Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב עליו מותקנת מערכת הפעלה WINXP PRO עם שתי מחיצות ( מע' ההפעלה מותקנת כמובן על C) כיצד אני מתקינה WIN 98 בנוסף - כלומר שיהיו מותקנות שתי מע' הפעלה ? האם ניתן להתקין באותה מחיצה או במחיצה נפרדת ?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום. הבעיה הייתה ככה: אני משתמש במחשב פתאום כרגיל לוינדוז מופיע מסך כחול, (WINXP) אני כרגיל מאתחל אבל להפתעתי לאחר המסך עם הפס הכחול שזז הוא שוב מביא את אותו מסך בידיוק, נסיתי לתקן בעזרת דיסק ההתקנה אך כאשר הוא מצא את הגרסא הקודמת כדי להראות אתה טבלה של מה אפשר לתקן שוב אותו מסך. מה זה היה יכול ליהיות? לבסוף ולצערי פירמטתי את כל המחשב ואיבדתי את כל מה שהיה עליו כי לא הייתה דרך אחרת לגבות את המידע.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי XP PRO SP3 על דיסק 80 גי'גה , על מחיצת ברירת מחדל C (ממהלך ההתקנה) עכשיו כשאני מנסה ליצור מחיצה נוספת בדיסק עם HIREN'S (בעלייה עם הדיסק בוט ..מאתר החברה) , מתקבלת הודעת שגיאה . ההודעה מופיעה לאחר בחירת כל אחת מתוכנות ה-PARTITION בדיסק , מתפריט הבחירה , ובעת טעינת הדרייברים . ההודעה : UNABLE TO FIND BOOTCD FILES ואז אוט' חוזר לשורת פקודה R: (הכונן שנוצר ע"י הדיסק) . מישהו מכיר את התקלה ? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב Vista 64Bit SP1 E8400@3.6GHZ+212HYPER EP45-DS3 4GB RAM HD4870 1GB TOXIC+OC (אוברקלוק של החברה) Samsung 640GB CM690 CM Real Power Pro 650W וכבר פעמיים היה לי את ה"BLUE SCREEN OF DEATH" .. דיי מדאיג אותי אין לי כוח לבעיות ישר על ההתחלה.. וגם בכלל לא הכרטיס מסך נראה לי דיי חם.. אבל אומרים שזה בסדר.. ועוד דבר שבEVEREST זה מראה 70מעלות ובCATALYST 62 מה לעשות? איך להוריד טמפרטורות? תודה מראש זה ממש חשוב
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP חדשה (חוקית), כשבתיקיית הפונטים יש לא מעט פונטים מיותרים. אני רוצה לזרוק אותם, אך חושש לזרוק בטעות פונטים שנחוצים למערכת ההפעלה. אילו פונטים אני חייב להשאיר בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה? תודה פיני
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשיצאה הבטא 7100 נחפזתי להתקינה על הנטבוק שלי (1000HA) בשביל התנסות על מחיצה נפרדת לצד אקס פי, על פי המלצות שקראתי באתרים שונים נתתי לוינדוס 7- 17 ג'יגה מתוך הנחה שזה יספיק. כמו כן אני עובד בשיטת מחיצת מידע עיקרית (של 100 ג'יגה) ומחיצות שמכילות מערכות הפעלה שונות (אקס פי לינוקס וינ 7 וכ"ו). לאחר ההתקנה והשיפצור (התקנת כל התוכנות שלי) המערכת לקחה 7 ג'יגה, כמו שנאמר שתיקח בפורומים שונים. מאז, נראה שהיא משמינה ומשמינה עד שיום היא הגיעה לגדלים של 16.5 ג'יגה, יותר מפי 2 מההתחלה (ויש לזכור שאני לא שומר עליה מידע אלה על מחיצת המידע הנפרדת). נאלצתי לשנות את טבלת המחיצות ולהקצות עה עוד מקום ששמרתי להתקנות לינוקס מזדמנות כך שעכשיו יש לה 30 ג'יגה בערך. מישהו נתקל ב…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יום אחד אני עושה אתחול לכוננן-C אחרי שנגמר האתחול הוא כותב לי שיש קבצים מסויימים שלא אוחו (כרגיל במחשב שלי ) ובדרך כלל הם מקסימום 20-40 מגה איזה 2-3 קבצים. אבל אחרי האתחול הזה הוא כותב לי 500 מגה, אז אני נכנס לכתובת שהוא רושם שהקובץ אמור להימצא: Documents and Settings/Users/Local Settings/Temporary Internet Files/ושם הקובץ. עכשיו עשיתי מאפיינים ל-Temporary Internet Files והוא שוקל 615 מגה! נכנסתי לתוך התקיה וכל מה שיש בתוך התקיה לא שוקל יותר מ700K!! וכשאני עושה ניתוח אחרי אתחול אחד הוא רושם שצריך לאחות את-C. וכנראה בגלל זה המחשב נהיה איטי מאוד. תודה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה הזאת בזמן האחרון בהרבה ישומים שאני מפעיל הוא רושם לי גם abnormal program termination ואז התוכנית נסגרת איך פותרים בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. במחשב החדש יש לי Samsung 250GB SATA2 ו- Maxtor 40GB IDE. המאקסטור התגלה ככונני C, D ו-E (הוא היה מחולק ממזמן) בביוס. על הסמסונג התקנתי ווינדוס וחילקתי אותו ל-3 (האותיות הבאות ברצף) בגדלים של: 15GB for XP, 35GB for Programs and the rest for storage. האם זה משנה שהווינדוס שלי מותקן על כונן G ? 2. לאחר הפיצול של ה-250GB (NTFS) גיליתי שהקבצים ב-G תופסים כ-3GB (ב"מאפיינים") אבל כתוב ב- my computer ש- Total Size - 14.6GB Free Space - 9.42GB --------------------------- לאן נעלמו יותר מ-2 ג'יגה? האם ה- pagefile כל כך גדול? או לדוגמה בכונן הגדול שנותר לאכסון (אין בו כלום כעת) כתוב שגודלו 134 ג'יגה ויש בו 133 ג'יגה פנויים (אין בו כלום!). מה קורה פה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DOK ולחבר אותו קבוע למחשב...עכשיו אני רוצה להתקין עליו וינדווס XP PRO השאלה היא כמה בגג הנפח שלו (נגיד ואני מתקין סטנדרטי...עם מדיה פלייר וכאלה).... האם אפשר לעשות בוט מUSB? האם DOK של 2GB יספיקו (נגיד להתקנה מינימלית,ללא מדיה פלייר ומויי מייקר וכל הבולשיט הזה..)...והאם המערכת הפעלה תהיה יותר מהירה? ותעלה יותר מהר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן חברים, וואו המון זמן לא רשמתי הודעה כאן, עברתי עכשיו על כמה הודעות שלי מ2004 וכלכך צחקתי תראו, התקנתי VISTA לפני כחודשיים ותמיד נראה לי כאילו העברות הקבצים היו בקצב ממש איטי, קראתי על זה בכמה וכמה פורומים באינטרנט, ויש עוד הרבה אנשים כמוני, מה שכן, לא מצאו לזה פיתרון עדיין... קצבי העברת הקבצים אצלי הם 20MB\S מקסימום... מה שכן שמתי לב, כאשר אני מעביר קבצים בין מחיצות שלא מוגדרות כ PRIMARY המהירות עולה בהרבה (50MB\S)... התקנתי את כל העדכונים של ויסטה וגם את העדכון של הגדול שהיה אמור לפתור בעיות תאימות ואיטיות של העברת קבצים אבל שום דבר לא עזר... האם גם פה יש אנשים כמוני עם אותה בעיה? והאם הצלחתם לעשות משהו בנושא? תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! אני לא מצליח להכנס לכונן d דרך"המחשב שלי". אני נאלץ להכנס דרך החלונית של כתובת האנטרנט.אבל זה לא מאפשר לי לשמור מצב זה. המקרה הזה החל "אני חושב" שפעם הפעלתי נגן mp3 עם חיבור usb . מאז לא הצלחתי להכנס לכונן ובנוסף זה גם מראה שפת ג'בריש שאני לוחץ על כפתור ימין של העכבר על הכונן d. אני צרפתי קובץ המכיל 2 תמונות מסך שמראים את שני המקרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ככה, אני מנסה להתקין WINXP SP2 על המחשב הבא : P3 550MHZ 256MB SDRAM QUANTOM 20GB 7200RPM HD MSI MS-6119 MOBO ניסיתי במלא מלא קומבינציות.. ניסיתי לפרמט בFAT בNTFS וניסיתי הגדרות שונות בביוס(עם PIO/בלי.. עם UDMA/בלי) ניסיתי גם לעשות לביוס איפוס פעמיים וכל פעם קורה משהו אחר.. או שהוא כותב שהוא לא מצליח למצוא BOOTABLE PATITION על הדיסק או שהוא פשוט עושה ריסט.. חשוב לציין שמדובר על מחשב שעבד מצויין לפני כשלושה חודשים ולא נגעתי בו פשוט מאז וההארדיסק הוצע ממחשב אחר שעבד לפני יום.. מה גם שההארדיסק בסדר גמור אם אני מחבר אותו למחשב אחר.. על ההארדיסק הייתה מערכת הפעלה וגם המחשב עבד בסדר גמור.. את הבוט מהדיסק הוא מזהה ואני מגדיר לו שם והוא מתקין את כל הקבצים לתיקיית C:WINDOWS אחרי הפ…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש בעיה מעצבנת שווינדוס שמתי שאני מנסה להפעיל קובץ דוס אז יש את השגיאה הזאת מישהו יודע איך לפתור אותה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! הבעיה שלי היא כזאת: הייתה לי בעיה במחשב, כדי לנסות לתקן אותה התקנתי על דיסק קשיח נוסף התקנה נקייה של WINDOWS, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לגשת לתיקיית של המשתמש הישן שלי שהפכתי לPRIVATE מתוך ההתקנה החדשה של חלונות (אני לא יכול להריץ את ההתקנה הקודמת, יש מסך כחול)? יש לי את הסיסמה של המשתמש הישן. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 08:49:42 למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן! התקנתי SP1 לא מזמן.. עכשיו מאז שאני עושה ריסטרט ונכנס לויסטה.. אז הוא עושה את הקו הירוק צהוב הזה.. ואז באמצע פתאום מסך כחול לחצי שניה ובום ריסטרט! אני לא מבין למה זה.. חשבתי בגלל ה-OC.. אפסתי את כל ה-CMOS, וזה לא זה! אני פשוט אובד עצות. זה קרה בתכלס אחרי ה-SP1. מה עושים!? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
משהו מוזר קרה למוניטור הביצועים של ה-XP. (האפלקציה שעולה כאשר לוחצים CRL-ALT-DEL ) הוא עולה לי ישירות על מצב של TASK-ים. ואין לו את הטאבים למעלה שמאפשרים לראות ביצועים ויותר חשוב פרוססים. אין לו גם את ה-BAR עם WIEW וכו'. פשוט חלון קטום מלמעלה. האם מישהו יודע, כיצד מחזירים את המצב הקודם. אני כן מקבל למעטה את האייקון של מצב ה-CPU , ורואה שהוא עובד על 100%. אבל אין לי גישה לפרוססים ע"מ לבדוק מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפס לינק של וינדוס Windows 2000 Pro אם יש לכים לינק שאני יוכל להוריד לאימיול אז תנו לי כי אני לא מוצא וגם שהיה בשפה האנגלית
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הי ה-Windows מודיע לי כל הזמן שהוא צריך ריסטרט בשביל להתקין את העדכון Upgrade to Windows 10 Home, version 1511, 10586. עשיתי ריסטרט כמה פעמים, כיביתי והדלקתי את המחשב, אבל אני עדיין מקבל את אותה ההודעה. המחשב גם עולה ממש מהר - ללא שום התקנה כמו שיש בדרך כלל להתקנת עדכונים. ניסיתי להפעיל את ה-windows update troubleshooter, הוא אומר שהוע עשה איזשהו תיקון, אבל זה לא פותר את הבעיה. איך אני גורם לו להתקין את העדכון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכל הפעלת קובץ סרט מופיעה ההודעה הבאה: החריגה ( unknown software exception 0xc0000094) אירעה במיקום 0x04939d67 זה דיי מעצבן! ההתקן האחרון שהתעסקתי איתו שאולי קשור זה ה ffdshow שהסרתי אותו כבר. מה אפשר לעשות...????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש איזה טוויק שלווינדוס שמאפשר לי לשנות את התיקית בררת מחדל בהתקנה של תוכנה כל שהיא או משחק נגיד במקום C:\Program Files אז H:\BLABLA
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
נגיד והכונן קשיח שלי כולו בכונן C ולא מפוצל לעוד כוננים. איך אפשר לעשות פורמט ועדיין לשמור את הקבצים? בלי להעביר להרד דיסק אחר?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין עליו XP הוא טוען את מה שצריך להתקנה ולפני שהוא נכנס להתקנה שבוחרים בה אפשרויות הוא מביא לי מסך כחול... בויסטה הוא מגיע לשלב שהוא מחלץ קבצים והוא מקפיץ לי חלון שאומר שאי אפשר להמשיך בהתקנה ד"א כבר מחקתי את המערכת הפעלה הקודמת שהייתה בו מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש... אני צריך עזרה דיי דחוף תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקווה שכאן זה המקום המתאים... הדלקתי את המחשב והוא עלה ברזולוציית מסך נמוכה. נכנסתי לאיזור ה- setting ושיניתי לרזולוציה כנראה גבוהה מדי. לחצתי אוקי מבלי לראות קודם אם זה מתאים או לא. מהנקודה הזו עולה לי חלון כחול ובתוכו רשום: out of range. h. frequency: 74 KHz, V Frequency: 60 Hz עשיתי ריסטרט למחשב והוא עולה ומשמיע את כל הקולות הנכונים. אני אפילו רואה את החלון של הוינדוס כאשר הוא עולה. אבל מרגע שאמור לעלות הדסקטופ - מופיע לי המסך הכחול הנ'ל. ניסיתי לשנות על עיוור את הנתונים, אבל לא הצלחתי. יש למישהו רעיון איך אני מחזירה לי את האפשרות לראות מה אני עושה על המסך?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-