Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
הוספתי ל 2 סטיקים של ג'יגה של 667. 2 סטיקים של ג'יגה 800. ורק 3.37 מזוהים. הוא רושם: 4 giga installed and only 3.37 giga useable למה?!?!?!?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
נכון, שאלה קצת דבילית, אבל בכל זאת..לפי מה שהבנתי גירסת OEM של מע' הפעלה ניתן להתקנה רק על המחשב הספציפי לשמו היא נקנתה... אז, בהנחה שמדובר ב- windows 7 home premium 64bit בגירסת ה OEM שלה, האם אפשרי לשדרג את המחשב בעתיד (כ. מסך, זכרונות, אפילו מעבד) או שיתכנו בעיות מבחינת רשיונות וכד'?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
על המערכת שלי כרגע מותקנת כבר VISTA אך ברצוני לפרמט את המחשב. יש לי 3 דיסקים שונים של ויסטה. אחד 32BIT מאוגוסט 2008, אחד 64BIT מאוגוסט 2008 ואחד חדש שרק היום סיים להוריד 64BIT פברואר 2009. פירמטתי כבר בעבר ואני יודע כיצד לפרמט ולהתקין. הכנסתי את הדיסק לכונן והפעלתי מחדש את המחשב. לחצתי כדי לעשות BOOT מהדיסק ואז הופיע לי המסך שבו טוען את קבצי WINODWS. עד כאן הכל טוב ויפה. אחרי שהוא סיים לטעון מופיע לי הרקע של וינדוס ויסטה אך בלי המסך כדי שאוכל לפרמט. בלי הכונניםב מערכת בלי כלום, רק הרקע ועכבר והעיגול הכחול שמראה שהמחשב טוען משהו אך שום דבר לא מוצג לי. כמובן הדיסקים נבדקו על כמה מחשבים ופעלו ב100 אחוז ולא התגלו שום בעיות בהתקנת ויסטה על מחשבים אחרים ובנוסף לא התקבלה תלונה ע…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ובו יהיה 4 ג'יגה זיכרון ראם בשביל שהוא יעבוד עם כל הזיכרון אני צריך Vista או שגם XP 64bit יספיק? או שאפילו XP 32bit יספיק? באופן כללי אני מעדיף להשאר עם XP כרגע מאשר לעבור ל-Vista, אז בקיצור איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
עד כמה שזה נשמע טפשי אני פשוט לא מצליח. יש לי תיקיות (מוזיקה לצורך העניין) שבXP למשל הייתי מסדר כ Thumbnails ולכל תיקיה הייתה את התמונה של האמן. עכשיו אני מנסה לעשות את זה בויסטה ופשוט לא מצליח, שאני נכנס למאפיינים של התיקיה זה נראה כך: עכשיו, בשדה הלבן מימין אמורה להופיע התמונה שאני בוחר לתיקיה, אבל לא משנה באיזה דרך ואיזה גודל קובץ אני מנסה אני לא מצליח! מה אני עושה לא נכון ולמה אין Thumbnails בויסטה? עריכה: הצלחתי לסדר. דרך מאוד מוזרה, מסתבר שצריך לפני שמשנים תמונה לשנות אייקון ואז בתפריט של האייקונים ללחוץ על Restore Defaults ואז לצאת ולבחור תמונה וזה יצליח.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש וביקשתי שיביאו לי אותו בלי WINDOWS עליו. הורדתי WINDOWS 7 64 BIT ULTIMATE ההתקנה הלכה כמו שצריך הווינדוס עלה בצורה נורמלית אבל אחרי שהדלקתי אותו שוב קיבלתי את ההודעה BOOTMGR IS MISSING PRESS ANY KEY TO RESTART. איך אני פותרת את זה??
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי עותק חוקי של ווינדוס 7, 32 ביט. הכל עובד טוב ויפה אבל החלטתי שאני רוצה לעבור למערכת 64 (בנוסף להוספת 4GB זיכרון, לא רלוונטי). מפאת חוסר בתקציב, ומהרצון לא להרגיש פראייר ולשלם על 2 גרסאות של אותו הדבר, הורדתי גירסת 64 ביט למחשב, אך עכשיו אני לא מצליח להתקין. דרך הווינדוס ההתקנה לא עובדת מכיוון שצריך לעבוד במערכת 64 ולכן צרבתי את קבצי ההתקנה ועשיתי BOOT דרך הCD אבל זה עדיין פשוט נכנס לווינדוס המקורי (32). יש דרך להתקין את המערכת מבלי למחוק את המקורית או שאני חייב למחוק הכל בכדי להמשיך? תודה למתייחסים!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, איך אני מגדיר קודם כל שלא יופיעו לי הודעות כל הזמן של אישור על כל תוכנה שאני רוצה להתקין, על כל קובץ שאני רוצה להפעיל וכו'? יש אפשרות כזו? דבר נוסף, אני התקנתי אופיס, וניסיתי לשמור קבצים שקיימים אצלי במחיצה של האקספי באותו מקום שהם נמצאים ובאותו שם, אבל כתוב שם שאי אפשר כי הם לקריאה בלבד... איך אני מאשר לעצמי לגשת לכל הקבצים בכל הכוננים?? מי שיכול קצת להאיר את עיני ואולי גם עיני אחרים, אשמח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
התקנתי וינדווס עם SP2 ועכשיו יש לי בשורת משימות למטה כמו מגן אדום כזה עם איקס... זה של ההתראת אבטחה של הוינדווס שאומר שהעידכונים אוטומטים לא פועלים... איך אני יכול להוריד אותו לצמיתות שלא יהיה שם והעידכונים האוטומטים עדיין לא יעבדו?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע תוך כדאי עבודה שוטפת ועושה לי מסך כחול עם הקוד הבא 0XC000021A WINDOWS SUBSYSTEM מצורף הקובץ DUMP בתודה המפרט של ASROCK K8UP NF3 AMD 64 3000+ 754 1024 ADATA DDR 400 MSI 9250 128 MB [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מדובר בקובץ WEBEXCL שנוצר כל פעם עם פתיחת INTERNET EXPLORER. הקובץ השני הוא DXVIA נקודה משהו שנוצר בתיקייה שנפתח בה קובץ וידאו כלשהו. מה זה? ;D
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
למשל הורדתי איסיקיו בעיברית והוא כולו בסימני שאלה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לאבא שלי מחשב גרוטאה, ואני מנסה לפרמט אותו. ב-Boot Options ניסיתי לעשות Boot For CD אבל זה לא עוזר, המחשב עולה כרגיל. עוד פעם, עשיתי Boot Disket ועשיתי ב-Boot Options שיניתי ל-Boot From Floopy אבל הפעם המחשב נתקע כשכתוב: OS Is being Loaded HELP! למי שצריך נתונים: ביוס מטומטם משנת 95 של-Packard Bell. 2 כוננים, C ו E. ב-E מותקן XP כמערכת ראשית, וב-C היה פעם Win98 שנמחק לא כראוי ועדיין יש שאריות ממנו בתפריט בחירת מע' הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חברים סיוע דחוף במחשב לאחר הלאת מערכת הפעלה WIN98 מתקבל הודעת שגיעה כר"מ MEMORY ACCESS VIOLATION IN MODALE KERNEL 32 AT 5892:92299964 מי יודע להגיד לי מה המשמעות ומה לעשות תודה חברים רא
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש WinXP Home. איך בדיוק לפרמט וכיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה אח"כ? אודה מאוד לתשובות המפרטות, ככל שניתן, את השלבים השונים בדרך אל האושר. תודה רבה! נ.ב הצעה לצוות המיומן של האתר: כדאי לשקול הוספת מדריך שכזה במדור "מדריכים". תודה.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
איך מבטלים את העדכון האוטומטי של ווינדוס?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב של חבר שלי מופיעה הודעה כזו: LSASS.EXE-OPERATION FAILED the requested operation was unsuccesfull זה מה שזה אומר ישר בהתחלה של הטעינה של WINXP! מה הולך פה? זה מה ממש דחוף לי! תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב ! גיליתי שכאשר אני מתקין את המערכת לזיהוי קול , שירות בשם : sapisrv.exe נטען באופן אוטומטי כאשר המחשב עולה וגורם להאטה מטורפת של המחשב. 1.איך מורידים את ה -service הזה ? 2.איך עושים uninstall לזיהוי קול ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האם ניתן לשדרג מ-win מילניום בעזרת גירסת XP מלאה, או שחייבים גירסת שידרוג של win xp?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
כן כן למרות שחשבנו שאין כזה דבר יש בסופו של דבר הנה שתי מסמכים שמראים לנו מהי דרישות המערכת של LongHorn! מסמך 1 מסמך 2
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב(XP PRO) ובהרבה אתרים שאני נכנס אליהם התמונה לא מוצגת טוב אלא מרובע לבן כזה עם איקס בפנים. מה הבעיה?, יכול להיות שלא התקנתי משהו טוב?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני לא יכל להתקין WINDOWS עם SP2 מובנה למה? איך אני יכל לשדר את זה?
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אתמול התקנתי תוכנה בשם ASTON ושמתי לב שכשאני עושה ריסטרט אז לפני המסך הכחול שרשום WELCOME נהיה לי מסך שחור לאיזה דקה וחצי ורק אחרי זה הווינדוס עולה. בדקתי וירוסים הורדתי את התוכנה ואפילו פירמטתי את המחשב מחדש אבל הבעיה עדיין נשארה. דרך אגב יש לי WIN XP PRO ולא עשיתי שום OC. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-