Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי אפשרות בGROUP POLICY למנוע ממשתמש מוקשח למחוק\לערוך\להוסיף קבצים או סתם קיצור דרך מהשולחן עבודה... יש למישהו מושג איפה זה קיים אם בכלל? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יש לי שתי ארד דיסקים במחשב אחד של 160 שזה שתי כוננים ואחד של 750 שזה כונן אחד התקנתי את יונדוס 7 על 160 וארד דיסק של 750 נעלם הוא מזהה אותו אבל פשוט לא מופיע על המחשב שלי ככונן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום.יש לי זיכרונות מתוקים ממשחקי קומודור 64 ומצאתי אותם. אבל אין לי את המחשב עצמו.מישהו יודע איפה אפשר למצוא אמולטור שיכול להריץ מצחקים ישנים על מחשב חדש ועוד ממערכת הפעלה שונה לגמרי שאינה דוס או NTFS.כי קומודור 64 זה לא משהו שאפשר ללכת לקנות היום בחנות....
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי אתמול ויסטה אולטימט ואחרי עידכונים רבים(טוב שלא הגזימו 9 גיגה לוינדואס כמעט ריק) הותקן לי עדכון בשם DreamScene מקריאה הבנתי את יכולותיו אך לא מצאתי איך משתמשים בו איפה נמצאת התוכנה וכיצד מקנפגים אותה אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מה ההבדל בזמן שעושים מתוך הוינדוס איתחול למחיצה חדשה דרך ניהול הדיסקים ב-XP לוקח הרבה יותר זמן נגיד ל 200 GB יקח איזה חצי שעה ובוינדוס 7 זה לוקח דקה הכי הרבה ראיתי את זה כבר מס' פעמים,איך זה מפרמט במהירות בוינדוס 7 וב XP זה איטי,הרי אין כאן בחירה של מהיר ואיטי זה בררית מחדל של הוינדוס
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איך אני יוצר דיסק שהסריאל כבר מופיע בו בעת ההתקנה? ראיתי אצל טכנאי בחנות כזה דבר והוא אמר לי משהו בתוך הדיסק של הווינודוס 98 אבל לא הבנתי. מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
1.הווינדוס אומר לי שאין לי הרשאת מנהל ושאני נכנס לתמונה של השם שלי זה אומר שאני כן מנהל 2.שאני נמצא בהורדה ישירה ולוחץ על "להוריד קובץ" כל החלון נעצר לי ואני צריך לצאת למנהל יישומיים כדי להוציא אותו 3.לפעמיים המחשב מאתחל לי בלי שום סיבה החלונות ( של הכונן או האינטרנט או סתם של התייקיה) מהבהב לכמה שניות ואז מאתחל את עצמו תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, נעלם לי פתאום הקיצור דרך המקורי של ה-Explorer לא מחקתי אותו וכו'... ואני גם לא יכול לחזור ולהוסיף אותו כי גם מפה: הוא נעלם. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן. המחשב עכשיו אחרי פירמוט. התקנתי את כל הדרייברים וכו' וכו'. איך שהתקנתי את המודם ניגשתי לעדכון ווינדוס נכנס הוא רושם שהוא מתקין ועושה REGISTER אךחרי זה הוא נותן לי לבחור איך להתקין אני בוחר בקטגוריה המומלצת וזה תמיד חוזר לשם: Register or reinstall the files for me now (Recommended) ושוב הוא מראה שהוא מוריד, ועושה REGISTER ושוב פעם אני מגיע לאותו מסך בקיצור הוא לא מעדכן לי כלום ואני רוצה SP2 בדחיפות מישהו יכול לעזור לי בבקשה? שנה טובה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
hello folks, any1 of u guys have a win xp or win xp sp1 ? if so, i need help and i need it now. please goto your windows\system32 folder and find a file "sfc_os.dll" and email that file to me. my email is nirshoval1@bezeqint.net please use the subject : SFC_OS.DLL so i'll know not to delete the email thank you very much. Solvd the problem, thanks, dont send any files :ylsuper: .
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין להריץ מערכת הפעלה (עדיף WIN98) ללא HD, כלומר, לצרוב גרסה מותקנת על CD ולהריץ את המחשב ללא HD (רק 2 כונני CD). : האם מישהו מכיר גרסה מוכנה של המערכת ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני משתמש ב - windows XP ושמתי לב לאחרונה שחלק משמות הקבצי (מכל הסוגים) נצבעים בכחול. באותה תיקיה ניתן לראות שחלק משמות הקבצים כחולים וחלק נשארו שחורים. מישהו יודע למה זה קורה ולמה זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע התקנתי Microsoft .NET Framework version 1.1 ואת חבילת העדכונים הקריטיים שמיקרוסופט שחררה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב או כשמופעל השומר מסך מופיע לי המסך המעצבן הבא: הסרתי את ההתקנה של Microsoft .NET Framework version 1.1 וזה לא עזר. לא מוגדרים משתמשים נוספים במחשב, ולא בא לי טוב המסך המעצבן הזה איך נפטרים ממנו ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני כבר נואש :'( עשיתי ghost למחשב והוא ממשיך עם אותה בעיה מעצבנת שפשוט גורמת לצאת מהכלים כאשר אני מפעיל את הווינאמפ ב 50% מהמקרים מופיע לי הודעת שגיאה הבאה שהיא נפטרת רק אחרי היתחול של מערכת ההפעלה ולעיתים אחרי כמה איתחולים רק הבעיה נפטרת וכמובן שהיא חוזרת גם. יש לציין גם שבמידה והווינאמפ פועל אחרי הסגירה של התוכנה ופתיחתה מחדש הודעת השגיאה מופיעה ואז אני נאלץ לבצע ריסטארט. http://img251.imageshack.us/my.php?image=untitled8nf.jpg גם בנוסף לכך ב 90 % מהמקרים אין לי בקרה על הקול... http://img131.imageshack.us/my.php?image=untitled9vc.jpg בנוסף לכך יש לי בעיה מעצבנת במיוחד עם קובץ svchost. ב 99% מהמקרים שאני מעלה את המחשב,המחשב זז באיטיות מחר…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3, לפני כשבוע התקנתי תוכנות קידודים (חבילת ליונטוורק וחבילת KNOCK CODEC) וראיתי סרטים במחשב בצורה טובה. אבל מאתמול עד עכשיו יש לי בעיה בכל תוכנות הצפייה - כשאני רואה את הסרט ככל שעובר יותר זמן אז הקול נהייה יותר ויותר לא מתאים לסרט כאילו הוא מאחר או מקדים.. וככה כל פעם. בהתחלה זה נראה בסדר ולאחר מכן לאט לאט מתאחר.. כיצד אפשר לפתור את זה ?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש WINDOWS VISTA 64 עם סיראל מקורי מהחנות אבל אני רוצה לעשות התקנה נקיה ואין לי האם זה בסדר להוריד גירסת OEM מהאינטרנט ולשים בו את הסריאל ?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התקנתי מחדש ווינדווס XP. גם ללא SP, גם בSP2 וגם בSP3 קיימים דיליים ותקיעות כשאני גורר את החלונת ברחבי המסך, איטיות בגרירה כמו שתתקינו XP על פנטיום 3 עם נחיל נמלים בפנים רק שחוץ מזה הביצועים נהדרים. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר לאחר התקנת SP2, אבל עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר. אני אשמח לתשובה כי לא פרמטתי בשביל איטיות. בתודה, רן
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
שלום דבר ראשון, הלוואי שהסבר שלי יהיה ברור! דבר שני, ההסבר: המצב הוא שיש לי 2 מערכות הפעלה מותקנות ועובדות על גבי שני הארדיסקים שונים. העניין הוא שרק כאשר אני מנתק את אחד הארדיסקים אני מצליח להפעיל את המערכת שבהארדיסק השני שנשאר מחובר. כששני הארדיסקים פועלים רק מערכת אחת עולה, ואני דיי רוצה את השנייה. איך מגיעים למצב ששני הארדיסקים מחוברים, והמערכת שעל הארדיסק שאני רוצה תעלה... מקווה שהסברתי את עצמי טוב... בן
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מי שמכיר את לינוקס בטוח שמע על המעטפת הגרפית "blackbox" אז יש גם פרוייקט של blackbox לווינדוס שבזכות iceman90 גיליתי את זה והחלטתי לנסות .. הנה איך שזה נראה אצלי . http://planet.nana.co.il/w00t/blackbox.JPG למי שמעוניין לעוד פרטים ולהורדה כנסו לכאן http://bb4win.org/
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
זה שבא עם הווידוס ואיזה תוכנה אתם ממליצים לי להתקין במקום?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את התיקיות ב-DOK ברירת המחדל של תצוגת הקבצים והתיקיות היא תצוגת Tiles. כמובן שאני יכול לשנות את התצוגה לאיזה אופן תצוגה שאני רוצה אבל הבעיה שכשאני סוגר את הקבצים או התיקיות ופותח אותם שוב אז שוב הם נפתחים לי בתצוגת Tiles. האם מישהו יודע איך אני משנה את ברירת המחדל של אופן תצוגת הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש בברירת מחדל אחד כזה אבל הוא נותן כותרות של מיקרוסופט
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב WIN XP SP3.אני יודע שאי אפשר לעשות שידרוג לווינ7 ולכן שאלתי היא האם אני יכול לקחת את תיקיית הווינדוס(תיקיה C)לבצע אך ורק עליה פורמט בזמן התקנת הווינ7 ושאר המידע בתיקיות האחרות לא יפגע ואוכל להשתמש בשאר התיקיות כרגיל לאחר התקנת ווינ7? האם זו אותה מערכת קבצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי. זה קורה בכניסה למחשב ואחרי שהמחשב יוצא מהפסקה וחוזרים לעבוד בו. אני לא מצליח לבטל את זה בuser accounts. (המשתמש מוגדר כאדמיניסטרטור) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-