עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by AB,

כל פעם שאני פותח את המחשב מופיעה לי הודעה ויש שמה שעוד של דקה ואחרי 60 שניות המחשב מהתחל אותו מחדש!!! מה לעשות!!!????

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Aviram,

לחבר שלי המחשב מוגן בסיסמא (שאני אפילו לא מבין למה). בכל אופן הוא שכח את הסיסמא מרוב טיפשותו הרבה, ועכשיו הוא לא יכול להכנס דרך המשתמש שלו (זה גם המשתמש היחיד במחשב). יש לו וינדוס XP. יש איזושהי דרך לעבור דרך ההגנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by dsds6868,

המחשב מנסה להיכנס ל XP ואז יש צליל חלש ואז מופיע לפחות משניה מסך כחול ואז המחשב מתחיל מהתחלה! - אי אפשר להיכנס למחשב! במסך הכחול כתוב Stop: c0000135 ועוד איזה שתי שורות. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ועוד מצבים וזה עושה כל פעם את אותו דבר. זה קרה אחרי שהתקנתי במחשב nod32 גירסא 3, ואז עשיתי עדכון ואז הוא שאל אם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב לחצתי כן ומאז זה ככה! יש לי sp3 במחשב (אולי זה קשור?) http://www.uploadfileyou.com/files/u07ej9ijvfqnttryzdw7.jpg

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

כל פעם ש WINDOWS נידלק הוא מזיין לי את השכל על איזה משהו\RAID דריור

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. שלום יש לי 4 כוננים מנהל הדיסקים מזהה את ארבעתם המחשב שלי מציג רק 3 תודה

6. היתה לי בעיה עם הזכרונות (4 סטיקים כל אחד ג'יגה) אז החילפו לי אותם ובמקומם קיבלתי 2 שכל אחד 2 ג'יגה, המחשב מזהה רק 3 ג'יגה (יש לי ווינדוס 7) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה המחשב שלי מכבה את עצמו באמצע עבודה (בעיקר במהלך משחקים). יש לי WIN 7. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה ? יש בכל "נפילה" קובץ .DMP שאותו אני לא ידוע איך לפענח - האם מישהו יודע ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום וברכה, אני לא יודע איך זה קרה אבל כשהדלקתי את המחשב, הוא לא הסכים להיכנס לשולחן העבודה הרגיל שלי, אלא הוא כל הזמן נכנס רק לשולחן עבודה שהוא קורא לו "פרופיל זמני" (כאילו פתחתי פרופיל חדש). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? ז"א שהוא ייכנס לשולחן העבודה הרגיל שהיה לי תמיד עם כל ההגדרות הישנות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  9. שלום! מהרגע שקיבלתי את המחשב החדש היו קורים לי פה ושם מיקרים מעצבנים... המחשב פשוט לא נידלק מהפעם הראשונה! הוא עובר את הבוט סקרין וזהו... מסך שחור או ריסט... כשלבסוף המחשב נידלק יש הודעה על כך שWINDOWS ביצע שגיאה וקוד השגיאה הוא BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  10. פירקתי את המחשב ולא נגעתי,אלה ישר סגרתי ועכשיו שאני מדליק הוא אומר לי "system is running in fail-safe state. please recheck BIOS CMOS SETUP" ולא נגעתי בביוס!!! מה הבעיה? :'(

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. אתם , או נכון יותר, המחשב שלכם, לא הבעיה. פשוט, מייקרוסופט החליטה להיות יותר בררנית אצל מי להתקין את הבילד החדש (2004), לאור הבעיות הרבות שהוא גרם להרבה משתמשים. עד אשר ייצא, עדכון על עדכון על עדכון, או הבילד הבא, מה שקודם. https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/1307894/Microsoft-blocks-Windows-10-users-from-latest-update/amp

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  12. אני מקווה שזה קשור לכאן, ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום הנכון. אחי קנה מחשב חדש עם הלוח Gigabyte G31M-S2L ו-E5200, הוא התקין עליו וינדוס XP בעברית, אבל בגלל שהוא רוצה אנגלית וגם כי הוא לא חילק את ההארד דיסק נכון, הוא רוצה לפרמט. הבעיה היא שכשמכניסים את דיסק ההתקנה לכונן DVD ומאתחלים את המחשב, בשלב שבו אמור להיות רשום "Press any key to boot from DVD" או משהו כזה, רשום רק "Boot from DVD", המחשב מחכה שניה, והוינדוס עולה כרגיל. ניסינו ללחוץ על כל מיני כפתורים, ניסינו לשנות את סדר הBOOT דרך הביוס, ושום דבר לא עזר. המחשב פשוט ממשיך להעלות את הוינדוס כרגיל. חיפשתי בחוברת של הלוח ולא מצאתי לגבי זה כלום. מה אפשר לעשות? תודה מראש.

13. פתאום ה XP התחיל להעלות לאט תוכנות והן ישר לא מגיבות וכאשר אני מכבה אותן זה שואל האם ברצוני לשלוח מידע למיקרוסופט הבעיה התחילה אחרי שעשיתי רסטארט וכאשר המחשב נדלק זה כתב שהתגלתה חומרה חדשה , ואין חומרה חדשה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  14. שלום לפני כמה ימים עשיתי פרמוט למחשב בגלל שבעיות שונות שהיו במערכת הפעלה עכשיו אחרי הפרמוט אני יתחלתי לקבל מסכים כחולים זה עכשיו בה לי פעמים בזמן שאני משחק NFSMW אני בקושי שיחקתי 15 דקות וזה הופיעה לי מה שחשוב לצין שלפני הפרמוט היתי משחק שעות ולא היה כלום מה שעוד חשוב שהמחשב די חזק ואמרו להריץ את המשק בלי שום בעיה הינה המפרט AMD 64 3000+ 1024 6600GT מה זה יכול להיות? לפני הפירמוט לא היה לי אף פעם את המסך הזה(כמעת שנה) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. לפעמים באמצע שום כלום המחשב מאתחל את עצמו בלי שום הודעה ואחרי זה נותן את ההודעה של סטארט וינדוס נורמל,סייב מוד וכו' אין לי מושגג למה זה קורה מישהו יודע איזה סיבות יכולות להיות ? תודה

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  16. לאחר שהתקנתי ווינדווס "7" בנוסף לויסטה גיליתי עוד מחיצה לא הגיונים שאין לי אפשרות להיכנס אליה ויש לי רק 500GB שמפוזרים בין 2 המחיצות של ויסטה ו 7 אז מאיפה ה199 האלו? צירפתי תמונות של המחיצה..איך אני מעלים אותה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. כשאני מפעיל את המחשב, במקום להכנס ישר לווינדואוז, הוא מראה את המסך של בחירת משתמש. איך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  18. המחשב מריץ "תיקון האתחול" בכל הפעלה, אפילו אם אני לוחץ "הפעל ווינדוס כרגיל" וזה מעצבן. בסופו של דבר הוא מסיים לבדוק מופעל כרגיל אבל זה גוזל לי זמן מהעבודה בכל פעם שאני מדליק אותו.... איך נפטרים מזה???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by zy2000,

מערכת הפעלה XP תוכנת נורטון אנטי וירוס מותקנת ומעודכנת כולל fire wall . לא מצאה כלום . תוכנת spybot מותקנת ולא מצאה כלום בסריקות . קו adsl והבעיה : המחשב מתחבר כל הזמן לאינטרנט . לא משנה על מה אני לוחץ האינטרנט מופעל . לא משנה שאני מבטל את ההתקשרות פעם אחרי פעם ...הוא שוב מתחבר גם אם לא נגעתי בכלום הוא מתחבר לבד .הדבר קרה אחרי שניסיתי להתפטר מחלון התקשרות שהיה מופיע לי בכל הדלקת מחשב . שיניתי באותו חלון התקשרות , בהגדרות , משהו ומאז הבעיה קיימת ללא הופעת חלון התקשרות הקודם . כאילו שלחצתי dial מה עושים ??????????

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  20. הווינדוס עולה ואחרי שאני מתחבר לאינטרנט יש לי הודעה שהמחשב מתכבה עוד 60 שניות (מצורפת תמונה) וזה לא הבלאסטר !!1! עכשיו אם אני עושה SHUTDOWN -A זה מפסיק את זה אבל פה הבעייה זה לוקח ממני את ה-ADMIN של הWIN אני לא יכול לכבות את המחשב או לעשות ריסט הוא אומר שאין לי הרשאה לזה... בבקשה עזרה אני נואש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , מאתמול התחילה לי הבעיה ואני ממש לא יודע מה היא או שזה וירוס או חסר קובץ לא יודע מה בדיוק... לא נגעתי בשום דבר לא בהגדרות ממש בכללום פתאום אני בדיוק הייתי באינטרנט ... ופתאום המחשב מראה לי מסך כזה כחול ורשום שם כל מיני דברים ...אני זוכר רק משהו אם המילה system 32 וכו'... ואז שאני מפעיל את המחשב מחדש זה בא לעלות החלות ואז זה מראה לי שוב תמסף הכחול כמעט כל הזמן... אבל יש פעמים שלא מתכבה ושום דבר לא נמחק או משהו כזה. אז מה אני אמור לעשות בדיוק עכשיו מישהו מכיר תבעיה הזאת והאם יש לה פתרון זה ממש דחוף לי כי אני נמצא הרבה על המחשב ואני לא רוצה שעכשיו הוא יתחיל להדפק לי כי יש לי ים דברים במחשב ואם משהו ימחק אני לא יודע מה יקרההההה אוףףףף אני בבעסה ץ. בבקשה תעזרו זה חשוב. ת…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  22. שלום. היתה לי את הבעיה הזו כבר המון זמן. כל לילה אני נותן למחשב לישון. כל בוקר הוא מתעורר לפני. עקבתי אחרי כמה וכמה מדריכים מהאינטרנט, כלום לא עזר. הבוקר החלטתי לבדוק אם זה התיזמון של האנטי-וירוס או של מאחה הדיסק או משהו כזה, ואז גיליתי, רובכם בטח מכירים, את "מתזמן המשימות" ה-Task Scheduler עם רשימה אינסופית של משימות מתוזמנות, שלכל משימה ניתן להגדיר את התנאים ואפילו הרשאה להעיר את המחשב משינה. כמובן שנדלקו הנורות והתחלתי לעבור משימה משימה לחפש בעיות. הדבר הראשון הוא שגיליתי משימות, שאסור להן להפעיל את המחשב, אבל הפעילו עצמן סביב 5:00 בבוקר, מה שאומר שהוא כבר היה ער בשעות האלה. ואחרי שעברתי על 90 אחוז מהמשימות מצאתי אותה. איזשהוא אידיוט סידר של media center תהיה הרשאה להע…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  23. אני מכניס את המחשב למצב שינה ולאחר מספר שעות הוא מתעורר מעצמו איך אני מברר מה הסיבה לדבר ?

24. אני יודע שכשהווינדוס נטען, הוא מעלה כמה תוכנות שלו מההרד דיסק לזיכרון הפנימי, מה שקורה אצלי, זה שבמסך של הWELCOM (אני גרוע באייות אז אם יש טעות אל תתרחו לתקן...) המנורה של ההרד דיסק מפסיקה לפעול ולא דולקת כמה שניות, המחשב עושה איזה דילאי מיותר שסתם מציק. בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהרד דיסק, אבל כל הבדיקות (שרפשר לעלות על הדעת) לא מצאו שום בעייה. זה התחיל לפני חודש בערך, לפני זה המחשב עלה ב40 שניות בערך ועכשו הוא עולה בדקה ו10 שניות, הסרתי את כל התוכנות שעלו עם הווינדוס והן לא שימושיות (גם כאלה שהיו מותקנות לפני שהתחילה הבעייה...). יש מצב שזה שזה הDIVX החדש שהתקנתי, עם עוד איזה תוכנה שבודקת את מזג האוויר בכל מיני מקומות בעולם (בנוסף לזה שהיא מאפשרת צפייה בקבצי ווידאו דחוסים ו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omer1789,

שלום. המחשב שלי לא עבד טוב כבר זמן מה והחלטתי לפרמט אותו. (חשוב לציין שאין לי ידע בזה אבל אמרתי כבר כמה קשה זה יכול להיות?) אז פירמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך, כרטיס קול ואינטרנט ואז נכנסתי לאתר של מייקרוסופט בשביל להוריד עדכונים. אחרי כל מיני עדכונים הורדתי דרך האתר שלהם את SP2 ואחרי שזה סיים להוריד ולהתקין המחשב עשה ריסט ואז כשהו התחיל לעלות פתאום באמצע הוא התרסק, המסך נכבה וישר נדלק והוא היה בכל מיני צבעים מוזרים ולא עלה.. אחרי שכיביתי את המחשב והדקלתי קרה אותו דבר. הווינדוס יותר לא עלה. (חשוב לציין שכשהמחשב עשה ריסט לאחר כל הדרייברים אז לא קרה כלום והמחשב עלה כרגיל). והנה שאלותיי: 1. האם מישהו מודע ומכיר את התקלה הנ"ל? 2. למה זה קורה? …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.