Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום ולילה טוב..יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד אדמין והשני יוזר מוגבל. למשתמש האדמין שכחתי את הסיסמה ואני לא יכול להתחבר כדי לשנות במחשב הגדרות ולהתקין דרייברים :-[ האם יש דרך לפרוץ\למחוק את האדמין בלי לפרמט את המחשב כי זאת לא אפשרות ריאלית. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בקרוב אני רוכש מחשב חדש מחו"ל עם כל הרעש והצלצולים (GTX, Q6600, CORSAIR XMS2) , מכיוון שיוצאים בקרוב משחקים חדשים שיהיו תומכי DX10 ואני רוצה להנות מהם תהיתי האם להתקין VISTA ואם כן איזו גרסה ( X 86, 32 bit) ? שמעתי שיש בעיות עם המערכת הזאת והאם היא בשלה כבר ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הווינ' הישן לא יכול לעלות כי החלפתי את לוח האם. בדיסק קשיח החדש יש רק ווינדווס ואין את תוכנות אופיס כגון אאוטלוק, וורד, אקסל ופאואר פוינט. השאלה שלי האם אפשר "להעביר" או לגרום לכך שהאופיס שבדיסק החדש יעבוד תחת החלונות שמותקנים בדיסק החדש. אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קצת רקע - קיים ברשותי שרת מדפסות שמותקן על Windows 2003 Server ושרת אפליקציה שמותקן על Windows 2000 Server שמוגדר לו מדפסת רשת. כאשר אני משנה את הגדרות המדפסת (גודל הדפסה - מדובר במדפסת ברקוד) על שרת המדפסות שרת האפליקציה לא מושך את אותן הגדרות - גם לאחר מחיקת המדפסת והתקנה מחדש, כאשר אני מנסה לשנות את אותן הגדרות על שרת האפליקציה לא עוזר דבר - הוא תמיד נשאר על אותן הגדרות. למישהו יש רעיון לעקוף את זה?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות WINDOWS XP חוקי (כי נמאס מהלא....) השאלה שלי היא איזו מהגרסאות של XP (HOME וPRO) יותר מתאימה למשחקים
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 6 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בחיי מחשב נייד חדש של אייסר לא מבין למה זמן העלייה כל כך איטי...כמעט ולא התקנתי כלום!>וכמעט 3 דקות! רגיל לעבוד עם אנטי וירוס NOD32 ...ולא עם נורטון.....אולי הנורטון תוקע לי את זמן העלייה של המחשב ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני מספר זמן קיבלתי א ווינדוס וויסטה גרסת ה-ULTIMATE. הקופסה עמצה והתמונות שיש הכל כתוב בעברית, אני מעוניין בגרסת האנגלית בלבד אני לא רוצה שיהיה לי ממשק בעברית רק תמיכה. האם יש שם התקנה גם לאנגלית או רק עברית? עוד לא פתחתי את הקופסה כך שאני לא יודע.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
טוב, היכונו לבעיה רצינית... יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב. על אחד מהם (לא זה עם מערכת ההפעלה עליו), איחסנתי כמה קבצי טקסט אותם הצפנתי בעזרת אופציית ה-EFS של WinXp. EFS = Encrypted File System. הבעיה מתחילה עכשיו...ביצעתי אתחול לכונן השני והתקנתי מחדש את ה-Windows. כשניסיתי לפתוח את הקבצים המוצפנים ניתקלתי בהודעה "Access is denied" מה אני יכול לעשות עכשיו ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בויסטה פרימיום יש את שתי החבילות האלו Microsoft Works \Windows Calender >>- שהן למעשה בעלות אותן תכונות \רוב התכונות של הכלים באופיס...מה ההגיון הכלכלי של מיקרו סופט ? בכל מיקרה אם כבר יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח (XP ) > ורוצה לסנכרן יומנים עם הנייד ( ויסטה) האם אפשר לסנכרן את היומנים ביין אוטלוק 2003 ל Windows Calender? אם לא ניתן > אז האם ישנה גירסת Windows Calender ל XP ? שמעתי גם שיש למיקרוסופט יומן און ליין > האם אפשר לסנכרן איתו ברשת? מי עושה כאן סדר עבור כולם.... THX
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היה לי וירוס שמחק לי את ה NOTEPAD. התקנתי את הווינדוס מחדש, יש לי את הקובץ NOTEPAD.exe אך שאני מנסה לפתוח קבצי טקסט הווינדוס פותח לי אותם עם Wordpad ניסיתי לעשות Open With ואז חיפשתי את ה Notepad.exe, אבל זה מסמן לי אותו כ Wordpad הנה תמונה, אני שם לו את הNotepad כאפשרות הפתיחה והוא לא מכניס אותו[br]פורסם בתאריך: 14.10.2007 בשעה 20:25:19 תודה הסתדרתי כבר. הקובץ היה ב C:/Windows ולא ב C:/Windows/System32[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני והמזל שלי יש לי דיסק קשיח 320 ג'יגה עכשיו קבל הנתונים שלו יצא כיביתי את המחשב והחזרתי ועכשיו הוא מראה לי את זה שאני מנסה להכנס מה עושים? כל הדברים שלי שם
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני פותח במחשב הנייח שלי ( XP ) קובץ תמונה ב Win picture and fax viewer ואז מנסה להיכנס לעורך התמונות ( איקון למטה) > הוא כותב לי Fail:overflow יש למישהו מושג למה ? THX
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בלפ טוב שלי יש 2 גיגה זיכרון כשהמחשב עובד בלי שום תוכנה פועלת אני רואה שהזיכרון שלי משתמש ב35 עד 40 אחוזים מה2 גיגה שלו אני עם הויסטה הום פרמיום והיתי רוצה שהויסטה יקח כמה שפחות מהזיכרון בטח צריך להוריד מהאפקטים ומהתלת מימד אבל האמת שאני מה לא מתלהב מהשטויות האלה תנו לי XP ואני מבסוט הקיצר אך ני מצמצם? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה אחרי שאני עושה עדכון המחשב לא עולה! (הוא נתקע במסך שבו הוא טוען את הוינדוס) אני בטוח שזה קורה בגלל שיש לי כמה קבצים פגומים במערכת והערכונים לא מסתדרים איתם(אני בטוח בזה כי התקנתי את vtp6 והיו לי בעיות במחיקה שלה המחשב גם לא היה עולה וכדי לעלות אותו הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח ועד היום אני עם vtp6 בלב ברירה) וגם אחרי העדכונים הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח כדי להחזיר אותה לשימוש השאלה שלי אם אני יכול לרענן\להחליף את הקבצים של המערכת הפעלה בעזרת הדיסק? ראיתי שיש בו אפשרות של התקנה מחדש של הוינדוס ואפשרות שדרוג(לא דרך דוס) איזה מהאפשרויות האלה יכולה לעזור לי? או שאולי יש דרך אחרת לגמרי לפתרון הבעיה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חדש ששמתי עליו וינדוס ובמקום שהוא יהיה C הוא נהיה G ושינה לי את השאר... מישהו יודע איך משנים את האותיות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט כבר זמן רב מהו הוינדאוס שכדאי לי להשאר איתו עכשיו לתווך ה"ארוך" אפשר לומר. אני שחקן כבד של המשחק המוכר "Microsft Flight Simulator X" וכמו שרובכם יודעים הוא אחד המשחקים הכבדים ביותר כיום.(למי שרוצה להנות מהמשחק בצורה הרצינית).הייתי רוצה לדעת איזה וינדאוס אתם ממליצים לי: 1)Vista Ultimate 64 2)Windows Xp 32 המראה לא כל כך משנה לי למרות שלא הייתי מתנגד למראה של ויסטא<. (אני עומד לפני פורמאט זירו והייתי רוצה לדעת מה כדאי להתקין) תודה רבה מראש לעוזרים ???
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שבזמן האחרון המקום בכונן C שלי יורד מהר מאוד. איתרתי את הבעיה וגילית שבתיקייה: C:\WINDOWS\Temp יש לי לא פחות מ- 11.5 ג'יגה. מיותר לציין שעשיתי ניקוי דיסק, מחקתי היסטורי, קוקיז וכל שאר הדברים. אין לי מושג איך הגיעו לשם 11.5 ג'יגה כי לא אמורים להיות שם הרבה ממה שאני זוכר. התיקייה הזאת פשוט מפוצצת במלא קבצים ששוקלים המון. יש בה 1,900 קבצים!! איך אני מטפל בזה? מוחק את כל התיקייה? מה עושים במצב כזה? איך אני מפנה שם מקום כי זה פשוט גומר לי את כל המקום בכונן. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום שלום.. אני רץ על Windows Vista Home Premium על נייד של לנובו -- intel core dual proc. מזה מספר חודשים (!!) אני מנסה להריץ DEFRAG בתוכנת הDISKEEPER שהגיעה עם המחשב. הדיסקיפר הוא 9.0.545.0 HOME EDITION . הבעיה היא: אני מפעיל את התוכנה בוחר דיסק "לדפרג" לוחץ PLAY ו.... כלום!!! שום פעולה לא מתרחשת או אפילו רומזת על איזה שהוא רצון קל שבקלים להתחיל לשקול אולי לפעול... המחשב רץ מאפריל בלי DEF פעם אחת, וכמויות המידע שאני מעלה ומוחק וחוזר חלילה ע-צ-ו-מ-ו-ת. כמובן שניסיתי את מזלי מול תמיכות טכניות של MS ו DISKEEPER ואפילו LENOVO (שאמרו לי "לך חפש..." אינעל אחותם...) מה יש שם בתוכנה שאני מפספס? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק קבצים מכונן C ל-D אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) האם יש דרך להעתיק על פי תאריך יצירה ?
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, ב-xp כשאני מריץ שירים ב-mp3 אני שומע את המוזיקה מכל ארבעת הרמקולים, בויסטה מכוון ש-mp3 זה סטריאו אז היא מוציאה את הסאונד רק מהזוג הקדמי. איך אני יכול לגרום לויסטה להשמיע כמו ב-xp ? כרטיס קול מובנה בלוח של רילטק (ac97) ו4 רמקולים שמחוברים ב2 יציאות לכרטיס קול (ירוק+שחור). תודה רבה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב ששיש לי בעיה די מוזרה כשאני נכנס לחלק מהאתרים לדוגמא אני נכנס לאתר תפוז אני לוחץ על הבאנר של "פורמים" ואם אני מזיז את העכבר לפני שהדף מסיים להוריד את כל המידע (יש מעין פס למטה שמתמלא ומראה כמה הדף נטען..) אז החלון נסגר. אבל אם אני מחכה בערך 10 שניות והדף גמר להיטען אז החלון לא נסגר . מה שעוד יותר מוזר שזה קורה רק בחלק מאתרים. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-