Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי רמקול בלוטות של LG דרך הפלאפון אין תקיעות אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב, כל דקה בערך יש תקיעה של שנייה אחת בסאונד ואז חוזר. צרפתי תמונה של מנהל התקנים. חשוב לציין שהתקיעה היא בשידור בוודאות בעקבות העבודה המוזיקה ממשיכה להתנגן. אני מעריך שהבעיה היא משהו בדרייברים, ישבתי כמה שעות טובות לגרום לווינדוס לגרום לזהות את הבלוטות, ככל הנראה פשוט יש איזה בעיה בין תאימות של הדרייברים. אשמח אם משהו בעל ניסיון בנושא או בעל ניסיון טוב יותר בגוגל יעזור. תודה לעונים יצא עדכון עובד מעולה. אפשר למחוק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג scandisk סטייל win98 בשביל win2k? אני מחפש תוכנה שאפשר לבצע איתה סריקה יסודית וגם שתראה "תמונה" גראפית של מצב הדיסק ניסיתי להתקין norton utilities אבל גיליתי שבWIN@K הוא שונה מWIN98 ולמעשה ביטלו שם את התצוגה הגראפית והסריקה היא כמו בווינדוס שלי...
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 על מערכת הפעלה XP וישנם חלק מהתפריטים וההודעות של ה- האופיס שמוצגים כסימני שאלה מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אוקיי שחקתי טיפה עם הIcon ועכשיו כתוצאה מכך כשאני לוחץ על תקייה מסויימת הוא מפעיל לי את החיפוש במקום הפקודה Open. אני לא רואה אותה ב Advanced וכדי להוסיף אותה, אני צריך לדעת את המאפיינים שלה. אולי אתם יכולים לבדוק לי את זה? אני עובד ב Windows Xp Pro
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם: לפני מספר שבועות החלה בעיה של שירותים אשר מפסיקים לעבוד בפתאומיות. בראשם ה Windows Explorer עצמו, שכשמפסיק לעבוד, סוגר את כל התיקיות הפתוחות. בנוסף לאתחול הרגעי והמעצבן. עוד תוכנות נוטות להיסגר ביניהן סקייפ, ספארי, יישומים פנימיים שבשימות המערכת וכדומה... אין נקודות שחזור... טעות שלי, אני יודע, אבל זה מה שיש בינתיים. עצות כלשהן לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי , סדרתי היום את הקבצים במחשב ..הי דיי כאוס בכל אופן אז אמרתי אם כבר מסדר אז בוא נשתמש באפשרויות שWIN7 נותנת ונסדר את זה ב LIBRARIES שתהיה גישה מהירה לכל התיקיות במחשב. מפה לשם גיליתי כל מיני הגבלות בכוונות הקלת החיים שמיקרוסופט נתנה בדמות שיטת ארגון הזו זו שהציקה לי במיוחד זה שלא יכלתי להוסיף ל"ספריה" שלי תיקיות רשת שלא היו מאונדקסות ...יש לי מחשב נוסף ברשת שעליו מאוחסנים רוב קבצי המוזיקה שלי זה דיי הציק לי אז חטטתי קצת באינטרנט ומצאתי כלי שבא לפתור את אותם הצקות קטנות שמיקרוסופט שמה באפשרויות של הLIBRAIRES למי שמכיר כבר אז סבבה(: ולמי שלא אז הנה לינק: http://zornsoftware.talsit.info/?p=3
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מישהו יודע למה? ואיך לבטל את זה? זה דיי משגע אותי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן שנתיים, שנרכש בזמנו עם מערכת הפעלה windows Vista Ultimate 32 bit. במחשב מותקן מעבד תוצרת Core 2 Duo 3.16 E8500 6M 775 1333 Intel ההתלבטות - האם מעבר ל- Win 7 Proffesional מספיק? האם יש כדאיות לרכוש הפעם מערכת הפעלה שתומכת ב- 64bit או להישאר ב- 32bit? המעבד מתאים? השימושים: Office, אינטרנט, צפיה בסרטים, אולי ילך קצת לכיוון של משחקים בהמשך...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות יש הודעת שגיעה ואני לא יכול להדביק ולגזור . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש מעצבן אותי
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב Windows 98 בכונן D, וXP בכונן C. מה שהיה תמיד זה ששניהם עבדו טוב בלי בעיה ושהמחשב עלה יכלתי לבחור בינהם. לאחר שהXP עשה לי בעיות ועשיתי פורמט לכל C, והתקנתי את הXP מחדש, לא הצלחתי להעלות את ה98. לא הופיעה מסך הבחירה. ניסיתי להתקין מחדש את ה98 (רק repair), ומה שקרה לי עכשיו זה שרק ה98 עובד והXP לא. ניסתי גם לשחק עם הboot.ini כי הבנתי שהוא אחראי על זה, ולא עובד. :-[ זה התוכן של הboot.ini: [boot Loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows 98" /fastdetect יש …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בעיה. אני מנסה לעשות פירמוט למחשב אבל המחשב פשוט לא מעלה מהדיסק. וניסיתי שני דיסקים מקוריים, וגם בשני כוננים שונים, וכלום. זה פשוט לא מתייחס לדיסקים ומעלה מההארד דיסק. יש וירוס שמסוגל לגרום שהבוט יהיה רק מההארדיסק כדי שאי יהיה אפשר לעשות פורמט? מה דעתכם?מה אני צריך לעשות? אני כבר לא זוכר איך עושים דיסקט איתחול עם הF disk וכול העסק. אגב, וינדוס XP פרופשנל, לא 64 ביט.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מאוד משונה. כל 10 דקות, ה - XP שלי עושה לעצמו SWITCH USER ומגיע למסך של הסטארטאפ שבו אני צריך לבחור USER. הוא לא עושה LOG OFF, כי התוכנות עדיין רצות ברקע, הוא פשוט יוצא ממערכת ההפעלה וכל פעם אני צריך להיכנס אליה מחדש. בדקתי את ה POWER OPTIONS אבל הכל נראה שם בסדר. המחשב נמצא בהגדרת ALWAYS ON וכיבוי המסך, כיבוי ההארד דיסקים, סטנד ביי, והייברנייט נמצא ב- NEVER. שכחתי לציין שזה קורה גם תוך כדי עבודה, בזמן שאני רואה סרט, פתאום הסרט מפסיק ועושה לעצמו PAUSE והמחשב עובר למצב SWITCH USER. למישהו יש רעיון???? P4 1.5 PROCESSOR 256 RDRAM WINDOWS XP SP2 ENGLISH תודה דורי
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום בעוונותיי הרבים אני אוהב משחקי מחשב ישנים יותר וישנים פחות (שלושת משחקי ה X-com, ארבעת משחקי Dune, גרסאות CIV ו Diablo). המשחקים הותאמו למערכות הפעלה שונות, חלקם בכלל משחקי Dos. מהם מערכות ההפעלה המומלצות? חשבתי על מולטיבוטינג, כדי שאוכל מצד אחד להשתמש במערכת ידידותית לדוס, ומצד שני לתמוך בטכנולוגיה עכשווית (כמו כוננים גדולים) ולהיות מסוגל להשתמש בתוכנות\משחקים חדשים יחסית. לרשותי חלונות 98, XP, 7. חלונות 98 זכורה לי כידידותית גם לדוס, אך בעייתית עם הטכנולוגיה של הים (כוננים גדולים למשל). נדמה לי ש XP היה גם כן ידידותי למשחקים ישנים, ומצד שני אני קורא כאן שיש משחקים תואמי XP שאינם עולים על מערכות הפעלה חדשות יותר. וכמובן ישנה בעיית הדרייברים - האם אוכל להפעיל את חלונ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
למה אני מקבל את ההודעה הזאת במסנגר בכל פעם שאני מנסה לשלוח קובץ tried to send you a file (01-edvika-sometimes__fire_and_ice_remix-snd.mp3). This file has been blocked because it is potentially unsafe. ואיך אני מנטרל את זה?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, חבר שלי שם סיסמא למחשב (XP 32) והוא לא זוכר אותה.. הרמז לא עזר לו והוא לא יודע מה לעשות.. תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בוקר לכולם .התקנת מערכת הפעלה xp על כונן קשיח sata נתקעת באמצע מחשב פנטיום 4 סלרון p4i65g prescot 800 החלפתי דיסק מערכת הפעלה-לא עזר שיניתי בביוס ל-compatible -לא עזר מערכת ההפעלה שאני מתקין היא עם sp2 קראתי באינטרנט שהבעיה יכולה להיות בגין חוסר דרייבר ל-sata ,אך לצערי איני מוצא את הדרייבים הללו. אין לי כונן a ,אם הבעיה היא בדרייבר וצריך כונן a אשיג בהמשך תודה לכולם והמשך יום נעים אהוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום! אני דיי מתוסכל פה. התקנתי לאחותי WIN7 ומסתבר שכל פעם שהמחשב שלה חוזר ממצב שינה (SLEEP) הוא נותן BSOD. ניסיתי לעדכן דרייברים של כ.מסך, ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE, הסתבכתי עם הקבצי DUMP... הצילו! :-\ (אם צריך מידע נוסף, אשמח לפרט.)
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ראיתי שיש לנו בבית רמקולים של מערכת,אז לקחתי אותם וחיברת למחשב... הרמקולים מצויינים ועובדים טוב אך הבעיה ששהסמל משורת המשימות ירד ואני לא מצליח להחזיר אותו,נכנסתי ל-control panel וניסיתי להחזיר אותו אך ללא הצלחה... כאשר ניסיתי להחזיר אותו הוא מבקש את הדיסק של סרביספאק 2 ואין לי אותו,מישהו יודע אם אפשר להוריד אותו בחינם? ום כן אז תוכלו להגיד לי מאיפה? תודה רבה רבה וחג שבועות שמח (לפחות לכם)... חח..
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שכולכם מכירים את העדכון הזה שבודק אם הווינדוס שלך מקורי או לא, ובעליית הווינדוס אפשר לעשות GET GENUINME או אחרי זה ואני לא יודע איך להעיף את זה זה מעצבן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני מעיף את זה.. תודה קובי
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כבר שבועיים שגוגל כרום לא מוצמד לשורת המשימות וכשאני מנסה להצמיד, טכנית הוא מוצמד אבל הוא לא באמת בשורה. יש אפשרות של ביטול הצמדה ואני מנסה לבטל ולהצמיד, לבטל ולהצמיד ושיחזרתי את האקספולרר (התוכנית, לא אינטרנט אקספלורר) ועדיין לא עוזר. אולי לא עשיתי משהו טוב אבל ניסיתי כמעט הכל.. אתם יכולים להביא לי שיטות בשביל זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מאז שפירמטתי את המחשב יש לי התרעה של 30 יום להפעלה כמו שרובכם יודעים, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו על אף שניסיתי עשרות פעמים. יש לי XP PRO SP1 מקורי עם עדכון ל-SP2 ומה שיש בפרינט סקרין זה תמיד התוצאה הסופית אחרי המון ניסיונות כושלים. יש לי התרעה של 3 ימים, מה יקרה עם הווינדוס לא יפעל עד אז? והאם יש דרך אחרת להפעיל את ה-WINDOWS? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי לפני שנה בערך מחשב חדש עם vista. הכול עבד כמו שצריך עד התקופה האחרונה שהחלו בעיות כגון:ניפתחים לי תוכנות בקליק אחד בעכבר במקום בשניים. שאני סוגר חלון של מדייה פלייר הסרט/שיר ממשיכרים להתנגן,חלונות משנים גודל רק שאני נוגע בהם עם הסמן,כפתור התחל ניפתח לי וניסגר מבלי שאני ארצה לסגור אותו,חלונות לא ממוזערים לי שאני מנסה למזער וכו'..... אני לא מזמן פירמטתי את המחשב,על מנת לפתור בעיה זאת,אך הבעיה ממשיכה משום מה. האם יש לזה פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, יש לי WIN 7 premium (מקורי אם זה עוזר) ואני רוצה להתקין אותו על כונן שאני אמיר אותו לGPT רציתי לדעת אם ההתקנה על הכונן הזה תהיה התקנה רגילה (כמו שאני מתקין על על MBR) ובלי סיבוכים מיותר כי הכונן הוא GPT? בנוסף מה שיותר חשוב האם WIN 7 יעבוד כמו שצריך ( כמו שהוא עובד עם MBR) על GPT? מה החסרונות כשהכונן הוא GPT? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-