עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ^pb^,

עד כה היו לי שני מחשבים של XP SP2 מחוברים ברשת, והיום חיברתי מחשב חדש, עליו התקנתי WIN7. כל שלושת המחשבים מחוברים דרך ראוטר. החיבור לאינטרנט נוצר באופן אוטומטי והכל היה נפלא, עד שגיליתי אי אפשר לגשת מהWIN7 למחשבים שבXP. הבנתי שצריך להתקין תוסף LLTD כלשהו על מנת שWIN7 יזהה. לאחר ההתקנה: * המחשב הראשון המחשב אינו מזוהה ע"י הWindows 7, אמנם ניתן לגשת אליו ישירות בעזרת הכתובת שלו (//codename/) * המחשב השני אינו מזוהה וגם לא ניתן לגשת אליו. להלן הNetwork Map: tomer הינה מערכת הWIN7 והשאר הם הXPים. ניתן ללחוץ רק על הtomer - על שאר המחשבים לא ניתן ללחוץ. מה עלי לעשות על מנת לאפשר תקשורת בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by mic,

כשאני עושה : START RUN: DXDIAG אני הולך לSOUND וזה מה שזה כותב: The file smwdm.sys is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs. You may be able to get a signed driver from the manufacturer of the hardware device. האם זה בעיה רצינית או לא לשים לב לזה? מישהו יודע מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by contA-,

אהלן אנשים! הרבה זמן התעניינתי בדבר הזה,הזכרון הוירטואלי הזה שאפשר לשלוט בו ולקבוע את גודלו.. אז ספרו לי בבקשה,מהו הזיכרון הוירטואלי?,האם אני צריך שיהיה קובץ החלפה כזה גם בכונן D? (אצלי ב-C נמצא הווינדוס וב-D התוכנות והמשחקים),כיצד אני קובע את גודלו של קובץ ההחלפה ומהם הגדלים המומלצים? תודה רבה לעוזרים.. (!!)

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by Nosh,

איזה גרסאת Windows אתה משתמש? (במידה ויש יותר מאחת בחר את העיקרית)

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  5. שמעתי שיש לויסטה אפשרות להעביר קבצים ובסיסי נותנים של outlook באמצעות חיבור מהמחשב הישן לחדש בכבל USB. כיצד בדיוק הדבר מתבצע?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by fenigst,

שני מחשבים מחוברים בראוטר.הxp לא מזהה קבצים הנמצאים בכונן המוגדר כshare למרות שמזהה תיקיות האם קשור לאבטחה של ה xp?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by RX7,

שלום.. יש לי windows xp + SP2 בעברית אני רוצה לעשות repair לווינדוס אבל אין לי את האפשרות הזאת בדיסק התקנה שיש לי. השגתי דיסק אחר של וינדוס XP עם SP2.. האם זה בסדר אם אני יעשה ריפייר עם דיסק אחר? וזה ישנה אם אני יעשה ריפייר מדיסק של ווינדוס XP באנגלית? או שאני חייב לעשות ריפייר מדיסק של ווינדוס בעברית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. יש לי מחשב נייד שיש בו ויסטה.. (מחשב חדש) והשאלה אם יש וינדוס שאפשר לפרמט איתו את הויסטה ואחר כך להתקין עליו את הXP. (דיסק שמועדכן עם דרייברים חדשים לניידים) אם יש כזה אשמח לקבל לינק .. ואם לא .. יש איזה דרך פשוטה למחוק את הויסטה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by azaz,

ניסיתי לשחזר מערכת וזה רשם לי בסוף התהליך: שחזור נכשל. כבר 5 פעמים בתאריכים שונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eido300,

יש לי dok עם כמה מערכות live cd שאני צריך להפעיל על המחשב (כגון minixp), במחשב שלי יש windows 8 שלא מראה את המסך של הbios אלא איך שהוא נדלק הוא כותב בגדול משהו על msi והלוחות אם שלהם, וישר אחר כך הוא מראה את הסמל של windows 8 עם הסימן שאומר שהוא טוען את המערכת, ניסיתי ללחוץ f11, esc, delete, ישר איך שהוא נדלק ועד הרגע שבו הוא מראה את הסמל של הטעינה, ושום דבר לא עזר, עד אתמול זה כן הראה את מסך הbios ואז הפעלתי בו את התכונה של windows 8 שמעלה את המערכת הפעלה מהר ומאז הוא לא מראה את הbios, איך אני יכול להפעיל את הdok? עריכה: אני רק רוצה לציין שהמחשב הוא חדש ומעולם לא היה בו windows אחר אלא זה התקנה חדשה של windows 8 כבר עשיתי את השיטות של winkey+c -> הגדרות -&gt…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by itaysk,

אני צריך WINDOWS 98 מקורי אבל אני צריך את זה עכשיו אז אני יכול להתקין אותו מעותק לא מקורי ואז לקנות את המקורי אחרי יום או משהו?? זה חוקי?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  12. שלום מישהו יודע איך עושים שכל פעם שאני פותח את המחשב המסך פתיחה של וויסטה לא יעלה? תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by galg,

היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. אני משתמש ב - WIN XP PRO. האם קיימות לדעתכם הגדרות שניתן לאפיין ב - WINDOWS שבעזרתן ניתן לשפר את פעילות המחשב? ובכלל, מה ניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים (מבחינת הגדרות ותוכנות).

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  15. Started by predator_008,

שאלה ראשונה יש לי לפטופ חדש מעבד intel core 2 due T5450 עם 2GB DDR667 וכרטיס מסך 8400G, איזה WIN אתם ממליצים להתקין? ועוד שאלה קצת לכיוון אחר... WIN XP PRO 32BIT יש תמיכה בריבוי ליבות וניצול של זה? זיהוי אני יודע שיש אבל השאלה אם המע' הפעלה תדע לנצל זאת? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב חדש מ-RSM ומחנות אחרת קניתי WIN7 HOME PRE 64BIT HEBREW. על המחשב שקיבלתי מ-RSM מותקנת גרסה זמנית של WIN7 32BIT. הכנסתי את הדיסק שקניתי, של ה-64 ביט, והוא לא עבד והודעת השגיאה אמרה משהו בסגנון של "המערכת לא תומכת ב-64 ביט". איך אני יכול להתקין את הווינדוס? האם אני יכול להסיר את ה-WIN7 שעל המחשב בכדי להתקין את ה-WIN7 שקניתי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום וברכה, הורדתי איזה קובץ מהאינטרנט שכנראה היה בו וירוס שגורם לזה שאני לא יכול להעלות את המחשב שלי במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מה שקורה הוא כזה: אני מפעיל את המחשב ואז ישר במסך פתיחה הוא שואל אותי באיזה מצב לעלות את המחשב. אם אני לוחץ על האפשרות האחרונה (מצב רגיל) הוא מגיע עד למצב שהוא אמור להראות את הסמל של ווינדוס ואז נעצר שם במסך שחור והאפשרות היחידה לצאת המצב הזה היא בכיבוי אלים. ז"א אני יכול להפעיל את המחשב רק במצב בטוח. ניסיתי להתקין אנטי וירוס או לעשות סריהק של וירוסים אבל המצב בטוח לא מאפשר לי לעשות כלום חוץ מהעתק-הדבק. מה אני יכול לעשות? תודה רבה. נ.ב. יש לי עותק מקורי עם דיסק והכל.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. אני מתכונן בימים הקרובים להזמין מחשב עם מפרט שבהחלט תומך בשמחה ב VISTA64 . יהיה לו 8GB זיכרון ומעבד Q6600 .. בקיצור אין בעיות לתמוך בויסטה..... הדילמה היחידה שלי היא אם לוותר על 64 ביט (ללכת על 4GB ) כי אומרים לי בהרבה מקומות שיכולות להיווצר בעיות עם כל מיני תוכנות ישנות יותר, אני צריך 70 אחוז לעריכה גרפית אבל גם ללימודים - MATLAB וכו'...... באמת יש בעיה של תוכנות? האם כדאי להתקין את המערכת הישנה שלי של XP במקביל על כונן נוסף? איך תתחלק העבודה? כלומר לשים את כל התוכנות של הXP על הכונן הנפרד? תודה רבה.... אנשים כאן מדהימים ועוזרים כל כך

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by maverick,

כאשר אני מנסה להפעיל מדיה פלייר אני מקבל את השגיאה הבאה: יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by tusik,

שלום לכולם שאלה פשוטה. מכירים את שלושת האופציות המופיעות מיד כשאתם מנחים לעכבר לעמוד יותר משניה על תמונה ? (יש קובץ תמונה מצורף). ובכן , הדבר עולה לי על העצבים. משהו יודע איפה בדיוק יש איזה וי שאני צריך להוסיף או להוריד כדי לבטל את הפונקציה הזו ? בתודה מראש ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by wooper,

שלום יש לי תקייה בכונן c שכל הזמן נפתחת בעת עליית windows איך אני מונע ממנה לעלות

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני צריך לשכפל דיסק של 500 (שעליו יושב הווינדוס) לדיסק של 2TB. מצאתי תוכנה נחמדה בהיירנס בוט שנקראת CLONEDISK. הבעיה זה שכל הסביבה הזאת מבוססת על קבצים של XP מה שחייב אותי לשנות בביוס את הגדרת הSATA לIDE. במהלך השכפול עצמו (וככל הנראה זה בנקודות רנדומליות) אני מקבל שגיאה של cyclic redundancy check error לפי מה שאני יודע השגיאה הזאת מעידה על CORRUPTION במידע עצמו אבל אני חושב שבמקרה הזה זה נגרם מההגדרה של הביוס. אז מה אני צריך? אם מישהו מכיר משהו דומה להיירנס בוט שמבוסס על קבצים יותר חדשים (ווינדוס 7 או 8) ושכולל בתוכו תוכנות כמו בהיירנס (או לפחות תוכנת שכפול טובה כי זה מה שמעניין אותי לעשות). או לחלופין אם מישהו מכיר דרך אחרת לשכפל את הדיסק. אני לא יכול לקנות …

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by Kenny,

זאת ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להריץ פורמט על ההרד דיסק, זה הרד דיסק שני, יש עליו את התיקיה הישנה של ה Windows. חוץ מזה אין עליו כלום... מחקתי הכל ידנית. ניסיתי להתקין מג'יק פרטישן, אבל הוא לא עובד עם Windows 7 . אין לי מחשב נוסף כאן להעביר אליו את ההרד דיסק. למישהו יש רעיון כלשהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gilp123,

שלום, יש לי בעיה בזיהוי מדפסתת והגדרתה. בזמן שאני מנסה לדפיס אין שום תגובה. נכנסתי ללוח הבקרה ומשם לניהול וישומים וראיתי ש print spooler לא מופעל. כשניסיתי להפעיל אותו הוא רשם לי הודעת שגיאה - שגיאה 2 ולא עבר למצב הפעל. האם מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור לי לפתור אותה??? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  25. אפשר להתקין ווינדוס על דיסק קון קין? כאילו לא בדיסק קשיח בדיסק קון קין

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.