Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני כנראה הולך לקנות VISTA ורציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ואם זה יהיה משמעותי בשבילי.. הצרכים שלי: אינטרנט, סרטים, סדרות אך בעיקר - משחקים! שמעתי שישנם 3 גירסאות: ה Basic עולה 100-200 ש"ח ה Premium - עולה 500 - 600 ש"ח וה Ultimate - עולה 1,000+ ש"ח מה ששמעתי בינתיים זה שה Basic - לא טוב, Premium - טוב, Ultimate - הכי טוב. אבל אני רוצה קצת יותר 'פירוט' על העניין.. מה ששמעתי בינתיים זה שב Ultimate יש דברים כמו ה DreamScene שאין בגירסאות האחרות.. אבל ה Ultimate עולה 1,000 ש"ח ואני לא רוצה להשקיע כל-כך הרבה במערכת הפעלה.. בקיצור, עיזרו לי להחליט ופרטו לי על כל אחת מהגירסאות בבקשה? יום טוב ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מטרת המדריך הזה היא לעזור לכל אותם אנשים שמתקינים מדי פעם את המחשב מחדש ולא רוצים להתחיל להוריד שוב את העדכונים האחרונים למערכת ההפעלה שלהם. אם תעקבו אחר ההוראות במדוייק, בסוף התהליך יהיה בידכם דיסק מוכן של Windows XP שניתן לעשות ממנו Boot ושבסיום ההתקנה ממנו, SP2 כבר יהיה מותקן לכם בלי שתצטרכו לעשות כלום. שאלות תתקבלנה בברכה כל עוד: 1. קראתם כבר את כל המדריך פעמיים, עשיתם הכל כמו שכתוב ועדיין לא הבנתם 2. השאלה שלכם לא קשורה לשימוש בתוכנה לא חוקית ו/או העתקה שלה הבהרה: המדריך מיועד למי שמחזיק בדיסק מקורי של Windows XP Pro/Home בגרסה האנגלית בלבד. זה חוקי להכין לעצמכם עותק צרוב של מערכת ההפעלה שקניתם. זה לא חוקי לצרוב תוכנה אם אתם לא מחזיקים ברשיון עבורה. השימוש במדר…
-
- 117 תגובות
- 50.6k צפיות
-
-
שלום התקנתי ווינדוס ויסטה ואני לא מוצא אפשרות לבטל את השאילתה של האם להמשיך כאשר אני פותח תוכנה כלשהי או עושה פעולה לא רגילה... זה נורא מעצבן וזה מופיע ב50% מהדברים שאני מפעיל.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום לשאול בו. 1. בזמנו ניסיתי להתקין את ויסטה על מחשב עם X800. הדרייברים לא התאימו וכל האירו לא פעל. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, והאם זה תוקן? 2. חיפשתי בזאפ והמחיר עומד על 1,000 ש"ח. למה בעצם לקנות את האולטימייט ולא את אחת הגרסאות הפשוטות יותר? מה היתרון של האולטימייט, בקצרה? תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה. רכשתי Windows Vista Ultimate Hebrew וניסיתי להתקין אותו דרך הBoot.. ההתקנה הלכה חלק ולאחר ההתקנה ברגע שהמחשב ניסה להריץ את Vista מסך כחול הופיע משום מקום על גבי המסך והודיע לי(ממה שאני זוכר) שהמערכת תכבה את עצמה כי היא לא רוצה לפגוע בחומרה של המחשב, עכשיו אני חושב שזה נובע מהכרטיס מסך שלי היו לי איתו המון בעיות בעבר שאני יפרט אותם כאן ואולי זה יצביע על הבעיה. המערכת שלי היא כזאת: מעבד: A64 3000+ newcastle לוח אם:Asus K8V-SE Deluxe זיכרון:1512MB DDR400MHZ כ.מסך:Shapphire X1600Pro 512MB AGP עכשיו הבעיות שהיו לי עם הכרטיס מסך הם שקניתי אותו לא הצלחתי להתקין דרייברים ורק לאחר צריבת ביוס חדש הוא החל לעבוד ,באתר הרשמי של Shapphire אמרו לי שהבעיה היא בספק כח, צריך לקנ…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows XP Upgrade מקורי ותהיתי איך ניתן להתקין באמצעותו XP על HD מפורמט ? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש(weepe), והתנקתי עליו windows xp בעברית, ואני פשוט מתחרפן, הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי אם ישנה אפשרות להחליף את השפה מעברית לאנגלית. מחיאות כפיים לעוזר, זה ממש מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה הזו ואני חייב עזרה, רוב קבצי התקנה לא פועלים, קבצים מסויימים של תוכנות לא עובדים, חיפשתי בגוגל שעות, ניסיתי סקריפטים ופיקסים, שום דבר לא עזר, בדקתי ברג'יסטרי, הערך תקין, בFILETYPES משום מה כל פעם נעלם הערך של EXE, אני כל הזמן מחזיר אותו וזה לא עוזר. סריקה באנטי וירוס (NOD32) לא גילתה כלום, SPYBOT לא מצא שום דבר, HJT גם לא. רק לא מזמן גיליתי שאם אני חוסם את התנועה בפיירוול, אז זה עובד, אבל גם זה לא תמיד, אז בבקשה, נסו לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נכנסתי אליו לפני כמה ימים, לחצתי בטעות על צירוף של שני מקשים או יותר, ופשוט כל המסגרת של החלון נעלמה, כאילו אין FILE ואת כל התפריטים וכותרת, פשוט כמו חלון צף כזה וזה ממש מוזר.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי קופצת לי משום מה אזהרה שהאנטי וירוס שלי לא מעודכן...למרות שהוא מעודכן כמובן יש מצב שזה סוג של וירוס/ ספייוואר?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי שאלה קצת משונה. אני עובד על וינדוס ויסטה ואני לא מצליח להגדיר שהסטארט באר לא יהיה בטרנספרט והחלק העליון של כל החלונות כן יהיה. בנוסף אני רוצה להגדיר שהקו התחתון של הסטארט באר (היותר כהה) יהיה בגוונים של שחור מלא ולא גווני אפור כהה. כי מתי שביטלתי את הטראנספרט לגמרי ובחרתי בצבע שחור אז הוא ניהיה בצבעי אפור ולא בדיוק שחור. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מיקרופון בויסטה. אם אני מפעיל מיקרופון ושם ווליום על 0 במטרה לא לשמוע את עצמי המיקרופון לא עובד ואני לא יכול לדבר בסקייפ. אם אני מעלה את הווליום המיקרופון עובד, אבל אני שומע את עצמי ברקע. ב-XP הבעיה לא הייתה קיימת. כיצד ניתן להתגבר עליה בויסטה?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
התקנתי היום Vista Ultimate 32 Bit, בצורה כזאת: 1. התקנתי את ה Vista. 2. מיד אחרי ההתקנה, עשיתי חיבור לאינטרנט, ועשיתי Windows Update. 3. התקנתי דייברים לכ. מסך, לוח אם, וכרטיס קול. 4. ביטלתי את ה UAC. 5. עכשיו אני הולך להתקין אנטיוירוס (הייתי צריך מוקדם יותר, מיד אחרי החיבור לאינטרנט) 6. ואחרי זה להתקין DX 9. שכחתי משהו?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ? אז ככה ... לפני איזה 20 דקות עשיתי ריסטרט ולפני שה - Wellcome Screen עלה המערכת ביקשה ממני להכנס ליוזר והיה כתוב לי שם שיש לי הודעה שלא נקראה ... אז נכנסתי לאימייל וראיתי שם הודעה ומחקתי אותה וחשבתי שזה יעזור ... עשיתי ריסטרט ושוב אותו דבר ... לפני זה לא היה לי את זה, זה היה עולה לי אוטומטית ואני רוצה שזה יהיה ככה ... איך עושים את זה ? אגב יש לי XP Pro באנגלית ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הדיסק הישן ובשניהם יש מערכת הפעלה. הטכנאי אמר שכבר לא צריך את הדיסק הישן כי הוא קטן וישן נורא. כל החומר הועבר לדיסק החדש כמובן. אבל בדיסק הישן יש ווינדווס. מה יקרה אם אחבר גם אותו ללוח? אפשר יהיה להשתמש בו לפחות להתקנות נסיוניות של תוכנה? עדיף מאשר הוא סתם יישב בארון...
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בקצרה: נהרסה לי כל המערכת קבצים, אחרי שעות רבות של עבודה הצלחתי לשחזר את כל הקבצים של מחיצה C: העתקתי אותם בחזרה למחיצה הפגועה ובאופן מפתיע חלונות חזרה לעבוד. הייתה רק בעיה קטנה עם ההרשאות אז נתתי הרשאות לכולם על כל הקבצים ועלה לי הדסקטופ שלי. הבעיה: נכנסתי לדואר, outlook 2003 , ועשיתי שלח/קבל. outlook עשה כאילו שהוא מקבל אבל שום דבר לא הופיע בinbox נכנסתי לדואר דרך הwebmail של בזק בינלאומי וראיתי שהכל שם ריק, כלומר הדואר ירד למחשב. חיפשתי בכל התיקיות בכל הPST שלי אבל לא מצאתי כלום. עשיתי התקנה של office מעל ההתקנה הנוכחית ושלחתי דואר ניסיון והפעם הוא הופיע בinbox. איפה כל ההודעות שלי? יומיים לא הייתי בבית ובטוח קיבלתי מספר הודעות שמאוד חשובות לי (עסקי) אני ב…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר\להתקין מחדש את מערכת xp במחשב נייד מסדרת HP Pavilion?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום,יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ויש לי הארד-דיסק 1 של 160GB אני רוצה לפרמט את המערכת וגם לחלק את הכונן ל-PARTITIONS(לא בשביל זה אני מפרמט אבל אני רוצה לעשות גם את זה) יש לי את הדיסק של VISTA והכל, רשום שאם אני רוצה לחלק את הכונן אני צריך להפעיל את המחשב מחדש עם הדיסק או משהו כזה מישהו בבקשה מוכן לפרט לי איך עושים אתזה? צריך קודם לפרמט ואז להתקין את הוויסטה ולעשות PARTITIONS או שאנייכול לעשות משהו פשוט יותר? ועזרה דחוף בבקשה כי אני רוצה לפרמט אבל אני ממש עייף ומת לישון אז אני רוצה להספיק... אהה וראיתי שיש פה איזה תוכנה שעושה אתזה אני יכול לעשות את זה איתה גם אחרי שאני מתקין את המערכת? בכל זאת אני מעדיף שלא להשתמש בשום תוכנות,אז אם מישהו מוכן להסביר לי בנחמדות איך לע…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לפתוח משרד ויהיה בו מחשב אחד. בהנחה שאנ ירוצה מערכת הפעלה של חלונות XP איזה רישיון אני צריך? רק לקנות בחנות כרגיל ולהתקין על המחשב? יש תשלום מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המחשב אינו מבצע כיבוי של המחשב (נייד-IBM R50E) המערכת הפעלה (XP PRO) מגיעה למסך של "ווינדוס מבצע כיבוי" וניתקעת שם אפילו ל5 שעות אם אני משאיר פשוט לא מיתכבה...וזה פתאום ככה לפני יום וחצי הוא עבד מצויין והיתכבה רגיל לחלוטין כיביתי אותו השארתי בצד למשך יום וחצי לא הגעתי בו כי לא היה לי זמן ועכשיו פתאום הוא לא מיתכבה... יש רעיון? נ.ב: לא מחובר כלום בUSB אפילו לא עכבר...
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל תיקיה שאני פותח אז היא נפתחת לי ככה: תמונה: טוב הבעיה היא ככה שאני עושה מקש ימני על תיקיה כלשהי זה מודגש על "חיפוש..." וזה אמור להיות שלישי (כאילו קודם "פתח" ואז "סייר" ואז צריך להיות "חיפוש..."!!!) ושאני עושה מקש ימני על "המחשב שלי","המסמכים שלי" אז זה מודגש על "פתח"! אני צריך איך שהו לעשות שה"פתח" יהיה מודגש ואין לי מושג איך!!!!!!!! :'( :'( תודה לעוזרים!!!! :)
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
למרות שמצאתי ממש קצת מידע על מע' הקבצים החדשה , רציתי לשאול האם מישהו יודע איך היא תיכנס לתוך VISTA (מSP1 כך אומרים)? האם exFAT זו תהפוך להיות מע' ברירת מחדל ? מה היתרונות שלה על NTFS ? והאם יש תמיכה לאחור? תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחבר נגן אמפי4 למשחב והוא מופיע לי בלוח בקרה בmedia devices איך אני מעביר אותו שיהיה במחשב שלי בכוננים נשלפים..כי אז אפשר גם לשמוע ישירות שירים בלי להעתיק למחשב..
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ראיתי שיש לי רק 4 פעמים אפשרות לשנות את אזור הצפייה בDVD. אני מעדיף לצפות בסרטים דרך המחשב בגלל הרמקולים והבאס שאין לי בטלווזיה הרגילה האם יש דרך לעקוף את זה ולגרום למחשב להיות כמו DVD רגיל. עם מולטיזון ? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-