Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה בהצגת סמלים במערכת הפעלה. אני לא מצליח לראות אותם...יש מין ריבועים כאלה לבנים. אצרף תמונה לבעיה,ומקווה שתוכלו לפתור לי אותה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא, מצטער מראש.. היום עשיתי ריסט למחשב שלי, בגלל שלא היה לו כזה כבר הרבה זמן.. והPF קצת התמלא ובקיצור.. רציתי לתת לו ריסט. מיד כשהוא עלה, הופיע לי הודעת שגיאה מרובעת להפליא עם טיימר של 11 שניות בערך שכתוב עליה איזה system error משהו מפחיד. כשהטיימר מגיע ל0, המערכת תבצע כיבוי.. לשמור את כל הדברים שלי בלה בלה.. קצת הייתי בשוק מהדבר הזה פתאום. חשבתי שזה אולי סרביס שנכשל ומרסט לי את המחשב.. מזה כבר יכול להיות עם טיימר? אז כשהמחשב עלה שוב, עשיתי מהר shutdown -a בשביל לבטל את הכיבוי שהטיימר עושה לי. נכנסתי לסרביסס ומצאתי איזה סרביס בשם DCOM (שבEvent viewer היה לו המון ארורים) שברגע שהוא נכשל הוא מרסט. עשיתי לו כשהוא נכשל שיעשה Take no a…
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או פקודת API או כל דבר אחר שיגרום למסך שלי להכנס למצב של חיסכון במחשב מיידית אני לא מעוניין בתשובות "חכמות" כמו - תכבה אותו מהכפתור, תגדיר בוינדוס באפשרויות של החשמל שהוא יכבה אחרי דקה או תעשה standby והתשובה ה"חכמה" מכולן - תוציא אותו מהחשמל אני מחפש דרך להכניס אותו למצב של חיסון בחשמל על המקום! בלי לחכות אני מבקש להגיב רק לעניין (את מי שזה ממש מעניין הכפתור של המסך שלי נדפק)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני זמן מה פירמטתי את המחשב שלי, ולאחר מכן התקנתי XP פרופשונל. מאז מסכי הצאטים באף אתר לא עולים לי. ניסיתי להתקיון SP1 אבל הוא מודיע לי חגיגית שמכיוון שה-XP שלי לא מקורי לא ניתן להתקין עליו SP1 הלכתי לאתר של SUN והורדתי את ה- J2RE-1_4_1_02WINDOWS-I586-I ?(שאני לא יודע אפי' מה זה) וגם זה לא עוזר. ראיתי שהשאלה לגבי הנושא כבר נישאלה בעבר, אבל מהתשובות שניתנו לא כ"כ ברור מה אני בדיוק צריך להוריד. ולכן לא יכולתי להיעזר בתשובות הקודמות אשמח אם תתנו לי לינק ישיר בתוספת שם המוצר שאותו אני צריך להוריד. בתודה zodiac
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב נייד ובו מותקן כבר WIN7. האם יש דרך לדעת מה הSERIAL שלי? יש לי אפשרות לעשות דיסק recovery, אבל מדובר בשלוש דיסקים ואני מעדיף להתקין פעם הבאה WIN7 נקי מדיסק אחד. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. לפני כמה ימים במהלך עבודתי הרגילה ב ויסטה נתקע לי המחשב, עשיתי RESET ומאז ויסטה לא עולה לי. אחרי מסך הטעינה מופיעה לי מסך כחול והמחשב עושה RESET וחזור חלילה. ניסיתי הכל אך לשווא, ניסיתי שיחזור מערכת ולא הצליח, ניסיתי מצב בטוח וגם שם קורה לי את אותו הדבר. מה אפשר לעשות כדי להציל את המחשב. תודה רבה...
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, שמתי לב כי בחלונות 7 בגרסה העברית (כאשר ההתחל בצד ימין) קיימת בעייתיות בנושא העתקת טקסט מאתרים / קבצי PDF / כל טקסט שאינו "Plain Text" - הטקסט מודבק הפוך לתוך Word או "כתבן". למשל, במקום שיהיה כתוב: "אני רוצה ללמוד מתמטיקה", כתוב: "מתמטיקה ללמוד רוצה אני". בחיפושיי הרבים באינטרנט מצאתי כלים שהופכים עברית ויז'ואלית ללוגית וכד', כך שאם כתוב: "םולש" במקום: "שלום", זה יעזור. אך לא איתרתי כל פניה או פתרון לבעיה מהסוג שתיארתי מעלה. אגב, שמתי לב כי כאשר אני מדביק את הטקסט קודם ב"פנקס הרשימות", הוא מודבק תקין. ואז ניתן להעתיקו משם ל- Word או כתבן. אך מדובר בסרבול וכמובן שהעיצוב (Bold,גודל פונט וכד') לא מועתק יחד עם הטקסט מפנקס הרשימות. האם קיים כלי כלשהו או פתרון לבעיה ז…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב שמעו הייתי מטומטם האנטיוירוס לא מצא ופתחתי משהו שהרס לי הכל! בהתחלה האנטי וירוס נסגר, עשיתי ריסטרט והוא לא עלה. מחקתי ידנית את הקובץ אבל זה לא עזר. ניסיתי להפעיל תוכנות כגון: Spybot - Search & Destroy, CCleaner, TuneUp Utilities 2008, Spyware Doctor ושום דבר לא רוצה להעלות! אפילו להפעיל במצב בטוח ניסיתי ולא עבד! אני כבר לא יודע מה לעשות שיחזור מערכת לא עובד שום דבר! איך מוחקים את החרא הזה?!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי אפשרות ללחוץ על הכפתור הימני בעכבר בתפריט התחל (לצורך מחיקה של משהו לדוגמא). אני לוחץ על הכפתור הימני ושום דבר לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשאני מנסה להתקין את הWINDOWS מופיעה לי ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." ראיתי שקיימות כבר בפורום הודעות על הנושא אבל אין שם שום תשובה רצינית. ניסיתי לשחק עם הBIOS ללא הצלחה. הCD מוגדר ראשון ברצף ההפעלה. אם מישהו יוכל לעזור, או אם ניתקלתם כבר באותה בעיה אני אשמח לתגובות ממכם...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לפני איזה שבועיים התקנתי על המחשב איקונים חדשים. לא הייתה להם התקנה פשוט העברתי אותם לאנשהו והם אוטמתית אני חושב הופעלו. עכשיו אני לא יודע איך אני מעיף אותם כי הם לא נוחים לי דרך המאפיינים של השולחן העובדה לא עובד כלום.. :'( http://img356.imageshack.us/img356/1486/desktop0xv.jpg תודה רבה רבה רבה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, יש לי בבית Vista SP1 הכל רץ חלק ועובד אחלה, בגדול אני ממש מרוצה. רק מה? התחילה לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מתי בדיוק היא התחילה, והבעייה היא: המחשב כבוי, אני מדליק אותו, הכל אחלה, המערכת עולה מהר וחלק, הכל טוב. הבעיה מתחילה ברגע שאני עושה ריסטרט, המערכת יורדת טוב, מגיע המסך הרגיל של ה BIOS ואז כשהמערכת אמורה לעלות מחדש לפני המסך בוט של VISTA אני מקבל מסך שחור בלי שום סמן מהבהב וככה זה נשאר. שמתי לב שאם אני משאיר את זה ככה אני שומע את המאוורר של הספק מתחיל להעלות קצב (נראה לי שהמעבד עובד יותר חזק). הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב, ומדליק שוב, המערכת עולה סבבה כמו בפעם הראשונה... מוזר לא? יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לא זכאים לעדכון חינם למערכת החדשה של מיקרוסופט ולא בטוחים ששווה לכם לשלם עליה? תוכלו לנסות אותה, בגירסת ה-Enterprise, למשך 90 יום ואז לבצע בחירה מושכלת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עדיין-לא-משוכנעים-מיקרוסופט-תתן-לכם-לנ/
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה ישנה בדוס והיא בעברית אני עובד תחת 2000 PRO . איך אני יכול לראות עברית או להתקין פונטים של עברית שיעבדו תחת דוס ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לנסות את ווינדוס 8. האם אני צפוי להיתקל בבעיות תאימות של דרייברים? או שמדובר באותה מערכת בשינוי אדרת? תודה מראש! [מפרט מחשב בצד]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, יש לי שאלה, קניתי מתאם USB שניתן לחבר כל HDD. דרך המתאם (USB), אני יכול להפעיל את ה-HDD כפריימרי, שיעלה לי את הווינדוס אוטומוטי? משהו נוסף, אם אפשר מדריך להתקנת WIN דרך DISK ON KAY .. תודה רבה, אמיל.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי DOK שמכיל כרגע 6 מחיצות ובעתיד יותר, בעיקר של כלי בוט למינהם (HIREN BOOT CD,GPARTED,UBUNTU ועוד) ובנוסף מחיצה גדולה לשמירת קבצי וידאו וכו'. אני לא מעוניין שכל המחיצות יופיעו לי כל פעם שאני מחבר את המחשב כך שלא הגדרתי להן אות כונן (חוץ מלמחיצה הגדולה). הבעיה היא שלפעמים אני מעוניין לגשת למחיצות הנ"ל (לצרכי עידכון וכדומה) ואין לי כח להגדיר אות כונן\ספריית NTFS לקישור המחיצה. האם יש תוכנה (עדיף PORTABLE שתוכל לשבת על המחיצה הנראית) שמאפשרת גישה למחיצות כאלו בWINDOWS? אגב, אם למישהו יש שמץ של מושג האם ניתן לשים יותר מ4 מחיצות ראשיות על התקן אחד ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
הווינדוס שלי שינה לי את הפונט במחשב ואני לא יודע איך להחזיר לפונט המקורי , אני גם לא יודע מה הפונט המקורי אז אם מישהו יכול לבדוק אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום.. עדכנתי על מחשב עליו מותקן ווינדוס98 גרסא ראשונה מאקספלורר 4 ל6 SP1 ולאחר העדכון מופיע שחור מסביב לquick launch toolbar כמו בתמונה.. בנוסך אי אפשר לצמצם את הרוחב של ה"שחור" הזה בלי להסתיר חלק מהאייקונים למרות שיש שם כביכול הרבה מקום.. מה עושים עם דבר כזה? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב אז תשמעו אני רוצה להוסיף האקדיסק נוסף כאילו יש לי אחד אני קונה עוד אחד עכשיו תקשיבו אני מחבר אותו בפנים הכל טוב עכשיו אני מדליק את הווינדאוס איך אני מוסיף לו כונן כאילו עכשיו יש לי c d e ואני רוצה להוסיף שיהיה לי f אני צריך שתסבירו לי איך לעשות זאת וגם אם צריך תוכנה אז תביאו את התוכנה וגם מדריך בבקשה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי Q6600 + 4 גיגה זיכרון של GEIL שהוספתי ועברתי ל 64BIT גם לקח 12 גיג'ה וגם XP עבד יותר מהר עם גיג'ה זיכרון אחד חח.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אחרי פורמט הופיע לי הדבר הזה ---> מה זה?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, לאחר 20 דקות עד שעתיים עבודה ללא ריסט תוכן התיקיות פשוט נעלם התיקייה ריקה ,מדובר ברוב התיקיות של כונן D ובמעטים ב:C . לדוגמה סרט שרץ מתוך הכונן עוצר לפתע כי הסרט נעלם לו. משחקים שקורסים פתאום כי התיקייה התאדתה. הכל מסתדר לאחר ריסט, ושוב פעם חוזר לאחר פרק זמן. ערכתי סריקת וירוסים מקיפה, וללא התקדמות. אשמח לעצה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומנסה לברר איזו גרסא של חלונות הכי יהיה כדאי לי לרכוש. ייקח זמן שייצא הויסטה, ולכן אני מעוניין במערכת טובה שגם תאפשר לי בקלות לשדרג. אני ממש לא בקיא בגרסאות הקיימות. לפני כן היה לי XP PRO. עכשיו אני מבין שיש XP עם גרסאת 64 ביט. הבנתי גם שיש גרסאת SERVER אך האם היא נחוצה לי? יש לציין שאני הולך לקנות מחשב חייתי במיוחד: E6400 עם OC לא קטן ו-2GB זכרון 800, ככה שמבחינה זו הוא יכול לסחוב כל מה שתזרקו עליו. אז יאללה - הצעות.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-