Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום נפלה לי מערכת ההפעלה כתוצאה מerror בקובץ ה BCD ה DVD שלי עייף ולא מצליח לבצע Boot מהדיסק התקנה ולא מותקן לי ה recovery console קראתי מאמר שבו ניתן לאתחל את המחשב ע"י כונן דיסקטים אבל אני צריך את עזרתכם בשני קבצים הנה ההוראות : Then copy just the bootmgr and BCD files from the root of Vista on to the floppy. You will find the BCD file inside the boot folder, so you need to create a new folder on the floppy, call it boot and put the BCD file inside it אודה אם תוכלו לצרף את הקבצים או לשלוח למייל lt22@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
איך אני מפעיל מצלמת אינטרנט דרך! MOVEMAKER ??? תודה לעוזרים תנו ליי בבקשה הסבר לאן ולאיפה להיכנס כדי לעפיל ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מריץ את סורק הדיסק ויסטה אומרת לי שאי אפשר לסרוק ויש לתזמן את הסריקה להפעלה הבאה. אני מגדיר את זה, מפעיל מחדש וסורק הדיסק לא מופעל. ניסיתי כמה פעמים, הרצתי CHKDSK /F ממצב בטוח וכל פעם אותה בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק? (אני יודע בוודאות שיש לי שגיאה במערכת הקבצים)
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד לנובו עם ויסטה הום ואני רוצה להעיף אותו ולהתקין איקספי. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה של האיקספי אי אפשר לבחור באופציה של ההתקנה. כשאני מתחיל את המחשב מחדש ובוחר בוט דרך הדיסק פשוט נהיה לי מסך שחור ולא קורה כלום. הבנתי שהוציאו דאונגרייד אבל הוא לא להום ועולה כסף (נראה לי).. מה עושים?? אני צריך את זה די דחוף לפני שאני טס עוד שבוע.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קראתי מסמך של WORD ורציתי להעתיק תמונה לשולחן עבודה אז עשיתי העתק ושבאתי להדביק אותה בשולחן עבודה הוא שאל אותי משהו על ACTIVE DESKTOP או משהו כזה אז אמרתי לו כן ופתאום כל האיקונים על השולחן עבודה נהייו אפורים (כאילו כולם מסומנים) מישהו יודע איך אני מבטל את זה? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
החבילות השרות החדשות מתי יוצאות? של וויסטה ושל XP
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם הנייד החדש שמותקן עליו ויסטה בשאר הניידים בבית מותקן XP יש לי רשת אלחוטית שעובדת מצויין אך בנייד החדש לאחר כמה דקות הוא נכנס למצב של קישוריות מוגבלת והתופעה הזו לא מופיעה בשום נייד אחר בדקתי גם ברשת אלחוטית אחרת וזה שוב קרה האם מישהו יכול לתת לי הסבר לתופעה ואיך לטפל בזה דרך אגב בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה והאינטרנט עובד חלק.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני משתמש ב windows xp home. לאחרונה כאשר אני רוצה להריץ playlist, קובץ m3u או למשל סרטון mpg ישירות מלינק באתר כלשהוא אני מקבל הודעת: Temporary Internet Files\Content.IE5\ file cannot be found. זה התחיל לקרות לי אחרי שעדכנתי ל active x9. באמת כשאני מחפש את התקייה של ה content.ie5 היא לא קיימת ב path של ה TIF. האם היא נמחקה מסיבה כלשהיא? האם ניתן לשחזר אותה בדרך כלשהיא ולפתור את הבעייה? יש הצעות לפתרון אחר? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי Vista 32 ואני ה user היחידי במחשב, שכמובן מוגדר כ administrator. יש לי תוכנה, ששומרת את הנתונים שלה ב c:/document and settings/ ואני רוצה לגבות את הנתונים הללו בדיסק ניפרד. כדי להעתיק את הספריה, אני מנסה להכנס עם ה explorer (לאחר שאפשרתי לראות ספריות חבויות) אך הוא נותן הודעת שגיאה: access is denied. ניסיתי גם להעתיק וכדומה, אך ללא הועיל. איך אני כן יכול להכנס לספריה ולגבות את הקבצים ? תודה רבה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד של חברת IBM וכיום היא לנובו(אגב, לא ממליץ לכם לקנות מחשבים שלהם) כעבור שנתיים החלה תופעה של NUMBER LOCK, לא היה אפשר לבטל זאת וגם החלו בעיות עם הכרטיס קול.. ניסימו המון דרייברים.. וכלום(לא יכולתי לשלוח לאחריות כי היא נגמרה) ואז גם הUSB לא עבד.. עשיתי שיחזור להתחלה.. יש מין כפתור כזה שמשחזר להגדרות יצרן.. גם לא עזר.. אפילו ניסיתי כמה פעמים. בסוף שלחתי לתיקון ואמרו שהלוח תקול.. אבל עולה כ1000 ש"ח. אז בסוף הוא שילמתי לו 600 ש"ח על כרטיס PCMCIA עם 4 USB וכ.קול חיצוני בUSB של CMEDIA וכשהוא חזר מהתיקון, היו בעיות עם הWIN.. אז ניסיתי לשחזר להגדות יצרן הלא הייתה אפשרות(זה נקרא ACCESS IBM) אז קניתי גם WIN PRO RETAIL בישביל לפרמט ולהתקין מחדש.. פי…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה STYLE XP .. קודם כל, היא חינמית.. נכון? היא לא הולכת לפוג בקרוב ולתקוע לי את המחשב או משו כזה.. נכון??.. אממ.. ואיך משנים איתה את האייקונים? איך מעלים אליה "חבלות" אייקונים חדשות?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני חדש בעסק ורציתי לדעת מה ההבדלים בין 32, 64, 86 ביט. ואיזה אני צריך מפרט: E6750 4mb 2GB 800HZ 8800GTS 320MB תודה.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי דור ואני חדש פה בפורום.. אומנם רשום כבר המון זמן ולא פעיל מכיוון שלקח לי המון זמן להבין שזה ה - פורום לגלוש בוא.. ויש לי שאלה אליכם.. אז ככה יש לי Microsoft Windows Vista Home Premium וכשאני לוחץ על "המחשב שלי" מקש ימני ואז מאפיינים מופיע לי החלון הזה: עכשיו ראיתי במחשבים של חברים שקנו מחשבים שכבר היה בהם ווינדוס וויסטה ויש להם במאפיינים את זה: מה אני מתכוון זה לאיפה שיש את הסמל של האות M הזאת.. רק שבמקום זה.. ראיתי אצל חברים שיש את הסמל של INTEL של ASUS אפילו ראיתי במחשבים ניידים את הסמל של DELL איך אני יכול לעשות את זה גם במחשב שלי רק לשים את הסמל של INTEL?.. תודה וסליחה על הסיבוך חח.. מחכה לתשובה.. תודה יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם אני מתקין משחק, והוא מתקין לי Directx 9 אוטומטית על וויסטה, האם הוא עובר על הקבצים של Directx 10 או שרק מתקין קבצים נוספים ולא פוגע בDirectx 10? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה... ואם הוא כן פוגע ב-DX10, האם ניתן לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! שמתי לב למשהו מאוד מוזר. אני פותח את ה"מחשב שלי", נכנס למחיצה C, ולתדהמתי אני רואה שהתיקייה של Windows נעלמה. יש במחיצה C את התיקייה "Documents and Settings" והתיקייה "Program Files", ושני קבצים: "DFIMB.DAT" ו-"ALCSetup.txt". נכנסתי ל-"Folder Options", ומסומן שם "Show hidden files and folders". לאן התיקייה של Windows נעלמה? זה וירוס או פיצ'ר של Windows שהותקן לי באחד העדכונים האחרונים ונועד להגן על התיקייה של Windows? אני משתמש ב-Windows XP Professional SP2.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב של חבר המחשב עולה רגיל אבל שאני מנסה להיכנס להתקנה המחשב טוען את ההתקנה ומיד שהוא מסיים הוא מודיע לי שהוא לא מצא את הHDD מה עושים במצב הזה ואיך מגדירים אותו? לוח אם: asrock 775V88+ הדיסק קשיח מחובר על ידי חיבור SATA תודה לעוזרים! אני מקווה שנתתי את כל הפרטים הנחוצים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם! קניתי מחשב חדש, וקיבלתי אותו עם מערכת הפעלה vista home premium. אחרי שראיתי שהויסטה לא תומכת הכרטיס קול שלי החלטתי לפרמט ולחזור ל XP לפני שהספקתי לפרמט (כשעוד חשבתי שאני נשאר עם ויסטה) הספקתי לחלק את ההארד דיסק שלי (500GB) לכמה חלקים, דרך my cumputer --> manage, ואם אני זוכר נכון חילקתי אותו ל 4 חלקים, כשבכונן הראשי השארתי 120 ג'יגה. אז ככה, הבעיה היא שכשהתחלתי להתקין את הXP רציתי לפרמט את ההארד דיסק, ובמקום להראות שיש 500 ג'יגה בכונן, הוא הראה שיש רק 120, ולא הראה כל זכר ל380 הנוספים! חשבתי שאולי זה בסדר אז פירמטתי, ושאם אני אכנס ב XP ל- my computer --> manage הוא יראה לי את הכמות שנעלמה. אבל כלום! מישהו יודע איך אני יכול להחזיר את הזכרון היקר שנעלם?? תו…
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להתקין XP על הנייד שלי בתור DUAL BOOT עם הויסטה שכבר מותקנת. לפי המדריכים שקראתי יש צורך להשתמש באפשרות FIX MY COMPUTER (לאחר התקנת XP) שנמצאת באפשרויות הBOOT של הויסטה. הבעיה היא שעם הניידים של לנובו לא בא דיסק התקנה של ויסטה אלא מחיצת גיבוי נפרדת שממנה ניתן לשחזר את המחשב למצבו המקורי (ללא תהליך התקנת הויסטה). שאלתי היא: כיצד ניתן להוסיף את מערכת ההפעלה WINDOWS XP לנייד שכבר נמצאת עליו ויסטה כאשר דיסק התקנת ויסטה לא נמצא בידי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במנהל ההתקנים התהליך הזה תופס בין 80 98 ב CPU..הנה: אך אני יכול לעשות שהוא לא יקח הרבה כל כך?ולמה הוא בכלל? ועוד שאלה יש לי תהליך שקוראים לו PnKBstre.exe של SYSTEM מה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ב-Windows XP יש בחלון של ה"מחשב שלי" את האייקונים: Back - Forward - Up - Cut - Copy - Paste - Delete - Undo - Search - Folders - Views ב-Windows Vista אין את האייקונים האלה. מישהו יודע אולי איך אפשר להוסיף את שורת האייקונים האלה לחלון של ה"מחשב שלי" ב-Windows Vista?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש איזה דרך להגדיר ברג'יסטרי שכל תוכנה או משחק וכו' שמתקינים על המחשב יותקן ישירות במחיצה קבועה,לא בכונן C כמו שזה כרגע כברירת מחדל????
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח אם והמעבד אז הוא קנה חדשים, והתקין חלונות על מחיצה חדשה בדיסק. עכשיו הוא מנסה לגשת לתיקייה שלו במחיצה הישנה אבל הוא לא מצליח בגלל שהיא הייתה מוגנת ע"י סיסמה וכנראה מוגבלת רק ליוזר שלו. כשהוא מנסה לגשת זה רושם לו שהגישה נדחתה. הוא יודע את הסיסמה - אבל זה לא מבקש ממנו אותה בכלל. הוא ניסה ליצור יוזר עם אותו שם ואותה סיסמה וזה לא עבד. מה עושים במצב כזה??
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לא יודע אם זו נקראת כותרת עניינית או לא, אבל לא ידעתי איך לתאר את הבעיה שלי במשפט. כנראה שיש לי וירוס מעצבן מאוד (אחרי הרבה מאוד פירמוטים ומחשב חדש הגעתי למסקנה שלא יכול להיות שזו בעיה טכנית שקשורה בחומרה) שמה שהוא עושה זה פשוט לחמם ולאמץ את המעבד שלי. וזה בעצם יוצר ביצועים איטיים וקריסות מערכת (הטמפ' של המעבד שלי מגיעה ל48-50 מעלות במצב IDLE עם קירור לא סטוק -זה אמור להיות ככה? (יש לציין שהקירור הוא לא איזה SCYTHE INFINITY אבל הוא עדיין יותר טוב מהסטוק). אז איך זה בעצם בא לידי ביטוי: -אחרי כמה זמן של משחק מאסיבי המחשב פשוט קורס ועושה ריסט. לאחר הריסט, בשלב הBOOT, הוא מודיע שחסר איזה קובץ מערכת (למרות שלא חסר), או שהוא עושה עוד ריסט (בגלל הטמפ' - ואז אני בעצם צריך לחכות 2…
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-