכי word. אלה מה, הקובץ מגיע לשולחן העבודה כשני קבצים בפורמט כללי כלשהו ובשם שניתן להם כנראה ע"י שרת הדואר (תמונה מצורפת), אחד מהקבצים אפשר למחוק ואילו השני הוא 'קובץ רפאים' - האייקון שלו מופיע על שולחן העבודה אך חלונות מסרבת להכיר רשמית בקיומו. הוא מזוהה ע"י תוכנה לזיהוי rootkits אך איני מכיר כל דרך למחוק אותם. מה עוד ניתן לעשות? יש לי בעייה עם צירוף התמונה להודעה. היכן ניתן למוד כיצד עושים זאת נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-