Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לעשות דיסק BOOTABLE שיהיו עליו 3 מערכות הפעלה: WIN XP SP2 WIN 2003 SERVER LINUX REDHAT להשיג את שלושתם זאת לא הבעיה אני צריך לעשות DVD שיהיה BOOTABLE ומתי שאני עושה BOOT מהדיסק יהיה לי תפריט לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להתקין אני פשוט לא יודע איך לעשות דבר כזה אין לי מושג מאיפה להתחיל מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני יודה לו מאוד תודה מראש טל
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי לוח קקלט לפני הרבה זמן כשהתקנתי את הווינדוס 7 אוטומטית הוא זיהה אותו אבל התגובה של הלוח נהיתה שונה ממערכת ההפעלה הקודמת התקנתי את הדריבר של הלוח ואז נהיה התנגשות עם המערכת כשאני כותב בלוח הוא מדלג מצד אל צד כאילו אני לוחץ בשתי מקומות במהירות, ניסיתי להסיר את הדריבר הכל חזר לקדמותו אבל לא נוח לי עם התזוזה של מערכת ההפעלה, כשרציתי להפסיק את פעולת התוכנה במנהל המשימות הוא מפסיק לשניה וחוזר שוב.. יש למשהוא פטרון איך להפסיק את העט מגע המובנה של הווינדוס 7? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
זה שבא עם הווידוס ואיזה תוכנה אתם ממליצים לי להתקין במקום?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי. אני מנסה לשים קובץ מסוים בכונן C. ניסיתי לשים אותו ישר מתוך קובץ RAR לחלץ אותו לשם וגם ניסיתי להעתיק אותו מתיקיה אחרת או להעביר ושום דבר לא עוזר. הוא כל הזמן חוזר על אותו שגיאה: העניין הוא שהקובץ עצמו לא בשימוש והוא לא מוגן מפני כתיבה. ובקשר לכונן C - אם הוא מוגן איך אני מצליח להעביר קבצים אחרים? בתודה (דחוף מאוד אז תודה לעוזרים)
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום האם ישנה אפשרות לשלוט על אופציות מסוימות בוינדוס 2000 ו- XP, ופשוט להפוך מספר שורות בתפריטים לאפורים? לדוגמא: אם אני רוצה לבטל את השורה :automaticly detect setting בתפריט internet options תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
היי. מתוך 4 כוננים קשיחים, 2 מקבלים אייקון של כונני תקליטורים. (כל כונן הוא מחיצה בפני עצמו מלבד כונן אחד שאינו קשור) אני לא זוכר מתי זה התחיל אבל זה לא היה כך, פשוט התעלמתי מזה כי זה לא משנה שום דבר אבל כרגע בא לי לסדר את זה. כשזה התחיל היו לי 3 כוננים ורק לאחד מהם היה אייקון שכזה (לא היה כך בהתחלה, שכחתי מה גרם לזה, יתכן שזה משום שניתקתי וחיברתי מחדש כמה כוננים), הכונן הוא HD103UJ של סמסונג. הוספתי עוד HD103UJ למערכת והוא מההתחלה קיבל אייקון של כונן תקליטורים. בקיצור, זה מציק.. ניסיתי את ה-Repair Icons בכלים של ווינדוס (PowerToys?) תודה מראש. עריכה- עכשיו שמתי לב שישנה מחיצה נוספת שמקבלת אייקון שכזה. הכונן הראשי של מערכת ההפעלה מחולק ל-2, במחיצה אחת נמצאת מערכת ההפעלה ו…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני משתמש בWindows XP Pro ולאחרונה אני נתקל בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה למחוק מספר קבצים שהורדו מן האינטרנט, אני מקבל הודעת שגיאה (ראו צילום מסך מצורף) שלא ניתן למחוק את הקבצים מכיוון שהם בשימוש. ניסיתי להכנס במצב בטוח אך גם זה לא עזר. מחכה לעזרכתם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני הייתי צריך להחליף בין הארדיסקים של שני מחשבים שיש לי עכשיו יש 3 דרייבירים שאני לא מצליח למצוא עם מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים עצמם או מקום מומלץ לחפש בו באינטרנט אני יעריך את זה מאוד... PCI Device ATI SB450 - SMBus Controller PCI Device ATI Radeon Xpress 200 (RS400) Chipset - Video Adapter PCI Device ATI SB450 - AC'97 Audio Controller תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח המחובר כרגע על ידי חיבור SATA למחשב. ברצוני להוסיף עוד דיסק קשיח ישן שיחובר עם חיבור של IDE (יש לי במחשב את שתי סוגי החיבורים). בשתי הכוננים תהיה מערכת הפעלה של XP. השאלות שלי הם כאלו: האם בהדלקת המחשב אני יקבל הודעה שבה יהיה עלי לבחור עם איזה מערכת הפעלה לעבוד? אחת לשבועיים אני ירצה לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן עם חיבור ה IDE וזאת על מנת לקבל שבועיים ניסיון חינם נוספים לתוכנה מסויימת. אני מגדיר למחשב בביוס שיעשה לי בוט מהסידי, אבל איך אני מגדיר לו שאני רוצה את הפירמוט וההתקנה של מערכת ההפעלה שנמצאת בכונן של ה IDE ולא של ה SATA?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בעקבות בעיה במצב שינה בצ'אט דל הציעו לי להוסיף משהו לריסטרי-לרכזת USB השאלה שלי האם פירמוט מבטל שינויים ברגיסטרי,והאם ניתן לבטל שינוי ברגיסטרי אם לעשות חזרה להגדרות יצרן? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בעיה ב XP המחשב מגיע לסיסמת win xp מתחיל לעלות וחוזר למסך סיסמה יש שני יוזרים ובשניהם אותה תופעה נכנסתי למצב בטוח last known good configuration that work לא עזר בנוסף יש לי תוכנה שמעלה XP מתוך CD נסיתי למחוק קבצים חשודים ללא הצלחה אין שום מחשבה איך להתקדם!! תודה
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הקאזהה וDC++ לא מתחברות לי ואי אפשר לבצע חיפוש, עכשיו ניסיתי לעשות כמה צעדים בשביל לראות איך אני יכול לתקן את זה ונתקעתי כאשר בADVANCED של החייגן חיוג שלי מופיע הודעה Windows Managment Instrumentaion corrupted (בקיצור). גם אם אני מנסה להכנס בלוח בקרה לכל העסק של הפיירוול של ווינדוס אני מקבל הודעה שהservice שקשור לזה לא פועל לכן אני לא יכול להכנס, הוא שואל אם אני רוצה להפעיל אותו אני אומר כן ומקבל הודעה שאי אפשר בלי סיבה. אם אני מנסה להפעיל את הסרביס מהservices.msc אז אני מקבל eror 1068 - the dependency service or group faild to start בקיצור אני חושב שהדברים הנ"ל קשורים אחד לשני ואין לי מושג איך לתקן את זה. לא מזמן עשיתי התקנה מחדש של הווינדוס ואין לי כח עכשיו להתעסק עם זה…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני עושה מה שאמרו לי , הורדתי עם מנהל ההורדות של איכספלורר וגם של מוזילה אבל הבעיה שזה מוריד לי ב- 60K ... וכך כל פעם שאני מוריד הקובץ נדפק! , מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
חבר שלי החליף מסך.. ולא יודע מה קרה הויינדוס הפסיק לעלות.. הוא מגיע למסך פתיחה כשהבאר רץ.. הווינדוס עולה בסייף מוד וכבר ניסינו לעשות ריסטור.. מה הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן. תופעה מוזרה - לוקח לו כמה שניות עד שהוא מוצג (ובזמן הזה יש שעון חול כמובן), בלי קשר לגודל הקובץ שאני לוחץ עליו. דין קובץ גדול כדין קטן. אני אציין שזה קורה אחת לכמה זמן, ז"א - משהו כמו פעם-פעמיים ביום בממוצע. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני זקוק לעזרה בבעיה קיימת בתהליך פרמוט שגרתי, היה ברשותי ווינדוס אקספי (לא חוקי אם זה משנה) ועקב מספר בעיות החלטתי לפרמט. רכשתי בצורה מקוונת רשיון אקספי מקורי צרבתי לדיסק ולא נתקלתי בבעיות כלל, והחלטתי לפרמט ממש כמו במדריך הזה. על מנת לבדוק את הדיסק שצרבתי לפני שהתחלתי בתהליך הפרמוט הכנסתי אותו לכונן והוא עבד והכל היה בסדר. התחלתי לפרמט וכל שלב במדריך אכן היה גם לי והכל היה בסדר לחלוטין עד שהגעתי לשלב האחרון של האתחול וזה לחכות שהדיסק יעלה את ההתקנה של הווינדוס שכבר לא דרך המסך הכחול (המעבר מסיום תהליך האתחול לתהליך בו האקס פי עולה ואני נדרש להתקינו) אך במקום שההתקנה תעלה, המחשב מחזיר אותי שוב לכל תהליך הפרמוט מההתחלה ממש, ממש לתחילת המדריך למסך הכחול של הווינד…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ששלום לכולם יש לי את הסייד בר שלויסטה וה rss המובנה משום מה לא קורה אתרים שאני מצוות לו מה אתם ממליצים אולי אני לא עושה משהו טוב ???
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים/ריסטים/תקיעות וכד'. יש לי כמה כוננים במחשב (6) ואני תמיד מפרמט רק את הכונן הראשי© שעליו יושבת המ"ה. יכול להיות שהגורם לבעיה נמצא לא בכונן הראשי (כל הכוננים חוץ מ-C)(אני שואל את זה כי כבר יש לי את הבעיה הזו כמה זמן והיא לא בדיוק נעלמת...). אם זה עוזר: זה הדף שאני בד"כ מקבל: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/10/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=46c9f72d-ce80-4a72-b86d-77246949f367 תגובה מפורטת יותר ורקע על הבעיה בהמשך הת'רד..
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, נעלם לי פתאום הקיצור דרך המקורי של ה-Explorer לא מחקתי אותו וכו'... ואני גם לא יכול לחזור ולהוסיף אותו כי גם מפה: הוא נעלם. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין בחזרה את Directx 8.1 ואני לא מצליח אני הורדתי את זה, זה מתקין וזה לא משנה לי את הגרסא... (דר"כ זה עושה לי גם בעיות במשחק The Hulk) עם למישהו יש מושג איך מחזירים אז תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב במחשבי היו מותקנות windows 98 ו windows 2000. ה- 2k שימשה רק לצריבה מכיוון של- 98 היו בעיות. לא יכולתי להשתמש ב-2000 כי המודם שלי לא עבד בה (ניסיתי ארבעה מודמים שונים). החלטתי לשדרג את ה-2k ל-xp. התחלתי להתקין ולאחר שהמחשב סיים "להכין את ההתקנה" (preapering installation), ה-XP התחיל לעלות ואז נתקע עם מסך כחול כלשהו. שאלתי היא כזו: כיצד אפשר למחוק רק את ה-XP מהדיסק הקשיח כדי להתקין אותה מחדש בלי לפרמט את המחיצה (הנפרדת) שעליה היא מותקנת?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימט SP1 כדיי לי להתקין ולהתחדש או שלהמשיך לזרום עם האקס פי שמעתי שיש שיפורים רבים לאחר ה SP1 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם האישית כי לפי ניסיוני באתר הזה אתם הכי תותחים בעולם המחשבים אז לפני שאתם אומרים דיי כבר אם השאלות האלה!!!! ואני יודע "שחפרו" כבר על הנושא ויש הרבה דיונים אבל הדיונים קצת ישנים והרצתי חיפושים של שעות ועדיין לא הגעתי לתשובה מספקת תודה רבים לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה לרשום כתובת ב adress bar האקספלורר אינו מגיב. כאשר אני לוחץ על ה favorites , האקספלורר נתקע. ריסטרט למחשב מסדר את זה מדי פעם. הרצתי סריקת וירוסים ומצאתי וירוס בשם welcia אך הורדתי אותו ןסרקתי שוב והוא אינו שם ועדיין יש לי את הבעיה הזו. אגב, כאשר אני לוחץ על לינקים בדף רשת אין את הבעיה. כמו כן כאשר אני פותח עמוד דרך מקש ה "GO" במקלדת- אין בעיה. ( ווינדוס XP ) יש למישהו מושג ממה זה נגרם ואיך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דבר כזה: [תמונה שמישהו שם בפורם לפני כמה ימים] והכוונה היא למראה של ה WINDOWS. אני עובד עם WINDOWS98. תודה! ;D