Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, יש לי לפטופ קטן של פקרדבל, זה המפרט שלו: Windows 7 starter (32 bit)Intel Atom CPU N455 @1.66GHz 1 GB DDR3 Memory 250GB Hard drive Intel Graphics Media Accelerator 315010.1" LED LCD (1024x600)Realtek High Definition Audio הווינדוס שמותקן על המחשב הוא וינדוס 7 אבל עם איזשהי התאמה של פקרדבל כנראה. באופן כללי והמחשב עובד ממש ממש לאט, אני יודע שגם ככה הוא די חלש אבל השאלה שלי היא אם אני אחליף לווינדוס 7 Starter או כל גרסה ווינדוס שתגידו יכולה לעזור למחשב לעבוד קצת יותר טוב? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי את המחשב מחדש לאחר תקלה קטנה עם הסורק. ומאז הווינדווס מסרב לעלות, הוא נשאר במסך עם הקוביות המרצדות ולא מתקדם לשום מקום. נכנסתי ללא שום בעיה למצב בטוח, ולמצב בטוח עם .comands. אך מצב בטוח עם רשת, הפעלה אחרונה שעבדה ומצב רגיל נתקעים באמצע. הפעלתי איחוי דיסק ממצב בטוח בתקווה שאולי הוא יעלה על בעיה בהרד דיסק אך גם זה לא עזר. גם כיבוי המחשב לכמה שעות לא עזר. למישהו יש פיתרון בבקשה? יום נהדר רפי
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. הבעיה שתיארתי בכותרת, הייתה במחשב הנייח עד לא מזמן לחודשיים לפחות. המחשב כיבה את המסך, ובעת חזרה מהכיבוי מסך, הוא היה נתקע ומתעורר לאחר דקה. לאחר זמן מה זה השתנה, הוא חזר לעצמו רק אחרי כיבוי מסך נוסף. איכשהו הבעיה עברה לה ולא עשיתי כלום ( הרבה זמן שאני חושב על פירמוט, אבל מחכה עוד טיפה בגלל שיפוצים כי במילא המחשב יהיה בצד כשנתחיל לשפץ את המיקום שהוא נמצא בו. עכשיו הבעיה התחילה במחשב הנייד. בהתחלה זה היה משתחרר אחרי כמה שניות ( בדיוק אותה התופעה ), ועכשיו לוקח לזה דקה להשתחרר. בשני המחשבים יש נורטון אינטרנט סקיוריטי מעודכן ( מקורי לצורך העניין ), פיירוול פועל, ואני מקפיד על נקיון מוירוסים וכו'. אבל אני פשוט עובד עצות. משותף? וינדוס 7 64 ביט. במ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי וינדווס 98 ויש לו עכשיו בעיה שכמה המהאייקונים שינו מקום ה my computer קיבל icron של messanger ועוד כל מיני שינויים השינויים הם רק חיצוניים ולא פיזיים האם יש דבר לפטור את זה? או פשוט לשנות אייקונים אחד אחרי השני...?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף תיקיות לתפריט התחל לאיפה שיש את התיקיות של המחשב שלי המוזיקה וכו' איך עושים את?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה, קניתי לוח אם של אייביט לפני איזה שלוש או ארבע חודשים ופיתאום השעון שמציג את השעה ביום משתנה לי כל פעם!! אז ניסיתי לכוון את השעון דרך הווינדווס אבל אחרי שכיביתי את המחשב השעה שוב פעם התבלבלה... אחרי זה ניסיתי גם לכוון אותו דרך הווינדווס ואפילו לעשות עידכון לשעון העולמי של ווינדווס או משהו כזה וגם זה לא עזר!! אני לא חושב שהסוללה ניגמרה כל כך מהר כי יש לי חבר שיש לו לוח אם של אינטל או אסוס כבר שלוש שנים ולא קרה שום דבר לשעה אצלו... מה עושים בשביל לטפל בבעיה כזאת!?!? נ.ב זה קורה רק אחרי שאני מכבה את המחשב...
-
-
שלום, יש לי תיקיות בכונן D שהשם שלהם הוא בצבע כחול ואין לי מושג למה הם לא משותפות ולא כלום אם משהו יכול לעזור לי אני אשמח. (צירפתי תמונה) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי יש ווינדוס 7 עם יוזר בודד והיא איבדה את הסיסמא. מה הפתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם מערכת ווינדוס אקס פי ועשיתי איחוי ואחריי שהפעלתי את המחשב מחדש הוא לא עולה לווינדוס ויש מסר שחור ורשום opertion system not found מישהו יודע מה הפירוש של זה? והאם ניתן לפתור את הבעיה וממה זה קרה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
שלום לכולם 2 שאלות 1 האם ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את גירסת oem ללא הגבלה\תנאי על אותו מחשב ? 2 ברשותי מס תוכנות\מישחקים אשר לא רשומים עליהם בדרישות המערכת את גרסת מערכת ההפעלה 32\64.....האם יעבדו על 64 ללא בעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מעוניין להכניס תוכנות משלי ל-"Standard Buttons". אני מצרך תמונה כדי להמחיש את זה. כמו שיש לדוגמא ל-ICQ/DAP אייקון שם, אני רוצה אייקון לתוכנות אחרות. מה אני צריך לעשות בשביל זה והיכן זה נמצא. - אני לא מעוניין ב-Links, כיוון שזה משמש לאתרים אצלי והוא תפוס. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי לוח ומעבד חדשים ואני רוצה לפרמט עכשיו ניסיתי עם דיסקט איתחול של 98 והוא מחק לי את כל הD שהוא FAT32 ואין לו בכלל קשר לC שהוא 80 גיגה בבקשה אנשים תגידו לי איך לפרמט את הC תודה פיניש
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לאחר קריסה של המחשב וקבלת מסכים כחולים בלי סוף החלטתי לעשות repair לוינדוס, הגעתי לנקודה שבא אני עושה את ה repair, הוא סיים להעתיק קבצים ועשה ריסט למחשב, לאחר מכן הגיעה ההתקנה עצמה של הוינדוס, המחשב ממשיך בהתקנה של הוינדוס עד לסוף וקורס בסוף\עושה ריסטרט. ניסיתי פעם נוספת זה קורה עוד פעם :\ סרטון למקרה
-
- 41 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בדיוק שוחררה חבילת השירות הראשונה לווינדוז 7. אתם מוזמנים לבדוק ולתת חוות דעת
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם ב WINDOWS 10 אפשר לעשות שחזור מערכת? אני כל הזמן מקבל שגיאה שזה לא אפשרי
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ניסיתי מספר פעמים להתקין WinXP על מחשב חדש ובכל פעם ההתקנה נעצרת עם הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק קובץ מסוים. בהתחלה חשבתי שהדיסק פגום אז השתמשתי בדיסק התקנה אחר, הבעיה חזרה על עצמה. ניסיתי כמה פעמים את שני הדיסקים ובכל פעם קיבלתי הודעת שגיאה על קובץ שונה שלא ניתן להעתיק. חשבתי שהבעיה היא אולי בכונן האופטי, אבל גם עם כונן CD אחר הבעיה חזרה על עצמה. אולי חשוב לציין שמותקנים שני דיסקי SATA ב-RAID1. אשמח לקבל כל רעיון שיש לכם כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך עושים איחויי דיסק ב-windows xp home edition
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב ויש מסך ותמונה של WIN7 ממש לפני שהכל עולה ואז מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואפשר להזיז אותו בSAFE MODE הכל עולה... עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום לאחר הפעלת המחשב מחדש אני לא מצליח לשנות כלום באפשריות צריכת חשמל בלוח הבקרה הכל שם מסומן לי באפור מה ניתן לעשות בנידון תודה מראש COHENHA
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה השאלה היא אם תוכנות שבעבר השתמשתי במערכת ההפעלה של אקס פי יעבדו גם על ויסטה, אני מתכוון לתוכנות שונות ולו דווקא למפורסמות ביותר השאלה האם ויסטה תתמוך בתוכנות האלו תוכנות חדשות וישנות שווינדוס אקס פי מפעיל? בתודה אלירן בנימין
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
במה ווינדוס פרופשנלס יותר טוב מHOME אדישן?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
VISTA או XP? ומה הסיבות לכן או לכן. נ.ב. העבודה במחשב היא לסביבה גרפית. (Intel Core2 Duo E6750 2.66 G) תודה מראש רון
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמא בהפעלת המחשב והוא לא מצליח להפעיל אותו. אמרתי לו לנסות להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל גם שם הוא מבקש סיסמא (וזה לא פותח את האפשרות להכנס לחשבון של הadministrator) מישהו יכול לתת עצות ולפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-