עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני שהחלפתי אותו (בקובץ explorer אחר אמין, שכנראה לא עשיתי את זה נכון משום מה), העתקתי והדבקתי אותו באותה תיקייה מה שיצר גיבוי שלו. בווינדוס 7, כשאתה מעתיק ומדביק קובץ לאותו מקום זה משנה לו את השם אוטומטית ל"filename- Copy". אז ניסיתי לעשות new task של explorer- copy אבל זה לא נותן לי. אני לא בטוח אם זה בגלל שזה לא אפשרי, או בגלל שאני מפספס רווח. איך אני פותר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  2. PCI Slot 6 (PCI bus 5, device 0, function 1) אין ממש מידע שם אבל מצאתי את השורה הזאת PCI\VEN_1002&DEV_AA30&SUBSYS_AA30174B&REV_00\4&243D7BD0&0&0170

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  3. כשאני מכניס את הדיסק של WINXP ולוחץ על REPAIR הוא כותב לי: 1. c:/windows אני בוחר 1 ואז שואל אותי מה הסיסמא של האדמיניסטרטור. ואין לי סיסמא. ניסיתי ללחוץ אנטר והוא זרק אותי לדוס: c:/windows איך ממשיכים מכאן?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. החלפתי צורב בין 2 מחשבים שלי , YAMAHA 2100 לבין 8824 YAMAHA (פשוטו כמשמעו ..הוצא והוכנס אחר) סקאזי. ומאז נעלם לי אופצית השליחה לצריבה אוטמתית (דרך SEND TO) של ה XP . אומנם לא השתמשתי יותר מידי באופציה זו אבל בשביל גיבוים קטנים ובעיקר הורדות מהרשת היא היתה מציונת. משהוא יודע למה כמה ומדוע ? והכי חשוב איך להחזיר את אופציה זו (גם באמצעות גרירה ושיחרור לכונן ה צורב זה לא מצליח). דרור.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. ברצוני להחל על כל התיקיות שיראו בגודל גדול במיוחד ושכל החלונות שיפתחו יפתחו על כל המסך איך אני עושה את זה שזה יחל לי באופן אוטמטי על כל התיקיות והחלונות ? מבלי שאצטרך לעבור כל תיקיה /חלון ולהגדיר זאת ? תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. היי חבר'ה שאני רוצה להיכנס לחנות האפליקציות הוא לא מגיב לי בכלל, יש פתרון? תודה

7. Partition magic יודעת להחזיר NTFS ל FAT אבל למה לך ? כמו שכתבו קודמי עדיפה מערכת NTFS על FAT.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by sharmeiri,

שלום לכולם. לאחרונה ,החץ שליד השעון (זה שמסתיר וחוסף את האייקונים של התוכנות שעולות באיתחול) נעלם . כל האייקונים פרוסים, בזה אחר זה,בלי היכולת להסתיר אותם . איך מחזירים את החץ הזה ? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. שלום לכולם, אתמול כשכביתי את המחשב - הוא היה 100%. היום מהרגע שהדלקתי אותו - הוא איטי בטירוף, אבל לא בכל הפעולות. לדוגמא: הוא פותח תיקיות מהר והוא מעלה תוכנות מהר. אבל קליק ימני בעכבר תוקע אותו לדקה בערך! עשיתי סריקה ב-NAV - ואין וירוסים. בדקתי פעילות cpu - 21%, ניקיתי קבצים עם HS cleandisk pro - ואין שיפור. ניקיתי קבצים עם casheman - ואין שיפור. מה קורה? נ.ב. - מערכת ההפעלה שלי היא win 2000. תודה מראש! :cwm36:

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. שלום, מטעמי נוחות הייתי רוצה לדעת אם אפשר ואיך לעשות את הדברים הבאים: 1. להכין דיסק של WINXP עם SP2 מובנה. 2. להטמיע את המספר הסריאלי בתוכו כך שלא יבקש ממני בשעת ההתקנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם אני מנסה להוסיף את SP1 לתוך דיסק התקנה של WINDOWS 7 אני משתמש ב RT 7 LITE כדי להטמיע אבל התוכנה יודעת להטמיע רק למערכת אחת בכל פעם הכוונה שלאחר שהטמעתי לתוך הIMAGE של PRO אני חייב לכבות את התוכנה ולהיכנס שוב כדי להטמיע את החבילה בIMAGE של HOME וכך הלאה כל חבילה וחבילה האם למישהו יש רעיון אחר או תוכנה אחרת שעושה את הכל בייחד ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by omrij,

יש דרך לעשות את זה כמו שמטמיעים SP/HF וכו'?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by Radeon38,

שלום אני כבר שבוע בנסיונות לאתחל את המערכת שלי עם בקר רייד חדש.אבל משום מה כל הטמעת דרייבר שעשיתי נכשלה. האם יש פיתרון אחר??.עברתי כמעט כל כל מערכת מבוססת XP אפשרית כולל שרתי 2003 ועדיין המערכת אינה עוברת את התהליך הראשוני. אני מחפש תוכנה אחרת חוץ מאנלייט להטמעת דריבר במערכת הפעלה (אני מכיר את הוילייט לויסטה) כמובן כל פיתרון יתקבל בברכה. חשוב לציין שאין לי דיסקטים

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  14. Started by Yehudaa,

לאחרונה שמתי לב שהטסק מנגר בווינדוס 8 נתקע איפה שיש רשימת תהליכים אחוז שימוש במעבד קבוע בכל התהליכים ואין שינוי בזמן אמת כמו שאמור להיות הגרפים שמראים שימוש במעבד שימוש בזכרון תקועים הכל נעצר ואין "דיווח בזמן אמת " אם תסתכלו בתמונות יש פרוסס של anti malware של ווינדוס עם שימוש במעבד של 46 אחוז יכול להיות שוירוס עשה את זה ?

15. שלום, יש לי בעיה... הטקסט גדול מידי בווינדוס, מה עושים? הנה תמונה: אחים שלי שינו משהו, איך אני מחזיר את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by KoM,

לוינדוס 2000 יש את התוכנה הנפלאה שיש בוינדוס 98, ה-msconfig...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יותר אני הבאתי לדוגמא את הטריק של ה Favorite Links זה הלינקים המועדפים שיש לכם בכל חלון אקספלורר תמים שנפתח בצד שמאל ... שימושי ביותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418968.0 אני רוצה לפתוח ת'ריד שבוא יעדכנו החברים טריקים כדוגמת הנ"ל.. בטוח שיש עוד מלא טובים לא פחות

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. עכשיו הוא נעלם עכשיו איך אני רואה אותו ? WIN 7 באנגלית

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. ניסיתי לשנות לעברית לפי המדריך הזה http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=55 הצלחתי חלקית שכן עכשיו אני יכול לכתוב בעברית אבל אני רוצה לשנות את כל מעכרכת ההפעלה לעברית. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. רק לחשוב שהרבה מאיתנו היו מאבדים את שפיותם אם היה צריך לעבור את כל התהליך עד קבלת ....אההההה .... טוב, דסקטופ זה לא, אז נגיד עליית המערכת. תהנו - https://www.youtube.com/watch?v=xnudvJbAgI0

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by BigDragoon,

לפני כמה זמן אחרי מצב של SLEEP MODE (בלפטופ) היוזר שלי ב VISTA השתכפל ועכשיו יש לי שני יוזרים לבחור כשנכנסים למחשב. (עם אותו שם) משהו יודע איך מורידים את זה? ולמה זה קרה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק EMPIRE EARTH 2. הווינדוס קופא כל 50 דק' משהו כזה. ואחרי שאני עושה ריסט, לוקח למחשב חצי שנה לעשות את הDETECTING IDE DRIVES(לא יודע אם זה קשור אבל רציתי להיות בטוח). מדובר בווינדוס XP פרו. SERVICE PACK 2. מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. החלטתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי בנוגע למיקרוסופוט ולמוצר שלה win xp pro sp2 עד לפי שנה לא קניתי אף פעם ווינדוס אלא כמו הרוב הורדתי/צרבתי והתקנתי לפני כשנה החלטתי שדי וקניתי בתווך של 4 חודשים שתי מערכות הפעלה ווינדוס אקס פי פרו oem (יש לי כמה מחשבים לשימושים שונים...) באחד המחשבים נשרף הלוח אם אחרי חודש וחצי את הוונדוס קניתי עם המחשב כמובן החלפתי את הלוח אם אבל מה? אי אפשר להתקין את הווינדוס שוב אי אפשר לעשות אקטיבציה למערכת אחרי אין ספור שיחות עם נציגים של מיקוסופט.......בקיצור נאמר לי שאין מה לעשות ובגלל שזה oem בעצם הדיסק שאני מחזיק(חוקי ונקנה בכסף מלא 900ש"ח) לא שווה כלום ואפשר לזרוק אותו לכל הקונים וכאלו שבדרך לידיעתכם מבחינתי המסקנה ברורה ומכיוון שאין מערכת …

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by קובי 1980,

רשמתי את ההודעה פה משום שזו אינה בעיה טכנית של הרשת אלא של האקספלורר ספציפית משום מה אינני מצליח להיכנס איתו לשום אתר אני מקבל הודעה " internet explorer cannpt display this webpage כאמור זה בכל אתר.שאני מפעיל את הפיירפוקס האינטרנט עובד בלי שום בעיה. הווינדוס מעודכן וכנ"ל האקספלורר. תודה מראש

25. מחשב ראשון: E7200 G9800GT MSI P6 2GB DDR 800 מחשב שני Q6600 HD4870 2Gb 800DDR Gigabyte P43 איזה וינדוס להתקין x64 או x86 אם זה וינדוס ויסטה או וינדוס 7

• 2 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.