עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by IMT,

ל windows 2000 שלי אין תמיכה בעברית, אני מסוגל לתת לקבצים שמות בעברים ולראות עברית, אך אני לא יכול לדוגמא לכתוב ב WORDPAD בעברית. איך אני מוסיף תמיכה בעברית? יש לי דיסק והכל

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by כלנית 32,

1.אני צריכה לבצע נקודת שחזור והמחשב שומר לי רק נקודות שחזור ליומיים האחרונים ,איך אני משנה את זה? 2.יש לי בעייה בהצגת תיקיות,אני עובדת הרבה עם חוברות תמונות ואלפי תיקיות,בווינדוס הקודם יכולתי לבקש"תמונות ממוזערות"אך כאן אני לא מצליחה,אני מצליחה רק בתמונות ובPDF לאחר שהתקנתי תוכנה מיוחדת,המצב מעיק על עבודתי מאוד 3.לגבי אופיס,הגדרתי 2 חשבונות ו-2 פרופילים ואחד מהם תקוע ומכפיל את עצמו,הסרתי מס' פעמים את אופיס 2007 והתקנתי שוב אך לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה מה עושים? תודה

3. Started by Adir207,

יש לי ווינדוס 7 64 ביט ומשום מה לפעמים כשהמחשב נכנס למצב שינה (כזה שאני מזיז את העבר ומגיע לשולחן העבודה) ואני יוצא ממנו לאחר זמן מה רק העבר מגיב ואי אפשר ללחוץ על כלום וחייבים לעשות ריסט למחשב. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  4. Started by SHAY951,

איך אני עושה שאני אראה את התאריך ליד השעון בשורת המשימות? תודה

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לבטל/להחליף לחיץ Stand By . ב Power options properties רשמתי Never ל System standby וגם ניסיתי Enable Hibernation אך אין שינוי. יש לי Win XP SP2 ולוח אם Gigabyte K8nsc-939. תודה מראש למשיבים.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by The Dom,

כשאני מנסה לעלות את SAFE MODE אני רואה מסך שחור לגמרי שרק בפינות שלו כתוב SAFE MODE. אין אייקונים ואין כלום שם. אני צריך את הSAFE MODE כדי למחוק וירוס שלא נמחק במצב רגיל ואולי יימחק רק עם זה.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  7. שלום לכולם ... אתמול החלטתי שאני צריך לפרמט והחלטתי להתקין עותק של ווינדוס עם SP3 v.3300 ליתר דיוק... לאחר ההתקנה התקנתי את הדריברים של הלוח-אם (gigabyte ga-965p s3 ) ואחרי שיכולתי להתחבר לאינטרנט אז בדקתי גם באתר שלהם עם הdownload center בשביל עדכונים... הבעיה היא שחוץ מהדרייבר של הרשת שום דבר לא עובד... אם אני מנסה להתקין למשל דרייבר לכרטיס מסך - אז בריסטרט אחרי ההתקנה הווינדוס לא עולה - נראה לי שהוא בכלל לא מזהה את הpci . יש למישהו רעיון ? חוץ מלפרמט ולחזור לSP2 ?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  8. יש לי מחשב ישן ועלוב שאני מעוניין להשתמש בו. בגלל העובדה שהוא ישן ועלוב התקנתי עליו WIN98SE,לצערי צצות לי אתו כל מני בעיות(בעיקר של למצוא דריברים מתאימים),שלא היו צצות לי בWINXP. הבעיה שעד כמה שידוע לי WINXP תופס משאבי מערכת יותר גדולים מ98 ובגלל זה אני פונה אליכם. האם יש אפשרות לגרום לWINXP לתפוס את אותם משאבי מערכת כמו שWIN98 תופס(באומרי משאבי מערכת אני כמובן מדבר על המהירות של המחשב,ולא כמות הזיכרון שנתפס בהארדיסק(סתם ביאור למי שאולי לא הבין).)? מפרט המחשב: Motherboard: ( CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 (System Memory …

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by B@LENO,

שלום לכולם רציתי לדעת יש לי ווינדוס אקס פי שני הרדיסיקים שכל הרדיסק מחולק לשני כוננים ורציתי לדעת כל הכוננים שלי עובדים על FAT32 ושמעתי שווינדוס ויסטה עובד על NTFS רציתי לדעת האם בשביל להתקין את ווינדוס ויסטה אני צריך להפוך רק את הכונן שאני רוצה להתקין עליו את ויסטה לNTFS או שאני חייב להפוך את כל הכוננים לNTFS? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  10. פתאום באמצע החיים המחשב שלי החליט שאחרי רבע שעה שלא נוגעים בו הוא מתחיל לבצע איחוי. זה די מעצבן... שומעים את המחשב פועל (לא מסוגל להשאיר אותו דלוק בלילה) והוא מגיב לאט כשחוזרים לעבוד. בדקתי ומצאתי שזאת פעולה שמופעלת בXP בתור ברירת מחדל אבל אמורה להסתיים מהר, רק שאצלי זה לא מצליח. הבנתי שזה מתקשר למפתח הבא ברג'יסטרי: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Dfrg\BootOptimizeFunction ככה זה נראה אצלי: דבר ראשון הייתי רוצה לדעת אם גם במחשב שלכם Enable מכיל את הערך Y (כלומר הפעולה הזו מופעלת)? הבעיה אצלי זה שבOptimizeComplete כתוב No ובOptimize Error רשום No Free Space. אני זוכר שלפני כמה ימים השגיאה הייתה שונה, ואז עשיתי בדיקת דיסק או משהו והיא השתנתה לNo Free Space. ולא…

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by Nir Hayat,

איך מתחילים לעבוד עם עם Windows מאפס שהמחשב בא רק עם תוכנת הפעלה? איך מורידים קיצורי דרך של גוגל ושל ג'י מייל למשל?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by nirko,

שלום אנשים! המחשב שלי עושה ריסט כמעט אחרי כל הפעלת תוכנה באופן אקראי, פרמטתי התקנתי מחדש אבל עכשיו הוא מסרב להפעיל את מה שהוא התקין... (nav2004 לדוגמא...) נסיתי לפרמט שוב... והצלחתי להפעיל את האנטי וירוס אבל תוכנה אחרת עשתה את אותה בעיה.... אה וגם קרה שהוא הראה מסך כחול..... ??? מה לעשות??? יכול להיות שזה בחומרה?? הארדיסק? זיכרון איך אני יכול לדעת...? תודה לכל מי שיגיב..

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by artyom,

דבר נחמד ביותר אבל לוקח לו זמן עד שהוא מבין את הקול והדיבור, למרות שיש דברים שדיי מעצבנים כמו הכתיבה, אני אומר קו תחתון והוא רושם Underline אז אם יש לכם טיפים או כל מיני דברים נחמדים שאפשר לעשות עם זה שתפו עריכה: אם החלטתם להשתמש בתוכנה אני ממליץ לעבור את הTUTORIAL, מסביר הכל כמו שצריך עריכה2: אגב, לא יודע אם זה תומך בעברית, אני משתמש באנגלית, יותר נוח לי מעברית (אם היה).

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. אני עומד בפני הבחירה איך לקרוא לשם של קובץ/ספריה מס הכנסה או Mas hahnasa ביטוח לאומי או Bituah Leumi ועוד מאות מקרים דומים. אני מעדיף לקרוא לקבצים ולספריות בשמות העבריות מכיוון שהמסמכים עצמם הם בעברית ויותר טבעי לחפש קבצים במחשב בעברית (לדוגמא, "קרן השתלמות" במקום "Keren Hishtalmut") אבל אני רוצה להבין מה ההשלכות של הבחירה שלי: 1. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על Hard Disk? 2. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על USB Flash Disk? 3. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים על CD/DVD? 4. האם אני אתקל בבעיות בגיבוי של המסמכים באינטרנט (שירותים כמו SkyDrive, ADrive, Google Docs(? 5. האם אני אתקל בבעיות בניהול גירסאות של המסמכים (Version Control)? 6. האם אני אתקל בבעי…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by spacedye,

יש לי בעיה באתרים מבוססי ג'אווה חלק מהפקודות לא עובדות.. למשל אם יש תמונה באתר ואם אני לוחץ עליה היא אמורה לפתוח חלון חדש עם התמונה זה לא קורה.. אני צריך לעשות REFRESH לעמוד ורק אז ללחוץ ואז זה עובד.... מאוד מוזר... הבעיה התחילה ככה סתם לא זוכר משהו ספציפי שהתקנתי... אני גם לא יכול להכנס לאתרים שהם ftp:// משום מה הוא ישר כותב PAGE IS UNACCESIBLE וזה לכל האתרים האלה.. שוב מאוד מוזר. הבעיה עם הג'אווה גם מתבטאת בזה שאם באתר מסויים כשאתה נכנס צריך להפתח עוד חלון או משהו כזה זה לא קורה.. (כהפקודה היא בג'אווה). בקיצור יש לי XP עם SP1 והתקנתי את כל הUPDATES מהאינטרנט... הצילו!

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  16. Started by hedva,

לא יודע אם זה הפורום המתאים לפעמים לא מצליח לעבור בעזרת מקשי אלט+שיפט בזמן כתיבה באינטרנט, גם סרגל הכלים לא מגיב למעבר לעברית. לאחר פתיחת וורד ששם אין בעיה במעברים -העתק הדבק למקום הרצוי, והבעיה מסתדרת עד להפעלת המחשב הבאה. מישהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by 114508534,

אז ככה יש לי איזה תוכנה שנקראת VSMON.EXE שרצה ברקע כל הזמן והיא שואבת לי מלא זיכרון -בין 80,000 ל 110,000 K על היוזר כתוב SYSTEM וכשאני מנסה לכבות את זה אני לא מצליח יש לי זון אלארם מותקן על מחשב שכל הזמן בודק ספאיי ואר וכ'ו ואניטי וירוס ושום דבר לא מתריעה שזה וירוס או רוגלה כלשהיא מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור בברכה דן

18. קודם כל אל תשימו לב לסקין של Vista זה סתם סקין הווינדוס הוא XP כמו שאתם ודאי רואים הרקע של קיצורי הדרך בשולחן העבודה שחור הייתי מעוניין להחליף אותו לשקוף.. יש דבר כזה... עשיתי את זה כבר פעם אבל אז משהו בטעות הפך את זה.... את הפיתרון למאפייני תצוגה- שולחן עבודה- ואז איפה שרשום צבע ניסיתי יש שם את כל הצבעים מלבד שקוף... אם משהו יודע להחזיר את הצבע השקוף לרקעים שמאחורי קיצורי הדרך בשולחן העבודה אשמח אם יפרט לי איך.... בתודה מראש... מאיר מצורפת תמונה של שולחן העבודה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [F:\WINDOWS\Minidump\Mini112405-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path is: ************…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by Joe Blow,

נדפק לי ה IE והוא עושה לי בעיות בדפי web עם active scripting. הבעיה מתאפיינת בכך שכאשר אני לוחץ על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש, אותו חלון נתקע ולא מציג את המידע שאמור להיות בו (לדוגמה אני לא יכול לקרוא את התגובות לכתבות ב ynet וכדומה) אני מקבל חלון ריק. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה או לחילופין להסיר את ה IE ולהתקין אותו מחדש? ניסיתי לבצע update אבל זה לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by alergic,

המפרט: Intel Pentium 4 2400 Proccesor Asus P4S8X-X (SiS 648) Series Bios revison 1002 למטה בטעינה כתוב 01/24/2003 - sis648/sis963/w697-p4s8x-x titanus 256mb pc 2100 P32M648HGD-75A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 P32M648HHC-6A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 QUANTUM CX13A011 13.0GB Hard Drive UDMA33 (CX13A011) GeForce4 MX 440 128 HL-DT-STDVD-ROM GDR8162B הבעיה: אני מפעיל את הדיסק, הכל עובר חלק עד שהוא מגיע לחלק Inspecting your system.... אז הוא נתקע ולא ממשיך יותר. חשבתי על מספר בעיות: 1- בעיה בלוח 2-בעיה במעבד 3- בעיה בזיכרונות 4-בעיה בסידירום 5-אולי בעיה בספק הכח(אין מספיק כח להחזיק את כל החלקים) תוצאות: 1- אין בעיה- הוא אכן עולה…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  22. שלום חברים, פתאום עכשיו, המחשב נתקע, ואחרי שריסטטי אותו, זה מה שקרה לי: http://img70.imageshack.us/img70/6456/tasklineka0.jpg זה השורת משימות למטה, מופיעה כפול, והתוכנות לא מופעלות פעמיים! ז.א. ברגע שאני בתוכנה, הוא מציג לי את שניהם כ"לחוצים". שיחקתי שם עם הכפתורים, ושום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה גרם לי לזה, ואיך מתקנים?! תודה מראש! תום.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by Raul,

יש לי WIN XP PRO ENGLISH.... ואני מעוניין לנעול כמה תיקיות... איך אני יכול לעשות את זה?? תודה מראששש....

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין להעלות תוכנית מסוימת כשאני עושה LOG ON עם משתמש אחד, אך כשמשתמש אחר גם עושה LOG ON (עם FAST SWITCHING) אותה תוכנית לא תעלה שוב פעם (ב- STARTUP) ותרוץ תחת המשתמש השני. כלומר, אני מחפש פרוצדורה שתוודא שהתוכנית תרוץ רק פעם אחת, תחת משתמש כלשהוא. אולי אפשר לסדר זאת ב- GROUP POLICY אך אני לא יודע כ"כ איך לעבוד עם זה .

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  25. התקנתי אקספי (32) על מערכת שהיתה בה כבר windows vista 64bit אחרי סיום ההתקנה אין לי אפשרות לבחור בהתחלה איזה מערכת אני רוצה לטעון ניסיתי לבחור בהתחל הפעלה MSCONFIG אבל אין לי שם אופציה יש הצעות או שזהו הלכה הויסטה ? והאם הטעות שעשיתי היא בגלל התקנה של מערכת הפעלה 32ביט כשיש 64ביט במערכת ?

• 10 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים