Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה. אני מוריד תוכן מתוכנת P2P, וכשאני נכנס לתקיית היעד - האקספלורר טוען שהיא ריקה. ניסיתי להכנס דרך האקספלורר בוינאמפ, והופ - הנה הקבצים. למה באקספלורר הרגיל התקיה מוצגת כריקה? ת'נקס.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא, בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. קראתי שזו מין הגנת סיסמא כזאת ואפשר לבטל אותה. יש למישהו רעיון??
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
ב CMD או משהו? מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אחרי המסך הראשון שאני בוחר to setup windows... , אני מקבל מסך אחר http://i10.tinypic.com/4qscks2.jpg ושאני בוחר את סי הכונן של וינדוס אני מקבל הודעה http://i14.tinypic.com/52kmzhl.jpg מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (נקי, בלי WIN) עם מסך LCD חדש (VP930), בקיצור הכל חדש. מאיפה אני מתחיל??? קודם להתקין את הWINDOWS או קודם להתקין את המסך??
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
WIn XP Pro. מפרט בצד המחשב התחיל להיות איטי בצורה דרסטית בזמן האחרון, אני פותח את המחשב שלי, הוא טוען שעה ואז נתקע, כנ''ל לגבי תיקיות אחרות עשיתי סריקה עם קספרסקי ואין וירוסיםן, עשיתי סריקת רוגלות עם Spy Sweeper וכל מה שהיה נמחק. אז מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין המצבים? אני יודע שכיבוי זה כיבוי... אבל מצב שינה זה גם כמו כיבוי כל המחשב נכבה [לפחות ככה ניראה מבחוץ...] ושאני מדליק אותו פתאום כל המחשב עולה בשניה וכולו כבר דלוק מפעם שעברה. מה קורה בעצם במצב שינה? והאם אפשר להשתמש בו לרוב ולא בכיבוי בלי שום נזק למחשב או משהו. תודה
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
למרות שאני יכול לרשום בעברית במקלדת. גם כשאני נכנס לפונט בכדי לבחור עברית אז אין לי שם עברית. איך אני מסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את ה 64 לתוכנות כמו אוטוקד ו3d max האם אני יכול לצור מצב כזה ואיך?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום,אני מנסה להתקין מחדש את הווינדווס ומופיע לי השגיאה הבאה אחרי ה Press any button to boot from cd\dvd : Windows failed to start.A recent hardware of software change might be the cause. To Fix the problem: 1.Insert you Windows installation disc and reatart you computer 2.Choose you language settings ,and then click "next". 3.Click "Repair your Computer" If you do not have this disc,contact you system administrator or computer manufacturer for assistance File: \Boot\BCD Status: 0xc000000f Info: An error occurred while attempting to red the boot configuration data מה עושים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לאלו ששיפרו משהו במהירות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, משום מה נעלמו לי כל תפריטי הצד ב-my computer, my network וכו'.... מעבר לזה שזה מעצבן יש פעולות שרק שם ניתן לבצע כמו לראות ולהתחבר למחשבים אחרים ברשת הביתית. מישהו יודע איפה ניתן להחזיר אותם?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כשאני נועל את המחשב להרבה זמן אז כשאני חוזר ונכנס למשתמש שלי אז האינטרנט והאיי סי קיו כאילו היו מנותקים וכשאני נכנס למשתמש שלי אז הם מתחברים מחדש.. איך אני עושה שהכל ישאר מחובר גם כשאני נועל את המחשב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי ויסטה שבאה עם נייד HP חדש יש איתה בעיה שלפעמים לוקח לה 10 דקות או יותר לעלות ולפעמים צריך כמה ריסטרטים עד שהיא עולה יש לציין שהיא עובדת די טוב כשהיא מחליטה לעלות במצב שינה היא עולה ישר מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
עשיתי FORMAT ועדיין אני לא יכול להתקין XP. יש מישהו שנתקל בתופעה? הבנתי שמחשב שמגיע עם ויסטה מובנה, יש הגנה מסויימת ואז חייב לפתוח את הנייד ולקחת את הHD ממנו למחשב אחר ורק אז לפרמט. זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן במחשב נייד שמותקנת בו Vista ממשק עברי להחליף לממשק אנגלי? יש איזשהו הבדל משמעותי בין גרסת ה- Premium לבין גרסת ה- Ultimate שכדאי לשדרג בשבילו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן,ניסתי להתקין ויסטה על המחשב שלי ואין לא הולך. כול פעם יש בעיה בדריבר אחר. כנראה שהלוח אם שלי לא נתמך על ידי ויסטה ולמרות זאת האם יש דרך כולשהי לטפל בבעיה? מעבד AMD SEMPRON 2800+ עבודה במהירות 2 גיגההרץ לוח אם גיגה ביט GA-7N400-L 1 giga ram 250 gB geforce 6600gt בדקתי באתר של גיגה בייט ואין שם דריבר מעודכן ל VISTA
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם! בצפייה בתוכן ספרייה במצב Details ישנה עמודת Size אשר מציגה את גודלם של הקבצים אך לא את גודלן של התיקיות. למישהו ידוע איך ניתן להציג את גודלן של התיקיות במצב זה? תודה, מקרטני
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: E6300 X1950PRO 2GB RAM 677MHRZ GA-945P-S3 לאחר video testing במשחק Counter-Strike Source התגלה שבvista יש 118 fsp ובxp יש 172fps גידול של 54fps או באחוזים 46% מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין אותו אחרי שהתקנתי XP אחרי VISTA וזה נותן שגיאה http://img114.imageshack.us/img114/1426/jjwn0.jpg
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
איזו גרסא של Windows XP בעלת הביצועים הכי טובים שיש בגרסאות וינדווס XP ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים. אני עומד להתקין Vista ב Dual Boot, ורציתי להפריד את התוכן של Program Files ב C:\ משאר התכנים בפרטישן (Root Directory, NVIDIA folder, etc), וליצור פרטישן נפרד לתוכן של Program Files (חחח היה הרבה יותר פשוט לכתוב את כל המשפט באנגלית ) כל זה במטרה ליצור Recovery Point עם Norton Ghost 12... רוב מה שיש לי ב Program Files זה eMule/Incoming עם 160GB בפנים... יש לי Acronis Disk Director, Norton Ghost 12... יש דרך כלשהי לעשות את זה בלי לפגוע בשום דבר?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מריץ Gentoo אני מנסה להתקין Windows בDual Boot את הסיפור המלא אפשר למצוא בפורום Linux תחת השם "MS vs Linux the epic MBR battle" בלי לבלבל את השכל יותר מדי - האם יש דרך להעביר דרייברים של Raid בלי דיסקט (עם הדריברים) להתקנה של Windows? פשוט אין לי Floppy -אם זה משנה משהו הלוח הוא P35C-DS3R תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-