עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by meiredri,

היי שלום לכולם יש לי win 7 64bit עם רישיון חוקי אך למחשב נייד שברשותי אני לא יכול להתקין 64BIT אלא רק 32BIT המחשב נייד דגם toshiba satellite l500-1u6 נאמר לי שאני יכול להוריד מהאינטרנט את win 7 32bit ולהתקין עם הרישיון שיש לי שאלתי היא כזו האם אני יכול להתקיi על המחשב הזה 64BIT (באתר של טושיבה יש דריוורים רק ל 32BIT ) ומאיכן אני יכול להוריד WIN7 32BIT כקובץ iso

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by galgul,

שלום. איבדתי את ה FLOPPY עם הדרייבר של ה SATA DRIVER. אני מעוניין להתקין WINDOWS XP כאשר ACHI מבוטל (כדי שיוכל לזהות את הדיסק הקשיח), ולאחר מכן לעשות ENABLE ACHI, אלא שפעם עשיתי כך אך WINDOWS לא עלה. האם יהיה אפשר לתקן זאת לאחר התקנת WINDOWS XP?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by kobibo,

איך גורמים למשתמש ב XP להכנס אוטומטי למערכת ? נסיתי את הפקודה user controlpasswords2 אך זה לא עזר לי כל פעם שהמערכת עולה ,היא עולה עם administartor user ולא עם ה USER שלי . למשתמש שלי הקמתי סיסמה מכיוון שישנם כמה אפליקציות שצריכות לעבוד בתיזמונים שונים ועבור כך צריך שלמשתמש תיהיה סיסמה .

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

לאחרונה התחילו אצלי בעיות בכמה משחקים, ובחיפושיי הנואשים ברחבי הרשת גיליתי משהו קצת מוזר כאשר ניסיתי להפעיל DXDIAG. לאחר סריקה קצרה אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: Problem getting input info, result code = 0x80004005 כמו כן, ניסיון ללחוץ על Game Controllers בControl Panel פשוט... לא עושה כלום. לא פותח את החלון שצריך להיפתח, לא הודעת שגיאה, כלום.... אנא עזרו לי

5. שלום, אני שכחתי איך מתקינים אקס פי ישר אחרי פירמוט! אני זוכר שצריך להכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי שיקרא ראשון אבל צריך לעשות עוד כמה דברים... בבקשה זה חשוב!

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  6. רציתי לעשות upgrate למערכת ההפעלה שלי,ולהתקין עותק חדש יותר אך בתחילת ההתקנה,הוא מראה לי שגיאה זאת: http://img139.imageshack.us/img139/4779/untitled1sj7.jpg (סליחה על הרזולוציה הגדולה) אף פעם זה לא קרה לי אולי אם אני אעשה boot from cd ואפעיל דרך ככה זה יתסדר?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  7. יש לי על דיסק בילד ישן מאד של ווינדוס 10. לאחר פירמוט, יש צורך לבצע עדכון מאסיבי של מערכת ההפעלה. השאלה היא, מה רצוי/מקובל לעשות קודם: עדכון של מערכת ההפעלה, או התקנה של הדרייברים של לוח האם וכרטיס המסך?

8. Started by BedBoy,

תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  9. שלום יש לי שרת שמותקן עליו IIS ושם יש כמה אתרים ופניות ל API. האתר הראשי מוגדר בפורט HTTPS = 443 ה API מוגדר בפורט HTTP = 80 אני התבקשתי לתת מענה למי שרוצה לפנות ל API בשרת בפורט HTTPS האם ניתן לעשות זאת? אם כן איך? האם זה בדרך של redirection? כל עזרה תתקבל בברכה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כשאני רוצה לעשות תיקון לXP ואני מכניס את הCD הוא מבקש לדעת איזה כונן אני רוצה לתקן אני אומר לו C ואז הוא מבקש סיסמת מנהל איזה סיסמה לשים אני לא יודע ? אין לי יוזרים במחשב כלל .

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  11. יש לי ווינדוס 7 חדש, וכאשר השארתי את המחשב דלוק בלילה, הוא אחרי איזה חצי שעה עבר למצב שינה בצורה אוטומטית. האם יש דרך לשנות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pokemay,

אתם יודעים אולי איפה יש את החלון הזה בווינדוס שמכניסים את הקוד והמחשב שלך חוקי? כאילו בהתחלה שהתקנתם או שהתקינו לכם היה חלון כזה ששמים את הקוד שרשום על הדיסק... מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. ניסיתי להוריד את מה שהאקספלורר רוצה שאוריד וזה לא מסתדר בכלל !! אשמח לקבל תשובה זה נורא מציק לי כרגע כי אני מנסה להיכנס לאיזה צ'ט אונליין וזה לא מצליח

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by Danix60,

ערב טוב, אתחיל עם הסיפור, הבחור שהיה מטפל בעסק בשרת עזב, כרגע ישלנו שרת שמותקן עליו Server 2003 עם Exchange בינתיים הכל עובד, אך במקרה של תקלה או קריסה לא כלכך אוכל לפתור מכיוון שאין ברשותי שום מידע מה הולך בשרת כרגע. הבוס שלי רוצה גם לעשות ריענון באותה הזדמנות, המצב עומד בזה שהוזמן שרת חדש, ועליו ככל הנראה יותקן 2008/2012 + Exchange כאן אני צריך את העזרה שלכם, מהם שלבי ההתקנה + הגדרה ? ההתקנה כרוכה בהגדרת RAID מסוג "MIRROR" דיסק ראשי של 1TB והשני תמונה של כל מה שכתוב בדיסק הראשי. לאחר הגדרת השרת צריך להגדיר את הExchange, שם צריך כ3-4 משתמשים שיהיו מסונכרים כל הזמן, זה בעיקר לטכנאי שטח שצריכים למשוך את הלוח שנה. איך מתחילים ? תודה רבה מראש לכל העוזרים, אגב העניין לא דחוף…

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by shugi,

שלום לכולם. עד לא מזמן ידעתי לעשות את זה, אך שכחתי ופירמטתי את המחשב. אני רוצה שהווינדוס יראה את הסיומות של הקבצים (כגון: .exe, .jpg, .wmv וכו') בשולחן העבודה ובתיקיות שאני פותח. איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by Axel Foley,

כאשר אני עושה הפעלה מחדש המערכת נשארת על המסך שלפני ההפעלה מחדש ושם נתקעת, ואני צריך ללחוץ על כפתור ריסט. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by nirko,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מנסה להתקין משהו במחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: D:\*.exe (שם הקובץ לא רלונטי) אינו חוקי ביישום WIN32 מה זה אומר? ואיך אפשר לטפל בזה....? תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by Y0_oSSI,

-------------------------------------------------------------------------------- What should I do In the languges setting already installed [move][/move]

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. איך אני משנה את הבוט של המחשב ? בחירת וינדוס התקנתי וינדוס חדש על מחשב של מישו והיה לו XP HOME אז עכשיו יש כונן C XP HOME וכונן D XP PRO מחקתי ידנית את הוינדוס מכונן C ונשאר בהפעלה של המחשב הבוט לבחור איזה מערכת רוצים ואני רוצה שהמחשב יעלה בלי זה רגיל כי יש בסוופו של דבר רק וינדוס אחד אני יודע שיש קובץ בוט שמשנים אותו אך אני לא רואה אותו ולא מוצא אותו

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by fatalica,

יש לי מצלמה שפעלה ב XP 32 כרגע יש לי WIN7 64 ביט . האם יש דרך כלשהי להשתמש בדרייבר הישן לוינדוס החדש ?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by KillerGuy,

אני כבר בערך חודש משתמש בוויסטה ולאחרונה נתקלתי בבעיה. הבעיה: לאחר חקר מעמיק, גיליתי שהשירות "Windows Installer" לא עובד. כשניסיתי להפעיל את השירות, קיבלתי הודעת שגיאה נוספת: חבר שלי אמר לי שהקובץ של השירות הזה נמחק לי מהמחשב :-\ שאלתי את אחי והוא אמר לי להוריד חבילת התקנה בשם Windows Installer 3.1 Redistributable הורדתי אותה.. אך כשניסיתי להתקין, קפצה לי עוד הודעת שגיאה (ממש בתחילת ההתקנה): כבר התייאשתי ואין לי מושג מה לעשות בשלב זה :s05: למישהו יש פיתרון? שיהיה המשך שבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  22. אני מעלה את הדיסק בבוט, בשלב שבו אני בוחר אם להתקין ווינדוס, לעשות repair, או לצאת מההתקנה, אני בוחר להתקין ווינדוס ואז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להמשיך כי המחשב לא מזהה שיש הארדיסק מחובר או שאולי הוא לא דלוק ולא זורם אליו חשמל. אין לי מושג מה עושים מעולם לא נתקלתי בבעיה כזאת. מישהו?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by eladnahum,

איך שאני פותח את המחשב, נפתח לי התיקייה של "המסמכים שלי". ניסיתי כל דבר אפשרי, גם בהפעלה מהירה (msconfig), לא מופיע שום דבר שנותן פקודה לפתוח את התיקייה עם פתיחת המחשב. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by psykko,

as u can see im writing in english .. i downloaded a language pack but there is no setup file ... there is only directories ... i need to copy them somewhere ? can some1 help me plz .. thanks

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד רצינית שהורסת את ההנאה מהמחשב. אחרי הפעלת המחשב והעלאת מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO המחשב ממש קופא להמון זמן, וכשאני בודק את המשימות שרצות במערכת יש כמה משימות של svchost.exe ואחד מהם הוא זה שתוקע את המחשב וגורם לעומס על המעבד, ומהרגע שאני סוגר אותו המחשב רץ כרגיל. הקובץ הזה לדעתי הוא לא וירוס כי כשהרצתי סריקה במחשב יש לי רק קובץ אחד כזה בדיוק, והוא נמצא בתייקיית הווינדווס ב SYSTEM32. מה אפשר לעשות, איך אני מטפל בבעיה? אני סומך על הדעה המקצועית שלכם, תודה רבה לכל העונים והעוזרים.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.