Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה הפעלתי את התוכנה diskeeper ואז יצאה לי אותה הודעה שצירפתי תמונה שלה, רק שהיה כתוב שהתוכנה diskeeper ניסתה לשדר למשהו מסויים באינטרנט. אחרי זה יצאה לי את אותה ההודעה, רק שהפעם winrar ניסה לשדר לגוף מסויים באינטרנט. כמובן שחסמתי את הגישה, אבל מה זה בדיוק? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני לא מצליח לדעת מאיפה היא. אין לי מסך כחול , המחשב פשוט מבצע ריסטרט אני לא מצליח ליראות את קבצי מינידאמפ %systemroot%\minidump לא עובד...מstart run פליז הלפ.... :-\ ואני לא נימצא במקום הנכון בבקשה להעביר לתמיכה טכנית , תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מותקן לי WindowsXP Pro ... הסיפור הוא כזה , יש לי בכונן D: סרט עם סיומת "avi" ... שאני מנסה להעביר אותו לאינשהו או למחוק הוא רושם לי את זה ... עכשיו אין לי שום User's אחרים , ושום תוכנה לא מריצה את הקובץ הזה .. חיפשתי ב Registry ,אולי זה תחת שימוש או ממשהו ... לא מצאתי כלום . וזה כל קובץ avi שמעותק לשם יעשה את אותו הדבר ... דבר שני אני רוצה לשאול זה ,איך תמיד להיות מחובר לWindows תחת Admin .. עכשיו אני מחובר דרך היוזר שאני עשיתי לעצמי ואני לא צריך את זה מכיוון שרק אני על המחשב .. אני רוצה להיות מחובר דרך הADMIN כדי לקבל שליטה מלאה . ועוד אולי מישהו ימליץ על ביטול כמה Service's לא נחוצים ...
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אחים שלי אני בא לפרמט את המחשב שם את הדיסק של הווידוס ואז יש לי שם את ההסכם הזה של מייקרוסופט שצריך ללחוץ F8 בשביל להסכים ואני לוחץ וזה לא מגיב למישהו יש מושג מזה?!?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון, אני מעוניין לעבור לחלונות ויסטה בגירסת הום פרימיום 64 ביט ותהיתי מאיפה כדאי לרכוש את המערכת במחיר סביר? האם ניתן ליצור קשר עם מיקרוסופט ולקבל את זה מהם? אצל סקאי פיסי קניית ויסטה מותנת בקניית מחשב חדש לצערי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים חיצוניים USB - הראשון של Verbatim 1TB והשני Seagate FreeAgent 2TB. עד לא מזמן עבדתי עם מעה"פ WinXP והאתחול של המחשב כמעט ולא הושפע בין אם 2 הדיסקים היו כבויים או דלוקים. לאחרונה התקנתי מעה"פ נוספת (שהיא כעת ברירת המחדל) Windows 7 Ultimate x64. ומאז זמני האתחול של המערכת כאשר הדיסקים החיצוניים דלוקים גבוה משמעותית (הבדל של כמה דקות). אני מתכוון לפרק הזמן מהדלקת המחשב ועד הופעת המסך שבו אמורים לבחור מעה"פ. כאשר הדיסקים החיצוניים כבויים: המסך בחירת מעה"פ מופיע מהר ואחריו טעינת Windows 7 מהירה. כאשר הדיסקים החיצוניים דלוקים: מסך בחירת מעה"פ מופיע לאחר פרק זמן ארוך משמעותית ואחריו טעינת Windows 7 גם כן איטית הרבה יותר... * יש מה לעשות בנידון ?? [הרבה יותר נוח לי…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מניח שזאת בעיה ברג'יסטרי אבל אני לא ממש יודע מה לעשות סתם ככה המערכת במצב רגיל עולה רגיל אבל בSAFE הוא עושה מסך כחול ומתנתק איך מתקנים ? (עוד דרך חוץ מסריקה גם זה לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה לפרמט לחברי את המחשב ואיני יודע כיצד, האם אתם יכולים לתת לי מדריך מפורט. אא וכן אני צריך גם הוראות לאיך מכינים דיסקת פירמוט. אגב יש לו XP PRO. אא וגם איך מתקינים ווינדוס בחזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התחילה לי הבוקר מין בעיה מוזרה, אני לא מצליח להקליק עם הסמן של העכבר בווינדוס על כל דבר (עם זה לפתוח קובץ או קיצור דרך מסוים) זאת אומרת רק אחרי 3-5 הקלקות מהירות עם העכבר על אותו האיקון או כל דבר אחר אני מצליח להכינס, אני ייתן עוד דוגמא למשל באייסקיו שאני רוצה ללחוץ על שם מסוים כדי לשלוח לו הודעה אני צריך ללחוץ לפחות 3 קליקים מהירים על אותו השם כדי שההודעה תפתח, דאבל קליק לא עושה כלום פשוט נראה כאילו סימנתי את אותו השם עם העכבר למרות שלחצתי עליו דאבל, עם מישהו ניתקל בבעיה הזאת או מכיר דרך לסדר אותה בבקשה שיידע אותי, תודה רבה! דרך אגב: ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, להפעיל את הווינדוס במצב בטוח להחליף דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי את ווינדוס 10 בהורדה חוקית. לאחר שהמחשב סיים להוריד הוא ביצע את ההתקנה (כל זה לקח ביחד לקח חצי שעה מוגזם לא ?) לאחר שסיים גם את ההתקנה, נפתח ריבוע כחול במרכז המסך ובו כתוב : "מקבל עדכונים" ומתחת "מחפש עדכונים" וככה זה נשאר שעה (אני לא מגזים !) מה זה אומר ? ומה אני צריך לעשות עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יכולה להיווצר בעיה כאשר יש אותו ווינדוס בשני מחשבים שונים, יכולה להיווצר בעיה? או שאפשר פשוט להתקין אותו על שני מחשבים שונים?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איך אני עושה remote מחלונות 7 (השולט) לחלונות XP (הנשלט) ?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התקנתי במחשב של חבר את WinXP Pro הכל טוב ויפה חוץ מהכרטיס מסך (יש לו S3 Trio 3D/2x 4MB - מה לעשות :-/ ) מישהו יודע איפה יש דרייברים לכרטיס הזה? בעיה נוספת - מישהו יודע איפה נמצאת ההתקנה של IE6 בדיסק של ה XP ? שאני מנסה להיכנס לצא'טים הוא מבקש ממני להוריד Java Virtual Machine ששוקל בלי עין הרע 14MB (ואני לא מחובר לDSL כמו מרבית החברים פה...)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה שאמורה להיות ממש פשוטה: בחלונות xp כאשר לוחצים על קובץ מסוים עם כפתור ימני, אחת האופציות בתפריט היא ״ערוך״. השאלה היא איך אני עורך את ה״ערוך״ הזה, מאיפה אני מגדיר את התוכנה שבה ייערך הקובץ? לצורך העניין, ברצוני שתמונות ייערכו ישירות בפאוור פוינט, אבל פתיחתן הרגילה תישאר במציג התמונות הרגיל של חלונות. זה אמור להיות ממש פשוט, לא?
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רכשתי נייד של HP מפוצץ בתכונות מרגיזות ולא שימושיות לי ואני רוצה להתקין מחדש את הWIN 8 בגרסה נקייה , ידוע לי כל ההשלכות של הסרת אחריות וכו' זה לא מעניין , ניסיתי להכניס דיסק התקנה אבל הוא לא מריץ את אשף ההתקנה מייד באתחול , הבנתי שזה חסום מטעמי אבטחה משהו כזה... כך נאמר לי פעם על ידי טכנאי מטעם אסוס , איך מאפשרים את זה כדי שכן אוכל לאתחל ולהתקין ?? פליז חייב עזרתכם !! דגם המחשב הוא [h=1]HP Pavilion 14-n209ej TouchSmart[/h]
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב(XP PRO) ובהרבה אתרים שאני נכנס אליהם התמונה לא מוצגת טוב אלא מרובע לבן כזה עם איקס בפנים. מה הבעיה?, יכול להיות שלא התקנתי משהו טוב?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב מחדש ועולה הווינדוס עטחה רק הרקע של המחשב שלי ושום דבר לא עולה איתו ( אייקונים, שורת ההתחל וכד') הדרך היחידה להפעיל את הכל היא להיכנס לשורת המשימות וליצור משימה חדשה בשם explorer והכל חוזר להיות רגיל . זוהי בעייה ספציפית שיש לה פתרון ? או אולי איזושהי תוכנת ריגול גרמה לזה ? ???
-
ברשותי Win 7 ultimate ומחוברים למחשב טלויזית 32' ומסך 17'. כרגע המסך משוכפל בטלויזיה ובמסך מחשב (רואים אותו דבר :-\ ) לפני השידרוג לWIN 7 היה מותקן ויסטה, והגדרתי אותו כך שבמסך מחשב אני יראה את השורת ההתחלה וכל השאר ובטלויזיה יהיה המשך של המסך כך שיהיה אפשר לראות בצד של הטלויזיה וידאו או כל דבר אחר ולהמשיך לעבוד במסך מחשב רגיל. אחרי השידרוג עשיתי את אותו דבר אך אני לא יכול להעביר חלונות אל הצד של הטלויזיה.. המסך נשאר סטטי איך אפשר לשנות את זה? נ.ב. ה כ. מסך הינו HD4850 תודה על העזרה חברה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתה לי תיקייה שהכילה כמה מאות טראקים, שגובתה לפני פירמוט. לאחר הפירמוט והתקנת ווינדוס מחדש (אותו ווינדוס בדיוק) התיקייה הוחזרה אבל כל הסדר של השירים התבלגן ואי אפשר להתמצא ככה. תמיד לפני הפירמוט זה היה מסודר לפי תאריך הגעה, וככה גם אחרי הפירמוט... רק שעכשיו טראקים ישנים מסומנים כאילו עכשיו הם הגיעו. איך אפשר לסדר את זה?!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שומע מוזיקה רק דרך הרמקולים ולא דרך האוזניות איך אפשר שישמעו בשניהם בו זמנית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את מנהל המשימות זה מה שאני מקבל... אשמח לקבל עיצה כיצד לפתור את הבעייה, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
גם ה start בהwindows כל מה שקשור לכתב נהיה מגעיל לאלה לא יודע למה ?! זה בגלל שאח שלי לא יצא מסודר מהאינדוס לא יודע אך זה קרה ולמה אבל מה לעשות גם הכתב באייסקיו כזה לא רואים יפה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-