Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, נתקלתי בבעיה עם אחד המחשבים שלי, בזמן שהוא עולה אני מקבל את השגיאה NTLDR is missing. בעבר נתקלתי בשגיאה והצלחתי לסדר אותה באמצעות הפקודה bootcfg \rebuild ב recovery console. ניסיתי להעלות את ה recovery console במחשב הספציפי עם הדיסק של מערכת ההפעלה, נכנסתי לבפנים ושם הייתי צריך להכניס סיסמת administrator. מה שמוזר הוא שלמחשב הזה אין שום סיסמה בכלל, לא על היוזר שלו ולא על היוזר של האדמין, לא קיימת סיסמה בכלל. בגלל זה אני לא יכול לרשום שום פקודה בrecovery console, אם אני לוחץ enter הוא מבקש עוד פעם סיסמה ל administrator ואחרי 3 פעמים המחשב עושה ריסט, אני לא מבין למה הוא מבקש סיסמה אם היא לא קיימת בכלל. חיפשתי במקומות שונים והבנתי שיש דרך לסדר את זה באמצעות שינוי …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב, כבר לא פעם אחת ששדירגתי מXP ל7 והחזרתי בחזרה, שגיבויים שאני עושה באופן שוטף, לא משנה באיזה כונן(מחיצוני לפנימי, מפנימי לחיצוני, פנימי לפנימי וכו') בWIN 7 לוקח להם הרבה הרבה מאוד זמן לעומת אותה העתקה זהה בXP. ממה יכולה לנבוע הסיבה הזאת? אפילו במחיקות של תיקיה עם המון קבצים, הוא מתחיל למפות את כל הקבצים ואז נזכר למחוק אחד אחד (שאותה פעולה בXP עושה בSHIFT+DELTE סביבות 2 שניות ולא צריך לחכות לטעינה של מחיקה כמה דק') למשל עכשיו אני מגבה את התיקיית מוזיקה שלי שהיא בסביבות 300 ג'יגה עם כ30 אלף קבצים. ההייתי עושה את זה כל פעם בXP ב5 וחצי שעות עד 6 , ועכשיו הוא כותב עפ"י מהירות 11.4 לשניה(מה שאי אפשר לראות באקספי), יקח 17 שעות. אני יודע שזה לא מדויק, אבל מקודם זה גם היה 1…
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. משהו אןלי יודע אם אפשר לסכנרן דואר בין hotmail.co.il לבין Outlook Express ?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי ווינדוס 7 אולטימט 64 K, ווינדוס 10 מוצע לי עד סוף החודש חינם, השאלה האם אני יכול להוריד אותו ולהתקינו כמערכת ווינדוס נוספת על כונן אחר באותו מחשב? כמו כן אין לי הרבה מקום על כונן סי ,נשאר כ-5 ג'יגה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Win מחדש, וכרגע הH.D מפורמט. אבל בזמן האיתחול מופיע הודעה מוזרה, NTLDR is Missing, ואז המחשב נתקע. זה קורה בידיוק איך שהמחשב אמור להתחל מהדיסק התקנה של הWindows. מה לעזאזל הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
צריכת זכרון מטורפת של תהליך desktop window manager. אין לי שום דבר פועל ברקע ועדיין הזכרון מגיע לגבהים שלא היו לי בעבר (אם אני משחק, לאחר כשעה אולי יותר זה בכלל מגיע לגודל מסויים עד כדי כך שהווינדוס יוצא לי מהמשחק כי נעשה שימוש מקסימאלי בזכרונות). מישהו כבר נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה? עשיתי בדיקה של /sfc scannow, ולא נמצאו שום בעיות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש ברשותי את ה-Tronsmart ARA x5 plus שמגיע עם ווינדוס 10. יש דרך להתקין את הווינדוס מחדש על המחשב, או לפחות לאפס את הווינדוס למצב שבו הגיע? תודה אנשים!
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול שוב כדי להיות בטוח האם מותר לרוקן אטת התקייה הנ"ל, אם זה לא מסוכן מדי?... ותוצאות החיפוש ראיתי מישהו שאמר שהמערכת הפעלה עולה לו לאט ושם הייתה תגובה לעשות את הצעדים הבאים: Start > Run > regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters EnablePrefetcher הוא עומד על 3 תשנה ל 5 על-ידי Net-Spider האם זה בטוח לשנות את הערך מ3 ל5?? תודה רבה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל זוכה לתמיכה רשמית באפליקציות ממערכת המובייל של החברה, ובמקביל אנחנו מקבלים פרטים על המערכת שעשויה להוות את השילוב המלא בין השתיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום מערכות הפעלה יש לי Windows XP Pro SP1 עכשיו יש לי בעיה מוזרה כזאת שקרתה רק לאחרונה ששורת המשימות בילתי ניראית. היא לא ממוזערת או בתחתית המסך או משהו כזה.. היא פשוט נמצאת שם אבל בילתי ניראית כשאני לוחץ על הכפתור שעל המקלדת של ההתחל הוא מקפיץ לי אותו ורואים אותו אבל לא את שורת המשימות וגם במאפיינים של שורת המשימות אין שום דבר חריג. בדקתי את זה במצב בטוח ושמה הכל תקין. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי........תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בחלון המחשב שלי, איפה שמוצגות כל המחיצות לאחסון הקבצים + כמובן מחיצת המערכת, במקור הוצגה בממשק אירו גם תכונה נפלאה (בעיניי לפחות...) שהראתה בצבע כחול כמה מקום מנוצל במחיצה וכמה נשאר פנוי, אם נשאר פחות מ-10 אחוז אז הנפח המנוצל סומן באדום... אני בנאדם שאוהב שינויים והמחשב אצלי זה דבר מאוד דינמי, אז זה מתבטא גם בהתקנת/הסרת כל מיני תוכנות-אך רק כאלה שאני צריך ומשתמש בהם באופן קבוע או לעיתים... (אני לאט לאט משתדל להפחית את השינויים כיוון שאני מודע לכך שזה יכול ליצור בעיות במחשב) בכל אופן, מזה כמה שבועות שאני לא רואה את האפקט הזה ואני מעוניין בו, ולא מצליח להחזירו, האם זה אפשרי ? אם כן כיצד ??? תודה מראש, rMaNe גליל מערבי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי. לאחר שהוחלף הדיסק החלטתי לנצל את ההזדמנות ולעבור לWINDOWS 7. החומרה שלי: AMD ATHLON 64 DUAL X2 5200+ 2.61MHZ זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ CEON CL5 כ.מסך: geforce 8800 gts לוח GIGABYTE M61PME-S2P דיסק : WD 1TB EZRX. אני מתכוון להתקין את גירסת האולטימט 64BIT + תמיכה בXP MODE. השאלה שלי היא: 1. האם כדאי לשדרג משהו בחומרה? חשבתי אולי לשים 4GBX2 בזכרונות או שאולי מספיק 2GB נוספים? (מתוכנן להריץ משחקים יחסית כבדים כמו BF3 HITMAN OBS....כמה שניתן כן אני יודע שאין לי מחשב מפלצת..) 2.כמה מקום כדאי להשאיר בכונן הראשי שבו תתוקן מערכת הפעלה (כולל "מרווח נשימה" טוב ...) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם WIN XP PRO OEM מקורי. הגרסא של הוינדוס היא גרסא עברית. אני רוצה לשנות את הגרסא לאנגלית ולפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש את הוינדוס בגרסא אנגלית. האם יש דרך לשנות את השפה מבלי להתקין מחדש את הגרסא האנגלית ? האם הסריאל שלי יעבוד על הגרסא האנגלית של הוינדוס ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין ליצור מחיצת דוס דרך התוכנה PARTITION MAGIC הלכתי ליצירת כונן חדש וכו האם כונן דוס הוא כונן FAT ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות "קומפיוטר סטיק" של אינטל הכולל מעבד "אינטל אטום" מרובע ליבות במהירות 1.44 GHZ ועם ווינדוס 10. למחשב הזה יש 2GB RAM וזה נשמע לי קצת גבולי... האם הוא יעבוד באופן חלק? האם הוא יתקע כשאני צופה ביוטיוב? איך הוא יעבוד כשאני אעשה עדכונים? מניסיון שלכם, 2GB RAM זה מספיק לצרכי גלישה באינטרנט עם ווינדוס 10? (יוטיוב, פייסבוק ו-YNET)??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
1. חלונות 7 retail - האם מישהו מכיר מחיר נמוך יותר מ-890 ש"ח 2. מה אפשר לעשות עם גרסת upgrade שאין בעצם מה לעשות איתה כי הסתבר בדיעבד שאין טעם לשדרג גרסת OEM של XP כי המחשב חלש מדי בשביל חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש דרך למחוק וינדוסים בלבד? איני מעוניין בפירמוט הדיסק הקשיח אלא ספציפית למחוק את הוינדוס, יש דרך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אז ככה, היום הסרתי לאחי את הWGA ואחרי הריסט המחשב ביקש ממני שם משתמש וסיסמא לא דרך החלון של הWelcome אלה דרך חלון קטן כזה ומוזר. בהמשך רשמתי לו Administrator בשם ושתמש את הסיסמא גם כן במקומה. הוא נותן אישור ואחרי שתי שניות הוא מעלה עוד פעם את החלון הזה וכאילו צריך מחדש. ניסיתי ככה כמה פעמים וכל פעם הוא רוצה מחדש שם משתמש וסיסמא. ניסיתי לתת סיסמא שגויה או שם משתמש שגוי וזה אמר לי שיש שגיאה אבל ברגיל הוא לא אומר לי. מכאן אני חוטר לזה שאין מצב בעולם שהשם משתמש והסיסמא שגוים. ניסיתי גם דרך Safe Mode, אותו דבר. אני כבר השתגעתי, איפה שלא חיפשתי לא מצאתי תשובה, בבקשה תעזרו לי, אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את הסיסמא אני אשמח לשמוע עלייה או על כל דרך אחר…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי 16 גיגה זיכרון ראם ... עכשיו תכלס אין לי שימוש בו כל כך... השאלה אם אני יכול בוינדאוס 7 לבטל כל שימוש אפשרי בגישה להרדיסק ?! כל ה Page File, Virtual Memory, Swap file וכו' ... מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת פקודה שנותנת אינפורמציה על המחשב כשאני מקליד אותה היא פועלת הכל טוב ויפה רק המסך נסגר כל פעם מה אני עושה כדי שהמסך לא יסגר ? או לחילופין להגיע למידע שהיא הדפיסה בדוס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי EMULE בויסטה, ויש לי בעייה מוזרה. משום מה רשימת השרתים לא נשמרים לי. כשאני רוצה לשמור את הקובץ של הכתובות, הוא רושם לי שלא ניתן לכתוב שלא ניתן לכתוב את adresses.dat רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להפעיל כתוביות בעברית אחרי השדרוג לוינדוס 8 . אני יודע שזה לא צריך להיות קשור לפלייר בגלל שניסיתי את כול הפליירים האפשריים כמובן שהתקנתי עברית בשפות וגם ניסיתי להתקין ערכת שפה עברית . שיחקתי עם כל ההגדרות של VLC PLAYER שתמיד עבד לפני זה . אני ממש השמח לעזרה עם זה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין וינדוס רגיל (32 ביט) ובין האקספי החדש (64 ביט)? מה זה ביט בכלל? שווה להתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ווינדוס 7 תומך ב8GB זיכרון? ואם התקנתי כבר את ווינדוס 7 שהוא 32BIT יש אפשרות לעשות שדרוג ל64BIT (כאילו בלי למחוק את כל התוכנות וההגדרות שהתקנתי עד עכשיו)? כאילו Upgrade בהתקנה מהווינדוס. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-